Saurian Ancients Brutal Force 2,5K

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
kasvi
Viestit: 857
Liittynyt: Su 15.02.2004 23:32
Paikkakunta: Tampere

Saurian Ancients Brutal Force 2,5K

Viesti Kirjoittaja kasvi »

Morjestaa. Tällä kertaa ideoinnin tuotoksena kovaa lähistelevä sauruslauma.

Lords and Heroes: (1055pts)
Saurian Warlord (GENERAL), Raptor, Obsidian Sword, Dragonscale Helm, Obsidian Nullstone, Potion of Swiftness, Shield
=280 Tämä raptoreihin. Tarkoituksena antaa magiasuojaa raptoreille ja lyödä lujaa sekä tarvittaessa ensin I7:lla potionin avulla.

Saurian Warlord, Alpha Carnosaur, Spear of the Stampede, Lucky Shield, Gemstone Amulet, Divine Icon
=465 Solo-monsteri. Kunnon monster killer rape train. Stampede antaa D6 impacteja S7:lla ja Divine Iconin avulla kohde re-rollaa wardit. Muun gearin avulla tämä saattaa jopa selvitä combattiin asti. Käytännössä chargetessaan tällä kaverilla on hyvät oddsit tuhota melkein mikä tahansa monsteri kertalaakista.

Saurian Veteran, BSB, Carnosaur, Gambler´s Armour, Crown of Scorn, Lance, Shield
=310 Nyt kun perus carno on monstrous cavarly, on tätä jopa järkeä ulkoiluttaa veteranilla. Jakaa BSB-rerollia sinne tänne ja iskee tarvittaessa ihan kohtuullisesti. Magiapuolustusta tukemassa Crown of Scorn.

Core: (625pts)
35x Saurian Warriors, Spears, Full Command, Jaguar, Icon of the Relentless Company
=510
4x Snake Swarms, Scout
=115
Coret sai kätevästi tällä combolla täyteen. Warrut marssii Iconilla sen 15" ja pääsevät näin ehkä tositoimiinkin. Swarmeilla saa tarpeen tullen jarruteltua, jaettua poisonia muille tai haettua vaikka sotakoneita.

Special:
9x Raptor Riders, Full Command, Totem of Mixoatl
=360
Kovahko cavarly-yksikkö niin kauan kuin stupidity ei haittaa menoa. Mixoatlilla hatredi näille ja kenulle.


28x Temple Guard, Full Command, Aether Icon
=460
Takalinjoihin jäävä eliitti-infantry. Kantavat Aetheria paremman magiapuolustuksen vuoksi. Tiukan paikan tullen kenu voi liittyä näihin, jolloin porukalle saa stubbornin.

Mielipiteitä listasta? Tarkoituksena testailla tätä Highborn Elvessejä vastaan ensi viikolla.

-kasvi

=2500
Palkkamaalausta
"Oikeat figut on niille, jotka eivät osaa proxyttaa"
-Nojatuoli
Lateksimajava
Viestit: 2118
Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saurian Ancients Brutal Force 2,5K

Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

Aika kovaa lyövä porukka. Vahvoja yksikköjä mutta höttö aika vähäistä. Eikö skinkeillä saisi tätä roolia hoidettua ihan näppärästi?

Eipä ole tullut pelattua liskoja vastaan moneen vuoteen. Kiva että niillä joku pelaa! Täytyykin tsekata tarkemmin armeijakir... pdf:ää ja tutkailla mahdollisuuksia.
kasvi
Viestit: 857
Liittynyt: Su 15.02.2004 23:32
Paikkakunta: Tampere

Re: Saurian Ancients Brutal Force 2,5K

Viesti Kirjoittaja kasvi »

Lateksimajava kirjoitti:Aika kovaa lyövä porukka. Vahvoja yksikköjä mutta höttö aika vähäistä. Eikö skinkeillä saisi tätä roolia hoidettua ihan näppärästi?
Mjooh, peli tuli pelattua ja yksiköt löivät tosiaan ihan sopivan kovaa. Hötön olemassaolemattomuus olikin tiedossa - kolmeen tonniin olisi kivasti saanut viidellä huntilla skinkkiä häröileen, mutta tällä kertaa mentiin vaan voimalla eteenpäin ^^
Lateksimajava kirjoitti:Eipä ole tullut pelattua liskoja vastaan moneen vuoteen. Kiva että niillä joku pelaa! Täytyykin tsekata tarkemmin armeijakir... pdf:ää ja tutkailla mahdollisuuksia.
Kannattaa tsekkailla! Sit kun keksit Ancient Caimanille järkevää käyttöä niin kerro mullekin :D On mulla pari viritelmää siitäkin, mutta jätän ne jaarittelut myöhemmälle :P

Tosiaan, lupailin palata pelin kulkuun. Se meni osimoilleen näin: vastassa aika tyypillinen anti magic helffilista. Heroja oli vastassa Arkkimaagi ethereal kaavulla ja powerin poisto crystalilla, perus maagi rullalla sekä bsb taivaskärryssä. Coressa parikytä arsua ja iso boxi keihäitä. Spessuja pienehkö Dprinceyksikkö (jotain Ryma ritareita nykyään) sekä ehkä kakskytäviis phoenix guardia ja kymmenen white lionia. Raressa kaksi RBT:tä ja jääfiiniksi.
Kaveri depotti omiaan ahkerasti ja otti aloituksen +3:n turvin heittämällä nelosen vaikka viskaisin toivorikkaasti pohjalle kutosen. Vastapuolta kismitti mun magiattomuus ja melko magiattomana hänenkin pelinsä kulki. Ekalla runilla kaveri heitti tupla ykköset winds of magicissa ja toisella runilla kutos ykkösen, eikä näillä runeilla tainnut mennä yksikään taika edes läpi. Pari ekaa runia olivat muutenkin yksiköiden asettelua toisiaan vastaan.
Vastapuoli chargetti sitten kertarysäyksellä dprincet ja taivaskärryn mun raptoreihin, joista tosin vain dprincet pääsivät maaliin asti. Phoenix guardit iski kiinni sauruksiin ja keihäät sekä jääphoenixi onnistuivat melko maagisilla chargeheitoilla pääsemään kiinni temple guardeihin. Tässä vaiheessa pelin ensimmäinen taikakin oli mennyt läpi ja vastapuolen keihäillä oli 5+ rege päällä. Meikän kenun inupotu yllätti dprincet ja ladoin niitä neljä seitsemästä matalaks samantien. Jäljelle jääneet Dprincet sai alas jopa yhden raptorin ja loput raptorit tiputtivatkin sitten loput kolme dprinceä vuoron päätteeksi. Templet alisuorittivat isosti tappamalla kokonaista yhden keihäsmiehen ottaen samalla osumaa raskaasti. Tuplaykkösiä ei nähty, karkuun juostiin ja alle jäätiin. Phoenix guardi otti niukasti turpaan sauruksilta ja bsb:kin oli tietysti sen 13 tuuman päässä. Tällä kertaa seiskan liippa ei pitänyt ja jälleen juostiin. Saurukset kuitenkin ottivat phoenixguardit kiinni ja pääsivät hyviin asemiin seuraavaksi tähtäimessään archerit.
Oma alphacarnosaur oli tällä aikaa hiipinyt vastustajan keihäiden persuuksiin ja sai chargen sinne. Mainittavaa on, että vastustajan RBT:t olivat suorittaneet melko hyvin ja saaneet 2 haavaa alphacarnolle sisään (enemmänkin olisi varmasti siunaantunut, mutta onneksi lucky shield ja kertawardi pitivät kutinsa). Steadfastista huolimatta keihäät juoksivat, mutta näitä ei alphacarno saanut kiinni. Sen sijaan jääphoenixi pääsi alphacarnoa kylkeen ja sai sisään yhden haavan, mutta kuoli ikävä kyllä siihen paikkaan isäcarnon käsittelyssä. Toisaalla käytiin vähemmän kiintoisaa battlea swarmien ja leijonien välillä, joista leijonat selviytyivät lopulta voittajina. Saurukset pääsivät kiinni arsuihin ja ensimmäiseen pulttikseen ja siitä edelleen toiseen pulttikseen. Tässä kohtaa todettiin, että GG ja pistettiin kimpsut ja kampsut kasaan.
Summa summarum: iteltä tippuivat templet ja alphacarnoon tuli kolme haavaa. Arsut tais tiputtaa yhden raptorin ja tehdä muutaman haavan swarmeihin. Vastapuolelta jäljelle jäivät BSB, Arkkimaagi ja keihäät. Pelin aikana loitsuttiin kokonaista kaksi taikaa, eikä irkkuja nähty. Dwelleri meni raptoreihin läpi, mutta sen sain scrollin vastineella dispellattua. Kummankaan BSB ei tehnyt oikeastaan mitään. Loppujen lopuksi lista toimi ihan hyvin, mutta hötön puute näkyi ja tuntui, eikä kikkailulle ollut varaa. Onneksi kaveri halusi aloitusta isosti, jolloin sain depottua edes jokseenkin järkevästi oman poppooni. Sellaista tajunnan virtaa ja lyhyitä lauseita näin loppuun.

-kasvi
Palkkamaalausta
"Oikeat figut on niille, jotka eivät osaa proxyttaa"
-Nojatuoli
Lateksimajava
Viestit: 2118
Liittynyt: To 22.01.2004 12:58
Paikkakunta: Helsinki

Re: Saurian Ancients Brutal Force 2,5K

Viesti Kirjoittaja Lateksimajava »

Kiitti raportista! Laita kuvia messiin ensi kerralla!

Liskoille näyttää löytyvän monenlaista kivaa, joten itellä ainakin olis vaikeaa päättää mitä jättää kotiin. Siinä mielessä tietty hyvin lähdetty liikkeelle ettet oo ottanu liikaa kentälle. Olen itse hötön ystävä lähes kaikilla armeijoilla, mutta enemmän fiilissyistä kuin peliteknisesti.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Armeijalistat”