Retropelit saapuvat Poromagialle!

Poromagia tiedottaa ja vastailee kysymyksiin tällä alueella. Poromagia.com

Valvoja: Poromagia

Avatar
Poromagia
Poromagia
Viestit: 97
Liittynyt: Ti 03.12.2013 14:20
Paikkakunta: Pasila, Helsinki.
Viesti:

Retropelit saapuvat Poromagialle!

Viesti Kirjoittaja Poromagia »

Kuva

Sykkiikö sydän klassikkokonsoleille kuten NES, SNES tai kenties Sega Mega Drive? Herättääkö Game Boy nostalgisia fiiliksiä? Muistatko edelleen kuinka Contran ekaa leveliä tuli hakattua iltamyöhään? Näiden tunnelmien pariin voi nyt palata Poromagian avustuksella, sillä pöytäpelien erikoisliikkeenä tunnettu Poromagia laajentaa tänä keväänä valikoimaansa vanhempiin videopeleihin!

Jatkossa saat meiltä myymälästä ja postitse lapsuuden suosikkipelejä ja harvinaisuuksia klassikkokonsoleille! Lähitulevaisuudessa rakentuu myös mahdollisuus kreduttaa sisään retropelejä Magic-korttien tapaan vaihtohyvityksenä toimivia porokrediittejä vastaan. Retropelit on määrä integroida yhdeksi Poromagian ydintuoteryhmistä ja niille on varattu tilaa myös myymälästä.

Retropelit, -konsolit ja -tarvikkeet ovat nyt saatavilla nettikaupasta ja kaupalle tavarat saapuvat alkuviikon aikana. Uutta tuoteryhmää ja konsolitavaroidesi myyntiä koskevat kyssärit pyydämme lähettämään osoitteeseen [email protected], jolloin spesialistimme pääsee vastaamaan niihin mitä pikimmiten!

Tuoteryhmän pystyttelyt ovat vielä käynnissä ja valikoima, kuvat ja kuvaukset täydentyvät lähipäivinä. Tilauksia ja varauksia niistä voi kuitenkin jo tehdä!

Retropelit Poromagia.comissa

Avatar
Poromagia
Poromagia
Viestit: 97
Liittynyt: Ti 03.12.2013 14:20
Paikkakunta: Pasila, Helsinki.
Viesti:

Re: Retropelit saapuvat Poromagialle!

Viesti Kirjoittaja Poromagia »

Kuva

Kaupallamme vietetään ensi lauantaina 28. maaliskuuta upouuden retro-osastomme avajaisia! Myymälämme ovensuuhun ilmestynyt, menneen ajan pelinostalgiaa huokuva hyllyrivi on nyt parin viikon ajan kääntänyt päitä ja herättänyt suurta ihastusta vanhojen ja uusien asiakkaidemme keskuudessa. Nyt on aika vihkiä klassikkopelit viralliseksi osaksi Poromagian lajitelmaa!

Päivän aikana kaupallamme järkätään kahvitarjoilu sekä vapaata peliohjelmaa, jossa asiakkaamme pääsevät testailemaan vanhoja peliklassikoita autenttisessa hengessä. Tule esimerkiksi näyttämään taitosi Marion Speedrun-skabassa! Lisäksi tunnettu suomalainen retrovaikuttaja NES-Retku saapuu paikalle haastettavaksi sekä jubailemaan fanien kanssa.

Kehitämme lauantaiksi myös muutaman konsolipeliaiheisen tarjouksen, joita kannattaa kärkkyä jo aamutuimaan. Tervetuloa viihtymään pelien parissa!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Poromagia”