Missä mennään?

Varo, ettei Sauron saa vallattua Keski-maata! Vai onko se kenties juuri se, minkä haluat tapahtuvan?
Mursusquad
Viestit: 79
Liittynyt: Pe 08.01.2016 20:24

Re: Missä mennään?

Viesti Kirjoittaja Mursusquad »

Tänne tämä vois vaikka kuulua, eli lotriin on tulossa uusi aloitusboksi nimeltään Battle of Pelennor Fields ja tänään näyttäis olevan Warhammer Communityssa julkastu sen sisältö:

Kuva

Hyvikset saavat 12 Rohanin jalka- ja ratsumiestä, 20 Warriors of the Deadia (muovisia) sekä upouuden muovisen Theodenin ratsulla ja ilman. Pahikset sen sijaan 36 Morannonin örkkiä, Mordorin peikon ja Witch Kingin fell beastilla. Mukana aloitusboksi kilkkeet eli nopat ja muut, joista oleellisena uusi sääntökirjan painos. Tämä lämmittää ainakin nyt aloittelevan pelaajan sydäntä, kun virallista sääntökirjaa ei tunnu löytyvän muualta kuin ebaysta.

Muita poimintoja uutisesta on, että ymmärrykseni mukaan tekevät uuden armeija kirjan joka sisältäisi kaikki vanhojen kirjojen armeijat ja uudet GWn tekemät sankarit tulevat olemaan muovisia.

Tässä vielä lopuksi linkki koko artikkeliin jossa mukan myös Adeptus Titanicusta, 30k, Necromunda ja Bloodbowl uutisia (vaikka varsinaisesti mitään uutta näin nopean silmäyksen mukaan kerrokkaan).
Vader
Viestit: 721
Liittynyt: To 13.03.2003 21:21
Paikkakunta: Kaarina
Viesti:

Re: Missä mennään?

Viesti Kirjoittaja Vader »

Kyl tää paketti menee varmastikin ostoslistalle, vaikken noita figuja varmaan tarvitsisikaan. Mutta startterit on yleensä niin polkuhintaisia, että joutuu varmaan ostamaan.
Omat mietelmät ja muistelmat, tai ihan vaan figupäiväkirja: http://vainvader.wordpress.com/
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “LOTR: Yleinen keskustelu”