Kiinalaisia poliiseja - ISS poppoo aloittelijalta

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
Avatar
Salsa
Viestit: 742
Liittynyt: To 05.03.2009 14:38
Paikkakunta: Lahti

Kiinalaisia poliiseja - ISS poppoo aloittelijalta

Viesti Kirjoittaja Salsa »

Löysin figut ja tuli mieleen tälläinenki peli on olemassa. Kokemusta on kakkosedikasta yhden pelin verran, päivää ennen kolmosedikkaa mutta rustailin listan aikalailla oman käsityksen pohjalta, mitä kannattaa olla ja myös mitä haluan. Kuten tuon robotin (vai onko se mecha?).
Omistan tällä hetkellä pelkän ISS-startterin mutta listaideoita ja kehitysideoita saa heitellä vapaasti, mutta sanotaan kipurajan menevän nyt alkuun satasen tuntumassa templaattiostoksien ja tokenien kohdalla. :)

Kuva Imperial Service
──────────────────────────────────────────────────

Group 1 Kuva Kuva Kuva10 Kuva0 Kuva0
Kuva CELESTIAL GUARD Combi Rifle / Pistol, Knife. (13)
Kuva CELESTIAL GUARD Combi Rifle / Pistol, Knife. (13)
Kuva CELESTIAL GUARD Spitfire / Pistol, Knife. (1 | 19)
Kuva CELESTIAL GUARD MULTI Sniper Rifle / Pistol, Knife. (1.5 | 21)
Kuva CELESTIAL GUARD Hacker (Hacking Device) Combi Rifle / Pistol, Knife. (0.5 | 21)
Kuva WÚ MÍNG (Forward Observer) Boarding Shotgun / Pistol, Knife. (31)
Kuva SÙ-JIÀN Spitfire, Light Flamethrower, Panzerfaust / Pistol, CCW. (2 | 55)
Kuva SOPHOTECT Combi Rifle, D-Charges / Pistol, Knife. (31)
Kuva HSIEN Lieutenant MULTI Rifle, Nanopulser + 1 TinBot B (Deflector L2) / Pistol, AP CCW. (60)
Kuva IMPERIAL AGENT (Chain of Command, X Visor) Boarding Shotgun / Pistol, Monofilament CCW. (35)

5 SWC | 299 Points

Open with Army 5
Avatar
Dr. Icchan
Viestit: 3415
Liittynyt: Ti 28.07.2009 21:51
Paikkakunta: PK-seutu
Viesti:

Re: Kiinalaisia poliiseja - ISS poppoo aloittelijalta

Viesti Kirjoittaja Dr. Icchan »

Sanoisin ISS starteriin olennaisia lisiä olevan juuri tuo Sophotect ja sitten Kuang Shiit. Celestial Guard spesialisteja kannattaa myös harkita, lähinnä hakkeri ja extra Kuang Shi controlleri kun niillä on se savuheitin. Siihen päälle Rui Shi MSV2:n kanssa ja hakkerilta Marksmanship supportware, niin Rui Shi syö melkein minkä tahansa vastustajan kun se ei ota penalteja mistään muusta kuin rangesta. jopa reaktiivisella vuorolla se on ihan mukava kun sen laittaa suppressive firelle, mikä saa vastustajan usein pohtimaan muita etenemisreittejä.

Wu Ming boksia kannattaa miettiä myöhemmäksi laajennukseksi, sitten kun sulla on tarpeeks niitä Kuang Shitä ja Celestial Guardeja. Wu Mingit tarvitsee halpoja ordereita, mutta ne on aika kivoja kun ne on kaikki linkissä.
Avatar
Morze
Viestit: 3247
Liittynyt: La 28.04.2007 22:21
Paikkakunta: pk-seutu

Re: Kiinalaisia poliiseja - ISS poppoo aloittelijalta

Viesti Kirjoittaja Morze »

Su Jian on modelina aika raskas, kun siinä periaatteessa joutuu rakentamaan kaksi aika mutkikasta modelia saadakseen yhden peattavan figuurin. Sopotechia taidetaan oletusarvoisesti myydä vain ALEPHIN support paketissa. Yudboteilla on periaatteessa käyttöä, mutta antenneilla ei ISS:sä tee mitään. Mutta joo, celestial guard -boksi, Rui-shi/Lu Duan boksi, sopotchet ja Kuang shit kuulostaa aika hyvältä corelta startterin lisäksi, ehkä vielä Hsien HMG.
Avatar
Dr. Icchan
Viestit: 3415
Liittynyt: Ti 28.07.2009 21:51
Paikkakunta: PK-seutu
Viesti:

Re: Kiinalaisia poliiseja - ISS poppoo aloittelijalta

Viesti Kirjoittaja Dr. Icchan »

Morze kirjoitti:Yudboteilla on periaatteessa käyttöä, mutta antenneilla ei ISS:sä tee mitään.
Voi niitä käyttää objective markereina tai ihan repeatereinä. Esimerkiksi Tunguska Interventorien mukana tulevat Fast Pandat on sinällään myös turhia, mutta voi niitä repeater markereina käyttää.

Su Jianista on muuten myös tulossa lähiaikoina uusi skulpti. Jos uusi skulpti ei sitten miellytä, vanhaa saa luultavasti silloin alennuksesta.
Avatar
NorjanPaavi
Viestit: 1689
Liittynyt: To 21.12.2006 22:08
Paikkakunta: Kirkkonummi

Re: Kiinalaisia poliiseja - ISS poppoo aloittelijalta

Viesti Kirjoittaja NorjanPaavi »

Morze kirjoitti:Su Jian on modelina aika raskas, kun siinä periaatteessa joutuu rakentamaan kaksi aika mutkikasta modelia saadakseen yhden peattavan figuurin.
No ei se periaatteessa sen raskaampi ole. Se pystyssä kulkeva versio vaan ei ole kaikkein helpoin kasata.

Celestial Guardeista tosiaan Smoke launcher ja control device on kyllä aika jees + pari halpaa Kuang Shitä mukaan. Siinä ois ihan kivasti halpaa kamaa kiusaamaan vastustajaa. Siihen kaveriksi yksi MSV 2 botti niin saa mukavasti lisä arvoa savuille.

Itse pyöritellyt mielessä ideana Celestial Guard linkkiä Grane rank agentilla. Spitfire ja X visorin kanssa linkissä ois aika kova kaveri.

Sophotecille melkein ottaisi pikku apu bottin tai kaksi mukaan. Vaikka Sophotec liikkuukin ihan pirusti niin silti antaisi vielä lisää ulottuvuutta.
Avatar
Dr. Icchan
Viestit: 3415
Liittynyt: Ti 28.07.2009 21:51
Paikkakunta: PK-seutu
Viesti:

Re: Kiinalaisia poliiseja - ISS poppoo aloittelijalta

Viesti Kirjoittaja Dr. Icchan »

NorjanPaavi kirjoitti:Itse pyöritellyt mielessä ideana Celestial Guard linkkiä Grane rank agentilla. Spitfire ja X visorin kanssa linkissä ois aika kova kaveri.
Olen tota pari kertaa koittanu ja täytyy semmoinen varoituksen sana antaa, että se onnistuu vain jos agentti on luutnantti. Mikä siis käytännössä tarkoittaa ilmiselvää luutnanttia riehumassa lähellä vastustajan linjoja, joku chain of command äijä on siis käytännössä pakollinen. Joko Fasaani agentti, Spec Ops tai molemmat. Toinen huono puoli on spesialisti linkissä joka voi olla vain CG hakkeri. Linkattuna se kaveri ei voi käyttää mitään hyödyllisiä supportwareja rikkomatta linkkiä. Sun Tzetä ei pysty ottamaan kompensoimaan command tokenien kulumista kun vain Sun Tze luutnantilla on se advanced command skilli joka sen sallii, joten se täytyy kompensoida ottamalla toinen CG hakkeri joka ei ole linkissä. Tai sitten suoraan jättää CG hakkerin pois linkistä ja juoksee linkin kanssa ilman spesialistia. Kannattaa myös harkita multi rifle variantin ottamista haikara-agentista, sillä on hyödyllinen Sensor skilli. Täyden linkkibonuksen kanssa se tekee siis discovereita +9 WIPillä, miinus cover, camo ja range, eli pahimmillaankin WIP 11 vastaan. WIP 14 sensori myös automaattisesti paljastaa kaikki camo markerit ja hidden deploymentit kun sitä käyttää aluemoodissa.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “CB: Armeijalistat”