Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Voit lähettää oman kertomuksesi omista sotakokemuksistasi. Kuvat taistoista ovat raporteissa aina ehdottoman suotavia.
Avatar
strmboy
Viestit: 88
Liittynyt: Ti 30.08.2011 14:34
Paikkakunta: Raahe, Pattijoki

Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja strmboy » Ke 12.12.2012 22:16

Elikkä ideana olisi kerätä peleissä yksittäisille hahmoille sattuneita hauskoja ja onnekkaita/epäonnekkaita tilanteita. Näitä varmasti kaikilta löytyy joten kertokaahan rohkeasti :) Laitetaanpa oma esimerkki heti alkuun: tänään pelatussa pelissä Zzzapp gun yritti jokaisen viiden vuoron aikana ampua joko lantikkaa, predatoria tai drediä ja suurin strenght jonka sain heitettyä oli 4 :/ Taisi virransäätövivussa olla liian vahva jousi heikoille gretshineille...

Ainakaan ihan vastaavaa ketjua en muista koskaan lukeneeni mutta jos olen väärässä niin pyydän suuresti anteeksi :) ja jos tämä on ylläpidon mielestä väärällä alueella niin siirtäkää muualle vaan.
Nyt riitti, sano shamaani.

Avatar
Waterfall Dragon
Viestit: 251
Liittynyt: To 18.12.2008 16:47
Paikkakunta: Jääli/Kiiminki

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Waterfall Dragon » To 13.12.2012 10:49

Vara-Kersantti Ignus Tactical Squadista ylisuoritti viime turnauksessa.

1. Pelissä hän ja hänen meltaguninsa näyttävät Imperiumin Taistelykaartin eräälle rykmentille, miksi juuri hän sai Meltan omistukseensa räjäyttämällä Leman Russin tipahtaessaan Drop Podista kentälle.
2. Pelissä Ignus Tipahtaa Raiderin taakse ja räjäyttää senkin tuusannuuskaksi. Loppupelin ajan hänen Squadinsa pitelee Dark Eldareita tekemästä pahojaan reunassa.
3. Pelissä Ignus näkee edessää Horden Tyranideja, vilkaisee Meltaansa, ja toteaa "F*** it". Mitään ei ollut rangella, mutta annan kunnian Tervigonin viimeisen woundin ottamisesta hänelle (tehty Closiksessa).
4. Pelissä Ignus näkee valloittavan kohteen Ork Battlewagonissa, ja räjäyttää sen esteettisistä syistä. Squad joutuu saman tien Nobien tuhoamaksi...
5. Pelissä Ignus tippuu Manticoren viereen, ja räjäyttää sen. Seuraavalla vuorolla Chimera saa kokea sama kohtalon. Sisällä ollut Penal Legion ja Komissaari eivät päässeet ulos, ja tuhoutuivat. Tarvittiin charge heikentyneestä örkkihordesta ja warbossita tuhoamaan squad. Vain Warboss jäi henkiin.
Pää pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä =)
Welfs W/D/L/:
- WoC 1/1/1/
- Delf 0/2/0/
- Helf 3/1/1
- Brit 0/0/1
- Welf 1/0/0
- Ogre 0/0/2
- DoC 1/0/2
- TK 1/0/0
- Lizzut 1/0/0
- Empire 3/0/2
- VC 1/0/2

Avatar
smaxx
Valvoja
Viestit: 8421
Liittynyt: Ti 13.02.2007 17:29
Paikkakunta: Kirkkonummi

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja smaxx » To 13.12.2012 11:18

Edellisen Apocalypsen suurin mämmikoura löytyi vastapuolen Örkeiltä : Pulsapommin ohjaaja otti vähän riskiä tähtäyksessä, ja skatteroi aika lailla maksimimatkan juuri väärään suuntaan, ja jäi sykkimään vastapuolta hengiltä (taisi jäädä pärisemään muuten vastapuolelle menevän objektin päälle tai jotain ) :

Kuva

Pelin sankari oli itseoikeutetusti itse Dante, joka kävi melkein yksinään pistämässä Stompan päreiksi :

Kuva

Melkoinen sankari oli kyllä Hyvisten joku nimetön sankari, joka kävi vippaamassa Vortex granaatin Ghazgulin ja meganobzien päälle...
Nopat ja Taktiikka Ry
Pääkaupunkiseudun pelikerho
Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään : https://www.facebook.com/groups/553301271491198/

Avatar
Raaka-Arska
Viestit: 269
Liittynyt: Ke 03.01.2007 10:27
Paikkakunta: Helsinki

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Raaka-Arska » To 13.12.2012 15:28

Tuo Smaxxin mainitsema Stompa vs Dante kamppailu on tosiaan eeppisin uroteko mitä omissa 40k-matseissa on tapahtunut. Kiukkuinen Stompa rynnäköi yksinäisen Danten kimppuun, osuu vain kerran, Danten invusave onnistuu ja kuin kirsikkana kakun päälle iso-D paiskaa vielä Krak-kranaatin Stompan sisuksiin.
We're so loud you wanna die
Go forth and amplify
Here come the Noise Marines


(From 'Noise Marines' by D-Rok)

Avatar
Half-breed
Viestit: 10352
Liittynyt: Ma 01.03.2004 12:11
Paikkakunta: Turku

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Half-breed » Pe 14.12.2012 23:47

Farseerini on ollut monessa mukana. Koska hän yleensä hengaa Direjen kanssa joutuu hän usein lähikseen, ja siellä hän on näyttänyt usein taitonsa. Esmes:

- Jos onnistun osumaan hänellä kahdesti klosiksessa, niin saan aina vain yhden woundauksen onnistumaan.
- Farseeriltani kesti vitosessa kaksi rundia tuhota Drop Podi, josta oli jo ammuttu ase pois.
- Positiivisesti Farseerini rynnäköi kerran Dredknightin kimppuun jolle oli jäänyt yksi woundi sen jälkeen kun armeijani oli sitä ampunut. Yksi osuma, yksi woundi, yksi mokattu save ja Farseerini onnistui pudottamaan Dredknightin. Ei huono.
- Farseerini on kuollut välissä aivan retardeihin tilanteisiin. Vitosessa hän otti usein hittiä ampumisesta (Tykkäsin kopata randomkuteja tällä.), ja tämän jälkeen kuoli pari kertaa räjäytettyään päänsä Perilssiin. Paras tosin oli kerta, kun hän ja Guardianit juoksivat Serpenttiin piilooon, ja sitten pikkuveljen termos räjäytti lähiksessä Serpentin ja kaikki Guardianit ja Farseerin sisällä (Kaikki woundas ja kaikki mokas savet).
2014 bänniä jo yhteensä ~3,5 kuukautta. Yrittäkää pistää paremmaksi.

Weedeeo
Viestit: 1247
Liittynyt: Ti 31.07.2007 23:46
Paikkakunta: Tampere

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Weedeeo » La 15.12.2012 14:04

Hmm, minulla ei ole nostaa ketään tiettyä nimettyä hahmoa sankariksi, mutta kerrotaanpa vaikka erään Zhanshin uroteosta kun siitä sattuu löytymään kuvakin. Eli vihollisen Dogwarrior rynnisti läpi rakennetulle alueelle muodostetun linjani ja teki ruumiita muun muassa tappamalla joukkoa johtavan luutnanttini. Yksi tapetuista kuitenkin onnistui haavoittamaan jättiläistä ennen valitettavaa kohtaloaan, ja Dogwarriorin hyökätessä seuraavan saaliinsa, nurmipora-Zhanshin, kimppuun päätti rivisotilas pistää kovan kovaa vastaan ja koiran huitaistua hudin iski zhanshi puukkonsa sen lihaan näin tappaen vihollisen ykkösnyrkin joukkojeni selustasta.
Kuva
Toisaalta, mestarininjailija Oniwaban niinä kahtena kertana kun se on onnistunut hiipimään lähitaisteluun, on huitaissut ohi kun kohteen tappamiseen olisi riittänyt yksi osuma normaalilla heitolla(Ei f2f). Osumiseen tarvittiin molemmilla kerroilla 19 tai vähemmän d20-nopalla. Eiköhän sieltä sitten tullut se 20 molemmilla kerroilla. Sen jälkeen on nappula pysynytkin vaihotpenkillä viholliskosketusten aikana.
Mitä on rakkaus?
santso kirjoitti:sitä kun on päästetty menemään ja satsit ladattu koneeseen ja kone käy kuumana, nesteet virtaa ja tahti on kova :D

Avatar
Morze
Viestit: 3143
Liittynyt: La 28.04.2007 22:21
Paikkakunta: pk-seutu

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Morze » La 15.12.2012 15:16

Jep, Oniwaban tuntuu olevan jotebkin kirottu nappi, kun aina se tuntuu lyövän huti.

Itselle tulee mieleen, kun combi-kivääri securitate pisti aika hyvin kampoihin spitfire Asuralle pitkällä kantamalla. Tai se, kun datzurasi käytti comaa, vaikka se ei ihan laillisesti mennytkään. Tietenkin se oli pätkinyt huti
lyöneen oniwabanin sitä ennen.

Avatar
Pulautus Pallo
Viestit: 332
Liittynyt: Ke 29.06.2011 15:28

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Pulautus Pallo » La 15.12.2012 23:05

RBT.
Tänään pelattiin HElf - DElf 1500pisteen peli, 7th edikkaa, muttei sillä niinkään väliä.
Pistin röpöttimellä kuusi nuolta Cold one rykmenttiin. 5 osus, 5 woundas ja 5 meni pelleistä läpi(3+ osuu, 3+ woundaa, 4+ armorit penaltyjen jälkeen). Joku 1,35 olis se matemaattinen todennäköisyys, mutta 5 dinosaurusta sitten menikin kaatumaan. Seuraavalla vuorolla DElffien röpötin ampuu speareihini ja tappaa vain yhden :-)

EDIT:
Half-breed kirjoitti:
BloodyElf kirjoitti:RBT.
Tänään pelattiin HElf - DElf 1500pisteen peli, 7th edikkaa, muttei sillä niinkään väliä.
Pistin röpöttimellä kuusi nuolta Cold one rykmenttiin. 5 osus, 5 woundas ja 5 meni pelleistä läpi(3+ osuu, 4+ woundaa, 4+ armorit penaltyjen jälkeen). Joku 1,35 olis se matemaattinen todennäköisyys, mutta 5 dinosaurusta sitten menikin kaatumaan. Seuraavalla vuorolla DElffien röpötin ampuu speareihini ja tappaa vain yhden :-)
Mistä lähtien S4 on haavottanut T3:sta nelosilla?
Tosiaan, nopeesti kun kirjotin ni totta kai sieltä tuli joku pieni viba.
Viimeksi muokannut Pulautus Pallo, Ma 17.12.2012 16:30. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
sutenööri kirjoitti: "Idioottien kanssa väittely on kuin pelaisi pulun kanssa shakkia: se kaataa nappulat, kakkaa laudalle ja lentää omien luokse kehumaan voitollaan"

Avatar
Henkinen Johtaja
Viestit: 929
Liittynyt: La 09.09.2006 11:50
Paikkakunta: Arvaa missä

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Henkinen Johtaja » Su 16.12.2012 22:53

Kaartiarmeijani maskottinalle "Dovahbear" - pelasti uhrauksellaan komentoryhmän - ja esti sen että vihollinen olisi saanut 15-5 voiton :D
Tuosta...

Avatar
Möllyskä
Viestit: 90
Liittynyt: Su 28.09.2008 20:29
Paikkakunta: Jämsä

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Möllyskä » Ma 17.12.2012 04:41

Kytkoosta tulee mieleen kaksi tapausta.

1. Pelasin kaaosmariineilla kaverin örkkejä vastaan. Scenaariossa täytyi pelin lopussa pitää hallussaan enemmän objektiiveja kuin vihollinen. Viimeisellä vuorolla käytiin taistelua yhden objektiivin hallinnasta osapuolina 12 ork boyta ja 1 kaaosmariini. No jokainen voi arvata lopputuloksen. Uskomattoman noppatuurin ansiosta mariini pisteli pojat poikki ja pinoon, senpä jälkeen pelikaveri heitti mittatikun huitsin nevadaan(pojat lähti karkuun mutta olisko etäisyyteen heitetti ykkösiä vai miten oli. tiedä sit pelattiinko oikein, että 1 mariini pitäis kohdetta hallussa, mutta kun kaveri ite meni sanomaan...:))

2. Pelattiin abo-peliä kavereiden kesken ja peli tais vedellä viimeisiä kierroksia.
No jokatapauksessa damagea ottanut direavenger posse joutui klosikseen örkki ryhmän kanssa( yksikön nimeä en muista, mutta ne joilla on ne ihme rakettireput vai mitkä propellit ovatkaan selässä..:D)
Ryhmässä oli 10 örkkiä ja direillä pomo ja perusjamppa. No nopeasti perusdire kaatuu pomon viereltä ja kun heitän pomolle a-savea niin eiköhän sieltä napsahda 3. No minä siinä tyynenä alan siirtään molempia pois, kun kaveri tokaisee että eikös pomolla ole parempi save? No onhan sillä ja eiköhän se vielä haavoita vihollista (en muista miten tää kohtaus täsmälleen meni.) ja vihollinen lähtee karkuun ja pomo juoksee yli.

Yksi kertomus on myös infinityn puolelta.
Olisikohan ollut toinen pelaamaani peli kun juoksutan mobile brigadaa HMG:llä keskellä aukeaa muutaman kierroksen ajan samaan aikaan tulittaen kaverin TAG:ia (heavy infantry tulittaa isoa "mörköä", karkeasti ilmaistuna.)
Matkan aikana mobile brigada tais tehdä 3 criticalia TAG:iin ja otti woundin takaisin. Siinä oli tuuria jos jossakin.

Pahoittelen jos tekstissä on jotain aivan sekavaa, syytän kellonaikaa ja sitä että kirjoitan tämän kännykällä.
Dr. Icchan » Ma 29.10.2012 18:22

Norjassa karhutrio oli murtautunu mökkiin, syöny safkat, juonu kaljat, repiny kalusteet hajalle ja paskonu sänkyyn. Joten ei ne aina pasko metsään

Avatar
Exalted One
Viestit: 295
Liittynyt: Ti 06.11.2007 16:55

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Exalted One » Ma 17.12.2012 09:50

Välittömästi tulee mieleen mun kolmen petturin vahvuinen plasmagunner-yksikkö CSM armeijasta kakkosedikan ajoilta. Sen nimikin oli Suicide Squad, koska se ei ikinä oiken selvinnyt mistään, jopa tästä säälittävästä episodista, jonka kerron nyt. Eli, olin päättänyt, että SG jää kerrankin pelistä henkiin ja olin sijoittanut ne kadun päähän, kohtuu hyvään suojaan. Niiden killbox oli aika pieni, mutta maaston huomioiden asema oli hyvä. Ainut paskamainen juttu oli, että noin 30 cm päässä niistä oli pystyssä ulkovessa. (Kyllä, maastomme oli sellainen Ranskalainen maalaisidylli, ei ollut cityfight maastoja vielä tuolloin:D) Ja kahden rundin aikana jäi ampumiset tekemättä, kun ainut kohde oli aina vessan takana jemmassa. Lopulta mulla meni hermo, etsittiin vessan AP, ja ammuin täyslaidallisen plasmaa ulkohuussiin. Misfire-tulos muutti yhden plasmoista, sen ainoan, joka osui, plasmakranaatiksi, joka tappoi kantajansa. Kaksi henkiinjäänyttä vilkaisivat toisiaan, että fuckballs, sinne meni yli 20% squadista, eiköhän heitetä 12 ld-testistä ja oteta ritolat. Eli Suicide Squad hävisi taistelun ulkovessalle. :-P

Tuskaa helpottaa vähän mun Defiler, Legion, joka omituisesti veti yksinään pataan kymmenen miehen Black Templar hyppyreppuporukkaa, jossa oli kaksi powerfistiä. :D
"Screw the stupid objective marker! I'll dance around it later, waving your severed heads by the hair!! BFTBG!!!!" -B

Avatar
Half-breed
Viestit: 10352
Liittynyt: Ma 01.03.2004 12:11
Paikkakunta: Turku

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Half-breed » Ma 17.12.2012 10:05

BloodyElf kirjoitti:RBT.
Tänään pelattiin HElf - DElf 1500pisteen peli, 7th edikkaa, muttei sillä niinkään väliä.
Pistin röpöttimellä kuusi nuolta Cold one rykmenttiin. 5 osus, 5 woundas ja 5 meni pelleistä läpi(3+ osuu, 4+ woundaa, 4+ armorit penaltyjen jälkeen). Joku 1,35 olis se matemaattinen todennäköisyys, mutta 5 dinosaurusta sitten menikin kaatumaan. Seuraavalla vuorolla DElffien röpötin ampuu speareihini ja tappaa vain yhden :-)
Mistä lähtien S4 on haavottanut T3:sta nelosilla?

[quote="Möllyskä"tiedä sit pelattiinko oikein, että 1 mariini pitäis kohdetta hallussa, mutta kun kaveri ite meni sanomaan...:))[/quote]
Ihan oikein tuo meni. Viimeksi objektiivin hallinnassa oli kokorajoitus nelosessa.
2014 bänniä jo yhteensä ~3,5 kuukautta. Yrittäkää pistää paremmaksi.

Weedeeo
Viestit: 1247
Liittynyt: Ti 31.07.2007 23:46
Paikkakunta: Tampere

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Weedeeo » Ma 17.12.2012 13:34

Möllyskä kirjoitti: Olisikohan ollut toinen pelaamaani peli kun juoksutan mobile brigadaa HMG:llä keskellä aukeaa muutaman kierroksen ajan samaan aikaan tulittaen kaverin TAG:ia (heavy infantry tulittaa isoa "mörköä", karkeasti ilmaistuna.)
Matkan aikana mobile brigada tais tehdä 3 criticalia TAG:iin ja otti woundin takaisin. Siinä oli tuuria jos jossakin.
Kaksi crittiä ottaessani oli vieläpä minun aktiivinen vuoroni, eli ammuin käytännössä nelinkertaisesti sen mitä Mobile Brigada ampui per käsky. Kyseinen TAGi oli Maghariba Guard.
Mitä on rakkaus?
santso kirjoitti:sitä kun on päästetty menemään ja satsit ladattu koneeseen ja kone käy kuumana, nesteet virtaa ja tahti on kova :D

Avatar
tneva82
Viestit: 8386
Liittynyt: To 15.08.2002 11:51
Paikkakunta: Salo

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja tneva82 » Ma 17.12.2012 15:14

Exalted One kirjoitti:Kaksi henkiinjäänyttä vilkaisivat toisiaan, että fuckballs, sinne meni yli 20% squadista, eiköhän heitetä 12 ld-testistä ja oteta ritolat. Eli Suicide Squad hävisi taistelun ulkovessalle. :-P
Hitto tää oli kyl paha :D Harva sitä onnistuu häviämään ULKOHUUSSILLE ;) Shaggothini tappio kymmenelle puolituiselle jää kyl kirkkaasti kakkoseksi.

(varokaa puolituisia! Ne on kovia! Eihän niihin osu ku ovat niin pirun lyhyitä)
"There's probably volcano crater-kingdoms full of Bretonnian-esque knights who ride reptile-horses to battle and crap like that. " - Josh Reynolds

Avatar
strmboy
Viestit: 88
Liittynyt: Ti 30.08.2011 14:34
Paikkakunta: Raahe, Pattijoki

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja strmboy » Ma 17.12.2012 19:07

Exalted One kirjoitti: Eli Suicide Squad hävisi taistelun ulkovessalle. :-P
Tää on kyllä loistava :D jatkakaahan samaan malliin ;)

Kiitoksia myös kaikille muillekkin jotka ovat peliensä hienoimpia ja huonoimpia hetkiä tänne laittaneet :) toivottavasti näitä tulee vielä lisää :)
Nyt riitti, sano shamaani.

Varjous
Viestit: 614
Liittynyt: Ke 26.08.2009 21:57
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Varjous » Pe 21.12.2012 23:17

Tapahtui 15 vuotta sitten. Blood Angels terminators versus ork goffs With plasma Cannon. No niin tämän surullisen kuuluisan tarinan takia en käyttänyt termareita 13 vuoteen. Etenin 3lla termiksellä coverien taakse piiloon ettei orkit olisi päässeet käyttämään cannoniaan. Tästä johtuen jouduin sumputtamaan ne. No sehän ei örkki pelaajaa lannistanut vaan nakkasi frag kranun raunioihin haavoittaen kolmea (st 3 as -1). Suorastaan nauroin kun örkit ei saaneet muuta aikaan ja ensi kirroksella niistä valuisi vihreää limaa. No otin nopat kouraan save heittoja varten, silloin termikset heitti +3 savea 2d6lla! Eli miinusten kanssa nyt +4 2d6. Yllätys yllätys kaksi Snake eyeta putkeen ja kolmas heitto 1 ja 2. Siihen kaatui Se peli ja hyvin pitkä vihani termiksiä kohtaan oli alkanut mikä tosiaan päättyi vasta pari vuotta sitten.

Peckoij
Viestit: 345
Liittynyt: Ma 04.08.2008 11:10
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Peckoij » Pe 21.12.2012 23:32

Onne termokset jänniä, ei koskaan tiedä mitä niiden kanssa käy...

Kaverin termarit teleporttasivat mun griffonin viereen. Seuraavalla vuorolla chargesivat, mutteivat saaneet mitään aikaiseksi. Sitten lähellä ollut penalty legioona tekee vastahyökkäyksen. Kaksi kierrosta myöhemmin viisi kuollutta terminaattoria ja kolme kaatunutta penalty legioonalaista. On ne rending hyökkäykset vaan niin mukavia...
Ent. Imperial General

Avatar
Geenivaras
Viestit: 42
Liittynyt: Ma 05.12.2011 21:26

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Geenivaras » La 22.12.2012 10:11

Muistan vielä kun parivuotta sitten viisi gretchinä ampuivat ja tämän jälkeen hyökkäsivät kaaostermujen kimppuun, ampumisessa yksi haava ja klosiksessa kaksi haavaa terminaattoreihin, kaikista ykkönen ja gretchinit jäivät henkiin pidättelemään terminaattoreita loppupelin ajaksi.
Tuuri on on asia, jota ei ole olemassa, mutta jota ihmiset syyttävät kaikesta.

kasvi
Viestit: 857
Liittynyt: Su 15.02.2004 23:32
Paikkakunta: Tampere

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja kasvi » Su 23.12.2012 22:41

Mitähän tästä olis -ehkä kuutisen vuotta, bretti pegasus BSB:lle (jolla tässä vaiheessa enää 1 woundi jäljellä) jää nuolisateesta armour savejen jälkeen 3 blessiwardattavaa 6+:ssaa. Olin jo laittamassa nappia sivuun, ku kaveri oikein kerjäs näkevänsä kun se kuolee nuoliinsa kuin Boromir konsanaan. No sääntöjen pakosta piti sit heittää ja kolme kutosta pöydälle :D ihan perus 1/216
Palkkamaalausta
"Oikeat figut on niille, jotka eivät osaa proxyttaa"
-Nojatuoli

Vonreuter
Viestit: 582
Liittynyt: Pe 08.04.2005 18:53

Re: Armeijoidenne sankarit ja mämmikourat

Viesti Kirjoittaja Vonreuter » Ma 24.12.2012 02:01

Boromirin kohtalo pilattiin leffassa ihan täydellisesti. Hitto vieköön, makein tarina ikinä piti kirjoittaa uusiksi.

Itselleni tuli mieleen Assault Biken ampuja, joka loikkasi palavasta pyörästä, hyökkäsi yksin kokonaisen Imperial Guard -ryhmän kimppuun, ajoi sen pakosalle ja kaatui vasta, kun komissaari johti Plasma Gun -ryhmän hoitelemaan kiusankappaleen pois päiviltä. Tuolloin oli 2nd edition ja joka marinella oli Bolt Pistol + Combat Knife. Se oli temppu - sääli, ettei kaveri jäänyt henkiin kertomaan kolttosistaan.
To fight the Alpha Legion is to fight on a shifting layer of deception and trickery, where every weakness can hide strength and every apparent advantage may be revealed as a trap.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Taisteluraportit”