Zombie Dragon ja Invokaatio

Warhammer FB -pelin säännöt ovat yleensä hieman tulkinnanvaraiset. Tällä palstalla keskustellaan eri sääntöjen toteutuksesta, tulkinnoista sekä mahdollisista ongelmatilanteista.
Spyrer
Viestit: 177
Liittynyt: La 02.06.2007 03:10

Zombie Dragon ja Invokaatio

Viesti Kirjoittaja Spyrer »

Mites on, jos Zompparikäärme kuolee alta pois, saako sitä healaa takas invokaatiolla? kummiski se ostetaan karakterin mukana ja on periaatteessa karakterin kanssa sama "unitti"?
Avatar
Tyranni
Viestit: 789
Liittynyt: To 05.10.2006 15:36
Paikkakunta: Naantali

Re: Zombie Dragon ja Invokaatio

Viesti Kirjoittaja Tyranni »

Ei saa, etsä nosta muitakaan lohareita/mitään muutakaan vaikka jollain parannus spellillä.
"I Speak Spanish to God, Italian to Women, French to Men, and German to My Horse"
- Charles V
http://fi4.gloryoffellowland.com/?ref_a=asdius
Avatar
Grimgor ironhide
Viestit: 305
Liittynyt: Ke 15.11.2006 16:44
Paikkakunta: Espoo

Re: Zombie Dragon ja Invokaatio

Viesti Kirjoittaja Grimgor ironhide »

niin siis invocation tekee että oma undead unit REGAINAA D6 wounds (ellei se ole vampyyri/kummitus/non-infantry). Elikkäs et saa nostettua jättiläis zombie lohikäärmettä takaisin kuopasta ilman kaivuu- ja nostokonetta. Harmillisesti näitä ei saa ostettua armeijaasi jotenka lohari jää kuoppaan.
92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this into your signature.
Metal is what we love.
Avatar
Tyranni
Viestit: 789
Liittynyt: To 05.10.2006 15:36
Paikkakunta: Naantali

Re: Zombie Dragon ja Invokaatio

Viesti Kirjoittaja Tyranni »

Olis muuten vähän siistiä, jos niitä lohareita sais nostettua sieltä haudoistaan, chargetat vaan kaikkea päin ja nostat ens vuorolla.
"I Speak Spanish to God, Italian to Women, French to Men, and German to My Horse"
- Charles V
http://fi4.gloryoffellowland.com/?ref_a=asdius
Avatar
Jurpo
Viestit: 980
Liittynyt: Ti 12.10.2004 15:30
Paikkakunta: Tornio

Re: Zombie Dragon ja Invokaatio

Viesti Kirjoittaja Jurpo »

Ei onnistu jo poistetun yksikön takaisintuonti. Se kun on yksi yksikkö joka tuhoutuu joten Nehek ei zombidrägää takaisin tuo jos/kun se menettää viimeisen haavansa.
Lintu, karhu, jänis ja kala.
Anna kestävä lemmenvala.
Avatar
kirrppu
Viestit: 168
Liittynyt: Pe 28.12.2007 23:25
Paikkakunta: Kuusankoski

Re: Zombie Dragon ja Invokaatio

Viesti Kirjoittaja kirrppu »

Mutta tuo onnistuu toistepäin, että jos vampyyri kuolee loharin päältä, niin sen vampyyrin voi herättää takasin, kun gw:n faq:eissa luki, että tomb kingin/princen saa herättää henkiin jos sen chariotti on yhä ehjä.
Avatar
jullevi
Valvoja
Viestit: 5724
Liittynyt: Ke 22.05.2002 15:38
Paikkakunta: Tampere

Re: Zombie Dragon ja Invokaatio

Viesti Kirjoittaja jullevi »

kirrppu kirjoitti:Mutta tuo onnistuu toistepäin, että jos vampyyri kuolee loharin päältä, niin sen vampyyrin voi herättää takasin, kun gw:n faq:eissa luki, että tomb kingin/princen saa herättää henkiin jos sen chariotti on yhä ehjä.
Olisi hienoa jos Säännöt-alueella ei vedettäisi aivan hatusta vastauksia. FAQ:issa lukee juurikin päinvastoin kuin väität.

Vampyyri ja dragon ovat erillisiä elukoita. Invokaatio vaatii kohteen - jos dragonia ei ole, sitä ei voi parantaa. Sama pätee kaikkiin muihinkin.
"It's a great excuse to start collecting ANOTHER army. One can never have enough armies and starting a new one is always exciting."
Avatar
Grimgor ironhide
Viestit: 305
Liittynyt: Ke 15.11.2006 16:44
Paikkakunta: Espoo

Re: Zombie Dragon ja Invokaatio

Viesti Kirjoittaja Grimgor ironhide »

kirrppu kirjoitti:Mutta tuo onnistuu toistepäin, että jos vampyyri kuolee loharin päältä, niin sen vampyyrin voi herättää takasin, kun gw:n faq:eissa luki, että tomb kingin/princen saa herättää henkiin jos sen chariotti on yhä ehjä.
Niin siinähän se vastaus tulikin, jos se edes olisi näin.
92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this into your signature.
Metal is what we love.
Avatar
The Captain
Valvoja
Viestit: 12806
Liittynyt: Ke 07.08.2002 15:07
Paikkakunta: Kouvola

Re: Zombie Dragon ja Invokaatio

Viesti Kirjoittaja The Captain »

jullevi kirjoitti:
kirrppu kirjoitti:Mutta tuo onnistuu toistepäin, että jos vampyyri kuolee loharin päältä, niin sen vampyyrin voi herättää takasin, kun gw:n faq:eissa luki, että tomb kingin/princen saa herättää henkiin jos sen chariotti on yhä ehjä.
Olisi hienoa jos Säännöt-alueella ei vedettäisi aivan hatusta vastauksia. FAQ:issa lukee juurikin päinvastoin kuin väität.
Ilmeisesti jossain päin maailmaa on pyörinyt toinenkin FAQ, jossa sanotaan päinvastoin - sen verran usein nimittäin on tuota väärää tulkintaa tullut vastaan. Nykyinen virallinen TK-FAQ kumminkin kieltää kärryn herättämisen, vaikka kunkku eläisikin, ja päinvastoin.
-Miksi Jeesuksen ja Marian päät loistavat valoa?
-Niillä on suvussa halogeenejä.
Avatar
kirrppu
Viestit: 168
Liittynyt: Pe 28.12.2007 23:25
Paikkakunta: Kuusankoski

Re: Zombie Dragon ja Invokaatio

Viesti Kirjoittaja kirrppu »

jullevi kirjoitti:
kirrppu kirjoitti:Mutta tuo onnistuu toistepäin, että jos vampyyri kuolee loharin päältä, niin sen vampyyrin voi herättää takasin, kun gw:n faq:eissa luki, että tomb kingin/princen saa herättää henkiin jos sen chariotti on yhä ehjä.
Olisi hienoa jos Säännöt-alueella ei vedettäisi aivan hatusta vastauksia. FAQ:issa lukee juurikin päinvastoin kuin väität.

Vampyyri ja dragon ovat erillisiä elukoita. Invokaatio vaatii kohteen - jos dragonia ei ole, sitä ei voi parantaa. Sama pätee kaikkiin muihinkin.
En heittänny tota hatusta, koska vähän aikaa sit uk:n samaisessa faq:issa luki, että voi tehdä näin. Mutta en tiennny, että se oli muuttunut, koska en ole siitä lähtien käynny enää kurkkaamassa faq:eja.
Että itse syytän tässä GW:tä, koska sehän meni tässä munaamaan.
Avatar
The Captain
Valvoja
Viestit: 12806
Liittynyt: Ke 07.08.2002 15:07
Paikkakunta: Kouvola

Re: Zombie Dragon ja Invokaatio

Viesti Kirjoittaja The Captain »

kirrppu kirjoitti: En heittänny tota hatusta, koska vähän aikaa sit uk:n samaisessa faq:issa luki, että voi tehdä näin. Mutta en tiennny, että se oli muuttunut, koska en ole siitä lähtien käynny enää kurkkaamassa faq:eja.
Että itse syytän tässä GW:tä, koska sehän meni tässä munaamaan.
Nykyinen errata/FAQ on vuodelta 2006...
-Miksi Jeesuksen ja Marian päät loistavat valoa?
-Niillä on suvussa halogeenejä.
Miguelder
Viestit: 101
Liittynyt: To 27.04.2006 17:57
Paikkakunta: Hollola

Re: Zombie Dragon ja Invokaatio

Viesti Kirjoittaja Miguelder »

Eikös loharia saa kuitenkin invokilla parantaa aina sen YHDEN haavan?
Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3988
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Zombie Dragon ja Invokaatio

Viesti Kirjoittaja IRiaD »

Miguelder kirjoitti:Eikös loharia saa kuitenkin invokilla parantaa aina sen YHDEN haavan?
Kunhan otus on elossa. Muuten ei pöydällä ole loharia jota parantaa.
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Säännöt”