Vampire count yksikkökoko apua kiitos.

Miten eri armeijat poikkeavat toisistaan tyyliltään ja pelitavoiltaan. Keskustelua eri yksiköiden käytöstä tilanteiden mukaan.
fysope
Viestit: 200
Liittynyt: Ke 29.05.2002 16:00

Vampire count yksikkökoko apua kiitos.

Viesti Kirjoittaja fysope » Pe 06.04.2012 21:03

Vanha setä on lähdössä lurkkeja ulkoiluttamaan jokusen edikan tauon jälkeen eikä oikein tiedä minkä kokoista poppoota pitäisi ulkoiluttaa. Tarkoituksena on etc-laillisen yksiköt turkukevätfanatikkiin ja affenanmaan reiluturnaukseen myös. Sen verran tehoa saa olla ettei lattiaa pyyhitä, muttei yyberkomboja myöskään haeta. Kaikki ukot on oop metallia eikä niitä saa lisää joten näillä on pärjättävä. Kiitos avusta rakkaat ystävät.

Zombeja on salkussa 140 joista olen ajatellut tehdä 2 boksia joissa 50-60 ukkoa. Näin jää summonointivaraa eikä heti sula poies.

Lurkkeja löytyy cursed companyä 33 ukkoa josta saisi pikku fillerillä 35 kokoisen boksin joko 5x7 tai 7x5 vähän riippuen.

Tavallisia lurkkeja taas on noin neljäkymmentä mistä tulisi sama 35.

Vanhoja armoured skeleton with halberd on 27 joita tekisi mieli pelauttaa fillereillä graveguardina 35 kokoisena isolla mailalla.

Oikeaa graveguardia löytyyy 23kpl hw+shd kombolla.

Black knightejä on 8 ja 12 kokoiset blokit. Mitäs näillä pitäis tehdä?

Jättilepakoita on kymmenen. Toimisko nämä kahtena viiden yksikkönä?

Viimeisenä löytyy vielä 20 sutta joille en keksi yhtään mitään käyttöä.
Innocense proves nothing

Avatar
Scumboogie
Viestit: 4284
Liittynyt: Su 02.03.2008 12:26
Paikkakunta: Kirkkonummi

Re: Vampire count yksikkökoko apua kiitos.

Viesti Kirjoittaja Scumboogie » La 07.04.2012 23:12

fysope kirjoitti:Vanha setä on lähdössä lurkkeja ulkoiluttamaan jokusen edikan tauon jälkeen eikä oikein tiedä minkä kokoista poppoota pitäisi ulkoiluttaa. Tarkoituksena on etc-laillisen yksiköt turkukevätfanatikkiin ja affenanmaan reiluturnaukseen myös. Sen verran tehoa saa olla ettei lattiaa pyyhitä, muttei yyberkomboja myöskään haeta. Kaikki ukot on oop metallia eikä niitä saa lisää joten näillä on pärjättävä. Kiitos avusta rakkaat ystävät.

Zombeja on salkussa 140 joista olen ajatellut tehdä 2 boksia joissa 50-60 ukkoa. Näin jää summonointivaraa eikä heti sula poies.
ETC-laillisessa listassa yksiköissä voi olla korkeintaan 40 modelia, eli ihan noin isoja Zombiryhmiä ei voi pelata. Kuitenkin 40:n Zombin ryhmät lienevät se paras vaihtoehto mikäli niitä aikoo pelata (suosittelen, Zombit ovat armeijan parhaita core-yksiköitä). Pari tällaista ryhmää on okei, ja jää hyvin summonivaraakin.
fysope kirjoitti:Lurkkeja löytyy cursed companyä 33 ukkoa josta saisi pikku fillerillä 35 kokoisen boksin joko 5x7 tai 7x5 vähän riippuen.

Tavallisia lurkkeja taas on noin neljäkymmentä mistä tulisi sama 35.
Luurangoilla on sama juttu kuin Zombeilla, eli mieluusti maksimikokoisia ryhmiä keston vuoksi. Vampyyriarmeijan core on sen verran heikkoa, että mieluusti ottaa minimicoren eli ~ 600 pistettä ruumiita isoissa ryhmissä. Viiden leveät ryhmät ovat ylipäätään parempia kuin seitsemän, koska jos haluaa lisää lyöntivoimaa, kannattaa mennä suoraan hordeksi (jota en suosittele zombeille tai luurangoille, koska turpaan tulee kuitenkin).
fysope kirjoitti:Vanhoja armoured skeleton with halberd on 27 joita tekisi mieli pelauttaa fillereillä graveguardina 35 kokoisena isolla mailalla.

Oikeaa graveguardia löytyyy 23kpl hw+shd kombolla.
Grave Guardit ovat ihan okei mättöryhmä, isot melat mukaan ja hordeksi jollain tehostavalla lipulla. Sama juttu kuin edellisilläkin ryhmillä, eli niin iso ryhmä kuin mahdollista. Tälle ryhmälle se on kriittisempää, koska jokainen pystyssä oleva Grave Guard pääsee lyömään ja potentiaalisesti tappamaan porukkaa.
fysope kirjoitti:Black knightejä on 8 ja 12 kokoiset blokit. Mitäs näillä pitäis tehdä?
Jos haluaa pelata kaikkia ritareita, niin ryhmät kannattaa jakaa joko kahteen keskikokoiseen tai yhteen isoon ja yhteen pieneen ryhmään. Keskikokoiset voivat toimia tukiryhminä. Pieni ryhmä voi hätistellä vastustajan höttöä, ja iso ryhmä on hyvä kuljettamaan sankareita. Black Knightien paras pelitapa tällä kirjalla on ottaa iso ryhmä, johon laitat ratsastavan Vampire Lordin julmetulla tappokompolla - vampyyri pieksee vihollisia kunnolla, ritarit antavat sille nopeutta ja suojaa (sekä lisäiskuja) ja vampyyrin magia pitää ritarit hengissä koko ajan.
fysope kirjoitti:Jättilepakoita on kymmenen. Toimisko nämä kahtena viiden yksikkönä?
Ehkä mielummin kolme kolmen yksikköä. Näin lepakkoryhmiä on luonnollisesti enemmän, ja yhden porukan tuhoutuminen random taikaan tai ampumiseen ei haittaa niin paljoa. Lisäksi kolme ryhmää on mobiilimpi ja uhrattavampi valinta.
fysope kirjoitti:Viimeisenä löytyy vielä 20 sutta joille en keksi yhtään mitään käyttöä.
En keksi minäkään. Periaatteessa viiden ryhmät voivat ehkä toimia, mutta lepakot hoitavat niiden homman paremmin.

Kaikki luettelemani asiat eivät ole kylmiä totuuksia, vaan havaintoja ja ehkä mielipiteitäkin, joten kaikkea ei kannata ottaa koko totuutena. Muut voivat korjata jos meni pahasti pieleen.

fysope
Viestit: 200
Liittynyt: Ke 29.05.2002 16:00

Re: Vampire count yksikkökoko apua kiitos.

Viesti Kirjoittaja fysope » Pe 13.04.2012 11:55

Kiitoksia. Ajatuksia on sulateltu ja kohta laittelen listoja tuonne toiselle puolelle.
Innocense proves nothing

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FB: Armeijat ja yksiköt”