Booty, Kinematika, Infiltration

Tällä palstalla keskustellaan eri sääntöjen toteutuksesta, tulkinnoista sekä mahdollisista ongelmatilanteista.
Avatar
Dr. Icchan
Viestit: 3293
Liittynyt: Ti 28.07.2009 21:51
Paikkakunta: PK-seutu
Viesti:

Booty, Kinematika, Infiltration

Viesti Kirjoittaja Dr. Icchan » To 08.01.2015 17:15

Numeroidut skill levelit antavat automaattisesti pääsyn alempiin skill tasoihin ja jos ne on optional, voi valita halutessaan mitä niistä käyttää (esim. Valor tai AD) tai sitten muiden levelien käyttö on kielletty erikseen, kuten Martial Artsissa. Camo skillit on kaikki NFB, eli vain yhtä niistä kerrallaan voi käyttää myöskin ja estää samalla myös muiden NFB skillien käytön.
Mutta esimerkiksi Infiltration L0: Inferior Infiltration on pakollinen, Infiltration L1 on vapaaehtoinen, tarkoittaako se nyt sitä, että joutuu jokatapauksessa käyttämään Inferior Infiltrationia vaikka löytyykin isompi leveli skillistä?

Bootyn kohdalla se nyt ilmeisesti sitten tarkoittaa, että Booty L2 saa rollata sekä Booty L1 ja Booty L2 taulukosta. En ainakaan keksinyt heti miksi ei saisi. Samalla tavallahan esim. Strategos ja Marksmanship yhdistää kaikki tasot skillistään, käyttäen niitä kaikkia yhtä aikaa.

Kinematika on sitten major error. Kinematika L2 lisää 2 tuumaa dodge ja engage etäisyyksiin, eli Kinematika L1:n kanssa siis 3 tuumaa. Wut?

Avatar
Hammerheart
Viestit: 3174
Liittynyt: La 01.02.2003 17:52
Paikkakunta: Espoo

Re: Booty, Kinematika, Infiltration

Viesti Kirjoittaja Hammerheart » To 08.01.2015 17:24

Örf, olen noiden kaikkien kohdalla 100% varma miten ne tullaan FAQussa määrittämään, eli ongelmaa ei minusta ole. Saa olla eri mieltä. (No, ehkä Bootyssä saa valita kummasta heittää?)

Sinällään hauska huomio, ei siinä mitään. Jännä ettei kelleen pelitestaajalle ole tullut mieleen.
Inouj kirjoitti:Väliin tietty kommentoi joku pelihipsteri, joka ei tiedä kommentoimastaan asiasta mitään, siirryttyään jo vuosia sitten pelaamaan GW:n main stream tuotteita "parempia" pelejä.

Avatar
Morze
Viestit: 3143
Liittynyt: La 28.04.2007 22:21
Paikkakunta: pk-seutu

Re: Booty, Kinematika, Infiltration

Viesti Kirjoittaja Morze » To 08.01.2015 17:48

Bootyssa oli ainakin N2:ssa faqitettu kakkoslevelin saavan valita, en keksi miksi tuo olisi tuosta muuttunut.

Stealthin löytyminen CC-skilleistä voisi saada kanssa autismikohtauksen, sanoohan luvun alku, että luvun kykyjä voi käyttää vain lähitaistelussa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “CB: Säännöt”