Skyclawit, nuo lentävät karvapallot

Miten eri armeijat poikkeavat toisistaan tyyliltään ja pelitavoiltaan. Keskustelua eri yksiköiden käytöstä tilanteiden mukaan.
Jaxicle
Viestit: 8
Liittynyt: Ti 07.02.2012 20:48

Skyclawit, nuo lentävät karvapallot

Viesti Kirjoittaja Jaxicle » Ti 23.02.2016 22:33

Vaikka Thunderwolf Cavalry-spämmi on kuuminta muodikasta hottia susilla, ajattelin pyörittää vähän muutakin Fast attackissa. Skyclaweja tarkkaillessa mieleen tuli mahdollisuus käyttää niitä nopeana tankinkiusausryhmänä.

Halvin vaihtoehto on ottaa perusryhmälle vain 2 meltaa ja lähteä lentoon, jolloin hinta on 95p. Kalliimpi, mutta tehokkaaksi osoittautunut (tappaneet mm. Defilerin ja Riptiden) kokoonpano on WG Sky leader Storm Shieldillä ja meltapommilla, 2 meltagunia, powerfist ja loput normivarusteilla. Hintaa tulee minimiryhmällä 150p, lisäpisteillä voi ottaa täydennyksiä tulitusta imemään.

Kilpimies menee edellä, koska tankkien kanssa törmää nopeasti pienen AP:n pyssyihin. Hyppyrepuilla liikutaan suojasta toiseen ja nopeasti melta-kantamalle, jos kohde ei ampumalla kaadu sitä lyödään krak-kranuilla, meltapommilla ja nyrkillä. Jo ensimmäisen tankin jälkeen porukka on todennäköisestä maksanut itsensä, vaikka eivät kauaa usein selviä.

Ajatuksia?
"It's only a model" -Terry Gilliam

JarkAira
Viestit: 1520
Liittynyt: Ke 27.02.2013 19:50
Paikkakunta: Kuopio

Re: Skyclawit, nuo lentävät karvapallot

Viesti Kirjoittaja JarkAira » Su 28.02.2016 12:48

Jos vastaava Command Squad pyörillä toimii kalliimpana normimarsuilla, niin miksipä halvempi jump pack versio wuffeilta ei toimisi? Command Squad pyörillä ja kahdella meltagunilla, pfistillä, meltapommilla sekä SS/TH:lla maksaa 185 pistettä. Tokí tuota Command Squadia saa rukattua enemmän haluamaansa kokoonpanoon, koska kaikille saa haluamansa varusteet, mutta ihan pätevältä tuo Sky Claw poppoo pisteisiinsä nähden vaikuttaa.

Kaivelin jo viime yönä itse GW:n mail order only listasta viiden jump packin blisteria command squadia varten ja tilasinkin ne, kunnes tarkastin etteivät ne saa sellaisia ottaa. Noh nyt on sitten tulossa lentoreput konversioita varten.
7. edikan pelit:
IH 8W/1T/3L | Skitarii 3W/0T/1L | Cult Mechanicus 2W/0T/0L|
IH+INQ 24W/2T/9L | IH+Ski+CM 6W/0T/2L | Ski+CM 4W/0T/0L|
Orks 4W/1T/9L | Muut 7W/2T/13L|

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “40k: Armeijat ja yksiköt”