LOTR Hail Caesar

Varo, ettei Sauron saa vallattua Keski-maata! Vai onko se kenties juuri se, minkä haluat tapahtuvan?
Zelekendel
Viestit: 327
Liittynyt: Pe 21.02.2003 15:14
Paikkakunta: PK-seutu

LOTR Hail Caesar

Viesti Kirjoittaja Zelekendel »

Ajattelin katsoa, josko pääkaupunkiseudulla olisi kiinnostusta pelailla LOTR-skenaarioista sovellettuja Hail Caesar-taisteluita. Hail Caesar on siis Rick Priestleyn uusin antiikin / keskiajan sääntösetti, ja satun pitämään siitä aikasta paljon.

Lainaan tähän Nopat-foorumille kirjoittelemaani:

Sankarit tietenkin pitää saada mukaan, ja loitsut. LOTRin mukaan mennään tässä pääasiassa, eli unohdetaan WOTR-kikkailut (Heroic / Epic Actionit).


Fight -3 on hyökkäyksien määrä, jonka voi antaa taistelussa (tässä voidaan katsoa WOTRia, on hieman eri arvoja siellä). Courage +4 on Command-arvo (C6 on kympin komentaja). Might on tuttu might, sillä voi boostailla heittoja mutta vain taistelussa (eli yksittäisiä D6:ia, ei 2d6-heittoja). Will antaa loitsia ja vastustaa loitsuja, sekä vaikuttaa Mightin tavoin 2d6-heittoihin (eli komentoihn sekä Break Testeihin). Fatella voi estää 4+:lla, jos olisi tulossa osumaa kuten tavallista.


Loitsut sovellettuna Hobbit / LOTRista, samoin jos on jotain erikoishöpötyksiä kuten esim. Aragornin ilmainen 1 might / turn.


Vastaan jo etukäteen: siksi en suunnittele vain WOTRia, koska haluan pelata / pelinjohtaa Hail Caesaria enemmän kuin WOTRia, yksinkertaisesti.


Mitäs tarinallista kampanjaa haluaisi väki ensimmäisenä pelata (joskus joulukuussa tai sitten ensi vuoden alkupuolella):


Battle of Rohan


Battle of Moria (luolataisteluita!)


Gondor vs. Southrons (Serpent King jne)


Ruin of Arnor


The Last Alliance


Joku muu, mikä?


Jättäisin ehkä nuo eeppiset Gondor-Mordor-väännöt myöhemmäksi, mutta onhan sekin tietysti mahdollista.


Niin, ja tietenkin jos kampanjaan kuuluu selkeitä skirmish-skenaarioita, niitä voin pelauttaa LOTRilla (D12-modillani tietty). Ideana ei siis mitään karttaliikettä, mutta tarinan mukaan etenevää meininkiä. Toki kampanjan vetäjä eli minä voin jotain havainnollistavaa karttaa pitää.


Olisiko jollakin intoa tulla pelaamaan Fellowshipiä LOTR Fellowship-kampanjassa, voisi pohjustaa tuota HC-meininkiä, jos vaikka jotain sankareita sattuisi kuolemaan matkalla tai olemaan huonommassa kunnossa HC-taisteluissa?

Palaa sivulle “LOTR: Yleinen keskustelu”