War Head Klassikkobasaari Nopat & Taktiikka Talvisodassa 3.-4.2.

War Head tiedottaa ja vastailee kysymyksiin tällä alueella. Gowarhead.com

Valvoja: War Head

Avatar
Frenzy
Viestit: 2041
Liittynyt: Ti 27.08.2002 11:54
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

War Head Klassikkobasaari Nopat & Taktiikka Talvisodassa 3.-4.2.

Viesti Kirjoittaja Frenzy » Ma 29.01.2018 17:16

Kuva

Talvisotaviikonloppu on pian täällä ja myös War Head osallistuu Nopat & Taktiikka Ry:n vuosittaiseen figupelitapahtumaan! Huippusuosittu klassikkobasaarimme on paikalla varustettuna hengästyttävällä valikoimalla nostalgisia blister- ja boksituotteita 40K-, WHFB- ja Lord of the Rings -mallistoista, siis sitä kunnon wanhan ajan Citadel-rautaa ja OOP-herkkuja keräilijöille ja fiilistelijöille. Myyntipisteemme on auki Talvisotaviikonloppuna lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-16. Otamme vastaan sekä käteis- että korttimaksuja.

Nähdään Niittykummussa!
War Head Facebook kirjoitti:Lead your party to Niittykumpu this weekend! Nopat & Taktiikka Ry will arrange their traditional Talvisota weekend, an awesome multi-tournament wargaming event with open painting competitions and a second-to-none atmosphere!

War Head will also be present and we'll be bringing our grand Classics Bazaar along - dozens upon dozens of oldschool blisters and boxed sets from WH40K, WHFB and Lord of the Rings ranges! Our stand will be open for purchases on Saturday (10-18) and Sunday (10-16).

See you in Talvisota 2018, come check out our stuff and chat wargaming!
Coveria ei jätetä.

WAR HEAD

Palaa sivulle “War Head”