Kaaoksen sankarit

Warhammer FB -pelin säännöt ovat yleensä hieman tulkinnanvaraiset. Tällä palstalla keskustellaan eri sääntöjen toteutuksesta, tulkinnoista sekä mahdollisista ongelmatilanteista.
Janson
Viestit: 657
Liittynyt: Su 17.11.2002 12:29
Paikkakunta: Ylivieska

Kaaoksen sankarit

Viesti Kirjoittaja Janson »

Olen tässä alkanut keräämään kaaosta vihernahkojeni ja keisarillisen armeijani lisäksi. Tuossa kaaoksen kirjaa lukiessani tuli vain mieleen, että saako samassa armeijassa olla mortal- ja daemonic-sankareita. En löytänyt mitään kieltoa siihen, mutta ajattelin varmistaa ennen kuin töppäilen armeijoiden teossa.
Avatar
jullevi
Valvoja
Viestit: 5724
Liittynyt: Ke 22.05.2002 15:38
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja jullevi »

Saa olla molempia. Kentsu on kuitenkin se, jolla on korkein leadership.
"It's a great excuse to start collecting ANOTHER army. One can never have enough armies and starting a new one is always exciting."
Avatar
tneva82
Viestit: 8664
Liittynyt: To 15.08.2002 11:51
Paikkakunta: Salo

Re: Kaaoksen sankarit

Viesti Kirjoittaja tneva82 »

Janson kirjoitti:Olen tässä alkanut keräämään kaaosta vihernahkojeni ja keisarillisen armeijani lisäksi. Tuossa kaaoksen kirjaa lukiessani tuli vain mieleen, että saako samassa armeijassa olla mortal- ja daemonic-sankareita. En löytänyt mitään kieltoa siihen, mutta ajattelin varmistaa ennen kuin töppäilen armeijoiden teossa.
Saa. Ainut rajoitus charactereissa on että ellei kentsu ole undivined muut hahmot täytyy olla saman merkkisiä tai undivined. Tyypistä ei ole rajoitusta eli mortal, daemonic ja beast hahmoja saa sekoittaa vapaasti.
https://middleagedstrategybattlegamers.home.blog/ <- Turun suunnan LOTR pelaajien blogi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Säännöt”