"Mitä mä ostaisin seuraavaksi?"

Miten eri armeijat poikkeavat toisistaan tyyliltään ja pelitavoiltaan. Keskustelua eri yksiköiden käytöstä tilanteiden mukaan.
Avatar
Druzhina Captain
Valvoja
Viestit: 1835
Liittynyt: Ke 13.11.2002 14:14
Paikkakunta: Helsinki

"Mitä mä ostaisin seuraavaksi?"

Viesti Kirjoittaja Druzhina Captain » Su 29.08.2004 11:21

Ennemmin tai myöhemmin jokainen meistä päättää aloittaa uuden armeijan. Ensimmäinen suuri kysymys tässä pelottavassa uudessa seikkailussa on se, mitä armeijaan pitäisi ostaa ensiksi ja mitä sitten sen jälkeen. Seuraavassa lyhyt, yleispätevä ohje:

1) Tutki Sotavasaran Armeijalistat- sekä Perusteet-osioita. Sieltä pitäisi löytyä aika paljon esimerkkiarmeijoita. Katso, mitä yksiköitä niissä käytetään ja millaisia kommentteja ne saavat muilta käyttäjiltä. Suosittu yksikkö on todennäköisesti hyvä.
2) Osta Armybook. Siitä näkyy armeijan kaikki tarvittava tieto ja se montako heroa, core, special tai rare yksikköä voi ottaa kunkin pisteen armeijaan.
3) Jos rahojen oikeaoppinen sijoitus askarruttaa yhä, lähetä vaikka YV jollekulle asiaa tuntevalle (mm. Kysymyspalstan moderaattorit tuntevat pelin melko hyvin, eikä allekirjoittanutkaan ihan newbie ole). ÄLÄ postaa uutta "mitä seuraavax?" -viestiä tähän osioon. Yritä muotoilla kysymys selkeämmin ja lähetä sitä Perusteet osioon. Kiitos.

Palaa sivulle “FB: Armeijat ja yksiköt”