"Mitä mä ostaisin seuraavaksi?"

Miten eri armeijat poikkeavat toisistaan tyyliltään ja pelitavoiltaan. Keskustelua eri yksiköiden käytöstä tilanteiden mukaan.
Avatar
The Captain
Valvoja
Viestit: 12667
Liittynyt: Ke 07.08.2002 15:07
Paikkakunta: Kouvola

"Mitä mä ostaisin seuraavaksi?"

Viesti Kirjoittaja The Captain » La 03.04.2004 19:47

Ennemmin tai myöhemmin jokainen meistä päättää aloittaa uuden armeijan. Ensimmäinen suuri kysymys tässä pelottavassa uudessa seikkailussa on se, mitä armeijaan pitäisi ostaa ensiksi ja mitä sitten sen jälkeen. Seuraavassa lyhyt, yleispätevä ohje:

1) Tutki Sotavasaran Armeijalistat- sekä Perusteet-osioita. Sieltä pitäisi löytyä aika paljon esimerkkiarmeijoita. Katso, mitä yksiköitä niissä käytetään ja millaisia kommentteja ne saavat muilta käyttäjiltä. Suosittu yksikkö on todennäköisesti hyvä.
2) Osta Codex. Siitä näkyy armeijan kaikki tarvittava tieto, ja ensiksi kannattaa hankkia pakolliset yksi HQ ja kaksi trooppia.
3) Jos rahojen oikeaoppinen sijoitus askarruttaa yhä, lähetä vaikka YV jollekulle asiaa tuntevalle (mm. Kysymyspalstan moderaattorit tuntevat pelin melko hyvin, eikä allekirjoittanutkaan ihan newbie ole). ÄLÄ postaa uutta "mitä seuraavax?" -viestiä tähän osioon. Perusasioista voi kysyä Perusteet osiossa, mutta muista ensin lukea osion ilmoituksia. Kiitos.
-Miksi Jeesuksen ja Marian päät loistavat valoa?
-Niillä on suvussa halogeenejä.

Lukittu

Palaa sivulle “40k: Armeijat ja yksiköt”