Sivu 1/2

PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: La 01.01.2011 02:41
Kirjoittaja Kaapelikala
Kysymys kuuluu siis, jotta onko PK-seudulla (tai muutenkaan) LotR (ei siis WotR) hengissä?

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: La 01.01.2011 03:26
Kirjoittaja T3ro
GW:ssä pelailee jotain wille 5v tyyppejä, sinne vaan :)

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: La 01.01.2011 12:28
Kirjoittaja Kaapelikala
T3ro kirjoitti:GW:ssä pelailee jotain wille 5v tyyppejä, sinne vaan :)
Niistä nyt ei puhuta.

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: La 01.01.2011 16:07
Kirjoittaja Wolverine
Ei taida olla kovin hyvässä hapessa. Mut kyllä täällä taitaa vielä muutama ihminen olla ketkä pelaa, satunnaisesti. Kyllä peli tai muutama kelpais .. :P

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: La 08.01.2011 22:18
Kirjoittaja Gondorin Marko
Juu, satunnaisesti joitain matseja. Mun pelit tuppaa nykyisin enemmänkin olemaan todella sisäpiirin (lue: oman perheen kesken) vääntöjä.

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: Su 09.01.2011 01:20
Kirjoittaja Gilaelin
PK-seudulta en ole, mutta Jenssissä kyllä minä ja pari muuta ihmistä pelaavat enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Kuopiossa sen sijaan näyttää olevan enemmänkin aktiivista porukkaa ja sinne ollaankin järkkäämässä jo yhden päivän pienimuotoisa turnaushäppeninkiä helmikuun alkuun. Katsotaan silloin, millaisissa kuosissa homma on ja jos ihmisillä riittää jaksamista, varmaan yritetään puhaltaa skeneen eloa vielä vähän enemmän. =)

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: Su 09.01.2011 11:56
Kirjoittaja <Randomi>
Minä täällä. Oikeasta lotri pelistä on kyl aikaa jo vähän turhankin kauan, parille kaverille yrittäny demottaakkin, mut ei se estä halukkuutta. Löytyy nappuloita tarpeeks johonkin wotri peliinkin. Hesaan vaan on turhan pitkä matka (okei, puoltuntia autolla, mut silti), et ei useasti siellä tule ees käytyä.

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: Su 16.01.2011 02:22
Kirjoittaja Gorzag
Itse ei ole tultu vähään aikaa pelattua Lotria, mutta se on edelleen yksi suosikki peleistäni ja mielellään pelaisin enemmänkin ja muitakin kuin veljeä vastaan. Pelaaminen onnistuisi helposti Nopat ja Taktiikat Ry:n tiloissa, pistäkää vaan viestiä jos kiinnostaa. Olen miettinyt jopa jonkinasteisen pikku turnauksen järjestämistä kyseisessä paikassa, olettaen tietysti että pelaajia löytyisi.

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: Ti 18.01.2011 20:27
Kirjoittaja Wolverine
Kiinnostaa!

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: To 20.01.2011 15:06
Kirjoittaja Dru Perim
Tervehdyss Gorzag!

Samalla systeemillä pyörivät Warhammer Historicalsin LoTOW ja LoTHS veivät aikoinaan kovaa mennessään ja kyllästyin itse asiassa kovan pelaamisen jälkeen koko pelisysteemiin. Lähinnä "In the Way" -heitto ja molempien systeemien täysin epätasapainoiset kampanjasäännöt kypsyttivät pahasti.

Nyt on systeemin puolesta, ehkä valoa tunnelin päässä, koska olen pykännyt maastoa Mos Eisleytä varten, jotta voisin EHKÄ LoTR/LoTOW/LoTHS -systeemillä pelauttaa moninpelinä ensin Nopat ja Taktiikan tiloissa Star Warsia ja loppukesästä sitten samaa Ropeconissa. Maastoa pukkasi hetken inspiraation vallassa jopa liikaa ja ne eivät enää oikein tuppaa mahtumaan 4'x4' laudalle!

Tämä ei tosin takaa, että LoTR-pelaaminen sinänsä näkee heti päivänvaloa.

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: Ma 07.02.2011 16:33
Kirjoittaja smaxx
War of the Ringiä varten olen alkanut kokoamaan Gondor armeijaa. Tavoitteena on Eetun huhtikuun Noppakerhosessioon saada ainakin oman armeijan runko kasaan. Sitten on kokonaan eri asia milloin muulloin tämänkin pelin pelailuun jää aikaa.

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: Pe 25.11.2011 00:09
Kirjoittaja Valtsu
Onks tääl viel samoja naamoja jäljellä? Pitkään pitkään aikaan en ole mitään tehnyt. Maalit kuivunut, figut vanhempien luona varastoituna. Gondorin Markon ja Gilaelin muistan jotenkin hämärästi. Onks tää peli vielä sama, vai kehittyykö vieläkin? Olisi näitä kiva pelata, mun pelit tosin loppu silloin Fall of the Necromancerin jälkeen. Osaanko enää? Hah!

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: Pe 25.11.2011 16:36
Kirjoittaja Wolverine
Pelihän on sama, lisää figuja tullut, mutta säännöt samat.

Joojoo joku innokas voisi järkätä jonkun turnauksen/pelipäivän niin pääsisi pitkästä aikaa pelaamaan.

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: Pe 25.11.2011 18:38
Kirjoittaja banzgo
Me puhuttiin sellasesta turnauksesta Gorzagin kanssa turku fanaticissa ja ainaki mä oon vähä kyselly ihmisilt et kuka olis tulos ja kuka ei. Katotaan jos siihe saatais enemmän tulta alle.

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: Pe 25.11.2011 19:24
Kirjoittaja Gorzag
Joo tosissaan olen ollut aikeessa/miettinyt voivani järkätä jonkun pienen turnauksen Nopat ja Taktiikat tiloissa jos vain kiinnostuneita löytyy. Yötyöt, kiireinen aikataulu ja koko syksyn jatkunut flunssa on vaan ollut pahasti esteenä, taitaa mennä ensi vuoden puolelle.

En ole itekään hirveästi seurannut uusien figujen sääntöjä, kun tulee pelattua niin harvoin, mutta kuten sanottu pelihän on pysynyt samana. Ja mielelläni mä tätä peliä edelleen pelaisin, sen on mun mielestä yhä kuitenkin paras figupeli jota olen pelannut.

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: Ke 07.12.2011 21:12
Kirjoittaja Humppakeppi
Gorzag kirjoitti:Joo tosissaan olen ollut aikeessa/miettinyt voivani järkätä jonkun pienen turnauksen Nopat ja Taktiikat tiloissa jos vain kiinnostuneita löytyy.
Minäkin voisin tulla pelaaman, jos turnaus vain saadaan järkättyä.

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: To 22.12.2011 23:14
Kirjoittaja Gondorin Marko
Ois kiva kaivaa itsekin ukot esiin todella pitkästä aikaa. Ilmoitelkaahan Gorzag, banzgo ja kumppanit jos saatte turnauksen kasaan.

Itsellä myös on ajankäytön kanssa vaikeuksia. Tai itseasiassa sitä on vähän liiankin helppo käyttää kaikkeen muuhun kuin figuiluun. Työt, työmatkat ja perhe-elämähän ajasta suurimman osan nappaavat ja silloin kun aikaa harrastuksille jää, tulee yleensä tehtyä jotakin jonka voi aloittaa heti tilaisuuden tullen ja lopettaa kun muut velvollisuudet kutsuvat.

Sotavasarassakaan ei ole nyt hetkeen tullut pyörähdettyä mutta kiva huomata että LotRissakin täällä henki vielä pihisee vaikkakin jo aika pahasti vinkuen.

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: Su 09.12.2012 16:52
Kirjoittaja Aemilianus17
Hejsan! olenkin kohtalaisen uusi täällä. mutta ostelin valmiiksi maalattuja figuja n. 36 warriors of minas tirith ja mukana tuli viellä command of minas tirith 1 ja Aragorn ja faramir hevosilla ja toiselta kaverilta ostin boromirin heposella ja ennenstään minulla oli 2 fountain guardseja. joten jos näillä saa armeijan pystyyn olen valmis ottamaa keneltä tahansa turpaan ;)

Eli Pk-seudulta kaipaisin peli kaveria ja opastusta peliin silla pelaamisen himo on valtava!

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: Pe 01.03.2013 02:10
Kirjoittaja Zelekendel
No, Noppakerhollahan alkoi juuri kampanja, sen myötä ainakin minä aktivoidun taas LOTRin suhteen, joten eiköhän se siitä.

Re: PK-seudun lotrin elossaolo?

Lähetetty: Ke 29.05.2013 17:30
Kirjoittaja Strider
Aloitusviesti on kahden vuoden takaa. Saattaa tuntua vähän epätoivoiselta, mutta yritetään nyt kumminkin.

Näin kesän kunniaksi vois taas pitkästä aikaa pelailla vähän. En oo pariin vuoteen pelaillu ja säännöt ei ole kauhean hyvin muistissa, vaikka perjaatteessa ne on kyllä hallussa. Onko kukaan kiinnostunut pelaamaan paria hupimatsia? Gweellähän taisi olla ne pelipäivät tiistaisin(?). Jostain noppakerhon tiloista oon kans kuullu, joten perjaatteessa kai pelaaminen onnistuis myös siellä, mikäli se ei maksa.