Millainen peli??

Varo, ettei Sauron saa vallattua Keski-maata! Vai onko se kenties juuri se, minkä haluat tapahtuvan?
Kain
Viestit: 453
Liittynyt: Ma 22.05.2006 10:39
Paikkakunta: Savonlinna

Millainen peli??

Viesti Kirjoittaja Kain »

Elieli, olen nyt jo kauemmin ollut kiinnostunut tästä pelistä ja päätin hankkia muutaman napin jotta pääsen kunnolla kokeilemaan..

Kuitenkin haluaisin tietää että onko tämä todellakin niiiiiiiin riippuvainen nopista kuin netistä usein voi lukea? Onko strategian osuus pieni eli onko vain tietyt taktiikat joita loppujen lopuksi käytetään? Luin jopa BGG:n sivuilta, että armeijoiden välillä ei loppujen lopuksi ole edes paljoa eroa....

Kertokaapas vanhemmat ja viisaammat pelurit nuoremmalle muutama järkevä kommentti jotka antavat viimeiset lisäpotkut ensimmäiseen omaan armeijaan...
Avatar
Tom_Gore
Viestit: 1417
Liittynyt: Ma 25.10.2004 12:33
Paikkakunta: Tampere (Annala)

Viesti Kirjoittaja Tom_Gore »

LotR on pelinä aluksi hyvinkin yksinkertainen ja jos sitä pelaa tyypillisellä miniatyyrimaastolla (pari kukkulaa ja kivikasa) se käy äkkiä yksitoikkoiseksi. Runsaalla maastolla ja erilaisilla skenaarioilla siihen tulee kuitenkin äkkiä lisää syvyyttä.

Peli on näitä, jotka on helppo oppia, mutta vaikea hallita. Todellinen peli alkaa siinä vaiheessa, kun miestä alkaa kaatua molemmin puolin ja pitää osata käyttää sankariensa kykyjä oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Siinä vaiheessa kun jompi kumpi puoli on alle puolessa aloitusvahvuudestaan alkavat jännät hetket jotka ratkaisevat loppupelin.

Peli on aloittelijaystävällinen siinä mielessä että nappeja ei tarvitse maalata tolkuttomasti eivätkä nekään vähät maksa paljoa.
This world is not so vast that it could conceal the bones of my enemies. Instead I will pile them so high even their gods weep at the sight.
- Lord Assassin Morghoul
Kain
Viestit: 453
Liittynyt: Ma 22.05.2006 10:39
Paikkakunta: Savonlinna

vastaus omaan...

Viesti Kirjoittaja Kain »

Juuri saavuin lotrin demospelistä ja täytyy myöntää että peli alkoi kuumottaa toden teolla. Tästä täytyy antaa myös kiitos Jyväskylän Fantasiapeleille jossa kyseinen demopeli järjestettiin. Uskoisimpa että saitte houkuteltua juuri kolme uutta pelaaja koluamaan teidän figumyyntihyllyköitä läpi!! :) Kiitos siis siitä.
Avatar
Garoth
Valvoja
Viestit: 3965
Liittynyt: Ke 17.07.2002 02:59
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Garoth »

Tuo on aina hyvä kuulla. Kunnon demopelillä pääsee peliin kuin peliin paremmin sisään kuin foorumin kautta keskustelemalla, eli oikea lähestymistapa tuli valittua.
Phil Kelly says "No!"
Avatar
Gondorin Marko
Viestit: 193
Liittynyt: Su 11.01.2004 14:53
Paikkakunta: Järvenpää

Viesti Kirjoittaja Gondorin Marko »

Juu, itsekin aloitin LotRin pelaamisen juuri Jyväskylän Fantasiapeleissä pari demopeliä pelaamalla.

Juholle terveisiä!
"The unit attacked on the back do not enjoy the protection of their shield."
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “LOTR: Yleinen keskustelu”