Sylvanelves 2500 Eestiin

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
Avatar
Morrigan
Viestit: 784
Liittynyt: La 13.10.2007 13:36
Paikkakunta: Helsinki

Sylvanelves 2500 Eestiin

Viesti Kirjoittaja Morrigan »

Yo.

Eestin listoja ei olla vielä julkistettu koska Ranskisten kapteeni on lomalla, mutta ajattelin nyt laitella oman listani tänne parin ajatuksen kanssa.
Forest prince, shapeshifter, light armour, innate defence 6+, shield, whirlwind blade, helm of the wild hunt, strength potion, gem of dragonfire, 283
Thicket shepherd, BSB, entwined roots, movement banner, 160
Dryad matriarch, general, lvl 1 wilderness, oaken crown, 105
Druid, lvl 2 light, bow of wyscan, wand of stability, 145
Druid, lvl 2 light, shielding scroll, 110
Druid, lvl 1 light, dispel scroll, 105
37 Dryads, full command group, 439
9 Heath riders, musician, standard, mount’s protection 5+, shields, gleaming icon, 187
8 Thicket beasts, full command group, entwined roots, 470
9 Sylvan sentinels, hawkthorn points, 135
8 Pathfinders, 160
10 Pathfinders, 200
Total, 2499
Lordit ja herot: Forest prince on tuttu ja testattu mies, voittaa joskus pelit yksin ja toisinaan ei tee muuta kuin kuolee, mutta se on ihan fine. Holy icon vaihtui strena pottuun koska valopallot. Kokeilussa on nyt tikettipaimen. Hailshotti ei tuntunut hirveästi tekevän mitään, ja tällä tavalla saa yhden ylimääräisen aspektin puukoille. Testipeleissä toiminut ihan jees, ei supersuorituksia muttei ole kuollutkaan. Matriakka on samaa castia, buffien takia listassa. Vähän huolettaa tuo kenu status, mut noh. Mietinnässä oli myös pelkkä paimen BSB ilman oaken crownia, mutta päädyin kokeilemaan tätä.

Magia setuppi on aika perinteinen valopatteri ilman arkkimaagia, koska ne on kalliita. Buffit on puukoille hyviä, LD10 on superjees ja divine attackit on kovia. Also, banishment. Itemeitä karsittu rankalla kädellä alkuperäisestä draftista, kun pisteet meni tiukoille.

Core: Perus boksi dryadeja ja sitten isommat heath riderit. Osaavat capata ja oikeasti kestävät + tappelevat aika lujaa kaikkea pientä vastaan.

Special: Thicket beastit ovat tuomassa listalle stabiliteettia ja keinoja painia T5 monstrous inffin kanssa. Aiemmin listalla oli aika paljon ongelmia moisten perkeleiden handlaamisessa, näiden pitäisi onnistua siinä. Sentinelit ovat vanha kunnon velhobunkkeri.

Rare: Perus setti pätkiksiä. Kovia dudeja, ei voi droppaa.

Mitä listasta uupuu: toinen shapeshifter korvaamaan toisen kuolemaa, kotkat sekä bladedancerit. Kaikki olis kivoja, muttei oikein oo pisteitä.
Euroopan mukavin mies

Palaa sivulle “FB: Armeijalistat”