The Balrog

Varo, ettei Sauron saa vallattua Keski-maata! Vai onko se kenties juuri se, minkä haluat tapahtuvan?
Avatar
Chaos legion
Viestit: 577
Liittynyt: To 25.10.2007 19:13
Paikkakunta: Oulu

The Balrog

Viesti Kirjoittaja Chaos legion »

"A shadow moves in the dark..."
Eli Barlog. Kaikista GW:n tekemistä figuista minun lempi figuni. Kysyisin näin LOTR noobi pelaajana, onko se hyvä? Kannattaako sitä käyttää? Miten sitä kannattaa käyttää? ja mikä on normi turnaus pistemäärä? (vähän niinkuin 40k:ssa 1500p Lortissa 600p normi?) 400p on aika paljon. Kannattaisiko se 200p täyttää moria goboilla? Saisi kunnon massan XD!
 /l、
(゚、 。 7  
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ wtf, how did i get here o.o

Avatar
Redeye
Viestit: 91
Liittynyt: Ti 25.09.2007 16:21
Paikkakunta: Kouvola

Re: The Balrog

Viesti Kirjoittaja Redeye »

Balrog on todella tehokas 400 pisteenkin hirviöksi. Tuhoaa kaiken lähiksessä ja on itse lähes tuhoutumaton. AIka varma siinä suhteessa että Balrogia ei tuhota yhdessä eikä edes kymmenessä vuorossa. Aika varmasti tuhoaa kaikenlaista ennen kuolemaansa (jos kuolee).

Lähetä joko vihollisen massan kimppuun ja nauti seurauksista tai vielä parempi olisi että Balrog teurastaisi vihollisherot. Hyviksillä on jos jonkinmoista "ihmishirviötä" jotka ovat tasapainoisia lähistelykoneita. Esim. Aragorn, Boromir tai mikä tahansa High Elf-hero. Balrog on siitä kiva että mikään edellämainituista ei pärjää sille. Gil-Galadkin nöyrtyy Balrogin F10:n edessä. Ja ottaa kovaa turpaan neljältä S9 iskulta.

En tiedä mikä on turnausten normipistemäärä, mutta pieniin peleihin Balrogia en suosittele. Ehkä minimi voisi olla se 600 pistettä. Muuten vastustaja käyttää "hirviötaktiikkaa" eli lähettää yhden rivisotilaan kerrallaan Balrogia vastaan estäen Balrogia riehumasta mielensä mukaan. Vastaa tähän Sankarillisilla Liikkeillä (Balrogilla ei ole mahtia eli pidä heroja lähellä). 600 pisteen peliin saisi aika hienon listan jos ottaisi Balrogin, Durburzin (mahtia), ja loppupisteillä läjän warrioreita. Durburz pidetään örkkien keskellä, mutta Balrogia lähellä. Se antaa Stand Fastia ja tekee Heroic Moveja Balrogille. Isompaan peliin vielä lisää massaa ja Trolleja niin johan lähtee.

(meni aika pitkäksi tämä vastaus...)

Avatar
Chaos legion
Viestit: 577
Liittynyt: To 25.10.2007 19:13
Paikkakunta: Oulu

Re: The Balrog

Viesti Kirjoittaja Chaos legion »

Offtopic: Mites on voko ottaa esim moriaa ja siihen lyödä mumakin? Eli voiko pahoja sekoittaa keskenään vai onko se erikseen? (esim: moria ei saa liittoutua kenenkään kanssa?)
 /l、
(゚、 。 7  
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ wtf, how did i get here o.o

Avatar
örkkipoka
Viestit: 192
Liittynyt: Ti 05.10.2004 16:12
Paikkakunta: Tampere

Re: The Balrog

Viesti Kirjoittaja örkkipoka »

Chaos legion kirjoitti:Offtopic: Mites on voko ottaa esim moriaa ja siihen lyödä mumakin? Eli voiko pahoja sekoittaa keskenään vai onko se erikseen? (esim: moria ei saa liittoutua kenenkään kanssa?)
Legions of the Middle-earth kirjasesta näkee yleiset liittoutumis jutut, mutta Balrog kuuluu "Mosters of Middle-earth" listaan ja se voi liittoutua Moria ja Dwellers below listan kanssa. Ja mumakki voi liittoutua Dwellers below listaan

Mutta tietysti kaveri pelissä voi pelata ilman mitään tälläisiä

Githoniel
Viestit: 420
Liittynyt: Pe 16.07.2004 18:02
Paikkakunta: Pöytyä
Viesti:

Re: The Balrog

Viesti Kirjoittaja Githoniel »

Tää nyt tässä jo jälkeenpäin katsottuna sanottiinkin mutta...
Kunnianhimoinen ja itsevarma peruslotraaja saattaa hyökätäkin otuksen kimppuun, mutta moni tyytyy shieldaamaan sotilaan vuorossa mörmöä vastaan. Joskus siinä rytinässä Balrog jopa häviää shieldimiehelle, joten koko pelin aikana ei otus yleensä mitään katastrofia saa aikaiseksi.
Sieni ei ole kasvi.

Glorfindel
Viestit: 13
Liittynyt: Ma 08.06.2009 23:12

Re: The Balrog

Viesti Kirjoittaja Glorfindel »

Tottakai Balrog kannattaa hankkia ja käyttää! Olen aina ihmetellyt että onko jokin raja että kuinka monta tyyppiä kenenkin kimppuun voi käydä, mutta jos ei rajaa ole niin hyökkää viidellätoista kilvIllä varustetuilla miekkamiehillä ja toisella mokomalla keihäsmiehiä niin eipä Balrog pärjää vaikka kestäisikin. Parempi keino on dragon, joka voi lentää, ja omaa muitakin erikoistoimintoja ja on muutenkin balrogin veroinen (melkein). Ainoa mutka on vain se että "laillisesti" dragonille saa vain kaksi erityistoimintoa, mutta eipä hätää: voit sunnitella skenaarion jossa on esim. Glaurung, joka on selvästi muita dragoneita parempi.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “LOTR: Yleinen keskustelu”