MW Panzers, full steam ahead! 1650pts

Niitä ittiänsä.
Avatar
Halkomahooli
Viestit: 793
Liittynyt: To 27.08.2009 15:06
Paikkakunta: Lahti

MW Panzers, full steam ahead! 1650pts

Viesti Kirjoittaja Halkomahooli » Pe 15.04.2016 17:08

Operaatio Kiitävät Telat

Operaation kuvaus on vahvennetun Panzer III -joukkueen hyökkäys.

Tilanne:

Vihollisen taisteluosasto on ryhmittynyt puolustukseen pisteessä X vahvuudella Y.

Tehtävä:

Taisteluosasto lyö kohtaamansa vihollisen murtokohdassa Rämä ja valmistautuu jatkamaan hyökkäystään eri käskystä kohti pistettä Z.

Taisteluajatus sekä joukkueiden tehtävät:

Panzer III -joukkueen ensisijainen tehtävä on pyrkiä lähitaisteluun vihollisen voimien kanssa mahdollisimman pian. Toissijaisena tehtävänä on PzIII-mallin vaunuilla panssarintorjutatehtävät sekä jalkaväen pst-aseiden tuhoaminen. Panzer III -joukkuetta vahvennetaan tarvittaessa ja tehtävän salliessa kolmella Flammpanzer III-mallin vaunulla, joiden tehtävänä on mahdollistaa taisteluosaston onnistunut rynnäkkö vihollisen asemiin. Taisteluosastoa vahventaa tarvittaessa myös taisteluosaston komentaja omalla Panther-vaunullaan.

Tiedusteluosien ensisijainen tehtävä on häiritä epäsuoran tulen yksiköitä ja toissijaisena tehtävänä suorittaa tiedustelutoimintaa.

Panther-joukkue toimii tulitukiosastona, päätehtävänä vihollisen panssarivoimien eliminointi ja toissijaisena tehtävänä epäsuoran tulen yksiköiden häirintä.

Taistelua tukevat joukot:

Taisteluosastolla ei ole tukenaan epäsuoraa tulta, vaan taisteluosasto tukeutuu maaston ja liikkeen antamaan suojaan tehtävää toteuttaessaan.

Taisteluosaston kokoonpano:

http://forces.flamesofwar.com/FOWPrint. ... f9a0&PDF=Y

Taisteluosaston huolto:

Taisteluosasto huolletaan ja täydennetään operaation jälkeen määrävahvuuteensa pisteessä K, erikseen määritettynä hetkenä. Operaation aikana taisteluosasto tukeutuu paikalliseen huoltoon.

Taistelutunnus: Vauhtikone
Tunnussana: Räjähtävä-Rullalauta

Kysyttäviä?

Toimikaa!
An Eternity Of War And Carnage

Sappi
Viestit: 456
Liittynyt: Ma 04.08.2008 12:43

Re: MW Panzers, full steam ahead! 1650pts

Viesti Kirjoittaja Sappi » La 16.04.2016 21:26

Saiko noita liekkivaunuja alistaa koko vahvuudeltaan yhdelle joukkueelle? Ettei joudu alistamaan yhtä sitten toiseen joukkueeseen tai jättämään yksinäiseksi.

Avatar
Halkomahooli
Viestit: 793
Liittynyt: To 27.08.2009 15:06
Paikkakunta: Lahti

Re: MW Panzers, full steam ahead! 1650pts

Viesti Kirjoittaja Halkomahooli » La 16.04.2016 22:26

Ainaki Forcesin mukaan menee ihan Combat Attachmentin mukaan joko Mittlere Panzer tai Panzer joukkueisiin, eli joo tosiaan voi ainoastaan puolen CA:ta tohon Mittlereen ja puolet Panzeriin. Se on toisaalta plussaa et jos noi CA:aa kaikki muut nii saat CA:ta pomonki, eikä se katoa kentältä. Eli Mittlereen sais silti 2 Flammpanzeria ja Panzeriin 1 Flammpanzerin.

Mut toisaalta voit sitä vetää noi Flammpanzerit omana joukkueenaanki, koska eivät saa assaultiin mennä, joten voivat vaan ajella joukossa mukana ja flamettaa sitten ku sattuu sopiva hetki.
An Eternity Of War And Carnage

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FoW: Armeijalistat”