Miniatyyripotkustartit

Keskustelut, jotka liittyvät miniatyyripeleihin mutta jotka eivät sovi muihin keskustelun alueisiin.
Avatar
Tuulikettu
Viestit: 17
Liittynyt: Ma 30.04.2018 03:27

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja Tuulikettu »

Albedon Kickstartteri on nyt live:
https://www.kickstarter.com/projects/17 ... escription
Kuva

500 ensimmäiselle 50£+ vannoneelle on tarjolla ilmainen kissatyttö, suurin osa early bird pledgeistä on jo mennyt mutta sikäli kuin oikein käsitin niin niitä avautuu lisää päivän kuluessa jotta ihmisillä ympäri palloa on vähän paremmat mahdollisuudet niitä napata.
Avatar
ile
Viestit: 1467
Liittynyt: Pe 01.05.2009 02:01
Paikkakunta: Helsinki | Malminkartano

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja ile »

Fireforgen KS lähestyy täyttymystä. Paljon ei taida mennä yli rahoittumistason, mutta kyllä rahoittuminen näyttää jo varmalta. Ihmeen tahmainen KS tämä. Ehkä tarve tämänkaltaisille fantasiaukoille on aika vähäinen nykyään?

https://www.kickstarter.com/projects/fi ... ts/2313685

Tuo linkki vie päivitykseen, jossa on päivitetty lista siitä, mitä milläkin vannomistasolla saa. Fireforge on lisännyt kaikkea kivaa matkan aikana.

Aikaa on ensi lauantaihin 20.10. alkuiltaan asti (Suomen aikaa).

-ile
Avatar
Myyra
Viestit: 2078
Liittynyt: Pe 11.06.2004 17:53
Paikkakunta: Espoo

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja Myyra »

Tätä ei kaiketi ole vielä mainittu täällä.

Linkin takaa löytyy The 55th Day in Beijing niminen kickstarter kampanja, jossa on tarjolla 28mm skaalan kiinalaistyylisiä MDF-taloja. Tällä hetkellä aikaa on jäljellä 6 päivää, ja kaikki pledge goalit on saavutettu. Kyseessä on Brittiläinen firma, joten jonkinnäköisellä todennäköisyydellä ehkä on mahdollisuus saada tavarat EU:hun järkevään hintaan.
Avatar
Tuulikettu
Viestit: 17
Liittynyt: Ma 30.04.2018 03:27

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja Tuulikettu »

Noniin, Albedon startteri veti homman loppuun vähän päälle 3x rahoituksella.
Myöhäisen Valan vannominen (eli ne late pledget) on mahdollista tammikuun loppuun saakka ja tuon kautta tavoitellaan myös muutamaa avaamatta jäänyttä stretch goalia - isomman luokan lentovehjettä (johon kuulemma tulisi myös mahdollisesti vaihtoehtoinen sisätilojen mallinnussetti), mellakoitsijasettiä, hiirityttöstä ja 6-pyöräistä ILR:n APCtä. Jos tammikuun loppuun mennessä noilla on vähintään 40 tilaajaa (per vehje, eli yksittäiset voivat sieltä seasta rahoittua ja toiset taas eivät) niin ne menevät tuotantoon.

Firma on suorittanut kunnialla jo 5 aiempaa kickstartteriaan joten olettaa (tai ainakin toivoa) voisi että tämäkin menee samalla mallilla.
Avatar
ile
Viestit: 1467
Liittynyt: Pe 01.05.2009 02:01
Paikkakunta: Helsinki | Malminkartano

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja ile »

28mm arkkuja, hautoja, obeliskeja, hautakiviä ja jokunen epäkuollut stretch-goaleissa/add-oneissa:

https://www.kickstarter.com/projects/ha ... d-wargames

Aikaa jäljellä runsas vuorokausi.

Tästä hautuumaan koristetta ja epäkuolleiden maastouttamista tai unit fillereitä. Hauska idea laittaa ruohopusseja mukaan. Sellainen kokonaispaketti, liimaa ja maalaa vain. Rahoitusta on jo moninkertaisesti, nyt kärkytään lisäkamoja. Seuraava rajapyykki on 10.000 €, joka tätä menoa kyllä menee puhki.

Firmalla on takana yksi aikaisempi hautuumaa-kickstart, joka toimi hyvin & toimitukset tulivat perille.

-ile
Avatar
Mysterous
Viestit: 2215
Liittynyt: La 16.11.2002 19:24
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja Mysterous »

Eikä ole muka puoleen vuoteen ollut potkukäynnistyksiä?
Noh Jurassic World figupeli ranskalaisten toimesta.

En kiellä että riskimmän puoleinen. Tekijöillä ei vaikuta olevan paljoa kokemusta (1 keskeytetty KS takana), ranskalaisuus tekee kommunikoinnista haastavaa (vakuuttavat, että säännöillä on ammattimainen kääntäjä) ja lisenssituotetta ovat puskemassa.

Saa nähdä mihin asti kantaa. Poika sen verran Jurassic fani ja gameplay näytti videoissa hauskalta niin itse olin säästämättä kuluissa.
Maalausblogi taas pystyssä.
Shadownet
Viestit: 76
Liittynyt: Ma 04.02.2008 15:20

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja Shadownet »

Vähän myöhäinen postaus, enkä tiedä kuinka paljon täällä löytyy kiinnostusta Battletech pelille, mutta:

https://www.kickstarter.com/projects/45 ... n-invasion

Kyseessä on Battletech, jo yli kolmekymmentä vuotta vanha miniatyyristrategiapeli joka pyrkii nyt uudistamaan ulkoasuaan ja tuomaan entistä enemmän figuureja ja pelimateriaalia faneilleen, sekä toivon mukaan saamaan uusia tulokkaita kiinnostumaan pelistä ja universumistaan.

Potkustartin myöhäisten liittyjien ajanjakso on saatavilla, joten jos kiinnostusta kyseiseen pienten suurien robottien rytinään löytyy, kannattaa vilkaista.

P. S. Olen yksi mallien suunnittelijoista/ piirtäjistä.
Avatar
Morze
Viestit: 3249
Liittynyt: La 28.04.2007 22:21
Paikkakunta: pk-seutu

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja Morze »

Infinity -pelin spinoff luolastomättö Defiance on saanut parissa päivässä melkein puoli miljoonaa euroa kasaan. Ei halvimpia pledgejä, mutta keräilyversiossa tulee tarpeeksi metallisia alieneita Infinity armeijaan asti.

https://www.kickstarter.com/projects/co ... escription
Avatar
Mysterous
Viestit: 2215
Liittynyt: La 16.11.2002 19:24
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja Mysterous »

Kait tämäkin menee figu kickstartterista, konseptikuvien perusteella huonompaa laatua, mutta poliittisesta vinkkelistä melko mielenkiintoinen projekti.
Lautapeli Hong Kongin mellakoista.
Maalausblogi taas pystyssä.
Snowtrooper
Viestit: 1287
Liittynyt: Pe 20.08.2004 11:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja Snowtrooper »

Pre-warning: 6. tammikuuta on aika murskata säästösika, ajaa luottokorttilaskuja edellään ja kuulla pankkitilin valitus, koska Monolithin Conan palaa silloin vain viikon mittaiseen kickstarteriin. Tämänkertaisen kierroksen pääpaino on "versus" moodissa eli overlord vs. overlord, minkä tueksi myydään "faction" bokseja joissa on viitisenkymmentä temaattisesti yhteensopivaa figua noin 40-50 taalan hintaan, mukana paljon edellisen potcustartin figuja mutta myös uusia. Ilmeisesti myös perinteistä "adventure modea" eli one vs. many tuetaan sekä uutena solo/co-op moodia, eli pelkät uudet skulptitkin pystynee ostamaan yhdessä boksissa (tosin ei ilmeisesti siltikään kaikkia uusia, esmes piraattien faction-boksiin luvatut syväläiset).

Mikäli conanointi ei kiinnosta, niin bokseista saanee silti kohtuuhintaan nappeja geneeriseen fantasiarymistelyynkin.
Snowtrooper
Viestit: 1287
Liittynyt: Pe 20.08.2004 11:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja Snowtrooper »

Viikkoa myöhässä, mutta Beyond the Monolith feat. Conan on nyt irti viikon ajan:
https://www.kickstarter.com/projects/80 ... -universe/

Vanhoille all-in conanoijille, joita skirmish ei kiinnosta, tarjolla on lähinnä Legacy Box eli uudet figut ja lisäseikkailuja (lisäkiusana kahta uutta kartaa ei ole tähän boksiin laitettu). Varsinaiset kohderyhmät lienevät:
1) missasit Conanin edelliset potcustartit, ja/tai haluat täydentää Conan-kokoelmaasi vamhoilla figuilla. Retail ja tämän startterin kaikki faction boksit + mercenaries + Legacy Kit (ei Box) sisältää 99% King Pledgen plus pikkuboksien sisällöstä paitsi ne huonekalut (Khitai, Stygia ja Nordheim jäivät limboon ja yksi Conan & Belit-variantti myös)
2) haluat kasan fantasiafiguja ropellukseen, muihin figu- tai lautapeleihin, dioraamoihin/vinjetteihin, muuten vaan maalailtavaksi tms. polkuhinnalla. Pikku-ukon/akan/mörön hinnaksi tulee ~50 kpl faction-boksissa noin euro per laaki ja 20 kpl monsubokseissa yhden ison mörön hinnaksi kolmisen euroa (huom: Mythic Battlesin all-in tukijat voivat unohtaa monsuboksit koska 50/60 niiden mölleistä on sieltä), plus ne surullisen kuuluisat postikulut.
3) haluat pelata skirmish-peliä (1v1, ehkä mahdollisesti tulevaisuudessa 2v2) joka sotkee kaikki mahdolliset universumit ja aikakaudet Monolithin ja yhteistyökumppanien peleistä samaan sääntösettiin, ja tässä päänavauksessa saat siihen Conan-aiheiset armeijat mytologiamöröillä boostattuna. Zombicide ja Cthulhu Wars -sääntösetit ja kuulemma "paljon muuta" lisäsääntöjä muille peleille sekä kokonaan uusia lisenssiarmeijoita tulossa jos tämä myy, ja 1v1 skirmish-pelejähän ei vielä olekaan kuin 9001 kappaletta ja aivan varmasti fantasiamaailmat, nykymaailma ja scifi saadaan tasapainotettua samassa sääntösetissä.
Avatar
The Captain
Valvoja
Viestit: 12837
Liittynyt: Ke 07.08.2002 15:07
Paikkakunta: Kouvola

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja The Captain »

Snowtrooper kirjoitti: Ti 14.01.2020 01:43 Viikkoa myöhässä, mutta Beyond the Monolith feat. Conan on nyt irti viikon ajan:
https://www.kickstarter.com/projects/80 ... -universe/
Ja projekti peruutettiin ennen aikojaan huonon menestyksen takia. Fred Henryltä tuli aika nöyrää viestiä, joskin ranskalaisen taiteilijan dramatiikalla höystettynä, kuinka väärin hän on ymmärtänyt fanikuntansa tarpeita ja kuinka huonosti tämä kickstartteri niihin tarpeisiin vastasi. Uusi yritys ehkä myöhemmin mahdollinen paremmin mietityllä strategialla.

BtM oli ehkä vähän kilpailluille markkinoille yrittämässä kahden pelaajan skirmish-figupeli-ideallaan. Adventure/Solo/Co-op-moodille sen sijaan vaikutti olevan siinä määrin enemmän kysyntää, että Monolith toivottavasti ottaa opikseen ja keskittyy kehittämään sitä puolta "Universe"-tuotteissaan. Ei Conanin, Batmanin ym. brändien suosiossa itsessään mitään vikaa ole.

Omasta puolestani hieman huvitti BtM-projektin lupaus "hyvin kirjoitetusta sääntökirjasta". Ovatkohan Monolithilla vähitellen ruvenneet uskomaan jonkun partanaamaisen kielitieteilijän kommentteja siitä, että niiden tähänastiset englantia etäisesti muistuttavat tuotokset ovat olleet, no, jotain muuta kuin hyvin kirjoitettuja, vai oliko kyse vain vakuuttelusta, että "yhtä hyvin kirjöitetään ängläis kyin ennenkin, ei hätää"?
-Miksi Jeesuksen ja Marian päät loistavat valoa?
-Niillä on suvussa halogeenejä.
Snowtrooper
Viestit: 1287
Liittynyt: Pe 20.08.2004 11:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja Snowtrooper »

The Captain kirjoitti: Pe 17.01.2020 11:05 Omasta puolestani hieman huvitti BtM-projektin lupaus "hyvin kirjoitetusta sääntökirjasta". Ovatkohan Monolithilla vähitellen ruvenneet uskomaan jonkun partanaamaisen kielitieteilijän kommentteja siitä, että niiden tähänastiset englantia etäisesti muistuttavat tuotokset ovat olleet, no, jotain muuta kuin hyvin kirjoitettuja, vai oliko kyse vain vakuuttelusta, että "yhtä hyvin kirjöitetään ängläis kyin ennenkin, ei hätää"?
Taannoinhan Fredin julkisesti lausuma kanta oli, että teksti kuin teksti pitää kääntää kirjaimellisesti sana sanalta edes lauserakenteita muuttamatta, sanontojen idiomaattisesta käännöksestä puhumattakaan, muu on väkivaltaa alkutekstiä kohtaan. En tosin usko, että Conanin ensimmäinen sääntökirja olisi tosin ollut ymmärrettävä edes alkukielellä (ei logiikkaa, ei sisällysluetteloa, ei yhteenvetoja, olennaisia asioita piilotettu alaviitteisiin), vaan ainoa tapa oli opettelupeli toisensa jälkeen, mutta ehkä jo nyt kun talo on menossa alta voitaisiin harkita jotain niinkim barbaarista kuin betatestaajien palautteen huomioimista. Living rulebookiin kestänee vielä saman verran kuin Atlantiksen uppoamisesta arjalaisten nousuun.

Kuvaavinta tässä pannukakussa oli lopulta, että potcustartin draft/beta/tms.versiossa palautetta oli tullut tuhatmäärin, mutta sitä ei enimmäkseen huomioitu, ja vasta startin mennessä lujaa vauhtia pieleen ruvettiin "Operation Nitro" hengessä kyselemään palautetta somessa. Noin muutenkin, jos kerran oli testiversiossa selvinnyt, mitä kaikkea sinällään vakiosettiä aiotaan tarjota pledge managerin kautta, niin miksei niitä tarjottu pledge leveleinä tai optioina suoraan startterissa? Ehkä ne tuhannen yhden euron sijoittajaa olisivat silloin innostuneetkin. Tai eivät, näillä hinnoilla.

BTM:hän lähti muutenkin pahasti laukalle, "play more with figures you already have" muuttui ajatukseen "osta 200€:llä figuja joista sinulla on jo 2/3" ja ettei tulisi syytteitä kotiinpäin vetämisestä, niin muidenkin valmistajien pelejä olisi tulevaisuudessa (taiteilijan itsensä foorumikommenttien mukaan) pitänyt ostaa useampi laatikollinen pelikelpoiseen armeijaan ko. pelin figuilla. OK, toki Monolithilläkin tiedostetaan rahan arvo, mutta olisihan nimenomaan niille uusille pelaajille voitu silti myydä näitä armeijasettejä, mutta entiset asiakkaat olisi pidetty tyytyväisinä (ja Conanin "second life"-kittejä ostamassa) myymällä uudet napit boostereina ja sallimalla vapaa draftaus pisterajaan asti ja sopivalla säännölllä säätämällä yksikön aktivointihintaa. Muutenkin vähän ihmetytti jo 8 napin implikoitu minimiyksikkökoko skirmish-pelissä (kaikki kommentit "ei ne all-in boksinkaan figut riitä").

Samaten pelkän pahvin yksikköhinta alkoi olla kipurajalla, yhden faction-boksin hinnaksi ilman muoviosia olisi tuulut 32 rahua (x5), kun ennalta puffattiin, että kaikki Conanin napit muuttuvat BTM-armeijaksi tuohon hintaan tai allekin. Ehkä niihin puolen sentin paksuisiin puukuituisiin (?) laattoihin on hirttäydytty liian tukevasti, josko tavallisella korttimateriaalilla yksikkökustannukset ja jälleenmyyntihinnan saisi sellaiselle tasolle, että setin voisi ostaa ihan uteliaisuuttaan? Tai ehkä kartat voisi myydä erillisenä pakettina, jos tavoitteena on pitää kynnys alhaalla, Conanin (Batmanin, tai minkä vaan lautapelin) omistajallahan niitä on jo omasta takaa yksi tai useampi? Skirmishhän ei itseäni varsinaisesti kiinnosta, mutta jos Second Life kittien hinta saadaan kohdilleen, niin kyllä noita varmaan tulisi edes pari kertaa hupimielessä pelailtua "kumpi voittais, Conan vai Cthluhu" hengessä.

Legacy-boksin (jota kyllä oli silti pakko tukea, koska addiktio) hinta-laatusuhdekin oli vähän niin ja näin. King Pledge maksoi 2015 startterissa 120 + pk, tällä sai parisataa figua, 30 huonekalua ja kolme pahvikarttaa kera parinkymmenen skenaarion (plus kaikki pelitilbehöörit). Nyt olisi yhdeksälläkympillä irronnut 30 figua joista 10 vanhoja, ei karttaa, ja saman verran skenaarioita kahteen kampanjaan pilkottuna, ilman tykötarpeita. OK, ymmärsin, että Monolithillä ei oltu laskettu ihan loppuun asti ja että vasta Batmanin kakkosstartti tuotti voittoa, mutta oletettavasti 30 ja 200 väliltä olisi löytynyt joku taso jossa Monolith tekee voittoa ja ostaja kokee saavansa hyvän diilin.

No, toivottavasti Fredin uhkaukset "jos ette osta BTM:ää laitan lapun luukulle mieluummin kuin teen leipätyötä" olivat vain ranskalaisen taiteilijan puhetta, ja realismi tarkoittaa uutta (kohennettua) yritystä pikapuoliin Monolithin kautta (eikä yksin yrittämistä ilman minkään lisenssin voimaa). Idea on kuitenkin hyvä, ja kohtuuhintaisilla figuilla voisi olla helppo houkutella uusia pelaajia pelkkään BTM-conanointiinkin. Selkeintä olisi, jos tarjolla olisi Conanille, Mythic Battlesille ja Claustrophobialle selkeästi erilliset second life -kittinsä, monsuboostereita voi toki sitten kaupitella lisäksi vähän valumuottien rakenteesta riippuen. (MBP:tä ja Claustroa ei taatusti ole samoilla muoteilla valettu, eli näiden figujen ripotteleminen samoihin paketteihin sikinsokin oli puhdasta trollausta.)
Avatar
Dolmot
Valvoja
Viestit: 3538
Liittynyt: Su 04.08.2002 23:10
Paikkakunta: HenkisESti tamperelAinen

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja Dolmot »

Juupajoo. Oma kokemukseni tästä projektista oli lyhyesti seuraava:

Joulun alla alkoi tulla vanhoista kampanjoista loyalty program -tarjousviestejä. Sivutolkulla pykäliä, käppyröitä ja rekisteröitymiskaavakkeita, joilla kai voisi saada 10 prossaa alea...jostain. Mukana oli pelkkä kampanjan nimi. Kun joku kysyi että mitä hittoa, vastaus oli "on siitä puhuttu meidän FB-sivuilla". Aha. Joku toinen tiivisti "It would be really helpful if you told us what "Beyond Monolith" is. And yes, I checked your Facebook page. How hard is it to answer here at the very least what kind of product it is?" Olin vähintään 100% samaa mieltä. Järjestys on tyystin väärä, jos entisille tukijoille lähetetään ensin paksu nippu lähes-lakitekstiä (paitsi sekavampaa) ja odotetaan, että nämä sen perusteella riemastuvat etsimään itse varsinaisen pihvin aivan perusasioista alkaen.

Kun entinenkin Conan-säläni on ollut alipelattuna ja mitään uutta mega-figu-boksia en juuri nyt halua, totesin että pitäkääpä tämä tunkki. Käytän toistaiseksi aikani ja rahani johonkin muuhun, vaikka miten missaisin siinä arvokkaat 10% alea...jostain.

Kävin sitten vilkaisemassa kampanjasivuakin kun siihen täällä ystävällisesti linkitettiin. Suoraan sanoen meni hermo jo siinä vaiheessa, kun "what is it" -otsikon alla (se pantattu pihvi, ks. yllä) tulee ensimmäisenä vastaan joku jatkuvasti vilkkuva animaatiohäkkyrä, jonka lukeminen on yhtä tuskaa. Projekti ilmeisesti yrittää sekoittaa maailmoja, mutta ennen kaikkea se tuntuu sekoittavan kohdeyleisöään. En ehkä ole tarpeeksi fani ja/tai haluan pääasiat tarjoiltuna helposti sulatettavassa muodossa. Voidaan sopia näin. Tulokset tosin vihjaavat siihen suuntaan, etten ole tämän asenteen kanssa aivan yksin.
Peikkojen äly on hitaanlainen ja ne epäilevät kovasti kaikkea mikä on niille uutta.
Avatar
The Captain
Valvoja
Viestit: 12837
Liittynyt: Ke 07.08.2002 15:07
Paikkakunta: Kouvola

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja The Captain »

Dolmot kirjoitti: La 18.01.2020 15:11 Kävin sitten vilkaisemassa kampanjasivuakin kun siihen täällä ystävällisesti linkitettiin. Suoraan sanoen meni hermo jo siinä vaiheessa, kun "what is it" -otsikon alla (se pantattu pihvi, ks. yllä) tulee ensimmäisenä vastaan joku jatkuvasti vilkkuva animaatiohäkkyrä, jonka lukeminen on yhtä tuskaa. Projekti ilmeisesti yrittää sekoittaa maailmoja, mutta ennen kaikkea se tuntuu sekoittavan kohdeyleisöään. En ehkä ole tarpeeksi fani ja/tai haluan pääasiat tarjoiltuna helposti sulatettavassa muodossa. Voidaan sopia näin. Tulokset tosin vihjaavat siihen suuntaan, etten ole tämän asenteen kanssa aivan yksin.
Jep. Jos tarvitaan vuokaavio osoittamaan potentiaaliselle ostajalle, minkä tuotteen tästä sekamelskasta hän haluaa ostaa, olisi ehkä ollut tarpeen harkita tuotteiden uudelleenorganisointia. Alennuskuponkiani en edes harkinnut käyttää, koska pelkäsin bluescreenaavani itseni yrittäessäni selvittää, mikä tuote minun pitää valita saadakseni parhaan hinta-laatu-suhteen (tai siis jokin muista vaihtoehdoista kuin se ilmiselvä 0 euron valinta, johon moni minua viisaampi oli jo päätynyt).
-Miksi Jeesuksen ja Marian päät loistavat valoa?
-Niillä on suvussa halogeenejä.
Snowtrooper
Viestit: 1287
Liittynyt: Pe 20.08.2004 11:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja Snowtrooper »

Conanin uusi yritys on 17. päivä. Ilmeisesti tarjolla on boksi pelkkää seikkailusisältöä jossa on mainospuheiden mukaan perinteisten lisäseikkailujen ja solo/co-op sääntöjen/seikkailujen ohella vain uusia figuja ja niitäkin tuplamäärä edellisyrityksen "legacy boxiin" verrattuna, sekä aiemmasta boksista puuttunut uusi lauta, ja tämä puolivalmis skirmish eli Beyond the Monolith ei kummittele edes sivulausessa.

Saas nähdä mitä sitten oikeasti tapahtuu, koska Monolith asialla.
Avatar
The Captain
Valvoja
Viestit: 12837
Liittynyt: Ke 07.08.2002 15:07
Paikkakunta: Kouvola

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja The Captain »

Snowtrooper kirjoitti: To 06.02.2020 01:46 Conanin uusi yritys on 17. päivä. Ilmeisesti tarjolla on boksi pelkkää seikkailusisältöä jossa on mainospuheiden mukaan perinteisten lisäseikkailujen ja solo/co-op sääntöjen/seikkailujen ohella vain uusia figuja ja niitäkin tuplamäärä edellisyrityksen "legacy boxiin" verrattuna, sekä aiemmasta boksista puuttunut uusi lauta, ja tämä puolivalmis skirmish eli Beyond the Monolith ei kummittele edes sivulausessa.

Saas nähdä mitä sitten oikeasti tapahtuu, koska Monolith asialla.
Juu, toivotaan, että "tuplamäärä uusia figuja" ei myös tuplaa hintaa. Suurta osaa niistä ei kuitenkaan tarvitse kaksoiskappaleita, joten todennäköisemmin monistetaan jotain ysäri-pose-riviukkoa enemmän kuin kukaan tarvitsee.

Elämme jännittäviä aikoja.
-Miksi Jeesuksen ja Marian päät loistavat valoa?
-Niillä on suvussa halogeenejä.
Snowtrooper
Viestit: 1287
Liittynyt: Pe 20.08.2004 11:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja Snowtrooper »

No, Conanin toinen toinen tuleminen onnistui edellistä paremmin, koska rahoitusta koossa 620/150 kiloeuroa (vaikka jämävaraston tyhjennyksen vähentäisi tuosta, niin olisi rahoittunut). Lisämaksusta voi laajentaa laajennusta (jossa yllättäen oli pari edelliseen verrattuna uuttakin skulptia, vaikkakin myös onepose-rivimöllien määrää lisättiin), nyt tarjolla laivalaudat + skenaarioita, pari minilautaa + skenaarioita, sekä kourallinen käärmemiehiä, Kull ja Thulsa Doom skenaarioineen.

Maanantaihin asti on vielä aikaa.
https://www.kickstarter.com/projects/80 ... escription
Avatar
ile
Viestit: 1467
Liittynyt: Pe 01.05.2009 02:01
Paikkakunta: Helsinki | Malminkartano

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja ile »

Fireforge koittaa laajentaa bysanttilaisiaan:
https://www.kickstarter.com/projects/fi ... miniatures

30K rahoituskynnys tuottaa muoviboksilliset keskiraskasta ratsuväkeä ja jousiratsuväkeä.
35K mukaan tulee resiininen varjaagikaarti.
40K avautuu resiinisiä katafrakteja, lisäkilpiä ja Harald Hardrada.
Siitä eteenpäin olisi kaikkea kivaa, ja lopulta resiinisettejä muovisinakin. Jos vain sinne asti päästäisiin. Nyt ollaan about puolivälissä, aikaa on vielä runsas kolme viikkoa.

-ile
Avatar
The Captain
Valvoja
Viestit: 12837
Liittynyt: Ke 07.08.2002 15:07
Paikkakunta: Kouvola

Re: Miniatyyripotkustartit

Viesti Kirjoittaja The Captain »

Privateer Pressin Warcaster: Neo-Mechanika aukesi tänään ja rahoittui 27 minuutissa.

Melko perinteisen näköistä scifiä scifi-ukoilla, scifi-pyssyillä ja scifi-roboteilla. Peli näyttää mekaanisesti mielenkiintoiselta, ja lupaa skaalautua n. 10 - 12 modelin skirmish-otteluista noin 30 äijän taisteluihin asti. Ja koska PP on kutakuinkin vakaa puoti, jolla on oma tehdas, haavoittuvuus koronavirukselle ei ole massiivisen suuri (vaikka ovatkin sen takia varautuneet jonkin asteen viivytyksiin). Käytännössä tuote on jo valmis ja kickstarttaus on vain kartoitus kysynnälle ensipainoksen kokoa varten, koska ensimmäisen aallon toimitusta lupaillaan jo heinäkuulle ja viimeisiäkin syksyyn. Kuulemma myös EU friendly, eikä arvioitu postituskaan näytä superkalliilta (tosin tämä tarkentunee vasta kampanjan päätteeksi).
-Miksi Jeesuksen ja Marian päät loistavat valoa?
-Niillä on suvussa halogeenejä.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleiset miniatyyrikeskustelut”