killing blow kysymys

Warhammer FB -pelin säännöt ovat yleensä hieman tulkinnanvaraiset. Tällä palstalla keskustellaan eri sääntöjen toteutuksesta, tulkinnoista sekä mahdollisista ongelmatilanteista.
Avatar
ipe123
Viestit: 140
Liittynyt: Pe 29.10.2010 21:59
Paikkakunta: Kangasala

killing blow kysymys

Viesti Kirjoittaja ipe123 » Su 22.05.2011 20:33

jos modeli jolla on 5+ killing blow hyökkää modeliin jolla on niin korkea toughnes että to wound on 6+ ja hyökkäävä modeli heittä nopalla 5.joten tappaako killing blow modelin vai ei.
I was playing warhammer, then I took an arrow in the knee.

Avatar
nice2beatU
Viestit: 473
Liittynyt: Ti 24.08.2010 08:55
Paikkakunta: Espoo

Re: killing blow kysymys

Viesti Kirjoittaja nice2beatU » Su 22.05.2011 20:43

Tappaa ei killing blown tarvi woundata vaan heittää tarpeeksi iso to wound heittoon.
Skorne is love, Skorne is life.

Avatar
Kaapelikala
Viestit: 4434
Liittynyt: Ma 30.06.2003 13:43
Paikkakunta: Espoo

Re: killing blow kysymys

Viesti Kirjoittaja Kaapelikala » Su 22.05.2011 22:22

nice2beatU kirjoitti:Tappaa ei killing blown tarvi woundata vaan heittää tarpeeksi iso to wound heittoon.
Kyseenalaistan tuon. Missä sanotaan, että KB aiheuttaa haavoja, jos se ei haavoita?

Avatar
nice2beatU
Viestit: 473
Liittynyt: Ti 24.08.2010 08:55
Paikkakunta: Espoo

Re: killing blow kysymys

Viesti Kirjoittaja nice2beatU » Su 22.05.2011 22:52

ihan normi killing blowissa sanotaan, että heitä 6 to wound heitosta ei puhuta mitään että tarvisi woundata?
Skorne is love, Skorne is life.

Avatar
Oberon
Viestit: 9116
Liittynyt: Ke 02.03.2005 18:25
Paikkakunta: Loviisa

Re: killing blow kysymys

Viesti Kirjoittaja Oberon » Su 22.05.2011 22:57

Eipä toisaalta KB:n kuvauksessakaan vaadita woundaamista, vai sen kuutosen heittämistä. Toki, kuutonen onnistuu aina joten eipä tuo kait mittään todista. FAQ on aiheesta hiljaa, sääntökirjan ainakin. Mikä armeija saa 5+ KB:n, muut ku TK jolle ei vielä liene uutta FAQia?
MYYN CSM&DA-armeijaa!

"Tervetuloa Orivedelle pelaamaan. Täällä sorsankin saa piiloon."

Avatar
Kalis
Viestit: 533
Liittynyt: Su 16.09.2007 11:26
Paikkakunta: Espoo

Re: killing blow kysymys

Viesti Kirjoittaja Kalis » Su 22.05.2011 23:04

Oberon kirjoitti:Eipä toisaalta KB:n kuvauksessakaan vaadita woundaamista, vai sen kuutosen heittämistä. Toki, kuutonen onnistuu aina joten eipä tuo kait mittään todista. FAQ on aiheesta hiljaa, sääntökirjan ainakin. Mikä armeija saa 5+ KB:n, muut ku TK jolle ei vielä liene uutta FAQia?
Ghorgonin ihme mätkäisy tosin se on kyl 4+ jos okeen muistan.
Praise Helix!

ManAtArm
Viestit: 731
Liittynyt: Ma 30.08.2010 14:18
Paikkakunta: Rauma

Re: killing blow kysymys

Viesti Kirjoittaja ManAtArm » Su 22.05.2011 23:51

Killing blow tappaa kaiken jalkaväen ja ratsuväen AINA 6:lla, sitten jos tuo sääntö sallii pienemmällä noppa luvulla KB:n niin sitten sillä pienemmälläkin luvulla tappaa kaikki edellä mainitut hahmo tyypit. Se to wound koskee normaalia haavojen tekoa KB:lla ei ole mitään tekemistä sen kanssa se ei tee haavoja vaan tappaa(paitsi jos ward savet onnistuvat).

Hetkonen siis 4+ vai 5+? joka tapauksessa aika ikävä tapaus vastapelurille ja sitten Virtue of Heroismin HKB:sta nuristaan. 6:n sekin vaatii, tappaakin tosin kaiken paitsi swarmit.
Hullu selvänä, tervejärkinen humalassa.

Avatar
nice2beatU
Viestit: 473
Liittynyt: Ti 24.08.2010 08:55
Paikkakunta: Espoo

Re: killing blow kysymys

Viesti Kirjoittaja nice2beatU » Ma 23.05.2011 15:48

ManAtArm kirjoitti:... sitten Virtue of Heroismin HKB:sta nuristaan. 6:n sekin vaatii, tappaakin tosin kaiken paitsi swarmit.
Mitäköhän ihmiset sitten tykkäävät Tomb kingejen uudesta destroyer of eternities+cursed blades (5+ hkb) =P
Skorne is love, Skorne is life.

Avatar
joku vaa
Viestit: 96
Liittynyt: La 02.10.2010 13:07
Paikkakunta: Vantaa

Re: killing blow kysymys

Viesti Kirjoittaja joku vaa » Ke 25.05.2011 09:07

Demonien skulltaker,challengissa 5+ kb,tehoaa kaikkeen.
FaBa:
W/D/L
Ogre Kindoms:
17/5/6
Deamons of Chaos:
9/0/0
High Elves:
5/1/2
40k:
Chaos Deamons:
6/4/0
laskenta aloitettu 1.11.2010

Izmo Laitela
Viestit: 225
Liittynyt: La 05.06.2010 09:24
Paikkakunta: Imatra/Ruokolahti

Re: killing blow kysymys

Viesti Kirjoittaja Izmo Laitela » Ke 25.05.2011 10:12

joku vaa kirjoitti:Demonien skulltaker,challengissa 5+ kb,tehoaa kaikkeen.
Kukaan ei pelaa nimettyjä; häpeä.
Myyra kirjoitti:pari muutaman kymmenen minerin yksikköä suorittaa anaali-insertaation

Superarjalainen
Viestit: 191
Liittynyt: Su 13.02.2011 22:17

Re: killing blow kysymys

Viesti Kirjoittaja Superarjalainen » La 28.05.2011 00:50

Eikä kaikkea voi haastaa challengeen, eli tuo kaikkeen tehoava 5+ HKB on vain gw:n luoma illuusio joka saa kallonottajan näyttämään mediaseksikkäämmältä. ;)

ISO-S
Viestit: 43
Liittynyt: To 12.02.2009 12:11

Re: killing blow kysymys

Viesti Kirjoittaja ISO-S » Ma 19.09.2011 06:25

VC:n wight king jolle antaa sword of kings:sin, se killing blowaa 5+

Hippieaye
Viestit: 305
Liittynyt: Ke 24.09.2014 17:20

Re: killing blow kysymys

Viesti Kirjoittaja Hippieaye » Ke 14.10.2015 10:30

Izmo Laitela kirjoitti:
joku vaa kirjoitti:Demonien skulltaker,challengissa 5+ kb,tehoaa kaikkeen.
Kukaan ei pelaa nimettyjä; häpeä.
Pelaapas. Itse ainakin.
-Henkka
Daemons of Chaos 4000+
Espoo/Helsinki saa laittaa privaviestii jos haluu peliseuraa pklla fabaan

Avatar
Squirreli
Valvoja
Viestit: 1204
Liittynyt: To 23.05.2002 10:34
Paikkakunta: Helsinki

Re: killing blow kysymys

Viesti Kirjoittaja Squirreli » Ke 14.10.2015 16:54

Necromantia ja muut salatieteet kuolleiden threadien osalta kielletty, terveisin moderaattori. Ketju lukittu.
...to crush your enemies, to see them driven before you, and to hear the lamentations of their women.

Lukittu

Palaa sivulle “FB: Säännöt”