[Kuopio] WMH Pelien organisointia

Avatar
LAV-Kitsune-
Viestit: 1356
Liittynyt: Ke 26.08.2009 08:30
Paikkakunta: Kuopio

[Kuopio] WMH Pelien organisointia

Viesti Kirjoittaja LAV-Kitsune- » Ke 14.03.2018 14:24

Hei, ilmoittelen tännekin Kuopion skenestä vähän, jotta pelaajat löytävät pariimme. Meillä on noin 25 pelaajan aktiiviporukka täällä ja kohtuu vilkas liigailu ja kasuaalipelien skene. Yhteyttä meihin saa tämän foorumin lisäksi whats appissa Warmachine Hordes Kuopio ryhmässä ja facebookissa Savon Sotajousi ryhmässä. Myös allekirjoittanut vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin =)

Avatar
LAV-Kitsune-
Viestit: 1356
Liittynyt: Ke 26.08.2009 08:30
Paikkakunta: Kuopio

Re: [Kuopio] WMH Pelien organisointia

Viesti Kirjoittaja LAV-Kitsune- » Ke 14.03.2018 14:24

Hail soturit!

Uusi WMH liiga alkaa ensi viikon tiistaina 20.3., joten nyt on aika aloittaa ilmoittautumiset! Pelaamme tuttuun tapaan arvottuja stemaroller scenaarioita 3-5 kierrosta osallistujamäärästä riippuen. Viime liigaan osallistui huikeat 16 pelaajaa, mikä oli upea alku pelikaudelle, joten katsotaan pääsemmekö tällä kertaa vieläkin korkeammalle!

Tällä kertaa yleisön toiveesta ensimmäisen kierroksen parit arvotaan ja sen jälkeen parit tulevat normaaliin tapaan sijoituksen mukaan. Osallistumismaksu on 5€ ja Fantsun figuklubilaisille liiga on ilmainen. Ilmoittautua voi vastaamalla tähän ketjuun, tai yksityisviestillä minulle watsappin tai facebookin kautta. Liigan pelit pelataan tuttuun tapaan niin, että viikon sisällä pelaajat sopivat molemmille käyvän päivän ja pelaavat pelinsä.

Peleissä saa käyttää proxyjä, mikäli olet tilannut tuotteen Fantsulle ja se on tulossa sinulle parhaillaan. Kuopion ulkopuoleltakin voi osallistua liigaan, sillä voimme aina joustaa ulkopaikkakuntalaisten pelien sopimisessa.

Pelipaketin säännöt:
http://files.privateerpress.com/op/2017 ... 202017.pdf

Hyviä pelejä toivotellen,
Lassi Väänänen

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “PP: Peliporukat”