Bile Thrall nimeltä Brian. [13.9.2019]

Onko kynä (tai näppäimistö) miekkaa mahtavampi? Tule ja todista, että näin on - muuten emme usko.
Arctico
Viestit: 683
Liittynyt: Su 02.10.2005 15:43

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [29.3.2015]

Viesti Kirjoittaja Arctico »

Relaatio kirjoitti:
Ääniä äärettömästä mustasta. Tyhjyyden ahdistava läheisyys, kosketus. Hakkaavia kuvia mielessä. Viilto. Haaleat kämmenet lämpimässä veressä. Viimeinen anelu, syyllisyys.

Brian herää huutaen, kauttaaltaan hiessä. Vapisten tunnustaa jälleen sen tapahtuneen, on päästävä eroon. Taakseen katsomatta hän etenee, tyyni kuori, vellova sisus.

Sade hakkaa elotonta ihoa. Olemus matelee kohti lupausta. Tie loppuu, matka jatkuu. Kuumeinen ponnistus, tarve, ajatus, idea kyydittäen epäkuollutta. Jalat lopettavat. Mieli käskee mutta ruumis on heikko, raunio. Kiiltävät sairaat silmät etsien villisti vastausta.

Dragon Father näyttäytyi, äkisti, liian aikaisin. Miksi nyt. Brian putosi polvilleen, ruumis antoi myöden, petti. Ajatus kyynelistä valui poskilta, katse naulittuna Kuljettavalle Tielle. Nyt hän näki. Nyt hän ymmärsi. Silmitön totuus.

Kaikki, mikään muu ei riittänyt.

Avatar
Prkl
Viestit: 3709
Liittynyt: Pe 30.05.2003 13:05
Paikkakunta: Esboo

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [15.4.2015]

Viesti Kirjoittaja Prkl »

Se tunne kun sä perjantaina ennen töiden loppumista huomaat koittavasi samaistua Brianiin ja uppoudut todella näihin tarinoihin...

Musta tuntuu että sulla voisi ihan oikeasti olla tulevaisuutta myös kirjailijana. Sen verran kielellisesti lahjakkaita nää tarinat on ja todella mukaansa tempaavia.

Sä voisitkin ehkä jos oot rohkea niin kirjoittaa jonkun hyvän tarinan johonkin noista suositummista sivuista niin varmasti joku tuotantoyhtiö löytää tällaisen lahjakkuuden heti. Hyviä sivuja on mm.

http://hpfanfiction.vuodatus.net/
http://fanfic-suomi.livejournal.com/ ja tietysti mun suosikki:
http://kaksplus.fi/keskustelu/tunteet-j ... et-tarinat
“The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid.”

― Terry Pratchett, Monstrous Regiment

Arctico
Viestit: 683
Liittynyt: Su 02.10.2005 15:43

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [15.4.2015]

Viesti Kirjoittaja Arctico »

Ei-minät kirjoitti:
Keskinäiset dialogit, sovitut audienssit
vakuutetut askareiden jaot, eittämättömät promesit.

Kukaan julistanut estyneisyyksistä, yksinäinen tapaamisessa
laumatyön autuus, likvidoidut ajanmääreet odotellessa.

Tunnin jälkeen kontuun, fokuspostilla kyselyt
asialinjalla, passiivis-aggressiiviset syyttelyt.

Kohta taas veres tapaaminen, kukaties joku tulossa
onko millään mitään väliä, kommunikoinnin mahti yliasemassa.

Kolkkona kököttää bilekeisari, yksinäinen aprikoi istuimellaan,
jos jotain täytyy kunnolla suorittaa, käsitellään se omalla ethoksellaan.
Korvalehdettömät kolo-kiitokset kaikille lukijoille ja palautteenantajille. Jälleen uusi episodi kesyttömään tarinaan jonka loppua ei näy eikä kuosia tunneta.

Arctico
Viestit: 683
Liittynyt: Su 02.10.2005 15:43

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [22.4.2015]

Viesti Kirjoittaja Arctico »

Päätin juhlistaa 8000 uniikin käyttäjän lukukerran (ei siis oman auto refresh botin algoritmin suorittamisesta johtuvien klikkausten) tulemista täyteen vinhalla tarinalla.
Brianinvirta kirjoitti:Hänen piti mennä lämpimään kotiin mutta kylmä ovi oli säpessä eikä missään näkynyt ketään edes naapureita ei kuulunut kun kaikki olivat jo nukkumassa omissa kodeissaan vaikka ei vielä ollutkaan kovin myöhä aurinko oli vasta laskeutunut pilven taa ja Brianin katse oli maassa vaikka pää olikin pilvissä. Ulkona satoi mutta tuuli kovaa vaikka Brianin huulet olivatkin kuivat huolimatta Brian-balmin(c) hoitavasta glitteristä jota oli tahriutunut poskille ja silmäluomiin selittämättömistä syistä kun hän katsoi kuvajaistaan peilistä johon vesipisarat tekivät ilkeitä juomiaan saaden hänen ihonsa näyttämään vielä poimuisemmalta mitä se tosisuudessaan oli vaikka hän toki vanha ja kuollut oli ei hän sentään mikään iljetys ollut.

Hänen teki niin mieli päästä jo laskemaan PoMi-miehiä kiviselle lavetilleen mutta tuo lukossa oleva ovi oli nyt edessä ja siinä seisoi myös ilkeä Nihilaattori joka piteli moista melaansa tuimasti virnistäen vaikkei tilanteessa ollutkaan mitään hauskaa tai edes etäisesti mitään jonka pitäisi saada melaansa pitelevä Nihilaattori virnistelemään hänen kotiovensa edessä tai ylipäänsä olivat ne sellaisia ihme ukkoja että mitä ne nyt täällä tekivät. Hän keskittyi hymisten ja taikoi sormenpäästään liukkaan mutta kiukkuisen taian joka lennätti virnistelevän Nihilaattorin kumoon sellaisella vauhdilla jota on vaikea kuvailla se vain oli todella voimakkaasti tehty ja urheaa jonka takia monessa ikkunassa syttyi pieni liekki joka kajasti kalvakkaa valoaan monille epäkuolleille hölmistyneille tyllerökasvoille jotka supisivat keskenään yöllisistä tapahtumista vaikkei ollutkaan vielä kovin myöhä.

”Hahaa” Brianin suu totesi ovelasti ja jatkoi viekkaasti ”Siitässait senkin iljetysilkimys” hänen puhetaitojaan kuuntelevat ja tarkkaan kritisoivat kuuntelijat kuuntelivat tarkkaan mitä Hän suustaan päästi ja moni sortui kyyneliin tai ainakin nyökkäsi myöntävästi hänen taidoilleen muotoilla väkeviä kaskuja tilanteessa kuin tilanteessa yleisöpaineessa tai ei ja huolimatta siitä tapahtuiko kaskun isku ennen vai jälkeen yleisöäänestyksen. Nihilaattorin pää räjähti tuusan nuuskaksi osuessaan muihin Nihilaattoreihin jotka olivat piilossa puissa Hänen talonsa ympärillä koska hän piti puista talonsa lähettyvillä niiden tuoman varjoisuuden ja hyvin virtaavan Feng Shuin takia jotta tuntisi olonsa kotoisaksi myös kotinsa ulkopuolella sijaitsevassa pihassaan jossa ei ollut muita kasveja vaan piha oli täynnä puita jotka olivat tuotu Circlen metsistä mutta niistä oli poistettu linnunpesät sillä Brian vihasi kaikkea mitä hän ei ymmärtänyt.

Kaikki Nihilaattorit kuolivat heti välittömästi eikä ketään missään jäänyt henkiin ei edes koomaan paitsi ehkä yksi joka juoksi kotiinsa peläten Brianin potentiaalisia tavuja ja sormenpäitä erityistesti siksi että Hän kykeni niistä loitsimaan voimakkaita taikoja jotka voivat tappaa kaikki Nihilaattorit välittömästi paitsi yhtä. Brian astui oven läpi sisään välittämättä alamaistensa huokailuista ja keitti itselleen teetä kaatuneiden Nihilaattoreiden päistä tehtyihin kuppeihin jotka hän veisteli samalla kun vesi kiehui liedellä ”Onpas makoisaa teetä” hän virnisti siemaisten lisää ja jatkaen juomista näistä voittopokaaleistaan jotka herättivät kauhistusta Iron Kingdomsin väessä vaikkeivät he niistä mitään tienneetkään olivat ne niin kammottavia ja pelottavia että veri aivan hyytyi ja sydän lakkasi lyömästä vaikkei kuitenkaan kukaan kuollut.
Kiitos kaikille tukijoille ja muille pystyssä pitäjille.

Arctico
Viestit: 683
Liittynyt: Su 02.10.2005 15:43

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [13.7.2015]

Viesti Kirjoittaja Arctico »

Pitkä aika kulunut viimeisestä päivityksestä, nyt kuitenkin hemmotellaan lukijoiden vieroitusoireita aivan uudenlaisella mikstuuralla.
Konsistentti ankare kirjoitti:
Tipahduskapseli poikineen upposi rantahiekkaan, aivan villintyneen kaislikon juureen. Äärimmäinen rannikkojääkäri astui ulos yhdestä ja tarkasteli näkymää. Kappaletaituri näki raivoisan meren ja luotaantyöntävän maakaistaleen jota tähtikartat väittivät Cryxin saareksi. Hän nyökkäsi ja suuntasi kohti polkua jonka vieressä oli kyltti tavutetulla tekstillä ”Bri-an, 10km”.

Brian tunsi tunnottomissa jalanpohjissaan kihelmöintiä. Hän tiesi että jokin sysäsi muinaisen tasapainon keikkumaan villisti. Hänen palatsinsa ulkopuolelta kuului huutoa ”Apua, Kyknar hyökkää!”. Brian puristi pienen nyrkkinsä kokoon ja pui sitä taivaalle ”Saastaiset siniset miehet, saatte tuta mahtini.” hän kirosi tarmokkaasti.

Brian astui parvekkeelle jossa näki valtavan miehen, pukeutuneena Kyknarin siniseen. ”Kuka on tämä, joka särkee maani rauhan” Brian tiedusteli. ”Se olen minä, Kappaletaituri Calgar, Äärimmäinen rannikkojääkäri”. Brian nyökkäsi ymmärtämättä ja haastoi miehen taistoon ”Huomenna klo 12:00, sodanpelloilla. Joka keskiyöhön mennessä on suoriutunut paremmin, kruunataan voittajaksi”. Vastaukseksi Calgar nyökkäsi ja jolkotti kohti rantaa.

Sykkeettömässä sydämessään Brian tiesi pyyhkivänsä lattiaa Äärrimmäisen rannikkojääkärin kanssa. 6 tuntia riittäisi helposti päihittämään tämän mesoavan muukalaisen, tai minkälie Kyknarin isottelijan.

Armeijat tapasivat klo 11:50, ja johtajat kättelivät ennen sodan syttymistä. Brian sääti mammutinluiseen shakkikelloonsa 6 tuntia, ja oletti Calgarin tekevän saman. Kilpailullisesta ja vakavasti otettavasta sotimisestahan tässä oli kyse. 12 tuntia, molemmilla sama 6 tuntia aikaa osoittaa taitonsa, järjetöntähän olisi kuvitella ettei Calgar tunnustaisi systeemin oikeanmukaisuutta. Kolikkoa heitettiin ja Calgar aloitti.

Plasmat alkoivat laulaa ja seulat suolsivat kineettistä kuolemaa. Brian arvioi tilannetta ja tunsi syvää kunnoitusta vierasta teknologiaa kohtaan, Hänen vastustajansa selvästi oli varustautunut hyvin. Brian kuitenkin tiesi taitojensa sotaloordina ylittävän tämän tulokkaan taidot, kunhan vain saisi aikaa osoittaa kykynsä.

11 tunnin ja 59 minuutin teurastuksen jälkeen Calgar antoi Brianille vuoron. Pöyristyneenä Brian käskytti joukkojaan etenemään muttei minuutissa päässyt joukkojen sijoittelualuetta pidemmälle. Luinen torvi törähti ja taistelu oli virallisesti ohi.

”Oh, taisin voittaa” Calgar virnisti. Brian lyllyi lähemmäs ja kysyi ”Eikö sinun mielestäsi molemmilla pitäsi olla sama määrä aikaa osoittaa taitonsa?” Calgar alkoi nauraa. ”Taidat olla hieman äreänä häviöstäsi, onhan se selvä. En näe tässä mitään vikaa, ja kaiken lisäksi voitin, hyvä systeemi. Miksi testata jotain kun en kykene näkemään ongelmaa?” Calgar kysyi itsevarmana. Brian ei edes jaksanut vastata vaan antoi Calgarille lahjakortin paikalliseen lelukauppaan ja toivoi että hänen maansa tulevaisuus ei koskaan tulisi näyttämään yhtä kasuaalilta.
Proosan tapahtumat ja henkilöt ovat fiktionaalisia (Paitsi Brian ja Hänen Saagansa). Mahdollinen tapahtumien yhtäläisyys sotavasara.net:n topiccien kanssa on täysin sattumaa. Eläimiä ei vahingoitettu liikaa tämän tuotoksen yhteydessä. Henkilöiden esittämät mielipiteet eivät kuvasta kirjoittajan tai kustannusyhtiön omia mielipiteitä.

Arctico
Viestit: 683
Liittynyt: Su 02.10.2005 15:43

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [14.12.2015]

Viesti Kirjoittaja Arctico »

Uusi edikka, mutta Brian jatkaa kulkuaan uudella palalla mysteeriä:
Vereksen murroksen aamunkoi kirjoitti:
Jokin oli muuttunut. Brianin avatessa kuivilla sormillaan silmäluomensa hänen intiimeimmät neuvonantajansa olivat jo kokoontuneet hakaristiin Hänen sänkynsä ympärille. “...Silloin Mark kakkosessa...” “...Ennen wanhaan...” “...Silloin kun minä aloitin…” “...Entäs Mk 1 jutut jotka eivät koskaan kiinnostaneet ketään...” “Pallo oli litteä ennenkuin missään oli mitään järkeä” “...Olipa kerran turha vertaus...” Äänitulvaa ei voinut kuvailla puheensorinaksi, se oli raivoavaa meuhkaamista. Tämä kakofonia oli riistänyt Hänet viattomilta hallusinoiduilta sodan laaksoilta valvetilaan.

Brian vääntäytyi istualleen ja alkoi avaamaan hieman närkästyneenä hänelle saapuneita kirjeitä. IK verojen ja BrianBalm -mainoslehtien ohessa oli muutamia yksityiskirjeitä. Hän avasi ensimmäisen pinkin kuoren, joka oli tullut Retribuution Rahnukalta: “Parahin Brian, tässä rahaa bile-eläkekassaan, purgenne taitavat olla ohi. T: Rahnukkasi ainiaan, xoxo”. Brian ei ymmärtänyt mitä kirje tarkoitti, eikä sitä miksi se tuoksui vienosti naisten parfyymilta. Toinen kirje oli Yhdistyneitten JaakkoJanien Liitolta “Ohessa Viagraa Aspy2:lle, ei wanha setä taida oikein enää jaksaa. T: Noin kaikki ropotit ja miksei kaikki muutkin” Kolmas kirje oli tullut Kääpiöiltä. Se oli hymiötä lukuunottamatta tyhjä, ja hieman kostea. Hän laski kirjeet pinoon peitolle ja pyyhki varmuudeksi kätensä rintaan.

Brian suoristautui mutkalle ja nosti heikon kätensä vaatien hiljaisuutta neuvonantajiltaan. Hän katsoi miettien ulos ikkunasta pohtien mitä tämä kaikki oikein tarkoittaa. Luodessaan katseensa alas hän huomasi banejen olevan allapäin ja bilejen istuvan murtuneina ihraisilla takapuolillaan. Kaikki satyx-joukot hyppivät rohkeasti, aivan kuten saaneensa uusia voimia. Kaikki tuntuivat olevan sekaisin tänään. Brian päätti että varmin tapa olisi kääntää kokonaan uusi sivu ja aloittaa alusta, puhtaalta giljotiinilta.

Brian laski katseensa hetkeksi maahan, hengitti keuhkottomaan rintaansa ja kääntyi rutisten neuvonantajiensa puoleen. Hän korisi: “Tästä hetkestä alkaen, jos joku mainitsee sanallakaan mitään mikä aiemmin oli relevanttia muttei ole enää, olkoon hänen päänsä koristamassa kukkapenkkiäni nopeammin kuin satyxit juoksevat pakoon.” Hänen ruhonsa jähmettyi hetkeksi ja Hän lisäsi nopeasti “Tarkoitin tästä hetkestä lähtien, tietenkin. Eli nyt.”
Totuuden telttakeppi, yön puuskia vastaan.

Avatar
Sopuli
Viestit: 1587
Liittynyt: Ti 01.04.2003 17:45
Paikkakunta: Tampere

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [14.12.2015]

Viesti Kirjoittaja Sopuli »

Aamen
Väitän et Samu voitti vaan siks et se osaa pelaa, on ollu WTC:s ja on mukava tyyppi
-HP

Arctico
Viestit: 683
Liittynyt: Su 02.10.2005 15:43

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [13.06.2016]

Viesti Kirjoittaja Arctico »

Mitä kaikkea mahtuu lattia- ja kattofunktion väliin?
Liipaistuminen kirjoitti:
Bloat Thrall nimeltä Brunhilda heräsi aamulla ja tarkisti etuoikeutensa. Hän hymyili pyykkikasalleen jonka hän oli poistanut rasismin ikeen alta; Hän pesi värilliset ja valkoiset pyykit yhdessä ja kantoi haalean värikkäitä paitojaan ihraisen ruhonsa päällä pää pystyssä.

Häntä inhotti Satyxien ikuinen vauhdikas liikehdintä hänen ikkunansa alla. Brunhilda jankkasi päässään miten hänen tulisi rakastaa kehoaan sellaisenaan, ja jatkoi aamurasvansa einehtimistä. Hän liipaistui aina kun nopeammat luuviulu-Satyxit juoksivat ja nauroivat hänen pihatiellään. Ei ollut hänen vikansa että hänellä oli erityisen vahvat luut, oli Satyxien vika että hän tunsi olonsa hyökätyksi ja sorretuksi.

Aamiaisen jälkeen Brunhilda astella lyllersi pitkin Brianin kujaa ja pysäytti menonsa vaivoin kääntyäkseen Brianin tielle, jolla hänen työpisteensä sijaitsi. Hän liipaistui koska hänen edellään ovesta kulkeva Joni ei pitänyt hänelle ovea auki. "Herrasmiehiä ei enää ole" hän mutisi ja kiskaisi liipaistuneena oven auki. Hän taiteili itsensä karmien läpi ja koetteli tuolinsa liitoksia istuessaan.

Hänen työnsä oli yksitoikkoista mutta palkitsevaa. Hänen vastuualueenaan oli kirjoittaa propagandaa Brianin vihollisia vastaan. “Punainen on tyttöjen väri, vaikkei sukupuolta voikaan määrittää” hän kynäili Khadorista. “Kaikki sudet tulisi hävittää Iron Kingdomssista, vaikka olemmekin eläinsuojelijoita” hän ivaili Circlestä. Jos hän jostain tunsi olevansa ylpeä, oli se hänen kykynsä ivailla toisten heikkouksista, samalla pitäen huolta hänen omien arvojensa ujuttamisesta propagandaan.

Eteishalli kohahti ja Brunhilda käänsi ruumiinsa kohti tuplaovia joista hän oli itsekin vaivoin tullut aamulla sisälle. Torvet törähtivät ja punainen matto rullaantui tehtaan pääkäytävälle. Hän kuuli hermostunutta supinaa ympäriltään, eikä ollut varma tulisiko hänen liipaistua tästä hälinästä vai ei.

Itse armoitettu Johtaja, Hänen kunniallisin Ruhomestari Brian asteli lompsien sisään ja koko tehdas pidätteli jännittyneenä hengitystä keuhkottomissa rinnoissaan. Brunhilda ei voinut uskoa todeksi kun Johtaja pysähtyi juuri hänen työpisteensä viereen “Te olettekin uutteran oloinen nuori neiti” hän kuuli Brianin kurlaavan hänelle.

Jokin välähti Brunhildan silmissä ja hän sai vaivoin liipaistumiseltaan henkäistyä “Olen rhulic-sukuinen ja pronominini ovat ’Gorten, Durgen ja Warwick’”. Tämä verinen loukkaus oli viimeinen pisara jonka hän tulisi sietämään. Hän tunsi olevansa henkisesti haavoittunut ja räjähti poistaen itsensä pelistä (AOE5).
Valkea ritari värillisten pyykkien seassa.

Arctico
Viestit: 683
Liittynyt: Su 02.10.2005 15:43

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [07.08.2016]

Viesti Kirjoittaja Arctico »

Luulitte jo päässeenne eroon, vaan ehei. Raamattua lainatakseni: "How to kill that which has no life" S10:E8. >10k katsontakerran (notabot) kunniaksi uutta tarinaa:
Tolan adaptaatio kirjoitti:
Vekkari alkoi keuhkota niitaten hoksottimia. “Mitä nää stemut on täällä litskussa skruipassa?” Brian kuuli jonkun frogaavan. Hän tarttui selvää kekeä kraiveliin ja rokotti tämän fledaa. Jopa hiippakuntaa bytskanneet sitit flyygat styylasivat hänen dynyn edessä. “Mitä sinä oikein horiset?!” Brian skriikkasi. “Me bamlaamme HesaaA” kalevi bamlasi. Haka Brian sinksasi lööbaristi bontson kätensä ja koikkasi flöntin grämelin maahan.

“Tämä matka on ottanut veronsa” Brian aaplasi. Hän oli ollut skönellä skiklarissa niin pitkään että hänestä oli alkanut tuntua jo skönemannilta. Brian oli fryysannut frostissa ja flekannut pollikassa. Hän iloitsti nyt skuken nöfasta ja mahdollisuudesta jaagata pian bresa päässä. Hänen saaliinsa voitaisiin bliiata kremiksellä. Nyt hänen teki mieli brojata noden ja pakaasien äärellä ja antaa hänen sisäisten spyttisten velloa kuulisti.

Hän ei sgagannut mitään, mutta skuffasi silti röijyn alle sponjaten mikä oli tärkeää: Himtso.
Koettelin sietokykyäni uudella aluevaltauksella. Jos se kuulostaa huonolta eikä siitä saa selvää, matemaattisesti se on positiivista.

Avatar
Barricade
Viestit: 491
Liittynyt: Ke 26.03.2014 21:13
Paikkakunta: Tampere

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [13.10.2016]

Viesti Kirjoittaja Barricade »

Kuvastaako tämä kenties sitä tuskaa, minkä mk3 Bileille aiheutti? Jos haluat korottaa panoksia, suosittelen Pori murret ;)
Make love, not peace.

finmirage
Viestit: 884
Liittynyt: Ti 02.05.2006 11:35
Paikkakunta: Tiksu

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [13.10.2016]

Viesti Kirjoittaja finmirage »

En tajunnut juuri mitään edellisestä, mutta tämä oli silti parasta mitä olen tällä vuosituhannella lukenut. Toivoisin, että lopetat nyt kaiken muun ja keskityt tähän!

Arctico
Viestit: 683
Liittynyt: Su 02.10.2005 15:43

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [13.10.2016]

Viesti Kirjoittaja Arctico »

Runomitta ei ole desi eikä litra, vaan jotain joka täyttää tyhjyyden. Kiitokset siirtäville kommentoijille, voimakkaat sanat ruokkivat tarinaa ja auttavat sitä kasvamaan. Kritiikki on proosan proteiini.
Premissien fokus kirjoitti:
Aina kiire korjata uudestaan,
ei koskaan valmiiksi kerrallaan.
Muutosvastarinta, uuden pelko, näin aina ennenkin,
liian teoreettista, mutta jos helpottaisi kuitenkin.
Ilman vaateita laatua tivataan,
ilman dokumentaatiota tarkastellaan.
Eihän näitä prosesseja ole saatu toimimaan,
mutta mikset sinä pysty tonttiasi hoitamaan.

Brian suunnitellut asiat kuntoon,
muiden hidastellessa silti tuomioon.
Tiimin jäsen, koneiston osana,
joskus helpompi diktaattorina.
Ketterästi Brian mielessään kiitää,
muiden aatteet vesiputouksen alla siintää.
Sota syttyy jollei oveluuteen luoteta,
onhan valittu Tie kuljettava,
perusteiltaan luonteva.

Kanslerit ja alaiset näreissään,
Bilekeisari oppeja määrätessään.
On otettava ohjat, sarvet ja asenne,
ei Casteriksi päädy ne jotka huokaavat:
"Teidän Korkeutenne".
Pilkahdus pimeässä, hengähdys lämmöstä, totuutta epäilijöille.

Arctico
Viestit: 683
Liittynyt: Su 02.10.2005 15:43

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [17.1.2017]

Viesti Kirjoittaja Arctico »

Uudet tyylit puhaltaa, nyt muotona uudelleensanoitus wanhaan classikkoon. Täydellisen elämyksen saavuttamiseksi suosittelen avaamaan seuraavan laulun ja seuraamaan sanoitusta alta:
Muut faktiot puuta, banet rautaa kirjoitti:
Wanhan Markin kapakassa nerffi-Aspy istuu
Yksin joka ilta.
Kuuluu netistä voihkeet, kyyneleet ja suola
Errata täyttää toiveet
Takaa caustic mistin, hiiohoi (hiiohoi!)
Chargeen Hellbound Aspyn, hiiohoi (hiiohoi!)

Ennen oli banet rautaa
Muut faktiot puuta, hiiohoi (hiiohoi!)
Muut faktiot rautaa nyt ja banet ovat puuta
Hiiohoi (Hiiohoi!) Hiiohoi!

Pelilaudan luona upkeeppaan caustic mistin
Pelaaja repii hiukset
Featti tuntui randomilta ja oli ponnetonta
Kyyneliä vieri monta
Se ken pelas nerffitöntä, hiiohoi (hiiohoi!)
Nähdä sai myös voittoja, hiiohoi (hiiohoi!)

Ennen oli banet rautaa
Muut faktiot puuta, hiiohoi (hiiohoi!)
Muut faktiot rautaa nyt ja banet ovat puuta
Hiiohoi (Hiiohoi!) Hiiohoi!

Balanssissa peli harvoin oikein erratasta kurssi
Powercreep ja nerffit
Sortui MK kolmeen PP ja hakkelusta
Ilman pelitestausta
Teki masiinasta, hiiohoi (hiiohoi!)
Riita balanssista, hiiohoi (hiiohoi!)

Ennen oli banet rautaa
Muut faktiot puuta, hiiohoi (hiiohoi!)
Muut faktiot rautaa nyt ja banet ovat puuta
Hiiohoi (Hiiohoi!) Hiiohoi!

Wanhan Markin kapakassa nerffi-Aspy istuu
Yksin istuu jälleen
Huokaa ystävilleen, kuulijoille ainoaille
Banejengille

Kaipa wanha jaksaa, hiiohoi (hiiohoi!)
Teidät laittaa listaan, hiiohoi (hiiohoi!)

Ennen oli banet rautaa
Muut faktiot puuta, hiiohoi (hiiohoi!)
Muut faktiot rautaa nyt ja banet ovat puuta
Hiiohoi (Hiiohoi!) Hiiohoi!
Olkoon tuulet Cryxille myönteiset.

Avatar
Cor Leonis
Viestit: 509
Liittynyt: To 19.08.2010 12:39
Paikkakunta: Kouvola

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [21.1.2017]

Viesti Kirjoittaja Cor Leonis »

Kosketti vähän turhankin syvältä, jälleen uusi mestariteos.
Pora on miehen sielu.

Avatar
Charad
Viestit: 829
Liittynyt: Su 25.02.2007 23:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [21.1.2017]

Viesti Kirjoittaja Charad »

Kaunista ja oih niin totta. Hiio-Hoi!
Rats keep running!

bosch455
Viestit: 204
Liittynyt: Pe 24.07.2009 19:07
Paikkakunta: Heinola

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [17.1.2017]

Viesti Kirjoittaja bosch455 »

Pelilaudan luona upkeeppaan caustic mistin
Ilmeisesti jotain myönteisiä tuulia on liikkeellä, kun ainakin tänään katsellessa Caustic mist ei enää ollut upkeep. Daemortuskin oli saanut pari pinnaansa takaisin.

Arctico
Viestit: 683
Liittynyt: Su 02.10.2005 15:43

Re: Bile Thrall nimeltä Brian. [21.1.2017]

Viesti Kirjoittaja Arctico »

Taukoa on pidetty, muttei täysin toimettomana ole tarinarintama ollut. Ei tullut voittoa elokuussa julkaistusta Mantic Gamesin tarinakisasta, mutta koska tarina oli kynäilty Brian mielessä ja toki omin sormenpäin niin laitetaan jakoon tänne työn fruktoosi:
The Warpath kirjoitti:
Blind, bestial rage of the varied beasts was only barely contained by his unyielding resolve. He could sense the eagerness of the Herd from the muffled snarls and growls around him. But he was the Alpha, and his Herd obeyed his will.

He had mustered his following from the depths of the Forest, vile monsters with death in their eyes and yearning for blood. His brethren had answered his call and they had feasted under the Mother Tree. Now, they had been tracking and marching for days on end, starved, preparing for the inevitable. The enemy had entered his domain without his permission. There was only death for those who challenged his borders. Now the awaited time had come, the sacred night of reckoning.

He had lived this night countless times before in his feverish visions. He had witnessed how he would hunt down the enemy. How he would ambush the oblivious prey in the darkness, in the long shadows of the Forest. He had foreseen the bloodshed, the carnage, the Victory. As he now peered his Herd stalking in the night around him, he felt confident, the judgement was upon the prey.

The time had come, and with a solemn nod his acolytes sounded the mighty war horn, adorned with trophies of past victories. The familiar blaring of the horn made his body tense, and instinctually he released a ravenous war-cry while lifting his rune carved staff for charge. His Herd replied by unleashing screeches and monstrous sounds into the night as they rapidly started to close in on their now confused prey. The noise of hundreds of charging hooves and the thunder of roars all around him lifted him into a heightened state of battle lust. He embraced the call of war and joined in on the onslaught.

In a heartbeat the relentless rage of his warriors hit the unorganised line of troops of the enemy. The palpable terror on their faces and the cries of help were the only things they could muster before being overrun by the vigour of his rampaging Herd. By sheer brute force his stampede broke through, leaving mangled steel and bone in their wake. Where the prey was trying to defend with puny weapons, his swarm of beasts was unleashing its fury with needle sharp claws and maws. They wreak havoc as they advanced relentlessly, and the backbone of the prey was shattered in an instant. The last visible remains were executed quickly by his flanking forces, who had been stalking hungrily to slay the weakened remains of the prey.

Suddenly, something felt wrong. He did not see it yet, but his feral instincts were on the edge. They were on the verge of a complete massacre, but he did not let himself succumb into a false security. Then it hit him. An uncounted part of the enemy force was trying to reassemble their troops into a counter-charge against his pack. His body started to tremble, but not of fear of the enemy. He knew what needed to be done, what was expected of him. He started to hum a deep chant, closing his eyes, embracing the overwhelming trance. Suddenly, unholy power filled his mortal body with violence and his eyes shot open with burning green light. He pointed his adorned staff towards the enemy and yelled in agony as the magical force channeled through his veins. He fell to his knees, grasping for air, his body failing him after the torment of the raw magic. The enemy counter-charge was no more.

The battle had been over before it even started. The last remnants of the enemy had routed, most laid dead on the now blood soaked forest floor. The hungry roots of the Forest would seep it in, creating yet another one of its bleeding groves. The fled individuals would tell their leaders about him, the ruthlessness of the battle, the total dominance his force represented. The tales of his actions would travel before him, striking terror and dread in the weak hearts of the invaders. The Victory had been his to take, and he had took it without faltering, as if it was his to have all along. But he knew this was just the beginning, the initial step in the grand plans which he had witnessed in his visions.

Nothing would stop the unleashed Herd. There would be no rest, no mercy, no peace. He was on his Warpath, and nothing would stand in his way.
Ensimmäinen lontooksi kirjoitettu eepos, pelkkään sanakirjan selaamiseen kului enemmän aikaa kuin muihin threadin yksittäisiin tarinoihin tähän mennessä. Ei kannata hengitystä pidätellä taas seuraavaan tarinaan asti.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tarinat ja novellit”