Myynti-palstan säännöissä muutos: Myös muualla myynnissä olevia tavaroita saa myydä Sotavasarassa, mutta asiasta tulee ilmoittaa myynti-ilmoituksessa. Ei tarvitse linkkejä laittaa, riittää pelkkä tieto siitä että on myynnissä myös muualla. Katso tarkemmin täältä. Ylläpito

1500p Empire 9th age

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
Avatar
Heretic
Peliporukkavalvoja
Viestit: 2850
Liittynyt: La 12.03.2005 23:36
Paikkakunta: Oulu/Tornio

1500p Empire 9th age

Viesti Kirjoittaja Heretic »

Jonkin aikaa ostellut vain figuja ebaysta ja kasannut Dogs of war poikia, niin tuli himo pelatakki. En ole pelannut pitkään aikaan fantasiaa, seiskaa kaksi peliä, kasiedikkaa kylmiltä yhden turnauksen welffeillä. Jotkin asiat fantasiassa kiihottavat enemmän, mustaruutiaseet ovat yksi niistä.

Tallaista tarjoilisin, parannusehdotuksia otetaan vastaan.

Lords&heroes

Marshal 191
- Blessed armour of Frellu
- Beastbane-halberd
- Talisman of greater shielding
- pistol
-Seasoned general

Captain
- BSB
- pistol, plate, shield, halberd
- Talisman of supreme shielding

Wizard
-Lv 1
- Dispel scroll

Inquisitor 95
- brace of pistols, mount
- sword of strength

Mortikan highwaymen on tehnyt parannuksen ja alkanut jahtaan kaaoksen saastaa


Core

10 handgunner 80
10 handgunner 80

10 state militia 70
- skirmish, bows

35 heavy infrantry 237
- Full command, spears, seasoned soldiers

Kenu ja BSB

5 Electoral cavalry 95
- GW, shields

Hakevat sivusta jotain

Special

Volleygun 125
Volleygun 125

5 halfling cooks (rangers) 50

5 reiter 95
- Heavy armour, brace of pistols

Maantierosvon eiku inkvin paikka

Total 1500p

Lähelle koen ampuvani ihan hyvin, yksi blokki pärjää varmaan jollekkin lähiksessä. Onko lähitaistelua liian vähän?
Ville Oulusta.
Frostgrave, Mordheim, 40k&30k, Kings of war, Lotr, Guild ball, Necromunda ja Blood bowl

Avatar
ile
Viestit: 1397
Liittynyt: Pe 01.05.2009 02:01
Paikkakunta: Helsinki | Malminkartano

Re: 1500p Empire 9th age

Viesti Kirjoittaja ile »

Kiva lista. Ampuu aika kovaa 1500 pisteen listaksi. Mitäs sitten, jos ampuminen ei riitä? Ysiajan tasapaino kai on suunniteltu sellaiseksi, ettei ampumisen pitäisi yksin riittää. Kääpiöampujat (WS 4, T 4, Ld 9, Hvy Armour ja asevaihtoehtoja) pystyvät myös lähistelemään, ihmisampujat eivät oikein pysty. Ihmiset tarvitsevat lähistelemiseen suunniteltuja yksiköitä pärjätäkseen.


Jos luopuisit toisesta Handgunner-yksiköstä, voisit saada vaikkapa pari ritaria lisää, ostaa ritariyksikölle lipun ja pomon tai musikantin, ja tehdä jäljelle jäävästä Handgunner-yksiköstä seasonedin. 7 ritaria lipulla voi pelata jo selvästi erilaista peliä kuin 5 liputta, ja voin kertoa, että BS4 ampuminen ainakin tuntuu kivalta.

Ja jos haluat ampua kovaa nimenomaan lähelle, kantsii miettiä pistooleja Militia-yksikölle. S4, AP (1), Quick to Fire ja Paired Weapons lähitaistelussa (I 4 ja 2 Attackia) tekee skirmaavista pistoolimiehistä erittäin käyttökelpoisia ja tehokkaita, kun vastustajan silmänvalkuaiset näkyvät tai kun se tulee iholle. Voi surutta myös marssia ja ampua ilman miinuksia, mikä helpotta lyhyen kantomatkan haittoja. Toki jos ja kun tuo yksikkö on velhobunkkerisi, haluat varmaan pitää sen kauempana vihulaisesta.

-ile

Lateksimajava
Viestit: 2118
Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
Paikkakunta: Helsinki

Re: 1500p Empire 9th age

Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

Joo tässä on kyllä hyvä meininki! Etenkin jos teet vanhoista Dogs of War -figuista niin ai että. Muutenkin mua viehättää ajatus vähän pienemmistä peleistä, jotain luokkaa 1200-1600. Miksi muuten juuri 1500?

Kenraalin ja BSB:n suojaus on aika kovaa tasoa näin pieneen peliin. Esim wardista voisi karsia pisteitä. BSB taitaa menettää kilven hyödyn lähitaistelussa? Ehkä mieluummin hardened shield kuin hilpari.

Velho voisi olla level 2, ekstraloitsu on ihan kiva kun magianoppia kuitenkin tulee keskimäärin 7.

Inkvisiittori on tosi siisti charru, mutta aika kalliin olet siitä tehnyt. Samalla hinnalla saisi toiset pistolierit. Oliko tällä nyt siis se light cavalry ostettuna? Se on meinaan tosi kova pistoliereilla.

Core näyttää ihan hyvältä, Ilen ehdotus ritarien kasvattamisesta tuntuu järkevältä. Ehkä noita keihäsmiehiä voisi ottaa muutaman lisää, ei tule niin orpo olo lähitaistelussa. Noihan on kiva laittaa hordeen kun lyövät neljästä rivistä. Jos ottaisit 50 ja käskisit kapteenilla niin voisit lyödä 5 rivistä. Pappi on muuten ihan harkittava lisäys, prayereistä tulee aika paljon lisää puhtia closikseen jos on noin monta iskua.

Kaksi helblasteria on kova. Näin pienessä pelissä varsinkin. Ei todellakaan huvita tulla lähelle. Tietysti sotakoneissa vaihtelu voisi olla myös hyvä, eikä tykistä koskaan ole haittaa. Mutta kaksi blasteria on aina kaksi blasteria.

Avatar
Heretic
Peliporukkavalvoja
Viestit: 2850
Liittynyt: La 12.03.2005 23:36
Paikkakunta: Oulu/Tornio

Re: 1500p Empire 9th age

Viesti Kirjoittaja Heretic »

Keihäsmiehet voisi nostaa 50neen, pittää lisätä hobitteja porukkaan vain enempi ja joku filleri.

Inkvi on kallis, jos jättäisi figun vain unit-champaksi.

Jos jättää inkvin, ritarit ja handgunner ryhmän pois ja tilalle stankki ja pistooli-ryhmän skirmaamaan. Stankki varmaan kestää enempi kuin minimiritarit. Ampuu myös tykillä.

Olisi pojoja sitten upata velho toiseen leveliin. Marshalin voi myös vaihtaa prelateen, menettää seasoned warriorin, mutta loitsut ja hatred korvaa varmaan sen.

1500p on mieluisin koko kytkoonpuolella, ja uskon sen olevan täyttä 2400p mieluisampi myös faban puolella. En ole 9agen sääntöihin niin tutustunut(siis ollenkaan suomeksi) joten tiedä mikä se paras koko on. Hordeista ei ole vissin päästy vielä eroon ( en pitänyt siitä, aina nauttinut jostain 25 kokosista blokeista, mutta ei ole vissin enää pelitehokasta)

Pikemenejä eivät vieläkään ole saanut kirjaan, eli hienoimmat figut on vieläkin laatikossa, mutta hobitit ja fightin cooks sentään pääsee kentälle.
Ville Oulusta.
Frostgrave, Mordheim, 40k&30k, Kings of war, Lotr, Guild ball, Necromunda ja Blood bowl

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Armeijalistat”