War Head Fight Club -figupelipäivä tiistaisin 13-20:00

War Head tiedottaa ja vastailee kysymyksiin tällä alueella. Gowarhead.com

Valvoja: War Head

Avatar
Frenzy
Viestit: 2379
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

War Head Fight Club -figupelipäivä tiistaisin 13-20:00

Viesti Kirjoittaja Frenzy »

Kuva

War Head Fight Club -figupelipäivä tiistaisin 13-20

War Headin myymäläosasto sijaitsee Poromagia Oy:n myymälässä Pasilassa. Myymälän yhteydessä on myös pelitila, jonka pöytiä ja maastovalikoimaa saa käyttää omien figupelien pelaamiseen kaupan aukioloaikojen puitteissa.

Osana pelitilan viikko-ohjelmaa järjestämme joka tiistai War Head Fight Club -figupelipäivän, jonka aikana koko tilan pöydät varustetaan maastokattauksella asiakkaidemme pelejä varten. Pelaaminen on ilmaista, eikä pöytiä tarvitse varata etukäteen. Pelatuin sääntöjärjestelmä on Warhammer 40,000, jonka pariin voi etsiä peliseuraa esimerkiksi Facebook-yhteisöstämme tai Sotavasaran pelikaverit-alueen ketjusta. Yleensä pelaajat sopivat matseista seuraavalle pelikerralle, mutta paikalle voi myös saapua tiistaisin armeijan kera etsimään peliseuraa. Maastovalikoimaa on myös fantasiahenkisten ja historiallisten pelien pelaamiseen.

Peleissä suositaan yleensä noin turnauskokoisia armeijoita (1000-2000 pistettä), mutta pienempiäkin skirmishejä ja Kill Team -pelejä saa totta kai pelata. Organisaation puolesta toivoisimme matseissa käytettävän maalattuja figuja. Myös Fight Clubiin liittyviin kysymyksiin vastataan osoitteesta [email protected].

Tervetuloa Fight Club -pelipäiviin!

Kuva
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD

Palaa sivulle “War Head”