Limana Umanìta: War of Wonders

Kaikki ne eksoottisemmat tinan ja muovin siirtelytavat, jotka eivät löytäneet paikkaansa ylempää.
Avatar
tnjrp
Viestit: 2644
Liittynyt: Ke 21.08.2002 13:32
Paikkakunta: Piikkiö
Viesti:

Limana Umanìta: War of Wonders

Viesti Kirjoittaja tnjrp » To 31.03.2016 15:18

Viime kesänä potkukäynnistelty War of Wonders -outosotapeli on edennyt niin pitkälle, että osa kyseisen KS-projektin sitoutujista on peräti saanut mallinsa -- vain vähän myöhässä, kiitos osoittain minun, joka aikoinaan ehdotin vetäjille kuolleenrajan siirtämistä reippaasti eteenpäin. Olisi tietysti pitänyt ehdottaa vielä paria kuukautta nokkiin, varsinkaan kun aivan kaikki figut eivät vielä(kään) ole valmiina.

Mutta joo, koska nyt myös sääntökirjan ilmaisjakokappale on ladattavissa PDF:nä, niin näin olkoon tällekin perustettu oma ketju (vaikkei liene oletettavaa, että kovin montaa pelaajaa Suomesta ikinä löytyisi).

Pelissähän on siis kyse WWWII:sta, jossa painoa on pantu tavallisemman scifiteknologian (ja pakollisten natsizombien) sijaan enemmän supersankarimeiningille. Sukkahousujen toimivuudesta asepukuna kerrotaan luonnollisesti lisää pelin kotisivulla (joka ärsyttävästi jankuttaa ainakin minulle joka kerta evästeistä pop-up boxilla):
http://war-of-wonders-miniature-game.webnode.it/

Samasta aiheesta löytyy myös saman firman varhaisempi Project H.O.P.E -niminen RPG, josta löytynee jotain taustamateriaalia -- ainakin italiaksi.
HeRoS: tauolla ainakin toistaiseksi

Palaa sivulle “Muut miniatyyripelit”