Genecult, oletteko ehtineet testata?

Miten eri armeijat poikkeavat toisistaan tyyliltään ja pelitavoiltaan. Keskustelua eri yksiköiden käytöstä tilanteiden mukaan.
Avatar
Inouj
Viestit: 2416
Liittynyt: Ti 18.03.2003 17:56
Paikkakunta: Great Fields, ES

Genecult, oletteko ehtineet testata?

Viesti Kirjoittaja Inouj » Ke 02.11.2016 17:31

Onks jengi jo kerenny testaamaan geneculttia? Millasia tunnelmia?

Avatar
Darius
Viestit: 1393
Liittynyt: Su 05.12.2004 23:17
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Genecult, oletteko ehtineet testata?

Viesti Kirjoittaja Darius » Ke 02.11.2016 17:53

Genekultti on aika tuore niin vasta muutama harjoituspeli alla, mutta trendi tuntuu nousevan esille, ekan vuoron saanti on aika kriittistä monessa matchupissa, esimerkkinä kun pelasin kaverin riptidewingiä ja surgea vastaan. Oma lista oli niin paljon uprisingia keräilykaaviossa ja maguksia kuin sai.

Peli oli aika kivinen kun hävisi aloituksen ja piti null depottaa ja sitten tulla reservin, interceptin, overwatchin ja generaattoribuffien läpi. Jos olisi saanut aloittaa ja juosta suoraan kiinni pelkän overwatchin läpi ja shriekata tidejä joiden invu ei olisi boostattu, peli olisi taas mennyt aika vahvasti minulle.

Kummassakaan tapauksessa ei ainakaan omaan silmään iske mitä se joka ei aloita voi tehdä toisin, ja muut harjoituspelit on kultilla mennyt vähän samaa kaavaa, gladius ja psychic deathstarit myös tekevät pelistä vähän ohrasen kultille jos saavat aloittaa, vallaten pöydän tai muuttuen tuhoutumattomaksi, kultti on vähän rajoittunut siitä millaisia ratkaisuja se voi tuoda mukanaan ja allyistakaan ei hirveästi mitään kovin ihmeellistä löydy joka tasoittaisi heikkouksia, jos jokin keräilykaaviossa saisi obsecciä, itkisin ilosta.
Bep.

Avatar
Inouj
Viestit: 2416
Liittynyt: Ti 18.03.2003 17:56
Paikkakunta: Great Fields, ES

Re: Genecult, oletteko ehtineet testata?

Viesti Kirjoittaja Inouj » Ke 02.11.2016 19:05

Huomasin vasta nyt että mä taisin laittaa tän väärään osioon. Pitäis varmastikkin olla tuolla Armeijat&Yksiköt osioissa. Modet siirtäköön.

No anyhow. Fiilikset gsc vs tausta on varmasti oikean suuntaiset, siinä alotus taitaa olla elämän ja kuoleman kysymys. Null deplon ja reservistä tulemisen sijaan lähtisin itse seizaamaan. Jos se osuu voitat tod näk isosti. Jos ei osu Taun alphan voi toivoa faleevan ja ehkä pääset vielä mukaan peliin. Näin pakotat sentään Taun alottamaan. Jos null deploot annat niille viel kaiken lisäks tasottavan etkä saa varmastikkaan yhtään pistettä mistään.

Gladiusta vastaan en oo ite testannu, mut tuntuis et skenu ratkasee paljon. Gsc haluis board controllin ja bc ei oo välttämättä samaa mieltä. Toisaalta invisible first curse lanaa about kaiken bcltä.

Staroi voi pelotella alphalla ennen "käynnistystä", mut muuten joutuu pelaa evadea. Pyöritään varjois, haetaan höttöö ja napsitaan pojoi.

Miks oot spämmänny maguksia? Se yks joka saa Kyykkärin on ihan ok, tuo todennäkösyyksiä saada joku tietty poweri, mut sen jälkeen Patriarchat on vaan superior. 50pts lisää per modeli antaa ihan mielisairaat buffit. Mm. sen et ne tappaa kaiken closikses. Omis papereissa purestrainit >acot so far. Obje sec on jepa, tähän mennes menty kaavio+cad tästä syystä.

Avatar
Squirreli
Valvoja
Viestit: 1198
Liittynyt: To 23.05.2002 10:34
Paikkakunta: Helsinki

Re: Genecult, oletteko ehtineet testata?

Viesti Kirjoittaja Squirreli » Ke 02.11.2016 19:40

Inouj kirjoitti:Huomasin vasta nyt että mä taisin laittaa tän väärään osioon. Pitäis varmastikkin olla tuolla Armeijat&Yksiköt osioissa. Modet siirtäköön.
Siirretty! -t. Modet
...to crush your enemies, to see them driven before you, and to hear the lamentations of their women.

Avatar
Darius
Viestit: 1393
Liittynyt: Su 05.12.2004 23:17
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Genecult, oletteko ehtineet testata?

Viesti Kirjoittaja Darius » Ke 02.11.2016 20:06

Inouj kirjoitti:Asiaa.
Maguksia olen spämmännyt koska tuntunut parhaalta tavalta tehä vahinkoa vastustajaan jollakin muulla kuin meleellä, helpompaa shriekata mariinit ja riptidet pois kuin yrittää assaultata jokaiseen erikseen, ja mitä enemmän noppia ja shriekkejä sitä parempi. Onhan broodlordit tosin tietysti kestävämpiä ja tekeekin jotain meleessä, mutta ei niilläkään niitä kranaatteja ole.

Ite en oo myyty oikein geneistä, first curse saa kaikenlaista jänskää, mutta normiryhmät ei saa kranaatteja ja haluaa stealthin takia viettää aikaa maastossa. WS on parempi, mutta samaa strena 4 rendiä sieltäkin tulee ja invu ja t4 ei tunnu tekevän juuri eroa kestävyyden määrässä. Jos genejä saisi uprisingiin, tarina olisi heti eri.

Metamorphit on tietysti parasta, kranaatit, strena 6 ja rendi ilmeisesti myös kun ei etc:kään siitä mitään sanonut uusimmissa erratassa, kaikki tämä halvemmalla kuin genet. Yhtä ryhmää aberranttejakin olen pyöritellyt, ainakin on tuntunut hyvältä omata edes yksi ryhmä joka lyö oikeasti isolla strenalla, ja primuksen hatred kupla tekee first cursestakin heti paljon pelottavamman.
Bep.

Avatar
Inouj
Viestit: 2416
Liittynyt: Ti 18.03.2003 17:56
Paikkakunta: Great Fields, ES

Re: Genecult, oletteko ehtineet testata?

Viesti Kirjoittaja Inouj » To 03.11.2016 00:11

Ei kai rending ja metamorpj clawien yhteistoiminnassa oo mitään hämärää. Aika selkee metamorph clawien wording kuitenkin.

Uprisingissa Metamorphit kuulostaa spämmittäviltä, ja jopa aberrantit kokeilemisen arvoiselta.

Eri mieltä kyl siitä että t4 ja 5++ olis merkityksettömiä kestoja. Geneillä myös move thru cover ja fleet jotka on kyl tosi jepa.

Miten oot toteuttanu Magusten maximoinnin?

Avatar
Darius
Viestit: 1393
Liittynyt: Su 05.12.2004 23:17
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Genecult, oletteko ehtineet testata?

Viesti Kirjoittaja Darius » To 03.11.2016 01:01

D-tirsun kirveessä on sama wording ja aika pitkään se löi aina ini1:llä vaikka olisi ottanut vaikka giftilla eri aseen käteen, kunnes GW sanoi draftissa että jollei se itse asiassa lyö sillä kirveellä niin ei hidastu, ase on equipped vain jos lyöt sillä ja muistaakseni se lisättiin ETC:n errataan myös. Ajattelin että jostain päin tulisi errataa saman suuntaiseen rulingiin metamorpheille, mutta eipä näy kuuluvan.

Testipelit on ollut 1500pts paikalliseen turneeseen treeniä niin ei sen ihmeellisempää kuin että yksi magus keräilykaaviossa ja kaksi lisää cadista, patriarkka mukana niin neljällä shriekillä pääsee jo aika pitkälle niissä pisteissä.

Pitäisi varmaan kokeilla niitä genejä sitten, pitäisi vaan sitten luopua joko cadin obsecistä ja extra maguksista tai sitten vähentää uprisingeja joka heikentää cult ambushia muutamalla nopalla, täytynee testata.
Bep.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “40k: Armeijat ja yksiköt”