Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Keskustelut, jotka liittyvät miniatyyripeleihin mutta jotka eivät sovi muihin keskustelun alueisiin.
finmirage
Viestit: 884
Liittynyt: Ti 02.05.2006 11:35
Paikkakunta: Tiksu

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja finmirage »

Snowtrooper kirjoitti:Tästä on joskus aiemminkin ollut puhetta, mutta kyseessä taitaa olla ihan se, että AOS on puhtaasti kaupallisista syistä ihan tarkoituksellisesti suunnattu eri yleisölle ja eri sukupolvelle kuin Faba, ja sillä selittyy sekä visuaalinen tyyli että ylimalkainen suhtautuminen pörröön jossa tärkeintä on tyyli ja nuppien vetämisen yhteentoista vetäminen yhteentoista, kaiken muun voi ohittaa olankohautuksella "lol it's Warp(tm), I ain't gotta explain Scheiße(tm)". Faba on visuaaliselta ilmeeltään selvää jatkumoa "perinteiseen" fantasiakuvitukseen, niin eeppiseen (Vallejo, Frazetta yms.) kuin fantastiseen (John Howe, Alan Lee, yms.) sekä kasarin hevialbumien kansitaiteeseen, sisällöllisesti myös enemmän klassisen fantasian parodiaa brittihuumorikierteellä, AOS taas on tietoinen loikka animen/mangan ja WOWin suuntaan niin visuaalisesti kuin sisällöllisesti.

Vaikka sille Kirbmeisterin taannoiselle möläytykselle "emme tee markkinatutkimusta" voisi ilkkua loputtomiin, niin on selvää, että jollain tavallahan GW on laskenut, että heille kannattavin asiakas on sisäisten dokumenttien mukaan 12wee jonne, jolle vanhemmat ostavat armeijan tai pari tykötarpeineen kunnes jonne sitten kyllästyy harrastukseen vuoden-parin kuluttua, ja joka ei etsi käytettyjä figuja foorumeilta ja ebaysta, ei edes harkitsekaan vaihtoehtofiguja muilta valmistajilta, ei pelaa vanhoja edikoita tai fanien tekemiä ilmaissääntöjä tai kilpailevia pelejä tai imuroi armybookeja latauslinkeistä joita tietyissä paikoissa tarjotaan, ei osta tarvikkeita ja työvälineitä pienoismalli- tai askartelutarvikekaupasta, jne. (GW.n koko nykyinen bisnesmalli perustuu vaihtoehdottomuuteen: netistä ja vaihtoehdoista tietoisen aikuiskuluttajan varaan moista ei voisi järkevästi enää edes rakentaa.)

Oli se GW:n lähde sitten valituissa GW-kaupoissa käyvät asiakkaat, tai johtoryhmän omat samanikäiset lapset, niin järkeenkäyvintä olisi että pyritään nimenomaan tekemään juttuja, jotka ovat siististi cool juuri sen valitun ydinasiakasryhmän keskuudessa. 80-90-luvulla siistiä oli se "perinteinen" kuvasto, 2010-luvlla on jo eri jutut. Elämä on. Perinteistä fantasiakuvastoa tarjoavia valmistajiakin alkaa olla jo sen verran 90-luvun lopun lopunaikojen jäljiltä, että ei kukaan pakota siirtymään AOS:ään, vaan eiköhän Faba elä loputtomiin fanien ja kilpailijoiden tuotteiden voimin. GW oli pitkään suurin ja kaunein ja johti siirtymää muovi- ja hartsimalleihin (joilla puuhastelusta pidän miljardi kertaa enemmän kuin tinanapeista), ja on toiminut monen porttina harrastukseen, mutta se, onko valmistaja tosiaan GW vai joku muu, on ainakin itselleni aika toissijaista figun ulkonäön, ominaisuuksien, ja hinta/laatusuhteen rinnalla.

Noin muuten, niin olihan siinä edes se kädenojennus meille wanhuksille, että osa vanhoista hahmoista reinkarnoitiin tai käsiheiluteltiin uuteen maailmaan. Helposti olisi tältäkin osin voitu painaa resettiä. Lapsia ajatteleville aina haasteellista Slaaneshia ei olisi edes kirjoitettu ruokalepoa viettämään vaan ignoroitu kokonaan ja Horned Rat (more like horny rat, amirite?) olisi ollut aina neljäs Kaamosjumala, jne.
Eli esität, että GWn strategia ei ole sitouttaa pelaajia ja koko malli on rakennettu sen varaan, että yksi asiakkuus kestää vain 2 vuotta tai siis sen aikaa, että Jani-Petteri täyttää 15 vee ja ostaa mopon?

Pakko todeta, että kun lukee tuota sun juttua ja miettii eilistä iltaa, kun luin sitä ensimmäistä AoS kampanjakirjaa, niin ei tuota voi ihan suorilta tyrmätäkään. Hienosti oli muuten kaikki "fluffijutut" yhden - puolentoista aukeaman mittaisia eli juuri sopivasti loppui juttu ennen kuin keskittymiseni herpaantui.
Avatar
Darius
Viestit: 1424
Liittynyt: Su 05.12.2004 23:17
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja Darius »

Aika tottahan tuo kaikki tuntuu olevan, AOS on tarkoituksellisesti suunnattu nuoremmalle sukupolvelle, ja saattaa olla että GW:n kaupoissa oikeasti isoimmat tulot tulee teineistä jotka ostaa muutaman paketin pari vuotta ja kyllästyy, on helppo uskoa. Jos kyselee tutuilta niin melkein jokainen tuntuu joskus aloittaneen figuilun joskus ylä-asteella ja sitten lopettaneen, nekin joiden harrastusmaailma oli/on moottoripyörissä, lätkässä tai muissa aktiviteeteissa joista ei uskoisi että juuri kukaan warhammer sanaa tuntee.

Jos Overwatchia ja wowia katselee, siitä näkee varmaan aika selvästi millainen estetiikka on muotia, ja AOS tuntuu noudattavan samaa korkealentoista maailmaa.

Mutuilulla tosin melkein veikkaisin että faba teurastettiin osittain koska kun osakkeenomistaja kysyi että miksei faba myy, GW:n hikoileva potkuja pelkäävä työntekijä ei kertonut totuutta (ei kiinnitetty tarpeeksi huomioita uuden edikan sääntöjen tekoon, myynnin laskua paikattu liian pitkään hintojen nostolla ja nyt menty asiakaskunnan kipukynnyksen yli), vaan sanoi että fantasia mennyt muodista, nykynuoret pelaa vain tietokoneilla, ei niitä kiinnosta haltiat ja kääpiöt.

Ei ongelma ole siinä että oltaisiin täysin sokeita asiakaskunnan haluihin ja tehty myyntistrategia huonosti, vaan kiinnostus tuotteeseen kuoli nyt vain itsekseen sellaisten tekijöiden takia joihin ei itse voida vaikuttaa. Säännöthän ovat tietysti footnote joka ei vaikuta mitenkään juuri mihinkään, joten selvästi ainoa ratkaisu on faban täydellinen rebrandaus.

Jotain tuollaista logiikkaa on pakko olla käytetty että GW:llä mentiin sokeasti siihen floppiin joka AoS:n release oli ja jonka aivan kaikki näkivät tulevan ennalta, en itse muuta keksi.
Bep.
Snowtrooper
Viestit: 1283
Liittynyt: Pe 20.08.2004 11:22
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja Snowtrooper »

finmirage kirjoitti:Eli esität, että GWn strategia ei ole sitouttaa pelaajia ja koko malli on rakennettu sen varaan, että yksi asiakkuus kestää vain 2 vuotta tai siis sen aikaa, että Jani-Petteri täyttää 15 vee ja ostaa mopon?
Tiivistettynä juuri näin (en osaa sanoa mitään lyhyesti).

Vanhojen asiakkaiden palvelu on puhdasta PR:ää, sen varaan ei lasketa tuottoja. Eikö se taannoin nettihuhuissa kiertänyt joku GW:n sisäinen koulutusmateriaali tai jotain, jossa nimenomaan tuota logiikkaa teroitettiin työntekijöillekin - hankkikaa uusia asiakkaita ja mieluiten sellaisia jotka eivät vielä käytä omia rahojaan?
Avatar
Mysterous
Viestit: 2210
Liittynyt: La 16.11.2002 19:24
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja Mysterous »

Selittänee myös tacticam marine laatikon suuren suosion.
Maalausblogi taas pystyssä.
finmirage
Viestit: 884
Liittynyt: Ti 02.05.2006 11:35
Paikkakunta: Tiksu

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja finmirage »

Mysterous kirjoitti:Selittänee myös tacticam marine laatikon suuren suosion.
Jos tämä laatikko on se, jossa on kolme mariinia, pensseli ja maalit joilla noista saa ultramariineja, niin meitsikin osti semmoisen pojalle. Parempi vaihtoehto, kuin antaa sen leikkiä isin pensseleillä nääs (28€ vakuutus jolla estetään tärkeiden esineiden rikkoutuminen).
Mekolomus
Viestit: 193
Liittynyt: To 06.06.2013 21:05
Paikkakunta: Raisio

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja Mekolomus »

Oletteko milloin viimeksi asiasta tähden asioneet Helsingin GW:n liikeessä ? Millainen on ollut kokemus noin kokonaisuudessaan ? Joitain viikkoja sitten tekemäni reissu taas muistutti mieleen ne syyt miksi ostan tuotteeni fantsulta tai muulta pienemmältä kaupalta. Hetkeen ei siellä ole tullut käytyä ja olisi kiva katsastaan onko kehitystä tapahtunut mihin suuntaan. Tra

"Oli kylmä ja myrskyinen...." Perjantai ja iltapäivä. Naisystävän kanssa käppösteltiin ympäri Helsinkiä ja tuli tarve saada Traitors Hate käsiin, tuotteen julkaisustakin taisi olla hieman hieman yli viikko myös. Marssittiin kauppaan jossa tottumuksellisesti suunnistin nopean silmäilyn lopputuotoksena codexien seunustalle . Kappas uutta codexia ei näkynyt eikä sitä ollut missään esillä. Kysytään myyjältä

"Where seems to be the lastest codex supplement for CSM - Traitors hate or whatever..."

"What..."

"Codex supplement / combined codex from previous codexes "

Myyjä hämmentynyt ja menee sektorille osaa kauppaa jossa on novelleja. Ei näy sielläkään - eikös ihme. Ok eikös sääntökirjasta ollut myös jokin kirjapainos - ymmärrettävää tavallaan. Vai oliko kahden ihmisen artikulaatiossa liikaa virheitä. En tiedä...

"Traitors Hate the codex .... Codex for Chaos Space Marines".... parempi puolisko tavuttaa..


Tyyppi kokee ahaa elämyksen ja etsii samaa kirjaa nyt kuin mekin jopa samasta hyllystä. Ei löydy. Menee kassalle ja mainitsee että kirjoja pitäisi olla kaksi hyllyssä. Menee uudelleen hyllylle ja ei löydy. Takahuoneeseen josta puhetta ja laatikoiden kääntely alkaa usemman kuin yhden ihmisen toimesta - esimerkillistä sinänsä, ainakin rahani kiinnostavat :D. 10min odottelun jälkeen itseä alkaa ihmetyttämään ja pyörittelen silmiä. Ajatuksiin palailee taas se fakta muistutus että olisi vain pitänyt mennä fantsulle. Noh odottelun aikana saan huomata faktaksi ettei kaikkia verkkosivun siistejä tuotteita enää ole edes hyllyssä / varastossa- mikäköhän järki siinä on pitää kivijalkaliikettä hyvällä puoliskolla jos valikoimaa ei kokonaisuudessaan ole tarjolla. Noh en pyöritä bisnestä niin en ymmärrä - olisin voinut ostaa Ahrimanin. Noh jonkin ajan päästä tullaan mainitsemaan ettei niitä nyt ole mutta haluaisinko tilata sen ja saada sen käsiini seuraavalla viikolla. Ei kiitos ja lentäen ulos kaupasta

Liike ei siis tiedä seuraavaa..
1) tuotteiden lukumääriä kaupassa tai varastossa hyllytettäväksi
2) Myyjä ei kovin tietoinen ollut tuotteiden sijainnista kaupassa - onkohan hänet perehdytetty tähän...
3) Varastetaanko heiltä tuotteita ? Tai onko heille vain toimitettu enemmän / vähemmän kuin mitä olisi pitänyt. Kuitenkin pienvarastollakin työskennelleenä aika simppeli, mutta tärkeä tieto noin sen suhteen että voiko tuotteita voi myydä. Olikohan huomattu tuotteiden puuttumista edes ennen tätä vierailua ?

Ei sillee - aika perus oli ilmeeltään liike. Ei mitään mikä liiemmin kiinnostaisi. Ikkunadisplay voisi olla näyttävempi kun sellaista kerta on metritolkulla. Voisin mennä tuollaisesta liikkeestä ostamaan Ipadin mutta en figuja varmaan vähään aikaan.
Avatar
Dethos
Viestit: 434
Liittynyt: Ma 02.03.2015 23:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja Dethos »

Joo kyllä itsekin asioin muissa liikkeissä kuten fantsussa. Viimeksi tuli parisen vuotta sitten matkalla tanskassa käytyä gw:n liikkeessä, AoS demoa tuli siinä kaverin kanssa hetki pelailtua ja ostin lopuksi muutaman maalipurkin mukaan.

Fantsussa tulee kyllä käytyä paljon useammin, lähes kaikki perusyksikköboksit löytyvät ihan samoin sieltäkin. Maali -ja tarvikevalikoima on huomattavasti laajempi, ja erikoistuotteiden tilaus toimii myös.

Nyt kun homma on kääntynyt ainakin faban osalta siihen suuntaan että gw ei ole enää samanlaisessa monopoliasemassa kuin viime vuosikymmenellä, näen GW:n liikkeiden ylläpitämisen kannattamattomaksi.
www.eightpeaks.net - Karak Eight Peaks - Dwarffit, Skavenit ja O&G
Avatar
jamovoima
Valvoja
Viestit: 7628
Liittynyt: Ke 22.05.2002 15:37
Paikkakunta: Länsi-Vantaa

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja jamovoima »

Verkkokaupasta ilman toimituskuluja kauppaan tilaaminen on kyllä ihan mukava ominaisuus. Muutoin kyllä aina ahdistaa tuputtaminen.
miP
Viestit: 229
Liittynyt: Pe 08.03.2013 15:09
Paikkakunta: Espoo

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja miP »

Jaa, mulle taas on Helsingin GW:llä osunut varsin toimiva palvelu... ei oikeesti mitään valittamista. Joskus on kyllä tullut ei-oota - esimerkiksi taannoinen Munitorum Containersin hommaus oli ikuisuusprojekti, jossa oli jollain tavalla mukana kolme Helsingin alueella olevaa kauppaa.

Sellainen perstuntuma kyllä myös on että koululaisen taskuale voi olla GW:n ja Fantasiapelien kaltaisilla liikkeillä oikeesti ongelma. Sama kyllä pätee varmaan isoon osaan vähittäiskauppaa...
Avatar
Silveri
Viestit: 3554
Liittynyt: Pe 03.10.2003 14:10
Paikkakunta: Porvoo

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja Silveri »

GW alkaa olla jo vähän "last season". Muita valmistajia alkaa olla jo niin paljon, että aidan toiselle puolelle kurkistaminen on jo mainstreamia. Alkaisikohan kohta olla niin, että puhtaat GW-fanboyt alkavat jäädä jo vähemmistöasemaan ja valtaosalla fabakytkoon pelaajista on figuja ja säännöt myös johonkin muuhun pelisysteemiin, jota ei kuitenkaan ole niin hirveästi vielä ole tullut pelailtua.

Sitten alkaa olla tämä hiljalleen kasvava vanhentuva figupelaajaryhmä, jotka siirtyvät vääjäämättä historiallisiin yhä enemmän ja enemmän ja ostavat ja maalaavat figuja enemmän kuin teinivuosinaan konsanaan. Vaarallista alkaa olla, kun tämä porukka kasaantuu yhteen: "Hei! Kiinnostaisiko ketään [epämääräinen sota vuonna x]? Firma [y] tekee siihen figuja [z] mm skaalassa, jotka ovat pirun hienoja! [Battlefrontilla/Warlordilla/Ospreyllä/Gripping Beastilla] on sille myös säännöt olemassa!
Minä olen kalamies, minä olen kalamies, minä olen tursas! Ïa, ïa, fhtagn!
Tosimiehet käyttää pitsiä ja sukkahousuja!
Avatar
Dr. Icchan
Viestit: 3407
Liittynyt: Ti 28.07.2009 21:51
Paikkakunta: PK-seutu
Viesti:

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja Dr. Icchan »

Silveri kirjoitti:Sitten alkaa olla tämä hiljalleen kasvava vanhentuva figupelaajaryhmä, jotka siirtyvät vääjäämättä historiallisiin yhä enemmän ja enemmän ja ostavat ja maalaavat figuja enemmän kuin teinivuosinaan konsanaan. Vaarallista alkaa olla, kun tämä porukka kasaantuu yhteen: "Hei! Kiinnostaisiko ketään [epämääräinen sota vuonna x]? Firma [y] tekee siihen figuja [z] mm skaalassa, jotka ovat pirun hienoja! [Battlefrontilla/Warlordilla/Ospreyllä/Gripping Beastilla] on sille myös säännöt olemassa!
Jännä, tuota kuulee kerhoilloissa lähes jatkuvasti. Pitäisköhän lopettaa jäsenyys ennen kuin on myöhäistä.

PS. Kiinnostaisko ketään Darklands? Mierce Miniatures tekee siihen figuja 28mm skaalassa, jotka ovat pirun hienoja! Miercellä on sille myös säännöt olemassa!
Avatar
Silveri
Viestit: 3554
Liittynyt: Pe 03.10.2003 14:10
Paikkakunta: Porvoo

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja Silveri »

Dr. Icchan kirjoitti:PS. Kiinnostaisko ketään Darklands? Mierce Miniatures tekee siihen figuja 28mm skaalassa, jotka ovat pirun hienoja! Miercellä on sille myös säännöt olemassa!
Meh. Fantasiaa.

Lisäisin tohon aiempaan vielä, että jos tuoreimmassa Wargame Illustratedissa on ollut artikkeli aiheesta, niin se vain pahentaa tilannetta.
Minä olen kalamies, minä olen kalamies, minä olen tursas! Ïa, ïa, fhtagn!
Tosimiehet käyttää pitsiä ja sukkahousuja!
Avatar
jamovoima
Valvoja
Viestit: 7628
Liittynyt: Ke 22.05.2002 15:37
Paikkakunta: Länsi-Vantaa

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja jamovoima »

Pelaan, tai ainakin keräilen kun pelaaminen on ollut viimeaikoina vähän niin ja näin, kyllä noin kymmentä peliä, mutta täytyy sanoa vanhana anti-GW-ihmisenä, että nyky-GW on jotakuinkin niin hyvä pelifirma kuin vain voi olla. Kommunikaatio pelaajien kanssa on huippuluokkaa kaikkinen Warhammer tv:ine, uusine whitr dwarffeine ja Warhammer communityineen. Facebookissakin jaksavat vastata ystävällisesti aika katkeriinkin tilityksiin. Toki 40k ei jaksa mammuttisääntöineen yhäkään kiinnostaa, mutta Age of Sigmar nostaa fiilikset joka pelikerta korkeammalle.
Avatar
Dolmot
Valvoja
Viestit: 3528
Liittynyt: Su 04.08.2002 23:10
Paikkakunta: HenkisESti tamperelAinen

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja Dolmot »

jamovoima kirjoitti:Toki 40k ei jaksa mammuttisääntöineen yhäkään kiinnostaa, mutta Age of Sigmar nostaa fiilikset joka pelikerta korkeammalle.
40k vanhalla nimellä ei kiinnosta, mutta 40k uudella nimellä kiinnostaa?

Edit: Ja taas on Jamo sabotoimassa tätä ketjua.
Peikkojen äly on hitaanlainen ja ne epäilevät kovasti kaikkea mikä on niille uutta.
Avatar
jamovoima
Valvoja
Viestit: 7628
Liittynyt: Ke 22.05.2002 15:37
Paikkakunta: Länsi-Vantaa

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja jamovoima »

Dolmot kirjoitti:
jamovoima kirjoitti:Toki 40k ei jaksa mammuttisääntöineen yhäkään kiinnostaa, mutta Age of Sigmar nostaa fiilikset joka pelikerta korkeammalle.
40k vanhalla nimellä ei kiinnosta, mutta 40k uudella nimellä kiinnostaa?

Edit: Ja taas on Jamo sabotoimassa tätä ketjua.
Sori :)
finmirage
Viestit: 884
Liittynyt: Ti 02.05.2006 11:35
Paikkakunta: Tiksu

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja finmirage »

Jotta päästäis takas aiheeseen, niiiiin... en tajua miksi gw:n pitää myydä maalinsa tommosissa älyttömissä purkeissa?! Siis airbrush maalitkaan ei ole pipettipurkeissa puhumattttttakaan normimaaleista. Ennen vanhaan ne purkit pysty edes säilyttään väärin päin (joka on silti huonompi kuin pipettipurkki), mutta nykyään sekään ei ole mahdollista.

Maaleja kuuluu ohentaa eikä käyttää suoraan purkista. Siis ihan älyttömän typerää hommaa myydä tommosia purkkeja figumaalareille.
Avatar
Mysterous
Viestit: 2210
Liittynyt: La 16.11.2002 19:24
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja Mysterous »

Vuosi on 2017, GW käytti taannoin ison summan rahaa verkkosivujen uudistamiseen ja siltikin:

a) Sivusto olettaa perusoletuksena että maa jossa asun on canada tai australia
b) Maan vaihtaminen heittää minut etusivulle, pois tuotesivulta jonka hintaa halusin katsoa.

Just why?
Maalausblogi taas pystyssä.
Avatar
Dr. Icchan
Viestit: 3407
Liittynyt: Ti 28.07.2009 21:51
Paikkakunta: PK-seutu
Viesti:

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja Dr. Icchan »

Miksi kaikki GW:n möröt näyttää lasten animaatioista revityiltä.
Avatar
Dolmot
Valvoja
Viestit: 3528
Liittynyt: Su 04.08.2002 23:10
Paikkakunta: HenkisESti tamperelAinen

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja Dolmot »

Yhden ainoan kerran vuosikymmenessä GW saa tehtyä talon, joka kelpaa muuhunkin kuin animaatiosankari Skullfred Skullensteinin kartanoksi, nimittäin LotRin Lake-town housen.

Sitten se on saatavilla vain puoli tuntia kerrallaan ja taas kolme viikkoa "temporarily out of stock".
Peikkojen äly on hitaanlainen ja ne epäilevät kovasti kaikkea mikä on niille uutta.
Avatar
Pariah
Viestit: 1426
Liittynyt: To 13.11.2003 21:25
Paikkakunta: Tampere

Re: Yleinen angstinpurku GW:lle, pelistä riippumatta. Vain tänne.

Viesti Kirjoittaja Pariah »

Dolmot kirjoitti:Yhden ainoan kerran vuosikymmenessä GW saa tehtyä talon, joka kelpaa muuhunkin kuin animaatiosankari Skullfred Skullensteinin kartanoksi, nimittäin LotRin Lake-town housen.

Sitten se on saatavilla vain puoli tuntia kerrallaan ja taas kolme viikkoa "temporarily out of stock".
Kyseinen talosetti taisi kerätä kiinnostusta myös Malifaux-pelaajilta suomaaston sekaan sopivana settinä.
Give a warjack coal and you warm him for a day. Give a warjack an axe, and you warm him for his whole life... with coal ripped from the cold dead boilers of his enemies.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleiset miniatyyrikeskustelut”