Sivu 1/1

Myöhäinen marraskuu 2016

Lähetetty: To 24.11.2016 18:32
Kirjoittaja Dr. Icchan
Tän kuun julkasut:
Marauder boksi
Kuva

Dire Foes 6 boksi
Kuva

Bashi Bazouk SMG blister
Kuva

Fraakta Spitfire blister
Kuva

Kaauri Sentinels boksi
Kuva

Re: Myöhäinen marraskuu 2016

Lähetetty: Pe 25.11.2016 14:29
Kirjoittaja Hammerheart
Onko kenenkään muun mielestä Infinity-figujen linja mennyt vähän sekavan monimutkaiseksi? Voi olla, että nyt tuli vaan tämmöinen kuukausi, mutta jotenkin tosi levottomia ja hankalastihahmotettavia sculpteja tuntuu olevan kaikki uutuudet. Selkeitä linjoja on vähän ja tilpehööriä ja nippelinappelia ihan loputtomasti. Etenkin nuo alienit, mutta Bashi Bazouk'kin on, tarkemmin tarkasteltuna, tosi levoton kokonaisuus.

Olenko vaan tulossa seniiliksi?

(Sinänsä tuo Bashi on tosi hieno, mutta toimisi tuommoisena ehkä paremmin 54mm skaalassa)

Re: Myöhäinen marraskuu 2016

Lähetetty: Pe 25.11.2016 15:04
Kirjoittaja Dr. Icchan
Ehkä, mutta en oo ihan varma johtuuko se maalausteemoista vai skulpteista. Esim. onhan noi Marauderit ihan luettavia, mutta toi Fraakta katoo omiin yksityiskohtiinsa.

Bashi Bazoukissa väriteemä ei auta, kun siivet on samanväriset kuin kädet jotka tulee vähän päällekkäin sileutissa kun sivulta katsoo. Bashi Bazouk on ehkä korjattavissa maalaamalla se eri tavalla, mutta en tiedä kuinka ton Fraaktan korjais.

Kaauriit on joo liian "vilkkaita" designeja, turhan paljon kamaa noin pieneen siluettiin.

Viime kuulta Al Fasid ja Wu Ming HRL oli mun mielestä loistavia designeja, mutta niillä toki auttaa se että panssari on monokromaattinen ja niiden aseet erottuu selkeesti panssarin väristä. Myöskin panssarin alemmat kerrokset eli ne keinotekoset lihakset on eri sävyset, mikä tuo kivaa kontrastia muotoihin. Joten en siis osaa sanoa onko toi trendi vai onko noi vain yksittäisiä epäonnistumisia.

Re: Myöhäinen marraskuu 2016

Lähetetty: Pe 25.11.2016 15:52
Kirjoittaja Hammerheart
Joo, se on kyllä totta, että maalaus vaikutta paljon ja etenkin camo tietenkin tekee napista vilkkaamman ihan välttämättä. Ja voi hyvinkin olla, että tämä kuu vain oli vähän hassu, kun nuo Kaaurit ja Fraactat on vähän tommoisia.

Mutta jotenkin tuntuu, että digi-sculptaamisen myötä on tullut mahdollisuus laittaa tosi pientä yksityiskohtaa tosi paljon ja sitä mahdollisuutta on alettu käyttää enenevissä määrin. En tiedä - voi olla kuvitelmaakin, kun ei minulla mitään todisteita asian suhteen ole tarjota. Ja onhan Infinityn napit aina olleet yksityiskohtaisia.