LOTR-alueen keskusteluohjeet

Varo, ettei Sauron saa vallattua Keski-maata! Vai onko se kenties juuri se, minkä haluat tapahtuvan?
Avatar
Garoth
Valvoja
Viestit: 3965
Liittynyt: Ke 17.07.2002 02:59
Paikkakunta: Kuopio

LOTR-alueen keskusteluohjeet

Viesti Kirjoittaja Garoth »

Keskustelun säännöt LOTR-alueella:

Keskustelu LOTR-figupelistä

Tällä alueella tulee pitää ennen kaikkea mielessä, että tarkoituksena on keskustella GW:n LOTR-pelistä. Ei esimerkiksi Tolkien kirjallisuudesta, tai LOTR-elokuvistakaan. Kyseessä on figufoorumi, siispä keskustelu on kautta linjan rajattu figupeleihin, eikä LOTR-alue ole mikään poikkeus. Tietysti jossain aiheissa pitää perusteluja hakea kirjallisuuden tai elokuvien puolelta, esim:

"Onko armeijan teema toimiva?" tai "Vastaako Aragornin taisteluteho elokuvassa esitettyä?"

Nämä nämä kyllä menevät tällä foorumilla, koska lähtökohta on figupelistä.

Muuta huomioitavaa

Yleiset Sotavasaran ohjenuorat ovat käytössä luonnollisesti myös LOTR-alueella. Eli viestiä ei kannata lähettää, jos lähettäjällä ei ole oikeasti mitään lisättävää keskusteluun. Tämä koskeen eritoten vanhempia, jo foorumin syövereihin vajonneita keskusteluja.

Täällä pääalueen puolella puoli vuotta alkaa olla "vanhentuneen" viestin raja, armeijalistojen puolella muutama kuukausikin riittää. Näihin tulee laittaa viestejä lisää vain silloin, kun aikaisemmin käyty keskustelu on edelleen ajankohtaista ja keskustun jatkalla on jotain konkreettista lisättävää keskusteluun.

Pääalueella on kaksi viestiketjua tiedotteena, joiden tarkoituksena on koota yleisimmät aloittelijoiden esittämät kysymykset samaan nippuun.

Muita sivustoja

LOTR-pelaajan kannattaa endottomasti tutustoa sivustoon http://www.thelastalliance.com (TLA). Sivustolla on paljon enemmän käyttäjiä kuin täällä Sotavasaran LOTR-alueella, joten aiheesta kuin aiheesta saa varmasti enemmän keskustelua. TLA:n valtavasta artikkelikokoelmasta löytyy apua monenlaiseen harrastukseen liittyvään asiaa.

Jos LOTR:sta tekee mieli keskustella laajemalti, niin kannattaa suunnata Konnun keskustelufoorumeille, jossa suomalaiset Tolkien-harrastajat kokoontuvat keskustelemaan. Aiheita löytyy myös LOTR:n ulkopuolelta, joten Kontu on melkoisen kaikenkattava foorumi LOTR-faneille.

LOTR-aiheiseen tiedonhakuun suosittelen Encyclopedia of Arda - sivustoa, joka on melko kattava ja luotettavana pidetty LOTR-tietopankki.

Eipä muuta, eikun keskustelemaan...

-Garoth
Viimeksi muokannut Garoth, Ma 29.01.2007 13:42. Yhteensä muokattu 4 kertaa.
Phil Kelly says "No!"

Palaa sivulle “LOTR: Yleinen keskustelu”