Line of Sight ja front arc

Tällä palstalla keskustellaan eri sääntöjen toteutuksesta, tulkinnoista sekä mahdollisista ongelmatilanteista.
Avatar
Dr. Icchan
Viestit: 3288
Liittynyt: Ti 28.07.2009 21:51
Paikkakunta: PK-seutu
Viesti:

Line of Sight ja front arc

Viesti Kirjoittaja Dr. Icchan » Ma 23.05.2016 14:17

Viime kuussa CB yritti ottaa kantaa siihen miten Line of Sight ja front arcit tässä pelissä toimii: http://infinitytheforums.com/forum/topi ... ent=807263
A troop have a LoF angle of 180º, that is, they can see with the front half of their base.

LoF can be drawn from any point in the troop's volume to any point in the target's volumen.

Because ofthis little nuance of troop / target, "If I can see you, you can see me" the target can draw LoF to the attacker troop when the attacker is within the 180º front half base of the target. In summary: For a miniature can AROy must be within its 180 front half base and be able to draw the LoF from those 180º.

As we can se on the graphic, the Fusilier can draw a LoF from any point of his volume to any visible point of the volume of the Reverend. The Fusilier is within the 180º front half of the Reverend, but she can't draw a LoF from her 180º front half, because the scenery block the line, so she can't shoot.

Kuva
Mä en oo kyllä ihan täysin tyytyväinen tuohon vastaukseen, koska kuva ja teksti tuntuu olevan ristiriidassa, koska siellä oli tämmöinen tapaus jossa todettiin, että Remotella on LoS (punainen viiva) hyökkääjään:
Kuva
Siinä siis Remote vetää Lossin sen front arcin takapuolelta kohteeseen joka on front arcin etupuolella. Mutta sitten tuossa ylemmässä esimerkissä Reverend Healer ei saa vetää lossia Fusilieriin, koska maasto blokkaa sen front arcin. Osa Fusilierista on kuitenkin Healerin etuarcilla, minkä takia se Healer ei tuossa tapauksessa voi vetää lossia takapuolestaan Fusilieriin semmoiseen kohtaa joka on sen etuarcin etupuolella?

Avatar
Hammerheart
Viestit: 3164
Liittynyt: La 01.02.2003 17:52
Paikkakunta: Espoo

Re: Line of Sight ja front arc

Viesti Kirjoittaja Hammerheart » Ma 23.05.2016 15:14

Teksti ja ensimmäinen kuva on sopusoinnussa, jälkimmäinen kuva on väärin.

"For a miniature can AROy must be within its 180 front half base and be able to draw the LoF from those 180º."

Voiko tuo Remote vetää LOSin tuosta 180 asteen etumuksestaan? Ei voi. Jälkimmäinen on siis auttamatta ristiriidassa tekstin kanssa.
Inouj kirjoitti:Väliin tietty kommentoi joku pelihipsteri, joka ei tiedä kommentoimastaan asiasta mitään, siirryttyään jo vuosia sitten pelaamaan GW:n main stream tuotteita "parempia" pelejä.

Avatar
Dr. Icchan
Viestit: 3288
Liittynyt: Ti 28.07.2009 21:51
Paikkakunta: PK-seutu
Viesti:

Re: Line of Sight ja front arc

Viesti Kirjoittaja Dr. Icchan » Ti 24.05.2016 01:29

Jep, kuitenkin tuo jälkimmäinen tilanne oli tuomaroitu, että se remote näkee. Espanjankielisillä forumeilla, josta joku kiltti espanjalainen yritti sen meille englanniksi kääntää.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “CB: Säännöt”