Karanteenimaalaus, kierros 16, "maailmanloppu"

Miniatyyrien maalaukseen, konvertoimiseen sekä maastontekoon liittyvät kinkkiset kysymykset ja ongelmat.
Avatar
Dolmot
Valvoja
Viestit: 3533
Liittynyt: Su 04.08.2002 23:10
Paikkakunta: HenkisESti tamperelAinen

Karanteenimaalaus, kierros 16, "maailmanloppu"

Viesti Kirjoittaja Dolmot »

Karanteeni ja karanteenimaalaus saattavat lähestyä loppuaan. Onko se kaiken loppu vai uuden alku? Jatkoa pohditaan yleisketjussa. Kun vastaväitteitä ei noussut, ilmeisesti kierroksen 16 (20.-26.7.) aihe on "maailmanloppu", tämän vuoden Ropeconin teemaa mukaillen. Myös minkä tahansa Ropeconin kisaan lähetetyn hyödyntäminen on tällä kierroksella sallittua ja jopa suotavaa, mutta ne laitettakoon tänne vasta äänestysdediksen jälkeen, ettei kisa häiriinny. Katsotaan, millainen maailmanlopun meininki täällä lopulta vallitsee.
Peikkojen äly on hitaanlainen ja ne epäilevät kovasti kaikkea mikä on niille uutta.
Avatar
Dolmot
Valvoja
Viestit: 3533
Liittynyt: Su 04.08.2002 23:10
Paikkakunta: HenkisESti tamperelAinen

Re: Karanteenimaalaus, kierros 16, "maailmanloppu"

Viesti Kirjoittaja Dolmot »

Jotain lopun aikoja varmaan eletään, kun minä avaan pelin näin aikaisin. Tähän asti maanantai-illan/yön postaus on ollut vahva vakio. Nyt on kuitenkin muita menoja, joten maalata piti ajoissa, eikä kuviakaan ole syytä hillota. Tämä ei ole edes coni-matskua joten antaa mennä vaan.

KuvaKuvaKuva

(Äh, eikö softa osaa nykyään vierekkäisiä kuvia? No, olkoon.)

Ainakin minun vinkkelistäni tämä on asian ytimessä. Joskus vuosia sitten nimittäin pelattiin Pulp Alley -erä, johon tarvittiin jokin maailmanlopun kone. En enää muista, mikä sitä silloin esitti, mutta myöhemmin tuli kaupassa vastaan sopivan vinkeä ja objektiivikokoinen vekotin, jonka sitten ostin. Tarkistus kyllä paljasti sellaisen muistivirheen, että Pulp Alleyssa on oikeastaan kokonaisia D10+D10 -juonielementtitaulukoita mm. aiheista "Invention", "Machinery" ja "Equipment", jotka saattavat tuottaa kaiken maailman laitteita. Sen sijaan Strange Aeonsin lisärissä on "Destroy the Doomsday Device" -skenaario, jota myöskin varmasti pelattiin noihin aikoihin. No, menee molempiin.

Figu on virallisesti Eisfeld Generator, Micro Artin Wolsungista. Minusta vain tuntui jotenkin ponnettomalta, että jääpalakone lopettaisi maailman. Lisäksi se näyttää toimivan hiilellä. Jokin siinä kaikessa mätti, joten vaihdoin värin johonkin klassisen mystiseen. Jää arvailtavaksi, miten tämä mahtaakaan aiheuttaa maailmanloppuja.

Metalli- ja valoefektit ovat jotain sinne päin. Tällaista tuli noin yhden loppuillan säädöllä. "Kai Sillä Pelaa (TM)."

edit:
teema - ehdottomasti
määrä - eipä juuri...
Peikkojen äly on hitaanlainen ja ne epäilevät kovasti kaikkea mikä on niille uutta.
Avatar
The Captain
Valvoja
Viestit: 12817
Liittynyt: Ke 07.08.2002 15:07
Paikkakunta: Kouvola

Re: Karanteenimaalaus, kierros 16, "maailmanloppu"

Viesti Kirjoittaja The Captain »

Ropecon-kisatyö

Erään maailman loppua tämäkin herra kuvaa. Kyseessä on siis figu, jonka Privateer Press lahjoitti Press Gangereilleen kiitokseksi silloin, kun Press Gang -ohjelma lopetettiin. Tämä on kylläkin maalattu viime syyskuussa, eli ei tästä kehtaa tämän viikon suorituspisteitä kerätä.

Mutta ei hätää, there's more!
Ice Queen Lanyssa
Haltiatar larppaamassa Elsaa. En ole sataprosenttisen varma, onko tämä oikeasti vielä WIP, koska mieleni minun tekevi, aivoni ajattelevi, että hame kaipaisi jotain lumihiutaleaiheisia freehandeja tai jotain. Maalauskäteni on kuitenkin nyt niin kipeä, että pidän muutaman päivän vemppaa ja katselen sen jälkeen, vieläkö tähän tulee palattua. Voin siis hyväksyä tämän myös valmiiksi.


Viikon saldo:

Ropeconiin osallistuttu: Kyl.
Maalattu enemmän kuin normaalisti: Ei.
Teemaa toteutettu: No kai sillai jotenkin.
-Miksi Jeesuksen ja Marian päät loistavat valoa?
-Niillä on suvussa halogeenejä.
Laava
Viestit: 541
Liittynyt: Ti 27.08.2002 14:32
Paikkakunta: Tampere

Re: Karanteenimaalaus, kierros 16, "maailmanloppu"

Viesti Kirjoittaja Laava »

Kaks tämmöstä lisää kerkes sutia. Kolmas jäi yhtä gemiä vaille. Oikeanpuoleista maalatessa päässä soi Firestarter.
Liitteet
IMG_20200727_172525.jpg
IMG_20200727_172525.jpg (96.14 KiB) Katsottu 308 kertaa
"Born to RUNE"
aeaelioe
Viestit: 93
Liittynyt: Ti 23.10.2018 20:01

Re: Karanteenimaalaus, kierros 16, "maailmanloppu"

Viesti Kirjoittaja aeaelioe »

Täältä vielä mukaan. Viime viikolla valmistui itse asiassa aika paljonkin ukkoja, mutta nää nyt oli ainoat mistä ehdin napsimaan kuvia. Ja ehkä teen vielä jotain weatheringia niihin muihin ni ehkä ne ei oo oikeasti valmiita. Mutta tässä vikat Necronit ennen Indomitusta, kolmen wraithin unitti, jotka on istuneet pohjamaalattuna suurin piirtein vuoden. Nää oli muotonsa takia yllättävän hankala maalata vaikka teeman tekeminen onkin jossain määrin jo tuttua:

Kuva

En nyt oikein keksi näistä millään ilveellä maailmanlopputeemaa, niin ei koiteta väkisin vääntää tällä kertaa, mutta tulipahan ainakin taas hyvä määrä maalattua.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Maalaus, konverttaus ja maiseman teko”