"Minkä armeijan aloittaisin?"

Alue Battlefront Miniaturesin toiseen maailmansotaan sijoittuvalle miniatyyripelille.
Avatar
Samsson
Valvoja
Viestit: 3359
Liittynyt: To 30.05.2002 14:32
Paikkakunta: Kauniainen

"Minkä armeijan aloittaisin?"

Viesti Kirjoittaja Samsson » Ti 07.09.2010 00:55

"Minkä armeijan aloittaisin?"

Ennen kuin kysyt "Minkä armeijan aloittaisin?", lue mitä asiasta on jo kirjoitettu. Hyvin suuri osa uusista käyttäjistämme toistaa saman kysymyksen, minkä vuoksi harva enää saa kunnollisia vastauksia kysymykseensä.

Aikaisempi keskustelu eri armeijoista: http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... .php?f=143
Flames of Warin oma nettisivu: http://www.flamesofwar.com/

Mikäli olet lukenut kaikki linkit, tarkista vielä, onko tässä viestiketjussa annettu lisää linkkejä tai muuta lisätietoa. Mikäli vieläkin jokin askarruttaa, noudata seuraavia periaatteita:

1) Tutki ensiksi osio Flames of War ja kaikki sen osion "alaosioita". Todennäköisesti kysymykseesi on jo vastattu ja sinun tarvitsee vain käyttää hetki vastauksen löytämiseen.

2) Mikäli et vielä löydä tyydyttävää ratkaisua, mieti, mitä haluat armeijaltasi. Jos kysymyksesi liittyy johonkin mitä ei ole käsitelty, tai johonkin hyvin ajankohtaiseen asiaan, jonka vastaukset ovat mahdollisesti vanhentuneita, kysy. Muotoile kuitenkin kysymys huolella. Moderaattorit karsivat armotta kaikki "Aloittaisinx marineilla?"-kysymykset. Hyvässä kysymyksessä mainitaan mieltymyksistäsi, havainnoistasi sekä muusta olennaisesta päätökseen vaikuttavasta, esimerkiksi näin: "Aion aloittaa pelaamaan joko jenkeillä tai briteillä, koska molemmat kuuluivat "voittavaan ryhmittymään". Onko molemmille olemassa viralliset säännöt? Ovatko molemmat pelikelpoisia?". Mitä paremmin olet jo itse rajannut kysymystäsi ja mitä enemmän kerrot aiheesta, sitä varmemmin saat hyvän vastauksen.

3) Älä kysy sääntöjä! Sotavasara ei ole sääntökirjan tai lisäosan korvike. Säännöistä ja armeijoiden ominaisuuksista saa toki keskustella, mutta sääntöjä tulee mainita vain niiltä osin kuin ne johonkin kysymykseen liittyvät.

4) Lue viestisi vielä kerran läpi ajatuksella ennen kuin painat "Lähetä"-nappia. Älä lähetä samaa viestiä monelle alueelle foorumilla äläkä tivaa vastausta vaikkei sellaista heti tulisikaan. Hyvällä, muut huomioon ottavalla käytöksellä saat parhaan tuloksen, sillä harva haluaa vastata häiriköille.


Kiitokset tänne asti lukemisesta.

Palaa sivulle “Flames of War”