Warhammer 40,000 8th Edition -yömyynti ja ennakkovarausarvonta!

War Head tiedottaa ja vastailee kysymyksiin tällä alueella. Gowarhead.com

Valvoja: War Head

Avatar
Frenzy
Viestit: 2073
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Warhammer 40,000 8th Edition -yömyynti ja ennakkovarausarvonta!

Viesti Kirjoittaja Frenzy » La 03.06.2017 01:39

Kuva

Warhammer 40K:n kasiedikka saapuu 17. kesäkuuta ja galaktinen sodankäynti mullistuu! Tiiviissä yhteistyössä pelaajayhteisöiden kanssa toimineiden kehittäjien tavoitteena on ollut luoda aloituskynnykseltään matala, monipuolinen ja sujuva pelikokemus. Kaikki armeijakirjat on uusittu, mikä on mahdollistanut tasapainon korjaamisen vuosien power creepin jälkeen - kasiedikkaan lähdetäänkin täysin puhtaalta pöydältä!

Suomen 40K-skene odottaa päivitystä tiettävästi jo kuumeisesti ja ekat testipelitkin on jo pelattu. Jotta pelitoiminta saadaan käyntiin täydellä liekillä mahdollisimman pian, järjestämme uusille julkaisuille yömyynnin julkkarilauantaita edeltävän perjantain 16.6. päätteeksi! Pelitilamme Pasilassa on innokkaiden testailijoiden ja fiilistelijöiden käytettävissä 22-00 ja keskiyön koittaessa laitamme uunituoreet tuotteet myyntiin!

Warhammer 40K 8th Edition -tuotteet ennakkovarattavissa

Lisäksi kaikkien Dark Imperium -aloitussetin ennen julkaisupäivää varanneiden kesken arvotaan kesäkuun loppuun mennessä Genestealer Cult -tunnelipartio ajoneuvoineen ja maalausoppaineen! Ennakkovarauksen tuotteista voi jättää nettikaupan kautta tai fyysisesti myymälässä (tai vaikka Sotavasaran yksityisviestillä!). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti tämän tilaushetkellä antamien yhteystietojen kautta.

40K:n kasiedikan aloitussettiin js uusiin Index-armeijakirjoihin pääsee ennen julkaisupäivää tutustumaan kaikissa War Head -turnauksissa ja tiistaisissa Fight Club -peli-illoissa. War Head tulee myös järjestämään turnaustoimintaa kasiedikkaan jo pian julkaisun jälkeen - nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi peli tai palata mukaan tauolta! Tervetuloa tapahtumiin ja Fight Club -peli-iltoihin fiilistelemään uudistunutta sääntösettiä ja sen tarjoamia harrastusmahdollisuuksia!

Teemu / War Head
[email protected]

Kuva
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD

Palaa sivulle “War Head”