MTG

Salon peliporukka.

Valvoja: Peliporukkavalvojat

Runelord Ginit
Viestit: 309
Liittynyt: Ti 04.03.2003 17:20
Paikkakunta: Salo

MTG

Viesti Kirjoittaja Runelord Ginit »

Kuuluukos Sumppiin paljonkin jengiä, jotka pelailevat Magic the Gatheringiä? Tuossa vanhan opiskelukaverin kanssa pelistä juttelin, ja olisi kiva jos joku paikkakuntalaisista pystyisi jonakin kerhoiltana vähän demottelemaan peliä. Toisi vaihtelua ottaa turpaan välillä jossain muussakin kuin Masiinassa silloin harvoin kun paikalle ehtii...
1.Joh.4:9-10

smigi
Viestit: 391
Liittynyt: Pe 28.10.2011 19:28
Paikkakunta: Salo

Re: MTG

Viesti Kirjoittaja smigi »

Onhan meitä muutama MTG:n pelaajakin joukossa, vaikka se onkin jäänyt viime aikoina vähän muiden pelien jalkoihin. Kortit on ollu joka kerta mukana ja voihan sitä joku kerta koittaa demota pelin saloja halukkaille.

Pakkoja riittää useammallekkin, tosin hirveän tasavahvoja ei nuo kaikki ole joten muut MTG:n pelaajat saa mielellään tuoda omia pakkoja mukaan.
Sumppi Ry
Salon Kortti-, Lauta- ja Miniatyyripelaajat

Avatar
Lord Mikke
Viestit: 2512
Liittynyt: Ma 16.01.2006 19:33
Paikkakunta: Salo

Re: MTG

Viesti Kirjoittaja Lord Mikke »

Just tässä on eräs joka on tosi komeasti hurahtanut korttipeleihin, MTG:hen vallankin. Pakkaa tehnyt kovalla kyydillä ja silleensä. Vaikken enää Salossa asukaan, niin tulee siellä kumminkin aina käytyä, ja figut mukana, ensi kerralla myös kortitkin, jos kiinnostusta pelaamiseen vaan löytyy.

Sen verran voisin sanoa, että pelissä on aika suhteellista se, mikä on tehokas pakka ja mikä ei, sillä vaikka kokonaisuus toimisikin hyvin rakenteellisesti, niin osa korteista on hintaansa nähden todella kovia, eli ei ollenkaan kannata ottaa itseensä mitään, jos saa aluksi köniinsä, pelin hahmotus voi muutenkin viedä jonkin aikaa, että mitä kannattaa ottaa minkäkin verran jne. Itsellänikin on vielä aika tavalla petrattavaa tässä. Lisäksi pelissä on myös tuuriakin jonkin verran. Valintoja tulee paljon tehtyä ja käytännössä mitä vain saa pakkaan otettua, mikä onkin varmaan parasta pelissä.


Itseäni kiinnostaakin lähinnä se, millaisella formaatilla ja kuinka monen pelaajan kesken ovat muut kerhossa lätkineet peliä? Itseäni kiinnostaa kaksinpelit ja kaikkien korttien hyväksyntä (vissiin Vintage), mutta moninpelikään ei varmaan liikaa hallaa tee, ja lisäksi ihan Magic 2012 - setinkin korteista saa jo aika hyvät setit aikaan. Ylipäänsä pyrin tekemään pakat tietyn manateeman mukaan vahvoiksi, enkä sinänsä kikkailemaan yhdellä tietyllä tempulla kaikki keinot käyttäen, mitä pahimmat turnauspakat usein tekevät. Mukana on kumminkin muutama kortti, jolla hieman onnettomampikin kaveri pärjää. Sehän tavallaan on osa pelin viehätystä - kortit jotka ovat vaan niin päheitä että hassua tekee.
Peril of Warp

liffi
Viestit: 66
Liittynyt: Ma 29.11.2010 13:40

Re: MTG

Viesti Kirjoittaja liffi »

Onhan noita kortteja nyt tullut ostettua.
~Sumpin hallituksen jäsen~
^dyslexics are teople poo^

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Salo [Sumppi]”