Warp Scroll mietintää

Warhammer FB -pelin säännöt ovat yleensä hieman tulkinnanvaraiset. Tällä palstalla keskustellaan eri sääntöjen toteutuksesta, tulkinnoista sekä mahdollisista ongelmatilanteista.
Argonath
Viestit: 618
Liittynyt: La 22.02.2003 12:25
Paikkakunta: Kajaani

Warp Scroll mietintää

Viesti Kirjoittaja Argonath »

/Edit/ Ei enään mitään, scrolli kappaleen lopussa olikin teksi että "lukemisen jälkeen käärö muuttuu tomuksi" :) menin sekaisin ja sivuutin nopeasti lukiessani fluffina. Eli kaikki scrollit on kertakäyttöisiä automaattisesti eikä sitä siksi tarvitse erikseen lukea. Kiitos vastanneille kuitenkin. <3 :P


Eli tämä arcane item on mietityttänyt juustoisuudellaan minua. Ensinnäkin tämä ei ole One use only, niinkuin scrollit yleensä. Scrollit itsessään eivät ole kertakäyttöisiä. Tämän ollessa scrolli, sen saa joka maagille? eli 2k armeijassa 4 tälläistä power levelin spelliä on mahdollinen? kuulostaa aika älyttömältä. Scrolleja voi hahmolla olla monta, mutta The book kieltää useiden bound itemien hallussapidon.


Vastaväitteitä olen tähän lukenut siitä että type ei ole scroll, mutta ei se ole se type scroll disspell scrollillakaan, vaan The book sanoo että scrollit on arcane itemeitä niin niiden type ei voi olla scroll koska sellaista item typeä pelkästään ei ole vaan se on arcane itemin alakategoria.

Mitäs mieltä olette? Miten tämä homma on. Ei mitään musta tuntuu että juttua vaan FAKTAA tiskiin. :)
Viimeksi muokannut Argonath, To 19.11.2009 11:57. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Mikä tahansa väri on hyvä väri kunhan se on musta*
Avatar
kirrppu
Viestit: 168
Liittynyt: Pe 28.12.2007 23:25
Paikkakunta: Kuusankoski

Re: Warp Scroll mietintää

Viesti Kirjoittaja kirrppu »

Kirjassa kylläkin lukee tämän esineen kohdalla, että One Use Only. Eli ei.
Avatar
Kaapelikala
Viestit: 4434
Liittynyt: Ma 30.06.2003 13:43
Paikkakunta: Espoo

Re: Warp Scroll mietintää

Viesti Kirjoittaja Kaapelikala »

kirrppu kirjoitti:Kirjassa kylläkin lukee tämän esineen kohdalla, että One Use Only. Eli ei.
Höpöjä puhut. Kurkkaa s. 110.
Avatar
Amazing Slug
Viestit: 4108
Liittynyt: To 01.05.2003 22:03
Paikkakunta: Espoo

Re: Warp Scroll mietintää

Viesti Kirjoittaja Amazing Slug »

Se on one use only ja lukee ainakin mun kirjassa. Ei silleen, ei sitä voisi moneen kertaan käyttää jo ihan sen power levelin takia. Aika blindingly obvious. Poikkeuksellista skaven-kirjalle, jossa on 200 esimerkkiä päinvastaisesta.
Avatar
Myyra
Viestit: 2078
Liittynyt: Pe 11.06.2004 17:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Warp Scroll mietintää

Viesti Kirjoittaja Myyra »

Sitäpaitsi punaisessa kirjassa kyllä sanotaan myös ihan selvästi, että scrollit ovat kertakäyttöisiä.
Argonath
Viestit: 618
Liittynyt: La 22.02.2003 12:25
Paikkakunta: Kajaani

Re: Warp Scroll mietintää

Viesti Kirjoittaja Argonath »

Joo, Sääntökirjassa scrollien kohdalla ihan lopussa sanotaan, "once read the scroll crumble to the dust...." ihan scroll kappaleen lopussa johon en kiinnittänyt huomiota kun ajattelin sen olevan fluffi höpinää. :) skaven kirja ei sano tämä olevan one use only mutta rulebook niin määrää. Eli ei enään mitään.
Mikä tahansa väri on hyvä väri kunhan se on musta*
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Säännöt”