Poromagia, pöytäpelien etulinjassa!

Poromagia tiedottaa ja vastailee kysymyksiin tällä alueella. Poromagia.com

Valvoja: Poromagia

Avatar
Poromagia
Poromagia
Viestit: 97
Liittynyt: Ti 03.12.2013 14:20
Paikkakunta: Pasila, Helsinki.
Viesti:

Poromagia, pöytäpelien etulinjassa!

Viesti Kirjoittaja Poromagia »

Kuva

Tervehdys figupelaajat! Pöytäpelien erikoisliike Poromagia on liittynyt Sotavasaran yhteisöön ensisijaisesti tiedotusaikein. Myymälässämme pyörii kaiken aikaa tapahtumia ja pelipäiviä niin figu- kuin korttipeleihinkin ja laajentuva valikoimamme kiinnostanee monia. Tässä esittäytyy siis nuorekas suomalainen verkko- ja kivijalkakauppa!

Poromagian päämaja sijaitsee Helsingin Pasilassa ja kyseessä on hyvin varustettu keräilykortti- ja lautapelien erikoisliike. Samassa osoitteessa toimii myös verkkokauppamme varasto, joten kaikki verkkokaupasta löytyvät tuotteet ovat saatavilla myös myymälästämme. Tarkemmat osoitetiedot ja aukioloajat löydät alta. Tuotevalikoimassamme on iso liuta lautapelituotteita, Games Workshop -miniatyyrejä sekä keräilykorttipelituotteita esimerkiksi Magic the Gathering, Yu-Gi-Oh! ja Cardfight Vanguard -sarjoista.

Myymälämme Opastinsilta 7 B:ssä sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä Pasilan rautatieasemalta. Helpointa on tulla asemalta Opastinsiltaa pitkin Ratapihantien ylitse, jolloin myymälä tulee vastaan pian Opastinsillan vasemmalla puolella. Maamerkkinä toimii Eläketurvakeskus, jonka katutasossa myymälämme sijaitsee.

Poromagiaan on helppo saapua lähijunalla, Pasilan rautatieasemalta kävelee myymälän ovelle parissa minuutissa. Linja-autoista esimerkiksi 23, 58, 69 sekä 506 ja raitiovaunuista 7A, 7B ja 9 saapuvat myös aseman tuntumaan.

Omalle autolle löytyy pysäköintipaikkoja niin ikään lyhyen kävelymatkan päästä. Läheinen Velodromin parkkipaikka maksaa kello 17:00 asti euron tunnilta, jonka jälkeen pysäköinti on ilmaista. Lisätietoa pysäköintipaikoista voi bongailla osoitteesta http://www.pasilanpysakointi.fi.

Poromagia Oy

Opastinsilta 7 B
00520 Pasila, Helsinki

Tilaukset ja tuotetiedustelut: [email protected]
Turnaukset ja tapahtumat: [email protected]
MTG-korttien kredutus: http://beta.poromagia.com
Myymälän puhelin: +358 46 909 9547
Verkkokaupan puhelin: +358 40 669 2227 (kello 16 asti)

Myymälämme sijaitsee Opastinsillan Eläketurvakeskuksen ruskean graniittilinnoituksen katutasossa.

Tervetuloa viihtymään pelien parissa!

http://www.poromagia.com

Kuva

Palaa sivulle “Poromagia”