War Head - www.gowarhead.com

War Head tiedottaa ja vastailee kysymyksiin tällä alueella. Gowarhead.com

Valvoja: War Head

Avatar
Frenzy
Viestit: 2379
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

War Head - www.gowarhead.com

Viesti Kirjoittaja Frenzy »

Kuva

War Head on figutiimi, verkkosivusto ja miniatyyripeleihin sekä harrastetarvikkeisiin erikoistunut putiikki, joka toimii Helsingin Pasilassa sijaitsevasta Poromagia Oy:n myymälästä ja näiden nettikaupasta käsin. Omalle blogipohjaiselle verkkosivustollemme http://www.gowarhead.com on dokumentoitu jo vuosien ajan kuvagallerioita, armeijalistoja, skenehaastatteluita, monenlaisia maalaus- ja maastonrakennusartikkeleita ja turnausraportteja seikkailuistamme Suomessa ja ulkomailla. Järjestämme myös ahkerasti avoimia turnauksia ja pelipäiviä harrastajien iloksi. Tiimiimme kuuluu kuusi jäsentä, jotka pelaavat monia eri figupelejä historiallisista sääntöjärjestelmistä 40K:n kaltaisiin scifipeleihin. Koko kuusikossa tiivistyy aihepiirin tietotaito yhteensä yli sadalta harrastusvuodelta.

War Headin figusotapeleihin keskittyvä myymäläosasto ja pelihuone sijaitsee Poromagia Oy:n myymälässä Pasilassa. Figutuotteitamme voi tilata myös postitse Poromagia.com-nettikaupan kautta.

Myymäläosaston yhteydessä on myös pelitila, jonka pöytiä ja maastovalikoimaa saa käyttää omien figupelien pelaamiseen kaupan aukioloaikojen puitteissa. Myymälässä järjestetään myös joka tiistai suosittu War Head Fight Club -figupelipäivä, jonka aikana koko tilan pöydät varustetaan maastokattauksella asiakkaiden pelejä varten. Osallistuminen on ilmaista, eikä pöytiä tarvitse varata etukäteen. Pelatuin sääntöjärjestelmä on Warhammer 40,000, jonka pariin voi etsiä peliseuraa esimerkiksi Facebook-yhteisöstämme tai täältä Sotavasaran kautta. Maastovalikoimaa on myös fantasiahenkisten ja historiallisten pelien pelaamiseen.

Käyntiosoite

Poromagia / War Head
Opastinsilta 8 B
00520, Pasila, Helsinki

Yhteystiedot

Myymälä: +358503552252 (tuotetiedustelut, varaukset)
Fight Club: +358400951746 (turnaukset, tapahtumat)
Asiakaspalvelu: [email protected]

Aukioloajat

Ma 13-20
Ti 13-20
Ke-Pe 13-19
La 10-17
Su 12-16

Tervetuloa figusotien pariin!

Kuva
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD

Palaa sivulle “War Head”