[AoS] Aurojen stackaaminen

Warhammer FB -pelin säännöt ovat yleensä hieman tulkinnanvaraiset. Tällä palstalla keskustellaan eri sääntöjen toteutuksesta, tulkinnoista sekä mahdollisista ongelmatilanteista.
Avatar
Morre
Viestit: 2
Liittynyt: Ti 25.07.2017 15:35
Paikkakunta: Helsinki

[AoS] Aurojen stackaaminen

Viesti Kirjoittaja Morre » Ti 22.08.2017 11:02

Morjens,

Tässä ollaan vähän ihmetelty näitä aurojen stackaamisiä uniteilla. Onko kenelläkään tietoa miten toimii yleisesti aurojen stackaaminen ja miten esim tapauksissa:

- Mourngul ja cursed book (- hit), tai useampi Mourngul
- Bloodsecratorit
- Ather Khemistit

Voiko saman nimiset aurat stackaa keskenään? Voivatko samaa efektiä olevat aurat stackaa keskenään?

Aura stackaamisessä tuo rule of 1, että kaikki falee 1:llä ja rule of 6, että kaikki hitit ja woundid onnistuu 6:lla auttaa vähän mutta joissakin tapauksissa silti esiintyy ongelmia.

Eduboy
Viestit: 1137
Liittynyt: Ke 11.01.2012 19:30
Paikkakunta: Helsinki/Hamina

Re: [AoS] Aurojen stackaaminen

Viesti Kirjoittaja Eduboy » Ke 07.03.2018 09:49

Samannimiset aurat ei stackaa. Sama efekti eri säännöstä stackaa ellei sääntö kiellä erikseen.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Säännöt”