Sivu 1/1

Line of Sight ja front arc

Lähetetty: Ma 23.05.2016 14:17
Kirjoittaja Dr. Icchan
Viime kuussa CB yritti ottaa kantaa siihen miten Line of Sight ja front arcit tässä pelissä toimii: http://infinitytheforums.com/forum/topi ... ent=807263
A troop have a LoF angle of 180º, that is, they can see with the front half of their base.

LoF can be drawn from any point in the troop's volume to any point in the target's volumen.

Because ofthis little nuance of troop / target, "If I can see you, you can see me" the target can draw LoF to the attacker troop when the attacker is within the 180º front half base of the target. In summary: For a miniature can AROy must be within its 180 front half base and be able to draw the LoF from those 180º.

As we can se on the graphic, the Fusilier can draw a LoF from any point of his volume to any visible point of the volume of the Reverend. The Fusilier is within the 180º front half of the Reverend, but she can't draw a LoF from her 180º front half, because the scenery block the line, so she can't shoot.

Kuva
Mä en oo kyllä ihan täysin tyytyväinen tuohon vastaukseen, koska kuva ja teksti tuntuu olevan ristiriidassa, koska siellä oli tämmöinen tapaus jossa todettiin, että Remotella on LoS (punainen viiva) hyökkääjään:
Kuva
Siinä siis Remote vetää Lossin sen front arcin takapuolelta kohteeseen joka on front arcin etupuolella. Mutta sitten tuossa ylemmässä esimerkissä Reverend Healer ei saa vetää lossia Fusilieriin, koska maasto blokkaa sen front arcin. Osa Fusilierista on kuitenkin Healerin etuarcilla, minkä takia se Healer ei tuossa tapauksessa voi vetää lossia takapuolestaan Fusilieriin semmoiseen kohtaa joka on sen etuarcin etupuolella?

Re: Line of Sight ja front arc

Lähetetty: Ma 23.05.2016 15:14
Kirjoittaja Hammerheart
Teksti ja ensimmäinen kuva on sopusoinnussa, jälkimmäinen kuva on väärin.

"For a miniature can AROy must be within its 180 front half base and be able to draw the LoF from those 180º."

Voiko tuo Remote vetää LOSin tuosta 180 asteen etumuksestaan? Ei voi. Jälkimmäinen on siis auttamatta ristiriidassa tekstin kanssa.

Re: Line of Sight ja front arc

Lähetetty: Ti 24.05.2016 01:29
Kirjoittaja Dr. Icchan
Jep, kuitenkin tuo jälkimmäinen tilanne oli tuomaroitu, että se remote näkee. Espanjankielisillä forumeilla, josta joku kiltti espanjalainen yritti sen meille englanniksi kääntää.