Fanatic Warm-Up 1.11.2015 (Eldar)

Voit lähettää oman kertomuksesi omista sotakokemuksistasi. Kuvat taistoista ovat raporteissa aina ehdottoman suotavia.
daimonos
Viestit: 577
Liittynyt: To 14.11.2013 09:25
Paikkakunta: Puukkobulevardi

Fanatic Warm-Up 1.11.2015 (Eldar)

Viesti Kirjoittaja daimonos » Ma 02.11.2015 15:16

Käväisin eilen sotimassa WARHEADIN Fanatic Warm Upissa.

1. matsi

Vastassa Björn Söderströmin Demonit. Lista oli rushaava, mutta samalla siinä oli paljon psyykkistä voimaa.
Sain hyvät powerit kanslialle, Björn sai jotain randomia Maleficista = summonia. Päätin mennä jostain syystä matsissa ekana ja pöljänä lojuin varovaisesti kanslialla. Mun ampuninen oli melko tehotonta, tapoin ehkä yhden koiran. Björn tuli vastaan koirilla ja shuflaili muita nappejaan, D-tirsu puski täysillä eteenpäin ja Bellu loihti sen näkymättömäksi.

Gatesin kanslian Björnin nurkkaan josta pääsin ahdistamaan kaikkea melko vapaasti. Pysyin Scatterbikeilla kaukana, mutta yhdet jätin nätisti keskelle pöytää ihan vain houkutuksena tirsulle. Syöttiin tartuttiin, prätkät tapettiin ja seuraavalla vuorolla ammuin tirsun alas. Tässä vaiheessa Bellu ja WK olivat klosiksessa jossa ei oikeestaan tapatunut mitään kummallekkaan.

Vikalla vuorolla WK oli yhdessä haavassa, Bellu iski kolme läpi ja kolme FNP-heittoa antoivat tuloksekseen 6-6-6. Sitten omilla iskuilla vikat haavat pois ja contestoimaan objea.

Peli päättyi nelosvuorolla mulle vähän epäedulliseen 9-11 tilanteeseen.

2. matsi

Huonon alun jälkeen sain vastaani Eetu Torikan Necronit. Ollaan pelattu tätä samaa matsia nyt muutaman kerran ja matsi on mulle kyllä mukavan edullinen. Sain taas hyvät powerit, Eetu laittoi napit pöydälle eka ja halusi vielä aloittaa.

Ekalla vuorolla Eetu pushasi kaiken keskikenttään, mutta niin kauas, etten saisi kanslialla chargea perille. Omalla vuorollani ajelin kaikella hyviin asemiin tulitusta varten, mutta Necronien kestävyys näytti kyntensä, eikä mikään oikeastaan kuollut. Sain muutaman wraithin pois Spidereilla ja WK:lla ja scorasin parit kortit.

Kakkosella Eetu chargesi Spiderit, tappaen kaikki paitsi Exan. Vastapalloon iskin WK:n kiinni Wraitheihin, kanslian toisiin Wraitheihin ja pyssyillä ammuin kaikkea mihin riitti range. Vieläkään ei FB:tä mulle, enkä myöskään scorannut mitään kun kädessä oli vain tappamiskortteja WK ei onnistunut tappamaan wraitheja, eivätkä ne yksinäistä Exarchia.

Kolmosella toinen Eetun lentokoneista tuli kentälle ja tappoi pari scatterbikea. Scarabilautta chargesi WK:n ja kyseinen taistelu jatkui edelleen. Exarch, wraithit, WK ja scarabilautta tappelivat edelleen, mutta sain nätisti ketjutettua stompit niin, että sain Zandrekhin pois päiviltä.
Tämän jälkeen keskityin siivoamaan pöytää ja loppupeleissä käteltiin peli mulle edulliseseen 20-0 voittoon.

Tässä vaiheessa 29 pistettä eli ihan hyvin kolmen kierroksen turnauksessa.

3. matsi

Kolmas peli ja löysin itseni ensimmäistä kertaa kakkospöydästä single-turnauksessa. Jännitti snadisti. Vastassa hyvä frendini Aleksi Lehtiö ja tämän Libra-konklaavi, Fenriksen papit susineen ja karmea määrä imperial guardin rivisolttuja.Akun powerit libroille olivat pääasiassa kakkaa kun taas sain itse jälleen hyvät powerit. Aku deplosi takareunaa halaten Platoon command squadin johon liittyivät kaikki sudet, pappi ja libra. Itse deplosin kaiken pöydälle valmiina tuuttaamaan. Aku pisti mut aloittamaan.

Etenin kaikella täysiä päin ja ammuin. Sain irtohaavoja susicharroihin. Hain pisteitä vähän liian aggressiivisesti, joten aku pääsi chargeamaan yhdet spiderit. Yksinäinen susimies kuitenkin mokasi iskuissaan, eikä yksikään kuollut. Jatkoin liikkumista ja ampumista. Toisella vuorolla Akun reserviin jättämä jalkaväki ei tullut pöydälle ja sain kolmannella vuorolla kaiken ammuttua pois, mitä Aku oli pöydälle tuonut. Tasoittavallaan Aku sai 100 jalkaväen miestä kentälle. Päädyin ahnaana rynnäköimään viimeiseksi jäävällä neljännellä vuorolla conscriptit ja Aku hit'n'runasi konnablobin rippeillään contestoimaan ja varastamaan objektiiveja multa.
Voitin pelin 14-6.

Loppusijoituksena 43/60 ja ensimmäinen palkintosija yksilöturnauksessa!
Näillä viimeisillä opeilla lähdetään lauantaina sitten Turkuun.

Palaa sivulle “Taisteluraportit”