Wood Elffien poliittiset suhteet

Jos et tiedä, keitä ovat Chaos Dwarfit tai kuka on Sigmar tai mitä olivat Fimirit, tieto löytyy tältä palstalta.
Avatar
Kakapo
Viestit: 266
Liittynyt: La 28.03.2009 16:54
Paikkakunta: Helsinki

Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Kakapo » Ma 07.12.2009 22:16

Pullahtipa yhtäkkiä mieleen tällainen aihe. Ilmeisesti hippihaltiat eivät tykkää kovinkaan paljoa oikein kenestäkään poisluettuna Athel Lorenin asukkaat. Armeijakirja kertoo hauskan "opetuksen" keinoin (jota nyt en kokonaisuudessaan viitsi kirjoittaaa, menee muuten pitkäksi) että Wood Elffit kertovat vihollisikseen ainakin: Örkit&Gobbot, Kaikki kaaoksen joukot, Skavenit, Käävät, Kaikki ihmisrodut, Halflingit, Helffit, Delffit..

Opetuksessa mainitaan syitäkin miksi welffit niin kovasti vihaavat kaikkia yllämainittuja (esim. Helffit & Delffit ovat pettäneet Haltia-juurensa hylkäämällä old worldin) Halflingeista ei tykätä siksi, että ne haluais raivata pelloksi kaikki metsät, ihmiset on sotaisia ja ahneita. yms. yms.)

Järkeilin maantieteellisten seikkojen kautta, että näillä kasvissyöjillä ei taida olla paljoakaan hajua liskoista, vampirecounteista, Ogreista tai Tomb kingeista (näitä ei listassa mainittu). Taitavat elää vähän uutispimennossa siellä ernu-metsässään? Onko siis yhtään rotua joiden kanssa welffit olisivat hyvää pataa, tai edes neutraaleja? Ja minkälaiset suhteet muihin rotuihin "oikeasti" on?

Avatar
Allu-Hemmo
Viestit: 305
Liittynyt: Ke 18.02.2009 15:41
Paikkakunta: Turku

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Allu-Hemmo » Ma 07.12.2009 22:32

Ogret (tai niiden suurimmat yhteiskunnat) ovat senverta kaukana Woodien puskasta ettei niillä eikä edes ihmisill' kovin tarkkaa tietoa niistä ole. Vampire Countit ja Tomb Kingsit nyt taitavat olla vähän sellaisia passiiveja, etteivät tee sotaretkiä kovin kauas.

Bretonniaan puskajusseilla on taaskin aika hyvä ystävyyssuhde, tekevät kauppoja ja sen sellaista. Jossain olin lukenut tms että joku Metsähaltia oli pelastanut Bretonnialaisen ritarin metsästä, mutten varma ole. Muut kertokoon tarkemmin.

Avatar
Ax
Viestit: 222
Liittynyt: Ma 16.04.2007 19:29
Paikkakunta: Porvoo

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Ax » Ma 07.12.2009 22:35

No siis vaikka ihmiset siin' listassa vihollisiksi on määritelty niin Bretonnian kanssa on ollut muutakin vuorovaikutusta kuin vain sotaisaa. Ovat jopa taistelleet toistensa rinnalla ja muutama bretti on jopa vieraillut taisteluitta siinäkin pusikossa.
...örkkien ihon väri johtuu fotosynteesistä.

Jakezuku

Avatar
Gilaelin
Peliporukkavalvoja
Viestit: 2832
Liittynyt: Su 18.04.2004 19:22
Paikkakunta: Joensuu

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Gilaelin » Ti 08.12.2009 08:28

Bretonnia on tunnustanut Athel Lorenin itsenäisyyden virallisesti jo valtakunnan toisen kuninkaa aikana ja ensimmäinenkin, Gilles, taisteli metsähaltioiden kanssa ja auttoi näitä taistelussa örkkejä vastaan.

Metsähaltiathan ovat repäisty FB:n pörröön suoraan germaani- ja kelttimytologioiden henkiolennoista ja keijulegendoista, siis nimen omaan niistä alkuperäisistä ja väkivaltaisista, jotka vievät lapset yöllä ja jotka eivät muutenkaan ole erityisen kilttejä. Kun lähtee tästä liikkeelle, ymmärtää ehkä hieman paremmin bretonnialaisten suhtautumista Lorenin asukkaisiin.

Bretonnialaisethan eivät suurimmalti osalti tiedä, että Athel Lorenin asukkaat ovat haltioita, vaan kutsuvat näitä nimellä Faerie Folk ja pitävät näitä Järven neidon palvelijoina. Suhtautuminen näihin olentoihin on kunnioituksen ja pelon sekainen, eikä Good Folkkia pidetä missään nimessä vihollisina, mutta heihin suhtaudutaan varauksella ja heitä pidetään arvaamattomina. Joskus he saattavat olla avuksi, toisaalta taas turmioksi.

Esimerkiksi useamman kerran, kun joku on uhannut Bretonniaa, Lorenin asukkaat ovat tulleet puollustamaan liittolaisiaan. Lisäksi jokainen Graalin kappelin pääikkuna rakennetaan osoittamaan Athel Loreniin päin, koska sen ajatellaan tuovan hyvää onnea. Sanotaan myös, että Faerie Folkia tapaa Quennellesissakin aika ajoin ja ompa metsän väki joskus ottanut osaa bretonnialaisten turnajaisiinkin.

Toisaalta sitten joka kevät bretonnialaiset sulkevat ikkunansa ja ovensa öisin ja toivovat, ettei Villi Metsästys vie heitä. Samoin jos lapsi on syntynyt outojen voimien kanssa, hänen silmänsä ovat eri väriä ja maito happanee hänen läheisyydessään, käy metsän väki viemässä heidät yöllä ja vie Otherworldiin tai Athel Loreniin, josta naiset sitten palaavat graalin papittarina, eli Damseleina. Pojista ei koskaan kuulla mitään. Joskus vanhemmat yrittävät estää näitä kaappauksia, rakentamalla nuken, jonka laittavat lastensa sänkyyn ja toivovat, että metsän väki vie nuken, eikä lasta. Tämä on tosin Bretonniassa lailla kiellettyä.

Perimmiltäänhän tässä on kysmys siitä, että metsähaltiat ovat Bretonnian synnystä asti vaikuttaneet vahvasti valtakunnan kulttuuriin ja uskontoon, joka näkyy nykyäänkin vahvasti valtakunnan feodaaliyhteiskunnassa ja huomattavasti jälkeen jääneemmässä tieteellisessä kehityksessä, esimerkiksi kääpiövaikutteiseen Keisarikuntaan verratessa. Metsähaltioiden kuningatar, Ishan avatar, puolijumala Ariel esittää Bretonnialaisille Järven Neitoa ja toimii näin heidän jumalanaan ja haltioiden ja Bretonnian yhdistävänä tekijänä.

Bretonnia on metsähaltioille elinehto, sillä naapuri lännessä suojaa puolta metsää vihollisilta, jotka siellä muuten saattaisivat vaania ja antaa samalla metsän olla rauhassa. Metsähaltiat ovat antaneet joidenkin bretonnialaisten jopa asuttaa joitain metsänsä rajan osia ja ei ole ennenkuulumatonta, että bretonnialaiset ritarit, siis nimen omaan graalin ritarit ja graalia etsivät ritarit, eksyvät matkallaan Athel Loreniin.

Metsähaltiat ovat kansa, joka elää ehkä eristyksissä, mutta vaikuttaa kauas rajojensa ulkopuolelle, jos nyt siis puhutaan nimen omaan Athel Lorenin haltioista. Metsähaltioitahan on muuallakin, jos puhutaan ihmisten Wanhassa Maailmassa eläville haltioille antaman nimen merkityksessä. Athel Lorenin haltiat elävät Wanhan Maailman viimeisessä kodossa, joka ei ole Kaaoksen saastuttama ja jossa haltioille on viellä todellinen mahdollisuus pitää jonkinlaista omaa valtakuntaa yllä. Ei ole siis ihme, että haltiat menevät kovinkin pitkälle pitääksen tämän viimeisen elintilansa itsellään.

Athel Lorenin haltioiden suhtautumisesta muihin eläviin olentoihin lainaan itseäni toisesta vastaavasta ketjusta:
Minä toisessa ketjussa kirjoitti:Metsähaltioiden suhtautuminen urpoihin, olivatpa he mitä rotua hyvänsä, jotka eksyvät Athel Loreniin vaihtelee puhtaasti päivästä, paikalla olevien haltioiden mielenlaadusta ja vuodenajasta niin ikään. Joidenkin haltiaruhtinaiden alueilla tunkeilijat teurastetaan olivatpa he keitä hyvänsä, kun taas toisaalta jotkut haltiat taas saattavat vain ajaa tunkeilijat pois, tai jättää harjailemaan oman onnensa nojaan. Sama pätee metsänhenkiin. Jotkut ovat mukavia, toiset eivät, joskin syksyllä hengistä tulee ilkeämielisiä ja niiden tiedetään jopa kaappaavan ihmisiä Athel Loreniin. Sama pätee ns "fey lighteihin" joita henget tekevät johdattaakseen ihmisiä Metsään orjikseen, huvituksekseen ja ihan vain tappaakseen. Myös kevään ensimmäisenä päivänä Athel Lorenin lähettyvillä on syytä olla varuillaan, Wild Huntin rymytessä pitkin Metsää ja satunnaisesti myös sen ulkopuolella, mikäli joku Waystone on kaatunut. Toisaalta taas jotkin henget ovat avuiliaita ja lempeämielisiä.

Nyrkkisääntönä kannattanee pitää, että jos Loreniin tunkeva joukko on avoimesti uhkaava, ei elinajanodote ole pitkä. Jos taas kulkija tulee rauhassa, on loppu kiinni puhtaasta onnesta. Haltiat eivät nauti verenvuodatuksesta, mutta pitävät varansa. Se taas miten varuillaan he ovat, riippuu ihan haltioista itsestään. Pitää muistaa, että kyseessä on kuitenkin rotu, jolle ulkomaailma on ainainen uhka ja joka elää elinympäristössä, joka on käytännössä katoamassa maailmasta ja joka ei sisällä Kaaoksen olentoja.

Tosin kuten jo edellä mainitsin, tietyt ihmisetkin pääsevät Athel Loreniin, joskin vain harvat. Varsinkin brettilordien seasta löytyy niitä, joilla on aikanaan ollut hyvätkin suhteet "metsänväkeen" ja Questing, että Graalin ritareita, jotka ovat yllättäen Järven neitoa etsiessään päätyneet Loreniin tai jotka ovat päätyneet auttamaan haltioita näiden Kaaos-/vihernahkaongelmissa.
Lähteet:
- Knights of the Grail - Guide to the Bretonnia
- Guardians of the Forest
- Wood elves army book 6th edition
- Wood elves army book 5th edition
Sweet is the wind as it gently blows
The day away and the night time comes
Great are the wonders that silence shows
I fall asleep and I dream of the sun

Avatar
Kakapo
Viestit: 266
Liittynyt: La 28.03.2009 16:54
Paikkakunta: Helsinki

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Kakapo » Ke 09.12.2009 23:08

Gilaelin kirjoitti:...
Kiitokset hyvästä vastauksesta. Siellä mainittiinkin, että metsänhenget ovat joskus hieman omapäisiä. Itse katselin ihmetellen armykirjan Drychasta kertovaa osiota. Kuulemma ei tykkää edes niistä haltioista ja Drycha's armyyn sallitaankin vain forest spiritit. Jotain kerrottiin myös siitä, että juuri Drycha on se hieman kapinallinenkin tyyppi ja puuhailee jotain jonkun Ancient Treemaninkin kanssa. Tästä tuli mieleen skenaario, jossa Drychan johtamat joukot yrittävät lopulta elffeihinki kyllästyneenä ajaa heidät pois Athel Lorenista ja pitää metsän kokonaan itsellään.

Eivät ne taida AIVAN yhtenäiset olla Lorenin asukkaiden rivitkään :)
Sinällään omituista, koska ajattelin aina, että juuri welffit ovat ne kaikkkein eniten yhtä pitävä armeija?

Sisäpoliittisia konflikteja ei kuitenkaan ole syttynyt, vai löytyisikö welffien historiasta jokin tätäkin sivuava tapahtuma? (<- Näin jatkokysymyksenä kun edeltävä vastauksesi oli ulkopoliittisesti melko tyhjentävä :p)

Avatar
Ax
Viestit: 222
Liittynyt: Ma 16.04.2007 19:29
Paikkakunta: Porvoo

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Ax » Pe 11.12.2009 19:13

Puumies Coeddilin ryhtyi kapinaan ja teurasti ison joukon haltiojoita eli kyllä on pientä sisäpoliittistakin vääntöä ollut.
...örkkien ihon väri johtuu fotosynteesistä.

Jakezuku

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3969
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja IRiaD » Ti 22.12.2009 01:52

Kakapo kirjoitti:(esim. Helffit & Delffit ovat pettäneet Haltia-juurensa hylkäämällä old worldin)?
Eli toisinsanoen welffit pitää helffejä urpoina koska nämä asuvat siellä missä haltiarodun oli tarkoitettukaan asua... M'kay :D

Meil onkin Ulthuanissa Avelornin kultainen mettä ja siellä kaunis valtiatar, se onkin paljon parempi lande kuin teidän hippimetsä ;)
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

Avatar
Da Big Boss
Viestit: 2173
Liittynyt: Pe 16.05.2008 14:38
Paikkakunta: Espoo

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Da Big Boss » Ti 22.12.2009 11:51

Meilläpäs onkin iso kaunis ikimetsä, ja talvella, eli parhaan vuodenajan aikaan tänne tulee Ariel. Eiköhän hänkin ole kaunis, kun jumalan avatar on. Averlonin farmarit tarjoavat Ishalle lahjoja, ja meilläpäs on sen jumalan elävä pienoisminiatyyri. Pistäppäs paremmaksi ;)
The voice actor of Gordon Freeman sadly passed away during the games development.
Wow I can't believe I actually went to wikipedia to look up gordon freeman's voice actor...

Avatar
HE-man
Viestit: 284
Liittynyt: Ke 26.09.2007 21:30
Paikkakunta: Espoo

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja HE-man » Ti 22.12.2009 13:28

Meil on Hallar joka on ylimielisempi kuin koko teiän metsä yhteensä
"Katso sääntiksestä, lol. Oot muuten myös ruma."

Avatar
Gilaelin
Peliporukkavalvoja
Viestit: 2832
Liittynyt: Su 18.04.2004 19:22
Paikkakunta: Joensuu

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Gilaelin » Ti 22.12.2009 17:57

HE-man kirjoitti:Meil on Hallar joka on ylimielisempi kuin koko teiän metsä yhteensä
Mut meillä onkin bretonnialaisia pikkupoikia orjina.

Eiku...

Joo mutta siis Coeddilhan rupesi riehumaan tultuaan hulluksi Morghurin kosketuksesta. Athel Lorenin haltiat ovat kyllä yhtenäisempi kansa, kuin mikään muu valtio tai rotu, joka asuttaa Wanhaa Maailmaa, lähinnä niistä yksinkertaisista syistä, että haltioita on niin vähän, heidän valtakuntansa on jatkuvasti uhattuna ja koska Athel Lorenissa ei ole juurikaan Kaaoksen korruptiota. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö asrai välillä kalistelisi sapeleita keskenään. Erehtyväisiä olentoja nekin ovat ja välillä tulee erimielisyyksiä, joita pitää selvitellä puukkohipalla. Jälleen kerran Guardians of the Forestia esimerkkinä käyttäen voisi muistuttaa, kuinka nuoren haltian hevosvarkaus, tai paremminkin "kepponen" johti kahden haltiasalin väliseen verenvuodatukseen, joskin parin epäonnisen sattuman kautta. Epätodennäköisiä ja harvinaisia tällaiset välikohtaukset toki ovat, mutta se taas ei tarkoita, etteikö niitä olisi olemassa.
Sweet is the wind as it gently blows
The day away and the night time comes
Great are the wonders that silence shows
I fall asleep and I dream of the sun

Avatar
Kakapo
Viestit: 266
Liittynyt: La 28.03.2009 16:54
Paikkakunta: Helsinki

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Kakapo » Ti 22.12.2009 18:22

HE-man kirjoitti:Meil on Hallar joka on ylimielisempi kuin koko teiän metsä yhteensä
Sitä voidaan sitten miettiä onko se ylimielisyys hyväksi vai huonoksi :D Epäitsekkyys, rauha & rakkaus kunniaan (ja Jimi Hendrix sekä haltiahamppu) STOP myös vanhan maailman globalisaatiolle, me ei voida teettää kaikkia mäkkärin (tai siis altdorfin) leluja gnoblareilla, ei ne edes saa perustoimeentuloa ilkeiltä ogre-sediltä.. Ja warppilimu on oikeasti monikansallinen tuote.

Ei mutta siis.
Gilaelin kirjoitti:nuoren haltian hevosvarkaus, tai paremminkin "kepponen"
O_o Osaako ne puuhaltiatkin tolleen teineillä? Ja kummaa on myös se, että sen verran ylimielisyyttä ja kilpailua löytyy eri huoneiden välillä, että tuollaisesta syntyy verenvuodatusta, kovin helffimäistä mielestäni (huom. Minun mielestäni.) Eikö ne metsähaltiat rakastakkaan toisiaan kuin itseään ja Jum.. siis Ishaa yli kaiken?

Avatar
Da Big Boss
Viestit: 2173
Liittynyt: Pe 16.05.2008 14:38
Paikkakunta: Espoo

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Da Big Boss » Ti 22.12.2009 18:30

Ei ne kaikki sitä kannata. Voit vain arvata, mitä Kurnouksen kannattajat hänestä välittävät, kun teurastavat oikeastaan lähes jokaisen matkalle tulevan wild huntin aikana. Mikään tosin ei tunnu kieltävän etteikö voisi palvoa Ishaakin.

Kyllä haltiatkin myötätuntoa muita kohtaan osaa, ei ne pelkästään itsekkäitä ole. Ainakaan omasta mielestäni.
The voice actor of Gordon Freeman sadly passed away during the games development.
Wow I can't believe I actually went to wikipedia to look up gordon freeman's voice actor...

Avatar
Gilaelin
Peliporukkavalvoja
Viestit: 2832
Liittynyt: Su 18.04.2004 19:22
Paikkakunta: Joensuu

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Gilaelin » Ti 22.12.2009 18:42

Kakapo kirjoitti:
Gilaelin kirjoitti:nuoren haltian hevosvarkaus, tai paremminkin "kepponen"
O_o Osaako ne puuhaltiatkin tolleen teineillä? Ja kummaa on myös se, että sen verran ylimielisyyttä ja kilpailua löytyy eri huoneiden välillä, että tuollaisesta syntyy verenvuodatusta, kovin helffimäistä mielestäni (huom. Minun mielestäni.) Eikö ne metsähaltiat rakastakkaan toisiaan kuin itseään ja Jum.. siis Ishaa yli kaiken?
No siis sen haltiasalin ruhtinaan poika, jonka hevonen vietiin, lähti ajamaan takaa haltianuorukaista, joka oli leikillään hevosen vienyt. Ikäväkseen ruhtinaan poika ajeli omalla konillaan väärään puskaan, jossa nukkumassa ollut vihainen metsänhenki söi tämän. Tästäkös sitten ruhtinaalle tuli angsti ja miekkonen liittyi koston kulttiin, josta ei voi erota, ennen kuin on saanut kostonsa. Kyllä tuossa siis takana taisi olla muutakin, kuin vain yhden meetvurstin menetys. Kyseessä oli enemmän monien sattumusten summa.

Ja kaikki haltiat Athel Lorenissa palvelevat molempia jumaluuksia. Kurnoukselle itsensä antaneet haltiat, joista on tullut keijumaisia metsänhenkiä, nyt ovat toki ensisijaisesti Kurnouksen palvelijoita, mutta hekin kuuntelevat Arielia, joka on Athel Lorenin kuningatar. Villissä metsästyksessä taas metsänhenget vaipuvat hurmokseen ja antavat metsästyksen jumalan verenhimon täyttää mielensä ja eivät näin ollen tietoisesti murhaa ketään tiettyä olentoa, vaan raidivat ihan reilusti kaiken, mitä eteen tulee. Muut haltiat tietävät tämän ja osaavat kyllä pysyä kevään ensimmäisenä päivänä poissa tieltä. Toista se on sitten Bretonnian lantsareille, jos joku Waystone on vahingossa kaatunut ja metsästys rymyää metsän rajojen ulkopuolelle.
Sweet is the wind as it gently blows
The day away and the night time comes
Great are the wonders that silence shows
I fall asleep and I dream of the sun

Avatar
IRiaD
Peliporukkavalvoja
Viestit: 3969
Liittynyt: Ti 26.09.2006 19:24
Paikkakunta: Joensuu

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja IRiaD » Ti 22.12.2009 21:15

HE-man kirjoitti:Meil on Hallar joka on ylimielisempi kuin koko teiän metsä yhteensä
Ja meillä on jotain jolla voittaa Bloodthirster <3
Diogenes kirjoitti:Mutta on ne ajat muuttuneet ... muistan sen ketjun missä IRIAD oli ketjun huonoin vitsi, ja nyt kaikki muut ovat niitä vitsejä IRIADiin verrattuna :P

halko
Viestit: 1502
Liittynyt: Pe 18.04.2008 12:50
Paikkakunta: Tampere

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja halko » La 26.12.2009 03:27

I Ride in a Dragon kirjoitti:
HE-man kirjoitti:Meil on Hallar joka on ylimielisempi kuin koko teiän metsä yhteensä
Ja meillä on jotain jolla voittaa Bloodthirster <3
Meil onki konari :<
I have a mind for simple things but things are not of mine to simplify

Avatar
Samsson
Valvoja
Viestit: 3359
Liittynyt: To 30.05.2002 14:32
Paikkakunta: Kauniainen

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Samsson » La 26.12.2009 17:25

Ja meil onkin lukko!

Eka varoitus: takaisin aiheeseen tai käytämme yllä mainitun kapistuksen.

Avatar
Waterfall Dragon
Viestit: 251
Liittynyt: To 18.12.2008 16:47
Paikkakunta: Jääli/Kiiminki

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Waterfall Dragon » Pe 01.01.2010 19:59

Wood Elfien suhteet eivät ole ainakaan hyvät epäkuolleiden kanssa, koska Heinrich Kemmlerhän hyökkäsi Loreniin ison luurankoarmeijan kanssa. Hyökkääjät lyötiin takaisin, mutta suurin tappioin.
Pää pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä =)
Welfs W/D/L/:
- WoC 1/1/1/
- Delf 0/2/0/
- Helf 3/1/1
- Brit 0/0/1
- Welf 1/0/0
- Ogre 0/0/2
- DoC 1/0/2
- TK 1/0/0
- Lizzut 1/0/0
- Empire 3/0/2
- VC 1/0/2

Róbó-Tónó
Viestit: 1557
Liittynyt: Ma 03.07.2006 23:41
Paikkakunta: Lahti

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Róbó-Tónó » Pe 01.01.2010 21:09

Waterfall Dragon kirjoitti:Wood Elfien suhteet eivät ole ainakaan hyvät epäkuolleiden kanssa, koska Heinrich Kemmlerhän hyökkäsi Loreniin ison luurankoarmeijan kanssa. Hyökkääjät lyötiin takaisin, mutta suurin tappioin.
Ja muiden kansojen suhteet kuoleisiin on sitten paremmat vai?
Mitä todennäköisemmin nopista pyörii mitä epätodennäköisempiä lukuja.

Avatar
Kakapo
Viestit: 266
Liittynyt: La 28.03.2009 16:54
Paikkakunta: Helsinki

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Kakapo » Ma 04.01.2010 00:52

Róbó-Tónó kirjoitti:
Waterfall Dragon kirjoitti:Wood Elfien suhteet eivät ole ainakaan hyvät epäkuolleiden kanssa, koska Heinrich Kemmlerhän hyökkäsi Loreniin ison luurankoarmeijan kanssa. Hyökkääjät lyötiin takaisin, mutta suurin tappioin.
Ja muiden kansojen suhteet kuoleisiin on sitten paremmat vai?
Kaaos diggailee. Ehkä.

Ei mutta siis Waterfall Dragon varmaan tarkoitti enimmäkseen sitä, että jos sanotaan nyt vaikka helffit, empire ja dwarffit (kansat valittu randomilla ei mitään "asiayhteyttä") vihaa luurankoja niin welffit vihaa luurankoja tätäkin enemmän juuri tämän Heinrichin järjestämän kuolleistamanaus-seminaarin vuoksi joka sattui sijoittumaan juuri heidän metsäänsä.

Róbó-Tónó
Viestit: 1557
Liittynyt: Ma 03.07.2006 23:41
Paikkakunta: Lahti

Re: Wood Elffien poliittiset suhteet

Viesti Kirjoittaja Róbó-Tónó » Ke 06.01.2010 22:20

Kakapo kirjoitti:
Róbó-Tónó kirjoitti:
Waterfall Dragon kirjoitti:Wood Elfien suhteet eivät ole ainakaan hyvät epäkuolleiden kanssa, koska Heinrich Kemmlerhän hyökkäsi Loreniin ison luurankoarmeijan kanssa. Hyökkääjät lyötiin takaisin, mutta suurin tappioin.
Ja muiden kansojen suhteet kuoleisiin on sitten paremmat vai?
Kaaos diggailee. Ehkä.
Ei ainakaan Storm of Chaoksen aikana jolloin kuoleet hyökkäilivät Vardek Cromin joukkojen kimpuun tämän koukatessa Sylvanian kautta.
Mitä todennäköisemmin nopista pyörii mitä epätodennäköisempiä lukuja.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Historia”