Ryhmä 144 (40k)

Onko kynä (tai näppäimistö) miekkaa mahtavampi? Tule ja todista, että näin on - muuten emme usko.
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Siis nyt tuosta saadaan sellainen sitten tapahtuu sitä... käsitys... eiköhän komissaarit tappais noi kaverit siinä tapauksessa...

mutta kummiskin jos saan vielä tuollaisia kommentteja pistän päähenkilöt hulluihin orgioihin johon eldarit sitten hyökkäävät ja raiskaavat kaikki ei nyt millään pahalla... En oikein usko, että kaartilaiset oikeasti kesken komennuiksen alkaisivat...

Mutta jatkuupi:

Joukkojenkuljetus alus jyrähti ylä ilmoihin. verinen kukkula jäi kauas alapuolelle. Dralen nukahti nousun aikana.

Muutamaa päivää myöhemmin Dralen sai tiedon, että Feler oli kuollut saamiinsa vammoihin, hänet lähetettäisiin Cadialle haudattavaksi.
Ryhmään saapuivat täydennysjoukot. Dralen piti näitä miehiä suurimmaksi osaksi ärsyttävinä, heidät oli lähetetty suoraan nuorisojoukkueista , sillä pataljoonassa ei ollut tarpeeksi kokeneita sotilaita täyttämään paikkaa. Thornin tilalle tuli Pavros, nuori tuskin täysi-ikäinen sotilas, joka puhui koko ajan. Revnarin korvasi Cerest. 16 vuotias hintelä poika joka oli onnistunut tuhoamaan 5 vihollis panssaria, ensin omalla laserkanuunallaan ja oli sen tuhoutumisen jälkeen siirtynyt seuraavalle kanuunalle jonka miehet oli tapettu. Ainoa syy miksi dralen piti cerestistä oli se, että hän totteli käskyjä kyselemättä. Mernel tuli kotiutetun harunin tilalle, hän oli vanhin uusista tulokkaista ja oli ainoana heistä taistellut oikeassa armeijassa. Hänellä oli ohuet viikset joita hän siveli jatkuvasti.

Seuraava viikko meni miesten harjoitellessa ja opetellessa tutustumaan uusiin tulokkaisiin. Suurin osa miehistä kohteli tulokkaita varsin hyvin, paitsi Dralen joka oli pitänyt enemmän entisistä miehistä. Sitten, tuli taas käsky lähteä.

Galaxin itäisellä sektorilla oli ongelmia, tyranidien laivastot, Örkit, Taut... pataljoona siirrettiin aivan uuden 635. Maahanlasku rykmentin alaisuuten, sillä he olivat eniten kokeneita Grav-varjoilla laskeutumisessa, sekä rykmenttiin tarvittiin jo ennemmin taistellut pataljoona. 635. oli toki cadialainen rykmentti, vaikkakin tällaiset rykmentit olivat harvinaisia Cadialla.

Rykmentti sai ensimmäiseksi tehtäväkseen vahvistaa eräällä planeetalla taistelevia divisioonia. Taut olivat hyökänneet planeetalle ja Dralen paloi halusta päästä taisteluun, pyyhkiäkseen kaikki ajatukset mielestään. Kun reservissä oli pysytty kaksi viikkoa tuli vihdoin aika hypätä vihollisen linjojen taakse ja vallatta planeetan pääkaupunki. Miesten oli viimeinkin aika tehdä hyppy tuntemattomaan
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
chaoz
Viestit: 182
Liittynyt: Ke 11.10.2006 20:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja chaoz »

Kirjoitusvirheistä huolimatta mä pidän ihan sika paljon tästä tarinasta!
Jotenkin sä oot saanut pistettyä tunnelmaa ja suuria tunteita (wtf?) tähän tarinaan. (IMO)
Tee vaan lisää niin kaikki tykkää.
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Jos tuo kuvaa tarinaani minun on paras mennä hirttäytymään, ettei joku pyydä minua kirjoittamaan Sci-fi kirjaa...

Muddah muddah jatguupi...

..Varjo avautui ja Dralen katseli ympärilleen. Lähellä siintävä kaupunki oli tuhkakenttien ympäröimä, siellä täällä pilkisti maalaistalo palaneena ja tuhkan peittämänä, pommikuopat kansoittivat tasankoa, jossain kaukausuudessa näkyi salamoita. Dralen katsoi ylös: Rykmentillinen miehiä putosi tarkasti pisteisiinsä, maa läheni koko ajan...

Maassa Dralenin ei tarvinnut etsiä ryhmäänsä sillä kaikki laskeutuivat lähelle tätä palanutta maalaistaloa. Kaikki olivat selviytyneet hypystä, miehet lähtivät tarpomaan kohti Eversti Jehranin oletettua laskeutumispaikkaa. Rykmentti kokoontui ja lähti eteenpäin kohti kaupunkia lähettäen partioita edellään. Veteraanit sijoitettii yhteen näistä partioista, tähän kuului veteraanien lisäksi yksi jalkaväkiryhmä.

Kaupungin rajalla miehet hajaantuivat löysempään muodostelmaan, vihollisen tark-ampujien varalta. Dralen ja Thomas kulkivat etummaisina, Pavros seurasi näitä kahta tiukasti, puhuen koko ajan. "Nyt turpa kiinni poju, ellet halua saada pulssi aseesta päähäsi..." Dralen ärähti pojalle. "Et olisi pojalle noin ankara Dralen! Ei ole hänen syytään, että Thorn räjähti tulipalloksi!" Pavros kuunteli tätä keskustelua suu auki ja sanoi sitten: "Mutta emmehän me ole nähneet yhtä ainoaa kala naamaa" Thomas katsoi taaempana kävelevän uuteen radiomieheen, Uresiin, poika hikoili näytti siltä kuin olisi pelännyt koko ajan kastelevansa housunsa jos rentoutuisi, Pavrosin kommentin kuullessaan hän meinasi tiputtaa Laser aseensa. "Miksi he pistävät meille kokemattoman radiomiehen rykmentistä?" Dralen kysyi. "Mutta minua kyllä huolestuttaa hieman, se että emme ole nähneet yhtään vihollista..." Dralen viittasi kädellään miehet pysähtymään. Hän tuijotti raunioihin, hän luuli nähneensä jonkin liikkuvan rakennuksen sisällä, mutta tarkemmin katsoessaan ei nähnytkään mitään.

Ryhmä saapui tuhoutuneen ruoka kaupan eteen, maassa makasi puoliksi syötyä raakaa lihaa ja jonkin liskon jalanjälkiä. Porkkanoita ja kaaleja oli lennellyt ympäriinsä kun tykin panos oli räjäyttänyt kaupan. Kersantti tuijotti jalanjälkiä järkyttyneenä ja sanoi sitten: "Tyranidejä, jos niitä on täälä mitenköhän Taulle on käynyt?". Dralen katsahti Uresiin, pojan housujen etumus oli märkä ja maassa oleva tuhka oli märkää. Poika näytti erttäin nololta. 20 miestä tuijotti jalanjälkiä, tai jotain hieman edenpänä niiden vieressä olevaa... Puolikas Tau'n tulikastin sotilaan ruumis makasi maassa, jäljellä oli vain jalat ja pää, loput näytti syödyltä. Pavros oksensi. Miehet etenivät entistä varovaisemmin raunioissa, jokainen luuli varmasti tuntevansa säälittömien silmien tuijottavan heitä.

Pian miehet kuulivat tulitusta viereisen kadun päästä, vääntyneessä valopylväässä oli kynnen naarmuja, tien nimi kyltti oli täynnä pulssi aseiden tekemiä reikiä sekä kynnenjälkiä. Miehet melkeinpä ryntäsivät kulman ympäri ja törmäsivät näkyyn jota kukaan ei haluaisi nähdä: Tyranidit hyökkäsivät Rakennuksessa olevien Tau sotilaiden kimppuun, pulssi aseet kaatoivat tyranidejä, mutta ne eivät siltikään luovuttaneet. Kaartilaiset laukaisivat aseensa tyranideja kohti, kranaatti kiväärin kranaatti räjäytti muutaman palasiksi, plasma kivääri sylki panoksiaan olentoihin. Tyranidit kääntyivät ja hyökkäsivät varmemman saaliin kimppuun, Liekinheitin korvensi monia. Ures seisoi paikoillaan järkyttyneenä, katsellen rynnäköivää tyranid joukkiota. hän kääntyi ympäri lähteäkseen pakoon, mutta pysähtyi kun kuuli karjaisun takaansa, Genestealer kohotti kyntensä repiäkseen nuoren radistin palasiksi. Ures kääntyi kohtaamaan tuon hirveän olennon, liian järkyttyneenä liikkumaan hän kasteli housunsa uudelleen, samassa Laser kiväärin panos kaatoi genestealerin, tyranidit pakenivat. "Sinun pitäisi oppia pitämään huolta itsestäsi poju", Dralen irvaili ja katsoi poikaa päästä jalkoihin: "Vaihda housusi..."

Kaartilaiset ja Taut seisoivat tien molemmilla puolilla, jotkut tulisotilaat olivat riisuneet kypäränsä ja pyyhkivät hikeä otsaltaan. Sotilas jolla oli valkoinen olkapää suoja lähestyi ryhmää, kukaan ei ampunut, molemmat osapuolet tiesivät kuolevansa tähän kaupunkiin ilman toista. Valkosuojainen Tau ilmoitti nimekseen Shas'Ui Lighthoof (*kirjoittajan huomautus: eipä löytynyt mistään tyypillisiä tau nimiä) Sa'cea septistä. Sininen haarniska oli pölyn ja veren tahrima. Ternel puhui yleiskielellä jota oli oppinut joskus kauan sitten. "Tyranidit tulivat tänne jokin aika sitten, en enää erota yötä päivästä tai päivää yöstä, taistelemme kaiken aikaa ja hupenemme koko ajan, jos autatte meitä pääsemään pääsemään yhteyteen komentajiamme kanssa, autamme teitä pääsemään ulos tästä helvetinpesästä, planeetta on jo menetetty, voimme enää vain viivyttää väistämätöntä" Shas'Ui sanoi. Kersantti hyväksyi tarjouksen vaikka jotkut sotilaista näyttivätkin nyrpeiltä. Sotilaat kokosivat varusteensa ja poistuivat verentahrimalta kadulta, johon tulisi varmasti lisää olentoja verenahjun saattelemana, sekalainen joukkio katosi tuulen nostattamaan tuhkaan...
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Avatar
Murskaaja
Viestit: 138
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:12
Paikkakunta: Keminmaa

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Murskaaja »

Joo nyt tuli ihan hyvä pätkä taasen muta siinäkin oli kirjoitusvirheitä ja muitakin virheitä esim. jos pulse riflel ampuis johonkin tien nimi kylttiin niin sitä ei enää olisi olemassa eli siinä ei pystyisi olemaan monta reikää, toisena kun kerta Taukkien septi on Sa'cea ei sen Shash'uin olkapanssari ole valkoinen vaan oranssi.

Ps. Taun codexissa kerrotaan mistä tulee niitten nimet jne. mutta en ite tajua sitä :D.
Avatar
Nazgúl
Viestit: 1353
Liittynyt: Pe 20.07.2007 11:57
Paikkakunta: Ähtäri

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Nazgúl »

Edelleenkin niitä yhdyssanavirheitä löytyy, mutta siihen ne virheet jääkin. Tämä viimeisin pätkä oli varmaan mielenkiintoisin, kun IG liittoutuu taun kanssa. Et sitten yhtään jännempään kohtaan saattanut kertomusta jättää? Äkkiä lisää tulemaan!
Jos on päätä myöten kusessa, kannattaa pitää suu kiinni

Minkä nuorena varastaa, sen vanhana omistaa

Hyvää yritetään, mutta priimaa pukkaa
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Eikä hemmetti... Ei ollu Taun codexia käsillä itse kun olen kaarti pelaaja ja kaverilla on ihan Ta'u septin tauta niin eipä tullut muistaneeksi... Taidan tänään jatkaa, näin aamulla en, kun olen vielä uninen mutta sitten illemmalla... Päivällä kun olisi tarkoitus pelailla ja rakentaa maastoa ym...
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Avatar
Icecube
Viestit: 414
Liittynyt: La 10.08.2002 11:15
Paikkakunta: Tuusula

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Icecube »

Häiritsevän usean kerran alkaa kappale "Dralen..." "Dralen nukkuu, Dralen hengittää...", sekä myös myöhemmin sanaa käytetty nätisti. Muuten kyllä loistava tarina. Kirjottele enempi niin sitten sulla on myös enempi tekstiä. Voit vaikka myöhemmin lisätä CV:hen tekstit.
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Kaupungin tummat kadut jatkuivat loputtomiin joukkion edetessä kohti keskustaa. Tyranidit pysyttelivät piilossa kaupungin raunioissa, mutta sotilaat näkivät aina välillä vilahduksen pedoista. Laskeva aurinko kosketti kaukaisuudessa siintävää palatsin kupolia värjäten sen kultaiseksi.

"Jos selviämme täältä hengissä, olemme kaikki ansainneet mitalit!" Yksi kaartilaista puuskahti kun he kääntyivät taas risteyksestä. " Avainsana on JOS... Jos nyt vaikka Inkvisitio sattuisi tekemään exterminatuksen, tai JOS nyt nuo tyranidit sattuisivat kaikki kuolemaan yhtäkkiä, tai JOS..." Tässä vaiheessa miehen läpi iskeytyi pitkä ja terävä kynsi. "Väijytys!" Kersantti huutaa. Taun pulssi aseet ja kaartin laser-aseet tulittavat joka suuntaan välähdysten paljastaessa teräviä valkoisia hammasrivistöjä ja kiilteleviä kynsiä. Samassa kaartilaisten linjan keskeltä leimahtaa tulipallo, liekinheitin polttaa monta hirviötä ja nämä perääntyvät. "Juoskaa!" Kersantti huutaa ja joukkio ryntää katuja pitkin, taas yhtä miestä pienempänä.

Aurinko nousee, sotilaat näkevät taas palatsin kupolin, tällä kertaa paljon lähempänä. "Ei enää kauaa. Meidän pitäisi olla sielä puoleen päivään mennessä", Dralen sanoi Thomasille. Sotilaat jatkoivat kävelyään läpi raunoiden. Tyranideja ei ollut näkynyr sitten öisen hyökkäyksen. Samassa lähistöltä kuului pulssi-aseiden tulitusta. Tau sotilaat lähtivät juoksemaan kohti ääntä. "Voi helvetti noita kalanaamoja..." Thomas puuskahti ja juoksi Xenojen perään.

Kaartin ryhmä seurasi jäljellä olevia Tau sotilaita ja pian, läheisellä torilla heitä kohtasi kaamea näky. Sadoittain tyranideja kävi muutaman kymmenen Tau-sotilaan kimppuun. Yksi Crysis-puku tulitti petojen laumaa. "Eteenpäin suuremman hyvän puolesta!" Kaartilaisten mukana olleet tulikastin sotilaat huusivat ja tulittivat tyranideja. Kaartilaiset ottivat asemat kaatuneen pylvään takaa, tukivat aseensa siihen ja alkoivat ampua. Tyranidit hämmästyivät jouduttuaan kahden tulen väliin. Kranaattikiväärin ammus räjähti keskellä epäröivää laumaa silpoen useita hirviöitä. "Kranaatit! NYT!" Kersantti huusi ja tyranidien keskelle putosi 5 kranaattia. "Jos ne tajuavat, etää me olemme helpompi saalis olemme mennyttä!" Dralen huusi räjähdysten ja tulituksen lomasta. "Älä ajattele sitä kaveri, se vain laskee taistelu moraaliasi ja sitten komissaari tulee ampumaan sinut kun kuulee tuosta!" Thomas huusi takaisin ja naurahti. Dralen kiskaisi Uresin matalaksi samalla kuin tyranidin kynsi viilsi ilmaa siinä missä poika oli juuri ollut. "En haluaisi pelastaa sinua enää montaa kertaa!" Hän huusi pojalle, joka makasi maassa pidellen kypärästään kiinni.

Kersantin ketjumiekan surina valoi uutta rohkeutta sotilaisiin. 3 heistä oli kuollut. "Meitä on vain 6 jäljellä saakuli soikoon!" Thomas huusi ja iski pistimensä rynnäköivän gauntin otsaan. "Keisari pitää heistä huolta nyt!" Kersantti ärjähti ja viipaloi samalla yhden pedoista. Dralen katsoi harventunutta tyranidien massaa ja huokaisi. Torin toisella puolella olevat Tau sotilaat tulittivat liskojen selkiä. Yhtäkkiä kersantin suunnasta kuului eläimellinen karjaisu ja tukahtunut kauhun huuto.

Genestealerin kynsi katkaisi kersantin pään. Verta roiskui ympäristöön. Ures oksensi, kun pää tippui hänen viereensä silmissä vielä viimeinen kauhea ilme. Samassa nuori sotilas nousi ylös suojastaan ja suuntasi aseensa kohti suurta liskoa. Dralen katseli tapahtumaa kuin hidastettuna. "Tsum..." Ures painaa liipasinta ensimmäisen kerran... "Tsum..." toinen panos lähtee piipusta ja lennättää veriryöpyn Genestealerin rinnasta. "Tsum..." kolmas panos viiltää läpäisee olennon olkapään pistäen sen kirkumana kivusta. "Tsum..." Neljäs panos polttaa reiän keskelle otuksen otsaa. Uresin kasvoilla on sellainen ilme, että Dralen ei haluaisi olla tällä hetkellä tyranidien asemassa. Samassa kuuluu karjaisu hänen edestään ja hän kääntää katseensa kohti etenevää orgaanista tappokonetta. Nopea sarja kaataa liskon maahan. "Tsum, tsum, tsum, tsum" Uresin ase leikkaa tyranidien joukkoa niinkuin kuuma veitsi voita. Sotamies nostaa jalkansa pylvään päälle, ponnistaa pylvään yli ja rynnäköi keskelle liskoja. "ETEENPÄIN!" Dralen huutaa ja loput kaartilaiset rynnistävät keskelle kirkuvaa laumaa...
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

... Isku... Väistö... Kaksi nopeaa iskua, Gauntti kaatuu maahan. Pulssiaseiden tulis lisääntyi miesten ympärillä. "Yrittävätkö ne ampua meitä vai noita saamarin ötököitä?" Thomas huusi läheltä. Tyranidit perääntyivät. Muutama niistä räjähti tulipalloksi liekinheittimen osuessa niihin. Samassa jäljellä olevat lähtivät pakoon. Ures puuskutti verisessä univromussa lähellä. Laserkivääri kimalteli verestä. "Cerest, Gvener, Kersantti, Vroun... Vain kuusi veteraania oli selvinnyt hengissä tähän asti, hekin vain hyvällä onnella, toisesta kaartiin ryhmästä oli jäljellä enää neljä miestä.

Miehet kääntyivät kohtaamaan Tau rivistöt. Kymmenet miehet osoittivat aseillaan kaartilaisia. "Aah... Ihmisiä, kerrankin on ilo nähdä teidän naamaanne" Tau komentaja sanoi ja kumarsi miehille kohteliaasti. "Lighthoof kertoi teidän auttaneen heitä, pitääkö tämä paikkansa?". Miehet nyökkäsivät. Komentaja teki jonkin merkin kädellään. Pulssiaseet laskeutuivat. "Shas'Ui on myös luvannut viedä teidät takaisin kaupungin laidalle. Lähdette heti kun hän on saanut uudet miehet kaatuneiden tilalle", komentaja totesi ja kääntyi pois.

Pavros jutteli Uresin kanssa. molempien kasvoilla oli kärsivä ilme. kuusi kaartin sotilasta makasi tyranidien ruumiiden keskellä. Lisäksi kolme veteraania makasi vielä pylvään luona. Thomas, Dralen ja Bren katselivat Gvenerin ruumista. Kersantin päätön ruumis makasi muutaman metrin päässä. Lihaksikas Bren kyykistyi ja sulki ystävänsä silmät. Kolmikko alkoi laulaa surullisella äänellä ystävänsä kunniaksi. Kolme Genestealeriä makasi Gvenerin jaloissa kuolleena.

Sotilaat lopettivat laulun ja katsoivat kahta nuorta sotilasta keskellä taistelukenttää. Kumpikin näistä sotilaista, oli taistellut niin kuin veteraanin kuuluukin. Ilman pelkuruutta, taidolla sekä kipua tuntematta. "Pojilla taitaa olla aika rankaa..." Thomas sanoi. "Verta se vain on!" Bren jyrähti. "Hän ei tainnut tarkoittaa sitä," Dralen sanoi. "Itse en haluaisi ensimmäiseksi kunnon vihollisekseni tyranideja. Ei se mitään suuressa joukossa ole, mutta sitten kun taistellaan tällaisessa pienessä joukossa..." Miehet katsoivat toisen ryhmän jäljellä olevia miehiä jotka istuivat nuotiolla muutaman Tau sotilaan kanssa. "Bren, ilmoita heille, että lähdemme huomis aamuna. lepäämme tämän päivän ja yön täällä"...
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
jubadu
Viestit: 88
Liittynyt: To 30.08.2007 16:49
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja jubadu »

Todella loistava tarina. Ei paljoa mitään virheitä. Juuri tälläistä luen mielelläni.

Kiitos.
"Vasemmalla puolella sijainnut Tau tulisotilaiden sairaala, joka oli nyt tyranidien valtaama hoplop, sortui abaddon the despoilerin painosta" By. SPACE MARINES!!! Reps
Avatar
Muutoksen tuoja
Viestit: 480
Liittynyt: Ke 26.10.2005 15:22
Paikkakunta: kangasala

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Muutoksen tuoja »

Arvostan tarinaa ja odotan jatkoa. Taun ja guardien eloonjäämis kamppailu tuntuu mielenkiintoiselta :> jatkoa odottaessa
http://taikamiekansaattue.blogspot.fi/
Epämääräisiä kirjoituksia harrastuksista epämääräisiltä miehiltä. Click it, Cliiiiiiiiik it
Tylran
Viestit: 258
Liittynyt: To 27.03.2008 23:29
Paikkakunta: Espoo

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Tylran »

ainoa mikä nyt viimeisissä osissa jäi häiritsemään on se, että käsittääkseni Tyranidit on enemmänki ötököitä ku liskoja. muuten ihan hyvä tarina, ja jopa ihan hauskakin.
Dark Elffit & Emperor's Children työn alla, ja niin on myös motivaatio maalata.
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Itse miellän ne enemmän liskoiksi... Tai se riippuu hieman siitä mistä öttiäisestä puhutaan, thermagauntit ynnä muut sellaiset näyttävät enemmän liskoilta, geenivarkaat ja isot ölliäiset sitten ötököiltä. Tänään koulun jälkeen pitäisi taaskin kirjoitella
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Seuraavana päivänä sotilaat raahustivat taas raunioiden läpi. Siellä täällä näkyvät ruumiit eivät nostaneet joukkojen mielialaa, pikemminkin päinvastoin. He pääsivät jo melkein kaupungin rajalle ilman välikohtauksia. Tau sotilaat pysäyttivöt joukon ja katsoivat kulman taakse. Tyranidit parveilivat aukiolla. Niitä ei ollut montaa. Miehet ryntäsivät joukkoon. Pistin iski kynttä vasten, laser repi tyranidin lihaa, pulssiaseet tappoivat liskoja. Samassa kulman takaa ryntäsi Carnifex. "saakuli! PERÄÄNTYKÄÄ!" joku huusi. Samassa Carnifex oli kuitenkin ryhmän kimpussa. Yksi sen raajoista lennätti Dralenin päin rauniokasaa, samassa kaartin Leman russ taistelu vaunut jyrisivät kaupunkiin, yksikään kaartin sotilas ei ehtinyt kuolla kun Carnifrx kaatui, Tau sotilaat lähtivät takaisin omiensa luo. Dralen ei ppystynyt tarkentamaan katsettaan kunnolla, Neljä hahmoa ilmestyi hänen yläpuolelleen: "Onko hän kunnossa?" Yksi kysyi, tämä kuulosti Brenin matalalta mörinältä. "En ole varma... Hänet täytyy saada sairaalaan" Thomasin ääni vastasi. Ilmeisesti Ures ja Pavros olivat uo neljännet hahmot. Samassa kuului ääni: "Tulkaa tänne Chimeraan, pääsette sillä takaisin rykmenttiin!" Dralen menetti tajuntansa.

"Miksi hän piehtaroi tuolla tavalla?" Bren kysyi lääkäriltä. "En tiedä, melkein kuin hän näkisi painajaista", lääkäri vastasi ja huokaisi. Kukaan heistä ei olisi voinut tietää, mitä Dralen koki uudestaan...

Veren tahrima luminen kenttä levittäytyi jälleen Dralenin silmien edessä. Ruumita, sekä niiden kappaleita oli levällään ympäri tätä kaaosta. "Vielä kerran eteenpäin ystäväni! VIELÄ KERRAN!" Kuului taas tuo sama tuttu ääni. "Noniin kaveri! Eikös seurata kessua, joko me kuolemme tai selviämme hengissä vielä uuteen hyökkäykseen" Feler nauroi hänen vieressään. Dralen valmistautui hyökkäykseen. "ETEENPÄIN KEISARIN NIMEEN: VOITTO TAI KUOLEMA!". Sadat jalkaparit jyrisivät lumisen kentän yli. Kaaoksen soturit tulittivat rynnäköivää massaa. Boltterin ammus kaatoi kersantin. Dralenin vieressä oleva mies räjähti kappaleiksi kaaoksen ammuksesta...

Miehet olivat jo melkein kaaoksen linjoilla. Monesko kerta tämä oli? Viides? kymmenes? Viidestoista?, Luvuilla ei enää ollut merkitystä tässä helvetissä. " Yrittävätkö ne tapattaa uudet värvätyt?" Feler valitti. "Ensimmäinen taistelumme tällainen? Olisitko uskonut?" Hän kysyi ja pudisti päätään. "Neljätoista vuotta... Neljätoista vuotta olen elänyt, ja nyt se kaikki päättyy tähän ensimmäiseen taisteluun! Mieluummin kuolisin jonkin kauniin lääkintänaisen syliin kuin tänne lumiseen helvettiin!" Dralen naurahti: "Tuskin näin tulee tapahtumaan..."

Samassa Dralenin mieli heitti hänet sille kohtalokkaalle kukkulalle. "Tulta saakuli tulta!". Falcon räjähtää kappaleiksi. Dralen näkee kuin hidastettuna, tuomittuna katselemaan ystävänsä viimeisiä hetkiä hidastettuna. Dralen näkee kranaatin lentävän ystäväänsä kohti. Hän haluaisi varoittaa Feleriä, mutta sanat eivät lähde kurkusta. Räjähdys repii VOXin palasiksi, sirpale osuu Feleriä kaulaan, mies kaatuu maahan. Dralen juoksee muistoissaan ystävänsä luokse. Samassa kuljetus alus laskeutuu ja miehet nousevat kyytiin, Feler kuolee lääkintänaisen käsivarsille kasvoillaan huvittunut ilme, hänen viimeiset sanansa ovat: "Enpä olisi uskonut, että sen helvetin unelmat käyvät sittenkään toteen..." Dralen ei voi kuin ajatella sitä ironiaa mikä tähän sisältyy.

Kuuma aavikko polttaa Dralenin nahkaa. Hiekka raastaa ihoa, turbaanipäinen sotilas ohjaa ryhmää heidän kohdettaan kohti. Orkkien leiri siintää keskipäivän helteessä. Dralen juo kenttäpullostaan. Miehet leiriytyvät hyökätäkseen yöllä. Illalla Dralen herää säpsähtäen siihen, kun suuri orkki on iskemässä häntä kirveellä kaulaan, samassa laseraseen sarja pelastaa hänet ja hän näkee Felerin nauravan hiukset liehuten tuulessa. Felerillä on tuo mielipuolinen katse naamallaan. "Toivoisin olevani taaskin siellä keskellä sitä lunta ja jäätä. Eivät örkit mitään ole mutta tämä helle...", Feler nauraa. Dralen tarttuu kivääriinsä nousee ylös ja asettuu ystävänsä vierelle tulittamaan orkkeja. Vain muutama kaartilainen selvää hengissä. Yksi suuri orkki repii yhden nuoren sotilaan kappaleiksi. Kirves leikkaa toisen kädet irti ja jättää sotilaan huutamaan mielipuolisesti maahan kunnes tämä kuolee verenhukkaan...
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

... Unet vaihtuvat takaisin lumiseen kenttään. Miehet ryntäävät jälleen ylös tuota liiankin tutuksi tulluttu rinnettä. Khornen berzerkerit hyökkäävät huutavana laumana sotilaiden kimppuun. Ketjumiekka leikkaa ruhoa, laser kimpoaa haarniskasta. Taistelu panssarit murtavat viholllisen linjat, inhat soturit perääntyvät. Dralen laskee verentahriman kypäränsä pois päästään. Valkoinen viiva keskellä kypärää on melkein täysin veren peitossa.

Samassa kuolleiksi odotettujen ruumiiden keskeltä nousee yksi kaaoksenpalvoja. Karmeasti mutaatoitunut ihminen suuntaa miekkansa nuorta sotilasta kohti ja alkaa juoksemaan. Dralen nostaa kiväärinsä vapisevin käsin, hän painaa liipaisinta, mutta.... Ase on jumissa. Sotilas suuntaa pistimensä kohti vihollista ja odottaa kuolevansa. Hän torjuu ensimmäisen iskun aseellaan, viiltää pistimellä ja iskee palvojaa mahaan. Nuoret kasvot eivät näytä kivun merkkejä. "Kaaos on suuri... Kuolen ilolla mennesäni heidän luoksensa! Kaaos perii kaiken, kukaan ei selviä kaaoksen kosketukselta! Kuolema väärälle keisarille!" Palvoja huudahtaa, Dralen vetää pistimensä ulos miehen vatsasta. Sisäelimet valuvat ulos reiästä, hän oksentaa. Hänen ensimmäinen tapponsa, hän tappoi miehen joka erilaisissa olosuhteissa olisi voinut olla kuin hän. Hän oksentaa uudestaan. Kituvan miehen silmät leviävät: "EI! EI! Älkää ottakoa minua EII!" Mies kirkuu. "Keisari... Keisari auta!" Dralen katsoo sääliä tuntematta tuota maassa kirkuvaa olentoa.

Dralen herää säpsähtäen. Huoneessa on valkoiset seinät. Hänen kädessään on lasta. Hän katsoo sivulle. Viereisellä sängyllä makaa sotilas pää käärittynä siteisiin, sotilaalla ei ole toista kättä. Sotilaan rinnassa kimaltelee kunniamerkki. Dralen katsoo rintaansa, siinä on samanlainen. Dralen lukee ajatuksissaan läpi mitä tämän kunniamerkin saamiseen tarvitaan. "...loukkaantunut taistelussa keisarin vihollisia vastaan, perääntymättä..." Hän haroo pöytää sormillaan. Hän löytää etsimänsä. Tammipuinen rasia, jonka hän sai isältään, kun viimeksi tapasi tämän. Hän avaa rasian, irottaa kunniamitalin rinnastaa ja laittaa sen muiden samanlaisten jo siellä olevan joukkoon.

Paria tuntia myöhemmin Dralen herää siihen, kun huoneen kaksoisovi rävähtää auki. "Eiväthän ne saa sinua millään! Montako sinulla on jo?" Bren jyrähtää ja ryntää vuoteen vierelle, Thomas kävelee rauhallisesti perässä. " Ai montakos... Taitaapi olla nyt kuusi", Dralen vastasi ystävälleen. Bren kaappasi hänet karhunsyleilyyn, Dralen voihkaisi. "Ai anteeksi..." Bren sanoi ja laski hänet alas. "Breniä ei olisi saanut harjoituksiin millään täältä", Thomas sanoi ja mottasi Breniä käsivarteen. "Hei äläs nyt, taistelutoveria ei jätetä!" Bren huudahti.
Dralen naurahti. "Dralen, kerro meille Feleristä" Thomas sanoi. Dralen katsoi ystäviään hetken. "Sinä mainitsit hänet muutaman kerran nukkuessasi" Thomas vastasi kysymättömään kysymykseen. Dralen alkoi kertoa:

Oli aurinkoinen päivä Cadialla. Sotilaat partoivat kaduilla niinkuin yleensäkin. Dralen juoksi kadulla kulkijoita väistellen koulurakennusta kohti. "Hei! Poika varos vähän!" Yksi sotilaista huudahti kun Dralen törmäsi tähän. "Anteeksi Sir!" Dralen huohotti korpraalille ja jatkoi matkaa. Koulun kello soi jo. Draken ryntäsi sisään. "Cvaro hidastas hieman vauhtia!" Yksi mechanikuksen opettaja munkki huudahti kolmetoistavuotiaalle pojalle. "Anteeksi lehtori... uufh..." Dralen törmäsi kovassa vauhdissa toiseen nurkan takaa juoksevaan poikaan. Molemmat kaatuivat lattialle. Muutama tyttö naurahti pojille. "Hei kaveri varo vähän!" Vaalea hiuksinen poika huudahti. Dralen puhalsi tummat hiuksensa naamaltaan pois. "Cvaro! Betran!" Heti luokkaan, kuuluu teknopapin käskevä ääni. "Olet vai uusi täällä?" Dralen kysyy.

Pojat istuvat takapulpettiin. "Hyvät oppilaat: Meille on tullut tänään uusi oppilas: Feler Betran, hän on muuttanut toiselta puolelta planeettaa joten toivottakaamme hänet tervetulleeksi" Pappi sanoi ja kiinnitti katseensa takaisin pöydällä oleviin kirjoihin. Tytöt kääntyivät katsomaan uutta oppilasta, Feler oli kuitenkin liian uppoutunut Dralenin kanssa keskusteluun. "Siis, isäsi siirrettiin toiseen rykmenttiin vai?" Dralen kysyi. "Aivan 377. Missä päin sinä muuten asut?" Feler vastasi. Teknopappi kohotti katseensa luokkaan, kaikki hiljenivät paitsi takaakuuluva supina. "Hei minä asun melkein naapurissasi..." Feler huudahti. "Betran..." konepappi sanoi väsyneellä äänellä. "Anteeksi herra!" Dralen ja Feler sanoivat melkein yhteen ääneen. Tytöt naurahtivat.

"Ja niin tapasin Felerin ensimmäisen kerran" Dralen päätti kertomuksensa. "Anteeksi mutta minua väsyttää nyt, jatkan kertomustani taas joskus"
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Avatar
Nazgúl
Viestit: 1353
Liittynyt: Pe 20.07.2007 11:57
Paikkakunta: Ähtäri

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Nazgúl »

Kylläpäs nyt tulee tarinoita ja unia. Tahti on nyt pysynyt mukavan ripeänä, hieno homma. Tekstissä ei ollut kirjoitusvirheitä (tai siis en huomannut) ja teksi oli sujuvaa. Pidä tahti yllä!
Jos on päätä myöten kusessa, kannattaa pitää suu kiinni

Minkä nuorena varastaa, sen vanhana omistaa

Hyvää yritetään, mutta priimaa pukkaa
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Juuh, tänään varmaan taas jatkan tätä kirjoittelemista. Pitää vain käydä tuo black reach ostamassa kaverin kanssa ja aloitella blood ravenien maalausta...
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

Hee-hee, näköjään tänään tarkoittaa viikkoa :D

Kuukauden kuluttua Dralen palasi harjoituksiin. Miehet harjoittelivat nyt kylmennetyissä kasarmeissa talvivaatteissa. "Minneköhän lähdemme" Bren mietti. "Jonnekkin kylmään, se on varma se!" Ures huudahti ja hieroi käsiään yhteen.

"Minusta ja Feleristä tuli ylimmät ystävät, asuimme lähekkäin ja isämme olivat samassa joukkueessa", Dralen kertoi. "Jostain syystä kaikki eivät pitäneet ystävyydestämme... Tai jostain muusta meissä..."

Sade piiskasi koulurakennuksen ikkunoita. Kersantti Hrenor valmensi luokkaa tulevaa sotilasuraa varten. "Puolet luokasta on tyttöjä, eipä niinkään epätavallista... Noh ainakin siinä on enemmän..." Xaren, Catachanilta olevan upseerin, joka oli tullut Cadialle valmentamaan sotilaita viidakko taisteluita varten, poika tuijotti tyttöjä tyhmä ilme kasvoillaan, lihakset pullistelivat paidan alta. "Miten niin ei ole yhtään epätavallista?" Hän kysyi Felerin ja Dralenin takaa. "Aah, ystävämme viidakko gorilla ei taida tietää, että täälä Cadialla 75% naisista on sotilaita!" Feler huudahti. Xaren, tai "gorilla" (yhtä tymä tai jopa tyhmempi, yhtä lihaksikas) niinkuin häntä nykyään kutsuttiin murahteli ystävyksille. "Jospa lopettaisite sen toistenne herjaamisen" Kersantti sanoi väsyneesti. "Eli siis, tänään teillä on koe: Ensiksi täytätte tämän paperin ja vastaatte siinä oleviin kysymyksiin (miten voit nopeasti ladata aseesi lippaan) (nimeä aseesi osat...) ja sen jälkeen puratte aseenne mahdollisimman nopeasti, saatte numeron pisteiden sekä ajan mukaan, mitään kysyttävää? Selvä aloittakkaa"

Kymmenen minuutin kuluttua: "VALMIS!" Dralen ja Feler huusivat paperiensa äärestä ja heittivät paperit pöydälle. Kersantti säpsähti hereille kenttäohjesääntönsä ääreltä. "Siis mitääh?" Hän huudahti. "Ei kukaan ole koskaan tehnyt tuota minun aikanani noin nopeasti!" Kersantti huusi. "Toisaalta olen varma että ette ole luntanneetkaan... Noh tässä kiväärit..." "VALMIS!" pojat huutavat lyhyen ajan kuluttua. "Voi hyvä jumala näitä kavereita..." kersantti sadatteli...
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Avatar
Nazgúl
Viestit: 1353
Liittynyt: Pe 20.07.2007 11:57
Paikkakunta: Ähtäri

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Nazgúl »

Jatkoa on odotettukin. Hyvin jatkuu, mutta miinusta päivän venymisestä viikkoon ;).
Jos on päätä myöten kusessa, kannattaa pitää suu kiinni

Minkä nuorena varastaa, sen vanhana omistaa

Hyvää yritetään, mutta priimaa pukkaa
Avatar
Rebs
Viestit: 275
Liittynyt: Ke 16.04.2008 21:00
Paikkakunta: Espoo ja kauniainen

Re: Ryhmä 144 (40k)

Viesti Kirjoittaja Rebs »

juuh tuota... minä siis öörm... minä... no oli kokeita ja muuta kivaa ja siten piti pelailla STALKERia ja kaikkea tällaistä tuiki tärkeää...

Pitäisi varmaan taaskin jatkaa...

Xaren näytti siltä kuin kivenjärkäle yrittäisi ajatella, siis jos nyt kivenjärkäle pystyisi näyttämään siltä kuin se yrittäisi ajatella. Gorillalla oli vieläkin paperi edessään ja aikaa vain viisi minuttia. Hän raapusti jotain paperiin. "Tuskinpa hänellä menee yksikään oikein..." Feler kuiskasi Dralenille. "Älä ole niin varma, jos hän on ajatellut noin ahkerasti hänen aivonsa keksivät varmasti puolen pisteen arvoisen vastauksen" Dralen vastasi. "Kyllä hän nyt varmasti piipun ja tukin osaa laittaa oikeale paikalle tuosta kuvasta", Feler hihitti. "Juu, varmasti, todennäköisemmin hän pistää piipun tukiksi ja tukin piipuksi", Dralen sanoi ja melkein räjähti nauramaan.

Koulupäivän päätyttyä pojat lähtivät kävelemään kotiin päin. "No saihan hän sentään sen valmiiksi puoli minuuttia ennen tunnin loppua..." Feler naureskeli. "Hän sentään osaa koota aseensa... Ei huvittaisi olla hänen kanssaan linjassa..." Dralen sanoi. Pojat jatkoivat kävelyään. "Hei pojat!" Kuului heidän takaansa.

Molemmat kääntyivät ja katsoivat takaansa tulevaa tyttöä järkyttyneinä. Ruskeat hiukset kiiltelivät auringon valossa, ikään kuin sade olisi loppunut pelkästään tämän ilmestyksen kunniaksi. Sarah tuijotti poikia hetken huvittuneena vihreillä silmillään: "En minä nyt noin outo ilmestys ole, eteenpäin siitä" Hän naurahti. Pojat änkyttivät jotain. "Teinä varoisin Xarenia, hän ei oikein näyttänyt pitävän teidän vitsailustanne", tyttö sanoi ja katsoi poikiin. "Mitä teihin taas tulee..." Sarah aloitti katsellen, sekä Feleriä, että Dralenia arvioivasti vihreillä silmillään. "Niin tuota, mitä?" Pojat saivat änkytettyä, molemmat olivat noiden kauniiden kasvojen lumoissa. "No tuota te olette aika..." Lauseen keskeytti juoksuaskelten ääni, sekä huudot: "Missä helvetissä ne kaksi ovat?"

Sarah katsoi kulman takaa juoksevaa Xarenia ja muutamaa muuta melkoisen samanlaisen ruumiinrakenteen ja älyn omaava poikaa. "Ehkä teidän kannattaisi lähteä..." Hän sanoi Felerille ja Dralenille ja taputti molempia poskelle: "Nähdään!". Pojat tuijottivat ensin hölmistyneinä toisiaan ja sitten kulman takaa tullutti gorilla laumaa. Katu oli tyhjentynyt muista ihmisistä, Sarah katosi kulman taakse, molempien poikajoukkojen katse seurasi tätä, hänen kadottuaan, Xarenin jengin katseet kääntyivät takaisin Draleniin ja Feleriin, tai olisivat kääntyneet jos he olisivat vielä olleet siinä, kulman taakse katosi jalka, sekä siinä oleva kenkä.

"Voi helvetti juokse kaveri!" Feler puuskutti. Dralen katsoi taaksepäin, Xaren ja hänen ystävänsä jahtasivat kahta poikaa. "VASEMMALLE!" Dralen huudahti ja pojat syöksyivät kujalle. "Tämän pitäisi johtaa suunnilleen...", pojat törmäsivät Sarahiin joka käveli kotiinsa päin: "Teillä ei taida olla aikaa törmäillä tyttöihin... Feler voisitko lopettaa sinne katsomisen..." Hän sanoi ja kömpi ylös kadulta. Xaren ja muut juoksivat poikia kohti. "Nähdään myöhemmin!" Dralen ja Feler huudahtivat Sarahille...

"No, saimme heidät lopulta karistettua kannoiltamme... He eksyivät kun sukelsimme kirjastoon, eivät osanneet luovia kirjahyllyjen välistä..." Dralen pääti kertomuksensa. Oli yö, yksinäinen kaartilainen kulki kasarmien halki taskulampun kanssa. "Ovatko he muuten kertoneet minne lähdemme?" Dralen kysyi ystäviltään. "Kyllä tuota... Lähdemme..." Thomas kaiveli taskujaan ja löysi vihdoin rypistyneen lapun. "Planeetan nimi taitaa olla... Everis IV" Thomas ilmoitti ja laski paperin pöydälle. "Everis IV?" Dralen kysyi järkyttyneenä. "Ei, ei nyt..." Bren katsoi ystäväänsä huolstuneena. "Mikä sinulla on Dralen?" Hän kysyi. "Ei niin mikään ei mikään..." Dralen vastasi. Hänen mielensä kumminkin täyttyi kuvista lumisesta kentästä joka oli tahriintunut vereen, sekä kaaoksen sotilaista tulittamassa eteneviä kaartilaisia, kaiken tämän keskellä hän näki Felerin vitsailevan lääkintänaisesta. "Everis IV... Kohtalolla on kiero huumorintaju..." Dralen huokaisi ja katsoi pöydällä lepäävia kersantin natsoja. "Viimeksi olin värvätty, nyt olen kersantti... Selvisin siitä kerran, selviän siitä uudestaan..." Dralen mutisi, otti natsat pöydältä, kääntyi ja lähti huoneesta...
Ryhmä 144 on viimeinkin saatettu päätökseen (huonosti :D) http://www.sotavasara.net/keskustelu/vi ... &start=100
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tarinat ja novellit”