Marksmanship L2 + Breaker ammo

Tällä palstalla keskustellaan eri sääntöjen toteutuksesta, tulkinnoista sekä mahdollisista ongelmatilanteista.
Avatar
Dr. Icchan
Viestit: 3293
Liittynyt: Ti 28.07.2009 21:51
Paikkakunta: PK-seutu
Viesti:

Marksmanship L2 + Breaker ammo

Viesti Kirjoittaja Dr. Icchan » Su 21.12.2014 11:38

Nyt kun Spetznaz ei ole enää aikoa ukko jolla on Marksmanship kakkonen, niin uusia outoja interaktioita on tullut sen kanssa. Haqqislamit saa uudelle Zhayedan profiilille Breaker Riflen kanssa marksmanshipin ja sen ykköstason skillihän antoi kaikkiin ammustyyppeihin shock efektin lisukkseeksi. Ja shock sääntöhän menee näin:
After a successful attack using Shock Special Ammunition,
the target must make an ARM Roll.
Mikä siis käytännössä tarkottaa sitä, että jos pääase tekee saveja BTS:ää vastaa, shock efekti siihen päälle lisää toisen nopparollin ARMia vastaan, tehden aseesta käytännössä plasmakiväärin, mutta BTS rolli on puolitettua BTS:ää vastaan.
Uusilla immunity säännöillä saa valita kumpaa suojausta käyttää ammusta vastaan, eli ARM0 BTS6 bioimmunity äijä saa rollata shock damaget BTS:ää vastaan eikä mene suoraan dead stateen jos failaa. Joutuu kuitenkin rollaamaan breaker ja shock ammukset erikseen, koska immunity antaa suojan vain ammuksen special efektiä vastaan, ei varsinaisesti poista niitä rolleja.

Zhayedanilla on vielä haulikkokin ja Spetznazilla tais olla boarding shotgunikin, nykyedikan template säännöillä nehän sitten ignoroi BS ja ARM/BTS penaltyt kokonaan.

Palaa sivulle “CB: Säännöt”