2,5k 9th Age örkkimiehet

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
Avatar
Scumboogie
Viestit: 4376
Liittynyt: Su 02.03.2008 12:26
Paikkakunta: Vantaa

2,5k 9th Age örkkimiehet

Viesti Kirjoittaja Scumboogie »

Hepskukkuu, lauantaina on turnaus ja olis taas pitkästä aikaa hetki ulkoiluttaa örkkimiehiä. Pelaaminen jäänyt vähemmälle tässä kuussa, mut nyt muuton jälkeen pääsee taas aktivoitumaan tähän bisnekseen. Elikkäs 9th Agea pelataan (linkit sääntö- ja armeijakirjoihin löytyvät tietysti täältä), vähän erilaista settiä mitä viime kerroilla listan kannalta.
Feral orc big shaman: general, lvl 4, Big Green Gods, Dispel Scroll, Sceptre of Dominion, 270

Feral orc chief: BSB, paired weapons, Icon of the Relentless Company, Bronze Breastplate, 125
Orc chief: boar chariot, heavy armor, Flaming Lance, Duskstone, Hardened Shield, 160

35 Feral orc 'eadbashers: FCG, spears, Banner of Discipline, 431
21 Cave goblins: short bows, netters, musician, standard, 103
20 Cave goblins: short bows, netters, musician, standard, 100

40 Gnashers, 350
2x 5 Gnasher dashers, 60
2x 1 Goblin wolf chariot, 60
2x 1 Git lobba, 90
1 Splatterer, 90

2x Gargantula, 225

= 2499 points.
Listassa siis kaksi infantryboksia, kolmet skoraajat, täydet koneet ja vähän punttia parin jättihämpin ja possusankarin muodossa. Kokeillaan taas pitkästä aikaa Feral Orceja, katotaan onko niistä mihinkään ilman kasiedikasta tuttua, ah niin ihanaa 5+ wardia. Lista on Cave Gobboja lukuunottamatta täysin str5, keihäsmiehiä ei löydetty ja Git Lobbat on vähän nerffattuja (enää "vain" -4 armor saveen) - ritareita vastaan voi tulla vähän sormi suuhun.

Oliskohan suurta vääryyttä vaihtaa iso boksi Gnashereita ja vaikka toinen Wolf Chariot/Gnasher Dasher-jengi 10 peikon unittiin? Jäis 12 pistettä, sillä sais viel yhen Feral Orcin ja yksikkö näyttäisi timmiltä 40 paketilta sankareiden kanssa. :) Tuumailin kans jos unohtais Feral Orcien paired weaponit ja ottais vaan keihäät, tavallaan se olis kivaa koska keihäillä vois tökkiä ratsuväkeä, mut toisaalta siinä menettää melkosesti attackeja, koska fight in extra ranks menee vähän hukkaan noin pienellä hordella. Big Shamanin pathi on kans vähän auki, sekä Big Green Gods että Wild on tosi jees mielestäni.

Mut eteenpäin vaan, katotaan onko näistä mihinkään.

Edit1: Lista evolvoitui hiukan, unohdin ettei 19 goblinin unitteja ole olemassakaan. Lisäksi Forest Goblinit muuttuivat yön timoiksi, nyt unitit vie vähemmän tilaa ja voivat osallistua combatteihinkin rivienpoistolla ja verkoilla. Nippasin kans keihäät Feral Orceille, jos ei muuta ni tökitään sit ratsumiehiä - kiva boonari tavallaan jos joskus päädyn viiden äijän levyiseksi, eturivistä kuitenkin 2/5 äijää on hahmoja jotka ei hyödy paired weaponsista, saan silti pökkiä kolmosrivistä ne viisi Str5 iskua. Tulin pohdinnan jälkeen tulokseen, että mennään nyt Path of the Big Green Godsilla, Wildin frenzytaika menee vähän hukkaan koska Feral Orcit on jo frenzied, ja Green Godsista signaturespelli on hyvä multiplecombatteja ajatellen, joita luonnollisesti haluan. Str8 jalka on kanssa suht tarpeellinen, juurikin niiden ongelmallisten ritarien ja kärryjen kanssa. Ja handi on edelleen ihana taika. <3

Edit2: Ja vielä pientä hitsailua, pudotin pari örkkiä ja pistin vähän taikalippua kehiin. Nyt voidaan tarvittaessa leikkiä yhdellä vuorolla kääpiötä ja marssia triplana, hyödyllinen 15 pisteen härpäke siltä varalta jos pitää mennä päälle vaikkapa breakthrough-skenussa.

Palaa sivulle “FB: Armeijalistat”