Korona & 40K

Keskustelut, jotka liittyvät miniatyyripeleihin mutta jotka eivät sovi muihin keskustelun alueisiin.
Lost Vyper
Viestit: 223
Liittynyt: Pe 27.09.2013 18:43

Korona & 40K

Viesti Kirjoittaja Lost Vyper »

Waddap!

Mites jengi on jaksanu pandemian aikana, onko noppaa heitetty kotitiloissa? Itellä yli 2kk ns. No dice -settiä ja ekojen viikkojen jälkeen ahdistus on laantunut ;). Saipahan kasattua ja maalattua pari vuotta laatikossa venanneet figut ja modattua ja maalattua 4 HQ modelia Drukhareille/Harlekiineille, joten jotain hyötyäkin tästä on ollu.

Youtube -kontentti jeesas muutaman viikon, mutta koska jengi ei saa kuvattua hirveesti matseja, on aikamoinen työ löytää uutta/katsomatonta LAADUKASTA batrep matskua. Onneksi oma suosikki Tabletop Tactics porskuttaa sentään ja ratkaisivat ongelman yhden tyypin muuttaessa toisen luo karanteenin ajaksi = commitment.

Poron päätös pelitilan kiinnipitämisestä oli hyvä, ei tässä enää jäniksen selässä olla, menee kyllä taas fluffipelien puolelle PIIIIITKÄKS aikaa, kun pääsee vihdoin pelaamaan.

Mites muitten isolation menee?

LV
Avatar
tneva82
Viestit: 8632
Liittynyt: To 15.08.2002 11:51
Paikkakunta: Salo

Re: Korona & 40K

Viesti Kirjoittaja tneva82 »

Maalaillessa. Vaikka figuja ostettukkin enemman kasa kutistunut varsinkin lotr puolella. Siskotkin saaneet huhtikuun hankinnat maaleihin pl. Triumph.
https://middleagedstrategybattlegamers.home.blog/ <- Turun suunnan LOTR pelaajien blogi
Avatar
The Captain
Valvoja
Viestit: 12796
Liittynyt: Ke 07.08.2002 15:07
Paikkakunta: Kouvola

Re: Korona & 40K

Viesti Kirjoittaja The Captain »

Edellisestä 40K-pelistäni on toistakymmentä vuotta, joten siihen tahtiin ei poikkeusolosuhde varsinaista tilastoissa näkyvää notkahdusta aiheuttanut. Muut pelit toki jääneet vähemmälle kuin normaalisti. Kerrankin olisi sekä aikaa että rahaa käydä turnauksissa.

Maalaaminen onneksi maistuu. Dolmotin menestyksekkäästi disorganisoima Karanteenimaalaushaaste tarjoaa hyvä tekosyyn maalata kaikkea, mitä kaapista löytyy, ja kuluneiden 30+ vuoden aikana kaappiin on pesiytynyt todellakin kaikkea. Jopa pari 40K-figua (80-luvun kaartilaisia) on tullut maalattua, mitä pidän oikeutuksena osallistua tähän ketjuun. Ja yksi Hasslefreen power armour -figu, joka muistuttaa monilta yksityiskohdiltaan tiettyä tunnetumpaa power armour -designia. Sen verran monta marinea on joskus tullut maalattua, että tietyt muodot aiheuttavat flashbackeja.
-Miksi Jeesuksen ja Marian päät loistavat valoa?
-Niillä on suvussa halogeenejä.
Avatar
Matti Niemelä
Ylläpitäjä
Viestit: 2782
Liittynyt: Ma 20.05.2002 15:51
Paikkakunta: Espoo

Re: Korona & 40K

Viesti Kirjoittaja Matti Niemelä »

Pikkusen on kyllä tehnyt tiukkaa.

Samoiten itselle Tabletop Tactics on tuonut helpotusta pahimpaan tuskaan. Lisäksi olen kevään aikana maalannut reilu 2k pistettä kontrasti-tyranidejä. Niissä on ollut myös paljon hommaa (yhden ukon maalaus helppoa, niitä on vaan niin paljon :D ).

Eiköhän tästä pian taas rupee pelit rullaamaan!
Avatar
mv40k2
Viestit: 979
Liittynyt: Ma 13.01.2003 04:00
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Korona & 40K

Viesti Kirjoittaja mv40k2 »

Joo, vähän tekee tiukkaa. Meidän peliporukan pelit olleet jäissä helmikuun lopusta. Ja uus pelipaikakin valmistui välttävään pelikuntoon - mut ei pääse edes korkkaa käyttöön :|. Ja just kun korona alkaa laantuu, niin lomakausi iskee väliin ja kaikki on jossain muualla. No ehkä elokuussa sit 6k tauon jälkeen pääsee taas rymistelee noppakulhon kanssa. Pienet tärinät on jo päällä. Mut toisaalta onhan tässä ollu sit sovitut pelipäivät aikaa valmistella uusia maastoja ja hyllyjä pelipaikalle - et pääsee sit korkkaa uusilla pelikentillä.
Avatar
Lord of Carcassonne
Viestit: 6084
Liittynyt: Ke 18.01.2006 13:03
Paikkakunta: Orivesi

Re: Korona & 40K

Viesti Kirjoittaja Lord of Carcassonne »

Pelailut on epidemian takia jääneet mutta maalaillut figuja lähinnä sekä tehnyt maastoja. Olen myös purkanu vanhoja ja rikkimenneitä maastoja ja ottanu kaiken hyödyllisen uusio käyttöön mitä pystyn pelastaa. Muuten mennyt roskiin. Tulevaisuudessa täytyy noita pelimattoja pistää hankintaan.
WHFB pelit 8.edikassa.(1.1.2014 alkaen)
Armeija V/T/H
Bretonnia 0/0/0
WH40k pelit (1.1.2014 alkaen)
Tau empire 10W/1T/9L Eldars(Iyanden): 2W/1T/7L CSM 6W/0T/10L Iron hands 6W/0T/3L
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleiset miniatyyrikeskustelut”