Ryhmä 144 (40k)

Onko kynä (tai näppäimistö) miekkaa mahtavampi? Tule ja todista, että näin on - muuten emme usko.
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Dralen Cvaro istui raunioituneen talon ikkunasyvennyksessä. Kaartilaisen kypärä oli maassa hänen vieressään, laser ase kiilsi laskevan auringon valossa, nojatessaan seinään. Tie oli täynnä Tau sotilaiden ruumiita, piranha alus makasi savuavana kasana tiellä. Draler huokaisi ja katseli näkymää sateen läpi.

Dralen oli värvätty "valkokilveksi" 14 vuotiaana kotiplaneetaltaan Cadialta. Hänen isänsä oli keisarillisen kaartin sotilas ja oli ollut ylpeä pojastaan. Isä oli kuitenkin kuollut kolme vuotta myöhemmin taistellessaan kaaosta vastaan jossain Cadian lähiplanetalla. Hänen äitinsä oli kuollut pian sen jälkeen, armeijasta tuli hänen kotinsa. Cadian rykmentti 377 jossa hän oli palvellut valkokilpenä toivotti hänet ilomielin takaisin.

Dralen suoristi khaki univormuaan. Vihreä panssari tuntui raskaalta. Jokin kosketti hänen olkapäätään, kääntyessään ympäri hän näki ystävänsä Felerin, joka oli palvellut rykmentissä yhtä kauan kuin hänkin, molemmat olivat 20 vuotiaita. " Et jaksaisi tuijottaa noita ruumiita, se alkaa etoa minua" Feler sanoi naurahtaen. Dralen tuijotti Feleriä hetken hämmentyneenä ja pyyhkäisi pölyjä pois olkapäänsä numeron 144 päältä. Miehet kävelivät syvemmälle raunioon jonne platuunan luutnantti oli järjestänyt komento paikkansa. Frelen potki hereille muutaman alokkaan. "Luutnantilla on asiaa senkin laiskurit, meitä ei lähetetty tänne nukkumaan"

Pian luutnantti Hamnle kertoi asiansa. "Meidän on käsketty edetä! Everstin mielestä on turhaa tuhlata voimavaroja yhden talon puolustamiseen, huomenna aamulla etenemme kaupungin keskustaa kohti! Taun päämajan odotetaan olevan siellä. Platuunamme saa apua Luutnantti Golovan ja Luutnatti Bresbaun platuunoilta, lisäksi Basilisk patteri antaa tulitukea, joten: Frelen, Jadleum, Ketron ja Pvolski pitäkää huolta radioistanne! Lisäksi jos tilanne menee toivottomaksi eversti lähettä 2 Leman russ panssarivaunua ja yhden demolisher panssarivaunun apuun, mutta vain jos tilanne todella vaatii sitä!"

Huonosti nukutun yön jälkeen Dralen nousi ylös ja puhdisti aseensa niinkuin joka aamu. Neljänkymmenen miehen joukossa oli jännitystä, "säpinää" kuten Feler tapasi sanoa. Dralen katsoi platuunan tarkka-ampujaan, joka puhdisti asettaan ja tarkasti kiikaritähtäimen olevan kunnossa. Tarkkaampuja oli korpraali Thomas Gvener, vuoden Dralenia vanhempi vaikka molemmat olivatkin korpraaleja. Gvener hymyili hieman hänen suuntaansa, Dralen tiesi, että tästä tulisi verinen aamu.

Tunti sen jälkeen kun Dralen oli herännyt platuuna oli liikkeellä, hajautuneena kadun molemmilla puolilla tarpeeksi pitkän välimatkan päässä toisistaan oli 45 miestä. Dralen oli Felerin kanssa melkein edessä joukkoa. Eräs kersantti kohotti kätensä pysähtymisen merkiksi ja katsoi kulman taakse. Dralen näki melkeinpä hidastettuna kuinka kersantin ilme muuttui ensin kauhistuneeksi, jonka jälkeen hänen päänsä nytkähti taaksepäin veripilven saattelemana. Kersantti kaatui voihkaisten taaksepäin ja kuiskasi: "Tarkka-ampuja..." ennen kuin kuoli. Yhtäkkiä läheisestä talosta kersantin selän takaa kajahti laukaus, ja talon ikkunaan ilmestyi pää: "Vihollinen eliminoitu! Gvener huusi. Dralen katsahti Feleriin ja molemmat huokaisivat, matka jatkui.

Muutaman tunnin kuluttua platuuna oli saapunut kaupungin keskusaukion lähelle. Raunioituneet talot muodostivat rivejä joihin platuuna piiloutui ja jäi odottamaan. Pian luutnantti osoitti suuren aukion toista laitaa palatsin ohi. Toinen platuuna olis iellä. Pian luutnanttu löysi myös muut platuunat. "Feler, kutsu basiliskin tuli palatsiin!" Luutnantti sanoi, "Jatkakoon sitä kunnes olemme edenneet sinne asti!"

Basiliskien tykit moukaroivat palatsia ja aukiota, kauhistuneita tauta juoksenteli ympäriinsä peläten henkensä puolesta ja huudellen ylistyksiä ja rukouksia suuremmalle hyvälle. Draler katseli tyynenä kuinka yksi sotilas räjähti kappaleiksi: "Saavat nuo harmaanahat ansionsa mukaan eikö vain Feler?" Hän kysyi. Pian aukion ympäriltä, kaikista ilmansuunnista sekä Dralen lähistön taloista kuului huuto: "Kuolemattoman keisarin puolesta! Hyökkäykseen! Kukaan ei astu askeltakaan taaksepäin!". Dralen katsoi Feleriin ja miehet hymyilivät. he olivat taas taistelussa, eikä vain taistelussa, rynnäkössä, tähän heidät oli koulutettu. Molemmat miehet yhtyivät joka puolelta kuuluvaan huuton joka kauhistutti Tau sotilaita: "Keisarin puolesta Cadian miehet! Kukaan ei peräänny!" ja niin elävä aalto lähti liikkeelle huutaen sotahuutoja...
Viimeksi muokannut Rebs, Ke 21.05.2008 17:10. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Eipä ollut muutakaan tekemistä niin kirjoittelin tällaisen
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Ja jatkuu koska ei ehtinyt illalla kirjoitella enempää:

Taun pulssi aseet kaatoivat Kaartilaisia kuin heinää vaikka tykistötuli oli hillinnyt heidän taistelutahtoaan. Dralenin vierestä kaatui taas kaksi miestä. "Feler! tuonne!" Hän huusi aseiden tulituksen ja basiliskien ammusten vihellyksen yli ystävälleen, osoittaen kaatunutta pylvästä. Miehet kiirehtivät pylvään luokse ja tukivat aseensa siihen "Se on nyt menoa harmaanahoille!" Feler huusi. Laser aseiden tulitus kaatoi kolme Firewarrioria.

Dralen katsoi ympärilleen ja huomasi muutkin hänen ryhmästään kyyristelevän pylvään takana, he olivat ilmeisesti seuranneet Dralenin huutoa. Yksi miehistä ryömi lähemmäs, Dralen tunnisti hänet Jonathan Marneksi. "Teitä on vain viisi? Missä Kersantti, Gary ja Steven ovat?" Daren kysyi Jonathanilta. " Kaikki kuolleita. Kersantti oli etulinjassa häneen osui basiliskin ammus kun hän juoksi liian nopeasti. Gary kaatui alkurynnistyksessä ja Steveniin osui kun juoksimme teidän peräänne", Jonathan kertoi.

Dralen katseli järkyttyneenä joukkoa. Liekinheitinmies Bren nojasi raskaasti hengittäen pilariin, Olaf joka oli lapsena muuttanut Valhallasta Cadianille tulitti taun sotilaita pilarin yli, Brynel nopea ja huumorintajuinen nuori sotilas tutkaili asettaan kypärän ollessa maassa, punaiset hiukset lainehtivat tuulessa ja paineaalloissa. Crounel, vaalea hiuksinen ja huumorintajuton mies kyyristeli peloissaan pilarin takana. Dranel otti kypäränsä päästä ja kyyristyi matalaksi, lyhyet tummat hiukset olivat hiestä märkiä. " Olenko minä siis ryhmän johdossa?" Hän kysyi. "No jos kerran kersantti ja molemmat alikersantit ovat kuolleita se olet sinä, ottaen huomioon että olet palvellut hieman kauemmin kuin Feler" Jonathan vastasi.

Muutaman minuutin kuluttua Dralen oli tehnyt päätöksensä, katsellessaan ympärilleen hän oli nähnyt kentäm täyttyneen Cadianien ruumiista ja elossa olevien kyyristelevän kaiken mahdollisen suojan takana. "Jäämme tähän kunnes Feler hälyttää panssarit apuun, siihen asti pitäkää päänne alhaalla älkääkä tuhlatko ammuksia." Dralen katsahti ympäröivää kenttää ja huokaisi. "Feler, hälytä ne tankit apuun niin saadaan tämäkin teurastus loppumaan". Basiliskien tulitus oli loppunut aikoja sitten.

Siinä samassa hän kuuli tutun huudon jostain kauempaa: " Hänet löydettiin epäröimässä linjasta!" ja laukauksen. Hän katsahti inhoa täynnä komissaariin joka oli ampunut nuoren sotilaan. Dralen kohotti aseensa ja tähtäsi. Komissaari aikoi ampua toisenkin nuorukaisen, joka oli pelästynyt komissaarin ammuttua hänen ystävänsä. Hänen sormensa alkoi painaa liipasinta kevyesti, komissaari kohotti aseensa nuorukaista kohti. Samassa kajahti laukaus. Dralen katsoi ympärilleen ja komissaari kaatui. "Minä sitten inhoan noita kavereita...", läheisen romukasan takaa nouseva Thomas sanoi.

"Minun koko ryhmäni ammuttiin seulaksi voitko uskoa!", Thomas huudahti. "He seurasivat luutnanttia ensimmäisten joukossa... jäivät ristituleen..." Thomas oksensi. "Ryömi tänne, annamme suojatulta!" Dralen huusi. Thomas hymähti ja katosi näkyvistä. "Suojatulta!" Dralen huusi. Samassa kok ryhmä oli ylhäällä ja tulitti Taun asemia ankarasti. Fire warrioreja kaatui ja Taut olivat taas paniikissa: "Antakaa harmaaihoille se mikä heille kuuluu, jos tämä kuuluu heidän suurempaan hyväänsä se suurempi hyvä on aika..." hänen viimeinen sanansa katosi räjähdykseen.

Demolisher panssarivaunu räjäytti tiensä aukiolle raunio kasojen läpi, sitä seurasi kaksi leman russ panssarivaunua. Kaartilaiset saivat heti lisää taistelutahtoa, he kokoontuivat etenevien panssarivaunujen taakse ja suojaan. "Eteenpäin keisarin puolesta! Kuolema tai kunnia!" Dralen huusi ja he lähtivät epätoivoiseen rynnäkköön tankkien jäljessä. Taun sotilaat olivat ällikällä lyötyjä, he olivat odottaneet kaartilaisten olevan aivan liian peloissaan lähteäkseen enää hyökkäykseen. "Hahaa! mitä mieltä Taut ovat näistä kokkaajista!" Dralen sanoi ja läimäytti demolisherin multimeltaa.

Kaartilaiset rynnistivät panssarien perässä jotka rikkoivat taun puolustuslinjat täysin. Bren sytytti liekinheittimellään kolme firewarrioria tuleen. Thomas tulitti lähietäisyydeltä ja muut ryhmän jäsenet tulittivat koko ajan tihentyvää suojatulta. Dralen hyppäsi hiekkasäkkien pääle ja keihästi taun pistimeensä. Hän veti aseensa nopeasti irti ja ampui toista alle metrin päästä silmien väliin, taun kypärä räjähti paljastaen sulanutta sinistä ihoa.

Tau oli kaaoksessa, joukot perääntyivät kaartilaisten uuden aallon alla ja panssarivaunujen, Dralen nappasi rykmentin lipun kaatuvalta mieheltä. "Eteenpäin! Eteenpäin! Kuolema ja kunnia! Lähettäkää nuo otukset takaisin sinne mistä ne tulivatkin! Älkää perääntykö askeltakaan!" ja hänen ryhmänsä seurasi häntä tuleen ja savuun, he pääsivät palatsin ovelle, tuhosivat kaiken vastarinnan fanaattisella rynnistyksellä, yksikään heistä ei kaatunut.

Suurin osa tausta oli jo perääntynyt palatasista, kun miehet ryntäsivät sisään. Dralen veti vyöstään kranaatin ja heitti sen portaiden yläpuolella olevasta ovesta sisään. Kuului räjähdys ja vaikerointia. "Eteenpäin! älkää pysähtykö nyt! Ne on jo melkein lyöty!" Ryhmä juoksi portaita ylös, rakennuksen raunioituneelle katolle. Thomas ampui yhden taun pistäen kiväärinsä kiinni sen selkään. Feler tiputti katolta taun,joka tippui liikkuvan panssarivaunun eteen ja murskaantui kasaksi panssaria ja luita. "Vielä muutama metri!" Hän huusi ja kohotti lipun palatsin yläpuolelle. Alhaalla kaartilaiset hurrasivat ja antoivat Taun joukkojen paeta.

Myöhemmin Dralen istui raunioissa, ryhmä oli paikattu uudella kersantilla, Thomas oli liitetty ryhmään. "Mihin seuraavaksi?" Hän kysyi kersantti Urealilta. Kersantti hymähti. "Everstillä on sinulle asiaa poika", hän sanoi. Dralen katsoi kersanttia ällistyneenä. "Mitä hän minusta haluaa?" Hän kysyi. "Saatpa nähdä poika... Saatpa nähdä...". Dralen pistäytyi Felerin ja Thomasin luona kertomassa asiasta. "Liikaakin säpinää tälle päivälle" Feler sanoi. "Tuskinpa hän sentään sinua teloittaa haluaa, älä hermoile." Thomas sanoi.

Myöhemmin samana päivänä Dralen istui Everstin komento paikassa, parhaiten säilyneessä rauniossa. "Poika, tiädätkö sinä mitä olet tehnyt?" Eversti kysyi häneltä. "En herra eversti" Dralen vastasi. "Poika, sinä ajoit ne perskeleen taut pakosalle, me häädämme ne pian tältä planeetalta ja se on ainoastaan sinun ansiotasi! Ilman sitä rynnäköä ja ilman niiden panssareiden kutsumista... Ties mitä olisi käynyt!" Eversti melkeinpä huudahti. Dralen katseli ympärilleen, puhuttiinko nyt varmasti hänestä? "Mutta enhän minä nyt sentään kaikkea yk..." Eversti keskeytti hänet käden heilautuksella. "Äläs vähättele poika!Jos et olisi ottanut sitä lippua olisimme saattaneet hävitä. Tiedätkö kuinka lähellä pakenemista miehet olivat ennenkuin otit sen lipun ja rynnistit sisään tappaen kaiken tieltäsi?!". Dralen mutisi jotain joka kuulosti tältä "Enhän minä nyt mitään...". Eversti hymyili hieman ja naurahti. Hän veti takkinsa sisältä sametti laatikon. "Tiedätkö sinä mitä tässä on poika?" Hän kysyi. "En herra eversti!" Dralen vastasi. Eversti avasi laatikon ja paljasti kimaltelevan kunnia mitalin. " Honorifica impearilis..." Dralen henkäisi. "En minä ole ansainnut tuota..." hän sanoi. "taas vähättelet itseäsi". Eversti sanoi.

Myöhemmin Dralen istui toivereidensa ympäröimänä nuotion ääressä. Mitali kimalteli nuotion valossa. "Everstillä on meille uusi tehtävä... Koko sille ryhmälle, joka oli mukanani taistelussa, myös sinulle Thomas. Minut on nimetty ryhmänjohtajaksi sen ajaksi. Meidät pudotetaan maaseudulle, vihollisen linjojen taakse tarkoituksenamme tuhota heidän tärkein tukikohtansa jossa myös heidän laskeutumis aluksiansa pidetään, lähdemme ylihuomenna, onnea matkaan ystävät" Dralen sanoi ja naurahti. "ja bren, sinulle annetaan toinen ase tuon liekinheittimen sijalle, se valaisee liikaa" Dralen nauroi.
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
valontuoja
Viestit: 71
Liittynyt: Ma 02.04.2007 12:24

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja valontuoja »

Tarina on hyvä vaikka muutamia pikku kirjoitus virheitä siinä olikin. Kirjoita lisää vaan.
"Aaw. Minilohikäärmeet ovat sitten söpöjä." (Yleinen mielipide)
"Emmekä ole!" Minilohikäärmeen vastaus.
Kolmastoista
Peliporukkavalvoja
Viestit: 815
Liittynyt: To 15.05.2003 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Kolmastoista »

En pitänyt kirjoitustyylistäsi. Tarinassa ei ollut tunnelmaa, asiat vain todettiin.
Rebs kirjoitti:Miehet kiirehtivät pylvään luokse ja tukivat aseensa siihen "Se on nyt menoa harmaanahoille!" Feler huusi. Laser aseiden tulitus kaatoi kolme Firewarrioria.
Esimerkkinä tämä kohta. Mm. kolmen palomiehen kuolema vain todettiin, eikö sitä olisi voinut kuvailla jotenkin?
Itse olisin kirjoittanut enemmän tähän tyyliin:
"Pulssiaseiden valojuovat välähtelivät miesten yllä heidän syöksyessään suojaan pylvään taakse. Laukaukset pirstoivat pylvään kiveä, mutta kuin ihmeen kaupalla eivät saaneet yhtäkään kaartilaista saaliikseen. "Se on nyt menoa harmaanahoille!", huusi Feler ampuen pylvään yli Taun sotilaita kohti. Muut miehet seurasivat esimerkkiä, ja laseraseiden tulitus halkoi ilmaa. Palaneen lihan haju levisi laserpanosten polttaessaan tiensä kolmen vihollissoturin harmaaseen lihaan."

Tuossa nopeasti kirjoitettu esimerkki. En tarkoita, että vaatisin sinua kirjoittamaan juuri tuolla tavalla, mutta tunnelmallisuus ja kuvailu on aina hyvästä, älä kiirehdi tarinassa liian nopeasti eteenpäin.

Joissain kohdissa myös loogisuus ja uskottavuus oli heitetty romukoppaan. Kaartilaiset ryntäilevät ympäriinsä taistelukentällä, mutta säästyvät silti tulitukselta. Miksi tankkeja ei heti tuotu mukaan taisteluun? Aluksi vaikutti, että kaartilaisilla oli ylivoima ja taistelu oli selvä, sitten yhtäkkiä tuntuikin, että he olivatkin altavastaajana.

Kielioppi- ja kirjoitusvirheitä löytyi liikaa, ja englanninkieliset termit eivät kuulosta hyvältä suomenkielisessä tekstissä. Kuitenkin tarinan juoni oli ihan kiinnostava. Ihan kelpo huttua tästä tulee, kunhan pyrit parantamaan ainakin noita mainitsemiani asioita.

- Mestari
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Kiitoksia vastauksista ja siis tämä oli pikemminkin tylsityneenä kirjoitettuna tarina, joten se j9o heittää puolet loogisuudesta kampin vihreään roskalaatikkoon. Kiitos kolmentoista mestarille neuvoista, arvostan suuresti ja taidanpa jatkaakkin viimeistään viikonloppuna näiden kavereiden edesottamuksista.
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Ja jatkoa seuraa:

Edellisen päivän tehtävä oli onnistunut ilman tappioita, miehet naureskelivat ilta nuotiolla. Taun tukikohdatsa tuleva savun haju haisi Fox komppanian leirissä. "Kala naamat saivat turpiinsa kunnolla!" Thomas naureskeli.

Komppanian oli myöskin vallannut aivan uusi taistelu mieliala. Tau oli perääntymässä planeetalta, toisaalta jotkut raportit ilmoittivat eldareiden ja kaaoksen läsnäolosta planeetalla, mutta komppanian uusi komentaja Jheorn "kettu" Vrenran ei tällaisesta ainakaan vielä piitannut. Hän oli erittäin kiinnostunut Dralenin ryhmästä. "Jos tuollainen pojan kloppi saa kunnia mitalin yhden palatsin valtaamisesta, mitä minä saankaan tämän planeetan takaisin haltuun otosta?" hän mutisi khakin väristä barettiaan pyöritellen, miehet tunnistivat hänet taistelun läpi juuri tuon hatun takia.

Seuraavina päivinä Dralen, Feler, Thomas ja Bren huomasivat everstin katselevan heitä miettiväinen ilme naamallaan. "Mitä hän oikein aikoo tehdä meille?" Bren ihmetteli möreällä äänellään. "Se jää nähtäväksi" Dralen vastasi. Hän nousi ylös ja kiipesi ylös raunion ehjiä portaita, muut seurasivat häntä katseellaan. Dralen saapui raunion ylimpään kerrokseen josta avautui näkymä tuhkaisille tasangoille ja maaseudulle, koko planeetan pinta näytti olevan harmaan hiekan ja kiven peitossa. Uanec IVstä oli taisteltu jo kymmenen vuotta. Nyt kaarti oli viimeinkin ajamassa Taun pois tältä planeetalta, mutta olisiko sillä enää mitään arvoa. Raikas tuuli puhalsi pohjoisesta ja tasangoilla ilmaan nousi suuria pölypilviä. "Miksi me edes taistelemme tästä arvottomasta pallosta, kuuluuko se osana johonkin suurempaan suunnitelmaan vai eikö enää haluta luovuttaa?" Dralen mietti itsekseen.

Viikon kuluttua komppania oli valmiina etenemään, etunenässä oli Jheorn Vrenrarin musta lippu,jossa oli khakin värinen ketun pää keskellä, kettu oli keskellä vihreää ristiä. "Kutsukaa korpraalit Dralen Kvaro, Feler Betran ja Thomas Uhlar, sekä kaartilainen Bren Tvyrak minun luokseni!", kuului tiukka komento lipun luota. Ystävykset katsoivat toisiinsa ja marssivat lipun luo. Lipun vieressä pienellä raunio röykkiöllä seisoi eversti. "Miehet, kuten ehkä huomaatte, ettei minulla ole ketään vierelläni, minut siirrettiin tähän rykmenttiin vasta vähän aikaa sitten enkä ole vielä valinnut itselleni henkivartijoita. Olette kaikista kokeneimmat kaartin sotilaat komppaniassani ja haluaisin teidät rinnalleni taisteluihin" Eversti sanoi muodollisesti. Miehet katsoivat toisiinsa, tällaista kunniaa ei voinut torjua, mutta miehet kieltäytyivät kumminkin. "Miksi valitsette näin miehet?" Eversti kysyi kummastuneena. "Haluamme taistella etulinjassa, emme istua takalinjassa kun kaikki mutu saavat pitää hauskaa!" Bren murahti kaikkien ajatteleman vastauksen. Eversti hymyili hiukan, juuri tällaista henkeä komppania kaipasi.

Muutaman päivän kuluttua tuhkan harmaalla maaseudulla joka oli täynnä kraatereita kaartin komppania seisoi ylväästi rivissä. "Khaki ketut" joksi heitä nyt jo kutsuttiin uuden komentajan lipun ansiosta olivat valmiina taisteluun, Taun joukot olivat asettuneet taistelukentän toiselle puolelle ja he olivat valmiina taistelemaan "Suuremman hyvän" puolesta vaikka kuolemaansa. Kaarti tiesi, että jos Tau nyt voitettaisiin sen otetta planeetalla heikennettäisiin, toisaalta oli saatu varmistus Eldarien ja Kaaoksen läsnäolosta planeetalla ja molempien oli arvioitu etenevän tähän suuntaan missä taistelu pian käyttäisiin.

Eversti kohotti äänensä: "Kaartin sotilaat, Cadian 377 rykmentin Fox komppanian sotilaat "Khaki ketut"! Edessä oleva taistelu on ratkaiseva tämän planeetan herruuden! Heikko Tau ei pysty voittamaan keisarin siunaamia joukkoja! Taistelemme viimeiseen mieheen ja vaikka vain yksi jäisi henkiin selviydymme silti voittajana! Velvollisuus ja kunnia keisarille! Taisteluun!" Kaartin rivistöstä kuului komppanian taisteluhuuto...

Tässäpä tätä jatkoa, sekö fluffia omalle kaartille...
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

..."Ensimmäinen platoona siirtykää vasempaan sivustaan, vihollinen keskittää joukkojaan sinne!" kuului Felerin radiosta räjähdysten ja aseiden tulituksen lomasta. Ryhmän raskas bolter kaatoi tuli kastin sotilaita kuin keiloja. "Niitä vain sitten riittää saakuli!" kuului Thomasin ääni kiikaritähtäin kiväärin laukauksen lomasta. Laser kiväärit sylkivät kuolemaa ympärilleen.

Eversti Vrenran kirosi itsekseen, Tau oli odotettua vahvempi. Neljännestä platoonasta oli jäljellä vai ruumiita kolmannesta platoonasta puolet oli kuolleita. Taun piranha kevyt ajoneuvo murtautui kaartin linjojen läpi hyökäten kohti Vrenraria ja hänen ryhmään. Komentaja huusi rukouksia keisarille ja piranha räjähti palaneiksi metallin palasiksi ja sulaneeksi lihaksi, laser tykin ampuja nosti peukalonsa pystyyn komentajalle.

"Perääntykää minun asemiini, ja jokainen joka saakuli soikoon jää jälkeen tullaan ampumaan minun omasta toimestani!" Felerin radio kirosi. Miehet alkoivat perääntyä tulittaen yhä etenevää tuli kastia, Hammerhead raskas ajoneuvo räjäytti railgunillaan yhden leman russ panssarivaunun kappaleiksi, palanene lihan haju tunkeutui miesten sieraimiin ja he alkoivat yökkäilla. Tankin tykkitorni lensi korkealle ilmaan räjähdyksen johdosta ja putosi suoraan yhden Taun taistelu puvun päälle tuhoten sen, yksi Dralenin ryhmän sotilaista kaatui aukko selässään. "Voi helvetin helvetti, haluan ylennyksen jos selviämme tästä", Dralen mutisi. Samassa chimera joukkojen kuljetus ajoneuvo kaahasi harmana taistelukentän halki tulittaen vihollista, komentaja nosti päänsä tornin luukusta ja huikkasi: "Komentaja lähetti meidät noutamaan teitä, jotenki nyt saakuli kyytiin niinku olis jo!". Dralen kiitti hiljaa mielessään keisaria.

Vrenrarin komentopaikka pienellä kukkulalla oli nyt ympäröity fanaatisilla kaartin sotilailla. Raskaat aseet tulittivat vihollista tauoten ainoastaan lataamaan. "saakuli saakuli!" kuului komentopaikasta. "Tarvitsemme tänne heti vahvistuksia... Ei, ei mitään saakuli väliä mitä lähetätte kunhan vain se auttaa meitä!"

Kymmenen minuutin kuluttua komppaniasta oli enää kaksi platoonaa hengissä, puolet näistäkin miehistä oli haavoittuneita. Samassa Dralen kuuli tutun äänen yläpuoleltaan. Valkyrie kuljetusalukset suhahtivat kaartilaisten yli tulittaen Taun joukkoja aseillaan. Alukset laskeutuivat maahan ja niistä ryntäsi ulos Cadian eliitti, Kasrkinit jotka tuhosivat Taun sotilaita ilman sääliä vihollisiaan kohtaan. "Hahaa!" Dralen huusi, "Pystymme tappamaan nuo paskiai..." Hän valahti maahan pulssi aseen panoksen osuessa hänen kypäräänsä. "Voi saakuli saakuli!" Thomas huudahti ja polvistui ystävänsä viereen. Tau perääntyi jälleen kerran.

Dralen heräsi. Hän katseli ympäri vaaleaa huonetta, ympäri huonetta makasi muitakin haavoittuneita. Thomas ja Freler istuivat molemmat hänen vieressään tuijottaen häntä herkeämättä. "Kuules kaveri olet tainnut ansaita itsellesi pääsylipun kotiin" Feler sanoi ja huokaisi. "Ei tuo haava nyt niin paha ole..." Thomas vastasi. Samalla hetkellä sairashuoneen ovi avautui. "Voi saakuli saakuli poika!" Vrenran huusi. "Aina hankiuttumassa vaikeuksiin!" Dralen katseli everstiä suurella mielenkiinnolla. "Tästä hyvästä te kyllä ansaitsette ylennyksen ! Te neljä tuhositte kolme vihollisryhmää aivan yksin, Kasrkineiksi teitä ei tietystikään huolita, teidät olisi pitänyt kouluttaa siihen pienestä pitäen mutta ei se mitään! Pääsette eliitiksi tavallisten rivimiesten joukossa, pääsette Veteraaneiksi johon teidän taidoillanne ja näytöillänne teidän olisi pitänyt pääsät aikoja sitten! Huomenna ilmoittaudutte varus varastolle ja näytätte tämän lapun" Vrenran ojensi lapun jossa oli koukeroista käsialaa "Sille mosurille sielä ja hän antaa teille uudet varusteenne, ilmoittaudutte uuteen ryhmäänne huomenna kello 1500, mitään kysyttävää?" Eversti ärisi ja kääntyi pois. "olipahan tuokin tapa ilmoittaa asiasta", WCstä tuleva Bren mutisi.

Seuraavana päivänä Dralen ja hänen ystävänsä oli pukeneet päälleen vaalean vihreän maastokuvioisen puvun sekä saman sävyisen rintapanssarin kuin kaikilla kaartilaisilla lievällä maastokuvioinnilla. Nyt he seisoivat rivissä kersantti Harunin johdolla. "Selvä miehet, te olette Cadian parhaat heti Kasrkineiden jälkeen, teidän taitonne vastaavat kymmentä tavallista kaartilaista ja olette nähneet enemmän taisteluja kuin suurin osa Cadian hautausmaiden vainajista, mikä ei nyt kyllä ole ihmekkään. Teidät on koulutettu niinkuin jokainen tavallinen kaartilainen! Kunnioittamaan keisaria ja ampumaan kiväärillänne vihollista päin ja toivomaan, että osutte!" Tämä kommenti aiheutti mutinaa ryhmässä. "Eipäs puhuta!" Kersantti ärjäisi yhdeksälle miehelle. "Tänään opetan teidät ampumaan erilaisilla aseilla kuin mihin olette tottuneet, näihin aseisiin kuuluu mm. plasma kivääri ja Melta ase! Ryhmänne aseistetaan näillä aseilal sekä liekinheittimellä. Astukaa ampuma radalle, ottakaa kiväärinne ja ampukaa!"

Yhdeksän miestä nosti laser kiväärin maasta samassa tahdissa. Yhdeksän miestä nosti kiväärin olkapäilleen yhta aikaisesti saaden aikaiseksi kolahduksen kun puinen tukki osui metallista haarniskaa vasten. Yhdeksän miestä laukaisi aseensa niin täsmällisesti samaan aikaan, että jollei olisi nähnyt sitä olisi voinut luulla vain yhden aseen ampuneen. "Asentoo!" Kuului kersantin huuto. Kersantti kiersi tarkastamassa maalitaulut, jokaisessa oli siisti reikä keskellä päätä. "Hienoal, nyt näemme miten pystytte isoilla leluilla, Bren, Gvener ja Thorn ottakaa tästä plasma kiväärit ja melta aseet, ampukaa molemmilla maalitaulujanne..."
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
hirttopuu
Viestit: 498
Liittynyt: To 23.02.2006 18:33
Paikkakunta: turku

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja hirttopuu »

ainoa mikä häiritsi oli tuossa lopussa joka lauseessa yhdeksän miestä teki sitä ja tätä.
ja mitäs tähän kirjoittaisi
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

*maanista naurua* Hahaa, vihdoinkin joku lankesi ansaani ja kirjoitti tänne vastauksen... eikun siis...

Se viimeinen kappale oli tarkoituksella tehty sellaiseksi kuin se on, jos se vielä häiritsee jotakuta kertokoot
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
sotamies_94
Viestit: 20
Liittynyt: To 19.06.2008 18:51

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja sotamies_94 »

Aiotko kirjottaa vielä jatkoa tänne? On nimittäin ollu hauskaa luettavaa, ku itsekki pelaa kaartilla.
Pari kirjotusvirhettä on kyllä ollut, mutta ei se ainakaan minua pahemmin häiritse
Avatar
Vilkku92
Viestit: 283
Liittynyt: To 15.05.2008 19:53
Paikkakunta: Riistavesi, Kuopio

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Vilkku92 »

Oikein hyvä, tosin englannista otettuja termejä voisi suomentaa vähän kekseliäämmingin (lähinnä "platoona" ja "platuuna", kun suomen kielestä löytyy sana "joukkue"). Tietunlaista kuvailua tai tapahtumista kertomista voisi myös parantaa, nyt vain saadaan yhtäkkiä tietää, että taistelussa on tapahtunut jotakin ilman, että kerrotaan, missä välissä se tapahtui.
Renessanssikuningaskunnat, ilmainen selainpeli.

Kuten kuvasta, nimestä ja allekirjoituksesta näette, olen täysi sekopää. Älkää siis ärsyttäkö minua tai heitän teitä perunaruttokirjeellä!
Avatar
Nazgúl
Viestit: 1353
Liittynyt: Pe 20.07.2007 11:57
Paikkakunta: Ähtäri

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Nazgúl »

Varsin mielenkiintoinen tarina, jota tulen seuraamaan. Itseäni ei kuvailun puutteet haitannut, mutta yhdyssanoihin voisi hiukkasen kiinnittää huomiota. Myöskään kaikki käännökset eivät olleet parhaasta päästä (kuten vilkku sanoikin). Ja sitä saakulien viljelyä voisit vähän rajoittaa. Saakulin saakuli, saakuli sitä ja saakuli tätä. No jaa, muuten varsin mainio tarina...
Jos on päätä myöten kusessa, kannattaa pitää suu kiinni

Minkä nuorena varastaa, sen vanhana omistaa

Hyvää yritetään, mutta priimaa pukkaa
Avatar
Murskaaja
Viestit: 138
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:12
Paikkakunta: Keminmaa

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Murskaaja »

Olen suunnilleen samaa mieltä kuin nuo edellisetkin. Ihan mukavaa luettavaa on kielioppivirheistä huolimatta. Muuten tulee tuosta Dralenista ja Feleristä mieleen että ne ois homoja kun vähän väliä katselevat ja hymyilevät toisilleen. Lisää vaan tulemaan
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

(pitkästä aikaa. pitkästä aikaa...) Minun kaartilaiseniko homoja!!! So so pojat sellaiset tyypit likvitoidaan heti kun he saapuvat kasarmin portista sisään... hirtetän nimittäin *******aan kattoon ja ammutaan liekinheittimellä. En nyt ehdi paljoa kirjoittelemaan mutta viimeinkin jatkoa!Planeetan pinnalla tuuli, miehet pinnistelivät lentävässä hiekassa ja ruohonkorsissa . Veteraanien likaiset maastokuvioiset puvut kahisivat tuule voimasta. Yksi miehistä kaatui, toinen auttoi hänet ylös. "saakuli saakuli, miksi he tiputtivat meidät tänne keskelle vihollista ilman mitään tukea..." Kersantti raivosi ja tutki vaivalloisesti karttaa. Kersantti naurahti ja kertoi lähellä olevasta luolasta jonne he aikoivat suunnata...

Pian miehet pääsivät luolalle ja kömpivät sisään. "Jos vaimo näkee tämän puvun hän raivoaa minulle... saamarin siisteyshullu..." Torn, liekinheittimen kantaja, mutisi. "Lopeta jo se valittaminen, yritän saada yhteyden komppanian päämajaan!" Feler sanoi Thornille ja jatkoi radion rämpläämistä. Dralen kaivoi kenttäpullonsa esille ja meni tutkimaan kersantin karttaa. "Eldarien päämaja on näiden kukkuloiden takana..." Harun kertoi. Dralen varisti limonadijauhetta kenttäpulloonsa, " huomenna me pääsemme tälle jyrkänteelle josta näkee koko tämän laakson, Eldarit ovat siinä laaksossa. Pystymme tarkkailemaan heitä muutaman päivän, ja sitten voimme ohjata tykistömme tulittamaan heitä. tämän jälkeen meille pitäisi tiputtaa lisäjoukkoja hyökkäystä varten, sekä sitä ennen rukoilla keisaria, etteivät nuo xenot huomaa meitä!" Kersantti katsahti Draleniin: "Mistä helvetistä olet tuota limonadijauhetta saanut Cvaro!?" Hän äyskäisi, "annas vähän tännekkin!"

Seuraavana päivänä miehet makasivat kielekkeellä: "Saakeli kun en saanut pitää sitä tarkkuus kivääriä... Thomas mutisi ja puristi laser kivääriään. Bren oli aseistettu plasma kiväärillä ja Gvener kranaatin heittimellä Melta aseen ollessa liian raskas tähän tehtävään. Kersantti katseli kiikareilla leiriä: "2 Falcon tankkia, 60 miestä... Muutamia muita ajoneuvoja... " Kersantti mutisi, "tämähän on liiankin helppoa!" Jos vain meillä olisi Jyravin Leman Russ mukana tuhoaisimme nuo helposti!" Miehet naureskelivat, Jyravin Leman oli eräässä taistelussa tuhonnut kaaoksen rhinon ja predatorin yhdellä laukauksella molempiin näin nujertaen suurimman osan kaaoksen joukoista.

Aamulla Dralen heräsi kun Feler puhui radioonsa leirin koordinaatteja. Basiliskin panokset putolivat leiriin tappaen vihollisia, yksi panssarivaunu räjähti kappaleiksi kun panos osui suoraan siihen. Leiri oli tulessa ja viholliset poistuivat leiristä enää vain kolmenkymmenen miehen ja yhden panssarin voimin.
"Mehän tuhoaisimme ne nyt yksinkin!" Feler huudahti, hieman liian kovaa, vihollinen kuuli sen ja alkoi osoitella kielekkeelle. "Voi saakuli mitä sinä nyt teit korppi!" Bren manasi ja laski varmistimen alas...
Viimeksi muokannut Rebs, Su 20.07.2008 19:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Avatar
Murskaaja
Viestit: 138
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:12
Paikkakunta: Keminmaa

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Murskaaja »

Jäipäs se hyvään kohtaan. Tuli muuten tosta kielekekohtauksesta mieleen elokuva the shooter.
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Jaahas enpä ole kyseistä elokuvaa nähnytkään... En enää tänään jatka... ehkä huomenna tai ylihuomenna...
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Eldar sotilaat järjestäytyivät hyökkäykseen Falcon panssarinsa taakse. Kielekkeellä olevat veteraanit kasasivat kiireesti kiviä suojiksi. Feler pälpätti radioonsa jotain lisävoimista. "Kessu! Radiossa on häiriöitä en saa yhteyttä!" Feler huusi kersantille, kersantti kirosi raskaasti. "Nyt ne tulevat!" Thorn huusi...

Laserkiväärit leiskuivat kun vihollinen pyrki yhä ylemmäs. "...yhä ylös yrittää..." yksi miehistä lauloi ja hihitteli maanisesti. "Voi hyvä jumala", Dralen mutisi. Falcon tankin aseet leiskuivat ja Thorn räjähti tulipalloksi kun hänen selässä kantamiinsa pulloihin osui panos. "Thomas!" Dralen huusi, "Seuraa minua!". Dralen lähti kiertämään kukkulalla olevaa kiviröykkiötä, Eldarit kiipesivät jo misten hätäisesti kasaaman vallin yli, kersantin ketjumiekka pureutui sotilaan panssarin läpi irroittaen käden, tankin tulitus räjäytti raajarikon sotilaan olemattomiin. "Olipas kerrankin onnea...", kersantti mutisi ja tulitti panssaria pistoolilla.

Dralen ja thomas olivat nyt Eldarien tankin yläpuolella ja katselivat vihollisiaan varjoista. Eldarien lisäjoukot, joita oli ollut matkalla etulinjaan olivat tulleet auttamaan toisia. 30 lisämiestä eteni nyt kukkulaa kohti. "Suojaa minua!" Dralen huudahti Thomasille ja hyppäsi vihollis-tankin päälle. Hän avasi luukun ja katsoi kuljettajaa ennen kuin heitti kranaatin sisään. Vihollis tulitus kimpoili panssarista kun hän ryntäsi suojaan. Tankki räjähti vieden Guardianeja mukanaan.

Revnar kaatui kun vihollisen ammus porautui hänen flak-panssarinsa lävitse. Harunilla oli kasvoissaan syvä haava joka vuosi verta,, Feler sai viimeinkin yhteyden päämajaan. "Sanovat, että ovat täällä aivan pian!" Hän huusi. Samassa kranaatti räjähti lähistöllä, Feler kaatui maahan , VOX laite murskaantui. Dralen juoksi ystävänsä luokse, ja nosti tämän päätä. Kasvot oli veressä ja kaulasta pilkisti esiin sirpale. "K-k-kyllä minä pystyn jatkamaan taistelua", Feler korisi.

Imperiumin pieni joukkojenkuljetus alus laskeutui kukkulan laelle. Sieltä purkautui sotilaita. Feler katseli näitä sotilaita ihmetyksen vallassa. "Eivätkö nuo miehet näytä sinusta aivan naisilta?" Hän sai sanotuksi. Dralen katsahti uusiin sotilaisiin, jotka raahasivat kuolleita ja haavoittuneita alukseen. Muut miehet perääntyivät alusta kohti tulittaen vihollista. Kaartin naissotilaat ohjasivat miehet alukseen, kaksi heistä lähestyi Dralenia ja Feleriä, toinen oli lääkintämies. "Tulkaapas nyt pojat!" Naiskorpraali sanoi ja ojensi kätensä, "Tuleppas nyt korppi..." Hän sanoi ja katseli Dralenia kiinostuneesti. Lääkintämies veti sirpaleen irti Felerin kaulasta ja näytti huolestunelta: "Tämä poika pitää saada pikaisesi sairaalaan tai hän on mennyttä, hän sanoi. "Kaikkeen ne niitä naisia sotkeekin!" Feler korisi Dralenille. "So-So, eipäs puhuta jos halutaan pysyä hengissä!" Lääkintämies sanoi. Dralen hymyili eikä voinut olla tuijottamatta naisia: "Totta tosiaan kaikkeen ne niitä naisia sitten sotkeekin..."
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Justice
Viestit: 494
Liittynyt: Pe 28.12.2007 20:47
Paikkakunta: Kouvola

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Justice »

Muuten mukavaa luettavaa, mutta kärsii uskottavuudesta aika paljonkin.
Sweet Jesus, Khorne and Slaanesh together in the same box!?
Nope, just Khorne and Slaanesh, Jesus will be released in a blister.
Avatar
Arkki
Viestit: 449
Liittynyt: La 28.06.2008 20:23
Paikkakunta: Ruovesi

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Arkki »

Jos mä oikein ymmärsin anatomiaa niin kun se sirpale vedettiin niin sen tyypinhän pitäisi olla kuin suihku lähde.. ja olettaisin jos se olisi jääny kattoon sinne sisälle olisi tankkiin tipahtanut pää ennemmin kuin kranaatti. Mutta olihan tuo hyvin kuvailtu ja hieman jännäkin. Mutta uskottavuus tosiaan kärsi jotenkin tuli semmonen nykyajan elokuvafiilis eli hyvältä näyttää ja tarina on mutta se on semmosta että juuri ollaan saamassa turpaan tai kuolemassa ja sitten tulee jotkut hemmot ja pelastaa päivän ja sitten-harrastetaan-tiedätte-kyllä-mitä. Muuten kiva tarina oikeesti.
Tuomas Kyrö kirjoitti: Breivik syyttää joukkomurhastaan demokratiaa. Se on sitten sana sanaa vastaan. Demokratia kun syyttää joukkomurhasta Breivikiä
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tarinat ja novellit”