S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
Carmantos
Viestit: 54
Liittynyt: Pe 15.06.2012 00:44

S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Carmantos »

Moi. Tulipaha tuossa ajankuluksi ja iha tosissaankin vähä suunniteltua tuollaista armeijalistaa. Sanokaapa, olisiko jotain parantavia kommentteja.

-Lohikäärme with Fly 300p
-6 wargriders with throwing spears 82p
-3 mordor Uruk-hai with two handed weapons 27p
-Durburz 60p
-12 Moria goblins with x equipment 60p
-Moria Goblin Shaman 45p
-11 Moria goblins with x equipment 55p
-2 Giant bats 70p
-2 Giant spiders 50p

Yhteensä: 749p, massaa 39, mightia 7.

Listalta puuttuu edelleen haamu joka voisi olla hieno piriste. Mietin vähän olisiko haudanhaamu hyvä, toisaalta yksittäisen sankarin lamaaminen ei välttämättä enää tämän kokoluokan pelissä ole oleellisinta, ja olenkin kuullut etäisiä huhuja myös Shadesta ja sen olevan oikea tappokone (boostaaja). EN valitettavasti atm tiedä tarkkoja sääntöjä shadelle, joten olisin iloinen jos joku suuripiirteisesti viitsisi vihjata millaisia ominaisuuksia chill auralla on, ja voisiko olla hyödyllinen (ja entä ne pisteet mitä luokkaa?), vaikkei tämä olekaan sääntökirjojen korvike. Mahtaakohan Shaden säännöt löytyä Moria ja Angmar kirjasta, minkä ajattelin kohta puolin hankkia?

Lyhyesti idea oli tuossa se, että lohikäärmeen liikkuvuus, tarvittaessa esim Heroic battle mahdollistaa vihujen kovimpien ukkojen eliminoinnin. Käytännössä tough hidea tuskin tarvitsee, jos nyt saa woundin jostai jousesta tms ja käy huono tuuri ja failaa courage testin niin ei voi mitään. Bats heikentää vihujen fighting skillit suunnilleen samaan kuin goboillakin tai ainakin uruk-hailla ja spiderilla. Gobot toimii massana, shamanin fury osuu durburziiin jonka 28cm stand fast estää brokenin pahimmat iskut. Uruk-hai, spiders ja susiratsastajat omaavat hieman enemmän sitten damagea ja gobbojen kanssa vahingoittavat vihuja tehokkaasti. Ja ilmeisesti myös pitäisi olla uusien sääntöjen mukainen suurinpiirtein kun nykyään kai muuttui ettei saisi enää olla kuin 12 yksikköä per hero tms outoa perus pisteskenussa vai mite se oli? Lohikäärme tavallaan edustaa mordoria -> urukhai ja sudet? Mordor Uruk-haissa kyllä kismittää kun ovat selvästi erinäköisiä kuin muut otukset ja hintakin on sitten kohdallaan metallisina, toisaalta myös 3kpl ei vielä kuaheasti tehosta woundaamista (hinta kyllä viel menee 3kpl vaik oliski kiva jotai edullisempaa keksiä).
Vala
Viestit: 352
Liittynyt: Ti 26.11.2002 14:45
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Vala »

Onko tämä nyt lähinnä kotipeliin hyvät vs pahat listaksi? Vai minkälaisten sääntöjen pohjalta rakennettu? Listasta en itse ainakaan yhtäkkiä löydä mitään selvää teemaa, joka on mielestäni harmi. Hieman kommentteja:
Carmantos kirjoitti: Listalta puuttuu edelleen haamu joka voisi olla hieno piriste. Mietin vähän olisiko haudanhaamu hyvä, toisaalta yksittäisen sankarin lamaaminen ei välttämättä enää tämän kokoluokan pelissä ole oleellisinta, ja olenkin kuullut etäisiä huhuja myös Shadesta ja sen olevan oikea tappokone (boostaaja). EN valitettavasti atm tiedä tarkkoja sääntöjä shadelle, joten olisin iloinen jos joku suuripiirteisesti viitsisi vihjata millaisia ominaisuuksia chill auralla on, ja voisiko olla hyödyllinen (ja entä ne pisteet mitä luokkaa?), vaikkei tämä olekaan sääntökirjojen korvike. Mahtaakohan Shaden säännöt löytyä Moria ja Angmar kirjasta, minkä ajattelin kohta puolin hankkia?
Shaden säännöt löytyvät kyllä kyseisestä kirjasta. Mutta löytyvät toki myös GW:n sivuilta ilmaiseksi. Esim. Ruins of Arnor Special rules summarystä. Taitaisi tosin olla turhan kallis pisteissä tuohon listaan kun lohikäärmes, 2 lepakkoa & 2 spideriä vievät jo tehokkaasti paljon pisteitä mikä on pois massasta. En ottaisi shadea tähän jos haluat pitää rungon suurinpiirtein tuollaisena. Shamaanin tilalla voisi ottaa ennemmin gobbo kapteenin, sillä kun on mielestäni pelin paras hinta-laatusuhde. Myös spiderit ja mordor urukit mielestäni pois ja tilalle gobbo-kapteeni ja lisää perusgobboja. Tarvitset myös jonkun sankarin johtamaan warg ridereita. Mitkä ovat normi gobbojen varusteet? Lukee vain equipment.
Carmantos kirjoitti: Käytännössä tough hidea tuskin tarvitsee, jos nyt saa woundin jostai jousesta tms ja käy huono tuuri ja failaa courage testin niin ei voi mitään.
Löytyy toki 3 will pistettä, jotka pelastavat ainakin nyt kerran courage-testissä, jos nopat pyörivät epäedullisesti. =) Ei heti kannata mightiä tähän käyttää, eikä missään nimessä luovuttaa ennen kuin kaikki mahdolliset pojot käytetty.

Edit:Typo
Viimeksi muokannut Vala, Ma 25.06.2012 01:06. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"The board is set. The pieces are moving"
Carmantos
Viestit: 54
Liittynyt: Pe 15.06.2012 00:44

Re: S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Carmantos »

Teema oli siis se, että goblinien armeijaa saapuisi tukemaan suuri lohikäärme joka edustaisi mordoria ja johtaisi hukkaratsastajia ja uruk-haita. Kai sekin sankarista käy, ja vahvasti olen käsittänyt että mordor saa lohikäärmeen siinä missä nämä angmar/moria-jututkin?

Spiderit ja urukit otin jotta saan lisää: a) kiinnostavuutta, monipuolisuutta b) spiderin strengh 5 attack 2 ja viel varmistusheitto (poison) on esim iha ok woundaamisessa eikä uruk 2 käden asekaa huono, lisäksi tuovat vähä sitä fightin skilliä viakka elffit voiton veisivätkin, paitsi jos lepakot alentais esim 6->3 ni urukki veis...

Shamaanin aion varmaan kyllä pitää, ei gobbokapteenissa vikaa mut oha tuo fury ny sen verta hyödyllinen ja vielä tuon 28cm standfastin avustuksella että olisi turha vaihtaa se yhteen lisä mightiin ja pikku meleeukkoon jotenki mun mielestä (ja kahteen gobliniin).

Juuh ilmeisesti tuo shade on iha ok, oha se hyvä avustus että lähtee vihuilta se 6 pois taistelussa mutta kaks lepakko saattaisi olla yleishyödyllisempi ja liikkuvampi ja kestävämpi. Ja btw, lohikäärmeellä iha ok 3 fate-pistettä kans et ei se ny heti käsiin kuole (ehkäpä?). ;)

Goboilla no keihäit ja kilpii sillai aattelin lähinnä, ehk muutama jousi mut kaikki samaa pisteluokkaa ni en täsmentäny, mutta meleepainotteinen selvästi kun gobolla nuo jouset on vähä tehottomia, susiratsujen throwing spear ny ehk edes jotai saa aikaa ku vähä eemmä strengt.

Sitä vielä tarkennan, että en ny iha varma sitte ole että kuka ny johtaa noita giant spiders ja giant bats et ne on sen takia tos vähä yksinäisen näkösiä. Tavoitteena olis et turnauksessakin voisi käyttää jos joskus sellaiseen tulisi osallistuttua tai johonki "virallisempaa", että siihen saa kyllä antaa joitain huomioita miten tehdä enemmän sääntöjen mukainen.
Vegezy
Viestit: 214
Liittynyt: Ke 27.07.2011 21:06
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Vegezy »

Itse en ole oikein nyt tässä Lotria pelaillut, mutta tu lista pretty random. Tai ,noh, siihen mihin itte olen tottunut.

Sinuna ottaisin joko Mördörin tai sitten göbböliinit. Itse ottaisin gobot.

Otat 400 pissteen balrogin, joka on todellakin hintansa värtti. Tappoi yhdessä pelissä yksin, Aragornin, Legolasin,
9 sentinelia, 5 ranger of northia, 8 normi WE spearmania, halberdin. Tämä on KOVIS.

Sitten 350-400 pistettä gobboja täyttöön, jotain mitä vihollinen ampuu.

Tai sitten otat pari cavetrollia gobbojen kanssa. Kotipeluuseen.

Jos otat Mördörin, en tiedä mitään. En ole koskaan pelannut niillä.
Carmantos
Viestit: 54
Liittynyt: Pe 15.06.2012 00:44

Re: S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Carmantos »

Juuh ilmeisesti oon nolosti vähä pihal mite armeijat liitetää virallisemmin. Pitää kattoo tos isosta sääntökirjasta jos jotai osviittaa löytyis, monethan lomesta yms puhuu kyl mut... Se kyllä kuulostaa iha loogiselta kans et on tarkkaan rajattu mikä pieni osa voi olla liitossa esim mordoriin, moriaan, angmariin, rautapihaan jne, ja omalle rodulle/alueelle vaan oma johtaja, vaikka voisikin kuvitella että mordor ja gobot voisivat liittoutua kun muistelee kirjan moria-tapahtumia.

Sanonpa vähä aiheen vierestä ku Balrog tuli ny puheeks, balrogin ruoskaan vois mun mielest lisätä takasin selalsen ominaisuuden, että antais pari ylimäärästä attackia niinku ennenki jos onnistuu vaikkapa woundaamaa sil, tai jopa kaatais maahan, ja heittoaseenahan se vastaisi tätä erinomaisesti toisin ku entinen et yks nopista eriksee... Et toki oha balrog 100p halvempi ku ennen mut mun mielest 400p on jo aik paljo ja siihe tuollainen ominaisuus ei olis mitenkää kohtuuton, ku joku 12p susiratsastajaki kaataa maaha ja kumminki in this case vaa 1 strike aiheuttais tän horjahtamisen ja olis iha realistinen ominaisuus. Ja nyt ku miettii ni kuulostaa uskomattomalta, mutta eikös se näin ole että ratsastaja hevosen selässä kaataa perusvihun maahan ja saa yhden lisäattackin eli iskisi jo 4 kertaa, saman verran kuin balrogilla on iskuja, heikompi s ehk? Pakko ny viisaammilt varmistaa.

Balrog on vielä niinku jonkilaisena vastauksena iha ok lähitappokone mut jotenki lohikäärme halvempi, aika tehokas jos saa vastustajan kaadettua ja 8 strikeä, liikkuvuuskin parempi plus että omistaa mightiakin. Toisaalta lohikäärmeet ovat myös muuten todella sellasia miellekkäitä mulle ja symboloivat enemmän, vaikka onkin tuo vähä tuollanen poikasen näkönen viel mikä täs pelis o käytös, hienon muotonen se sitli o.

Kyl listalla pitää mun mielest olla monia erilaisia hienoja yksikköjä. Pitää ny vähä kumminki jostai selvitellä mite ne liittoumat oikee järjestyy, ja voiko vaikkapa moria/angmar omistaa hukkaratsastajia. Jos voi niin vois noi urukit vaa tiputtaa ja tilalle jotai muuta hienoo. Mut oon kyl sitä mieltä et jotenki ei viittis pelkkää gobbo-rushauksee lähtee, tuskin pelillisesti kaikkein kiinnostavint liikuttaa 50 goblinia ja maalauskin ois aik toistoo vaik mun kyvyt sen suhtee onki mitä o.

Sori ku meni tälläseks sekavaks jorinaks mut kaipa jotai juhannuksen kunniaks saa tänne houraillaki.
Avatar
Valagante
Viestit: 161
Liittynyt: Ti 09.11.2010 21:29
Paikkakunta: Kuopio City

Re: S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Valagante »

Balrogin yleisin ongelmahan on että sille syötetään joka kierros yksi perusukkeli, ja näin pidetään Balroggi kurissa sillä välin kun omat sankarit ym. kovikset teilaavat loppuarmeijaa.
Siivekäs lohhari pystynee kaiken järjen mukaan tuollaisen välttämään lentämällä parempiin asemiin silloin kun huvittaa.

Mutta mutta, nuo urukit kyllä tiputtaisin minäkin. Tilalle voisi laittaa vaikka noita Moria Goblin Prowlereita, pysyisi lista vähän temaattisempanakin kun ottaa ihan ammattimaisia selkäänpuukottajahiisiä mukaan. :P
Se jolla kuollessaan on eniten leluja, voittaa.
Carmantos
Viestit: 54
Liittynyt: Pe 15.06.2012 00:44

Re: S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Carmantos »

Tuli muute tarkistettuu toi homma mitä kovakantinen sanoi joukkojen kokoamisesta {s.74] "When selecting your force you may choose to select all your models from one particular section, thereby creating a group of warriors who would be likely to fight together (this is often referred to as a themed army'). Of course you do not have to do this - you can pick whatever models you like, as long as they are either all Good or all Evil." Tuollainen perusluokitus, jossai skenus esim cirith ungolin torni vai mikä se oli missä urukit vs örkit ni sellases skenus on sitte määritelty hyvis ja pahis eri taval mut siinki pätee... Et siel ei oo kauheest rajotettu tai kerrottu mut soveltuneeki kait lähinnä johonki kotipelii ku o vaa noin perustollai juttu aika selvä lotrin huomioo ottaen.

Mut no anyway, ilmeisesti lohikäärme kuuluu morialle, samaten lepakot ja giant spiders joten vois kuvitella et se vois niit kaitsea, jollei sitten erikseen ole jotai rajoitusta että spiders vaikka oma ryhmänsä ja tarvis queen tai joku ashrak ehk johtamaa. Sitte jollei susiakaa saa ilman omaa kallista johtajaa ni pitänee uusia koko lista ja miettii viak mordorii siirtymistä jollei muu auta. Arvostaisin jos joku antais jotai palautetta onko mikää mun pyrkimyksistä mahdollinen vai tarvitaanko lisäheroja ja sitä kautta listalt lähtis liikaa pisteit ja menis sähläyksee? Mordorkaa ei ois missää nimes huono vaihtoehto, ja mordorin örkit on ehk karismaattisempiaki vaikka giant spiders yms pedot ovatkin iha houkuttelevia ulkonäöllisesti ja erilaisuudeltaa, ku ei vaa ase tai naamanväri vähä vaihdu vaa koko perusolemus.

Susiratsuja on ilmeisesti angmarin puolella, sitte vois ehk lepakon ja viimesiä pisteitä viahtaa johonki haamu-johtajaa tms tai sitte jo vaihtais kokonaa angmarii paitsi ehkä joku moria-liittolainen viakkapa lohikäärme jos edes sellainen olisi mahdollista, vaikka kylhä siin goblinien hieno pistehinta ja halvat sankarit meniski. Mut eiköhä tää pikku hiljaa tää ajatus haudu ja munasta kuoriudu joku tipu jonka vaikka valkoiseksi kanaksi maalais, tosin myönnetää, usein mul tapana suunnitella paljo mut käytännössä toteuttaa paljo vähemmä...
Vegezy
Viestit: 214
Liittynyt: Ke 27.07.2011 21:06
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Vegezy »

Valagante kirjoitti:Balrogin yleisin ongelmahan on että sille syötetään joka kierros yksi perusukkeli, ja näin pidetään Balroggi kurissa sillä välin kun omat sankarit ym. kovikset teilaavat loppuarmeijaa.
Tämän takia on ne goblinit. Nämä otta ne perusukot vastaan, kun balrog odottelee, että pääsee vastustajan kovaanlodjaan.
Avatar
Valagante
Viestit: 161
Liittynyt: Ti 09.11.2010 21:29
Paikkakunta: Kuopio City

Re: S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Valagante »

EltElf kirjoitti:Tämän takia on ne goblinit. Nämä otta ne perusukot vastaan, kun balrog odottelee, että pääsee vastustajan kovaanlodjaan.
Goblinit nyt saa pidäteltyä edes pissiään, saati sitten aseistettua vihollista.

En kyllä kiistä etteikö voi toimia, mutta kun 'roggi maksaa niin kivasti pisteissä niin gobliineita ei välttämättä riitä varsinkin jos vastustajalta sattuu löytymään ampuma-asetta.

Mutta asiassa pysyäkseni, lohikäärme on liittolainen kaikille pahoille joukoille, myös Angmarille.
Se jolla kuollessaan on eniten leluja, voittaa.
Carmantos
Viestit: 54
Liittynyt: Pe 15.06.2012 00:44

Re: S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Carmantos »

Näyttäisköhän tää jo vähä paremmalta ku leader aina eriksee mikä toki lohikäärmeen arvolle soveltuvaa (edited version 1.0):

Mordor 750p

Leader: Carmantos the Great (young)
*Dragon with fly 300p

Warband 1: Bad 2
*Orc Taskmaster 60p
-10 orc warriors with one equipment 60p

Warband 2: joku hiivasieni
*Morannon orc captain with shield 50p
-9 morannon orcs with shield (no spears) 72p

Warband 3: joku hiivasieni
*Orc shaman 50p
-10 orc warriors with one equipment 60p

Warband 4: kolmaski hiivasieni ei keksiny nimii tähä hätää
*Orc captain with warg 50p
-4 wargriders 48p

750p, massa 38, mahti 10 (+ 50% heroic action), yks minitaikuri, jousia ehkä muutama jos siltä tuntuu, ennemminki spears ni morannot saa tukee ku ne o ilman spears.

Haamuja tms en saanu mut ehkäpä lohikäärmeen kanssa pitää sellaiseen aina varautuakin paitsi hyvin suuri peli ehkä. Pahimpia uhkia voisivat olla: haltiajousiarmeijá ja puuparta kummatki aika pahoja, en tiedä mite sellasii vastaa pärjäis tää lista. Sanokaas jotai parannusehdotuksia tai heikkouksia joita huomaatte, jotain muutakin voi sanoo. Kiitos mielenkiinnosta.
Titius Pullo
Viestit: 48
Liittynyt: Pe 17.07.2009 18:06

Re: S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Titius Pullo »

Itse olen pelannut jonkin verran lohikäärmeellä, ja huomannut että Tough hide on lähestulkoon pakko-ostos, sillä siitä saatava defun lisäys pudottaa perus strena 3 warrioreiden mahdollisuuksia haavoittaa lohikäärmettä mukavasti. Omissa peleissäni lohikäärme ei kuollut kertaakaan, vaan pötki aina pakoon tarpeeksi woundeja otettuaan. Itse nipistäisin vaadittavat pisteet hukkaratsastajista. Lisäksi vaihtaisin kaikki normaalit örkkikapteenit Gorbagiksi ja Gríshnakiksi ylimääräisen mahdin saamiseksi.
Derivointi on miesten touhua.
Carmantos
Viestit: 54
Liittynyt: Pe 15.06.2012 00:44

Re: S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Carmantos »

No onhan tuo tough hide erittäin kova päivitys, mutta näin pienessä pelissä veis sitte peruslaskennallisesti massasta sen 8-9 örkkiä ni en tiedä onko fiksua, kun kumminkin suurimman osan taistoista varmaan voittaa ja nytkin tarvitsee 6 että saa woundin. Ennemminki luottais korkeaan fightiniin ja 4 attackiin, pahassa tilanteessa vielä mightia käyttöön niin kyllä siinä suurin osa vihuista kukistuu. Kolme fateakin vielä niin ei se lohhari iha heti mene kuolemaan uskoisin, toki esim haltiajousi on paha ja tough hidellä menisi juuri sinne 6/5 mikä on jo aika epätodennäkönen verrattuna 6. Mutta ainaki ensimaku ois se et sitte just jos ois 1250 suurtaistelu ni tough hide vois olla kova (paitsi jos vastassa balrog ni vois koittaa fire breath tai jotai). Haltiajousia vastaa pitäis vaa luottaa morannon-muuriin ja sitte lähikontaktii ku eihä ne lähiksee enää ammu, tavalliset jouset onki jo 6/4.

Ja mahdista niin oha tuo 10:nki ja buustit heroiceihin iha ok imo, et toi def 7 morannon vaatii 6 et vihusankari (s4) woundaa ja tuo hukka alla jos ratsuja luontevampi ku jalan.


Tälläsen 500p listanki värkkäsin saa siihenki jotai sanoa. Siihen en iha lohikäärmettä viittiny tunkea ois vähä liikaa mutta muuten aika vihusankari-epästävällinen kyllä. Dwimmerlaikilla vois pikku sankarit kuolla nopee jos 4-6 ni ei vois esim puolustautua taikaa vastaa tai välttää woundia, sitte jos velho/aragornki vastassa ni kylhä toi paljo auttais ja iha kiintosa hahmo.

Leader: Dwimmerlaik on horse 130p

Warband 1:
*Morannon orc captain with shield 50p
-12 morannon orcs with shield, 2 with spear 98p

Warband 2:
*orc shaman 50p
-12 orc warriors with one equipment (spear, pari kilpee?) 72p

Warband 3:
*Grishnakh/gorbag 45p
-2 giant spiders 40p
-spectre 15p

Massa 31, mahti 6, taikuri ja 500p tasan siksi nuo keihäät Warband 1:ssä. Vähä sai tungettua noita erikoisempiakin tuonne ja esim gorbag asusti tuon shelobin lähellä ja muiden sellasten ni vois kuvitella et vois komentaa noit, grishnakh ennemminki ehk perus örkkikapu. Ja massaahan vois nostaa ottamalla 55p erikoisempii pois mut aattelin et vähä piristystä. EDIT: oho just huomasin et giant spider reroll vaa 1 eikä kaikkia epäonnistuneita aika pettymys ku ei toi muuten ny niin kova oo et voi jotai tilalleki ehottaa mut ehkei vaa perusmassaa? Joskin esim castellan of dol guldur tms mut meniskö jo säätämisee joskin morgul blade + dwimmerlaik voi olla jo aik kuolettava jos vaik tällei aattelis...
Titius Pullo
Viestit: 48
Liittynyt: Pe 17.07.2009 18:06

Re: S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Titius Pullo »

Tohon uusimpaan armeijaan the Shadowlord vois olla kiva lisäys, koska se antaa mukavan suojan jousia vastaan. 12 örkin levyisen rintaman saa vielä varjon alle niin että koko poppooseen osuu vain kuutoisilla. Eli eteen 12 morannon örkkiä kilvillä, taakse 12 perusörkkiä keihäillä. Hämähäkkien tilalle vois ajatella jotain kovempia sotureita, jotka vois pitää sivustat kasassa.
Derivointi on miesten touhua.
Carmantos
Viestit: 54
Liittynyt: Pe 15.06.2012 00:44

Re: S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Carmantos »

No jooh shadowlord on kans iha kiva, undying ei sovellu ehk tän kokoluokan pelii; mihi tarvis niin paljo taikuruutta, muuteha se on kans iha laatu-nappi. Mut tos dwimmerlaikissaki oli iha kiva kyl just toi et vaik vastaa tulis joku aragorn ni sen etuasema mighty herona ei kestäis välttämättä niin kauaa. Shadowlord on aika perusvarma valinta, mut sitte kumminki niit jousii tuleekoha niinkää paljoo 500p pelis vastaa arviolt kymmenisen+ jos on paljo mut sittehä ne voi pistää nuolisadetta tai jotai sellast vaa, mut jos paljo heroi vastas tai kova sellanen ni dwimmer auttaa hyvin ja morannon def 6 ni haltiajouski vaatii 6 woundaamisee. Tainted on kovimman näkönen mut sen kyvyt en tiiä olisko enemmä hyötyä vai haittaa, ehkei juuri kumpaakaa paitsi jos omat brokenii ni ehk jopa haittaa ja muuten aik perus nazgul...


Dwimmerlaik on horse 130p

Morannon orc captain with shield 50p
9 morannon orcs with shield 72p

orc shaman 50p
8 orc warriors with one equipment, 1 with no equipments 53

Grishnakh 45p
3 morannon orcs with shield 24p
3 orc warriors with spear 18p
spectre 15p

Castellan of dol guldur with morgul blade 45p

Jospa tollasena ton pitäis suunnillee ni eiköhä jotenkute toimi, vähä jako joukkoi ni jospa kukaa ei iha yksin joutuis olee ja tasan 500p.
Carmantos
Viestit: 54
Liittynyt: Pe 15.06.2012 00:44

Re: S 750p [LOTR] Mordoria, Moriaa ja petoja

Viesti Kirjoittaja Carmantos »

Hei. Tämä on vuoden jälkeen edelleen ylin aihe, joten jatkan tähän samaan ja pyrin olemaan herättämättä tarpeetonta huomiota... Toivottavasti ei ketään haittaa että yritän tuoda tännekin vähän eloa. Sain tuossa joitai aikoja sitten hommattua lohikäärmeen ja aloittelen maalausprojektia parin päivän sisällä toivon mukaan. Voisin jopa yrittää pistää kuvia mikäli maalaus onnistuisi yli odotusten.

Tein tässä muuten vielä yhden armeijalistan, jos jotakuta kiinnostaa, todennäköisesti tehokkaampi kuin aiemmat. Yksi selitys voisi olla Minas Tirithin jälkeinen tappio, jolloin kuoli Witch King ja siksi tuo toisiksi ylin Nazgul johtaisi, ja sitten Gothmog yms "vanhat" johtajat korvataan noilla Mordorin sisäisillä kapuilla. Taistelun kannalta Khamul saa jokaisesta aiheuttamastaan woundista will pisteen takaisin, oikeastaan ainoa vaihtoehto fell beastin päälle. Tarkoitus olisi suunnilleen keskittää shamaani ja Khamul keskelle, ja gorbag ja shagrat sitten menisivät missä eniten tarvetta, wargit ehkä liikkuvuuttakin lisäisivät. Mietin tehdessäni listaa että vois ottaa jonkun erilisen heron + shagrat captain, tai peikkojaki yms hirviöitä, mutta lopulta päädyin tähän: toi shagrat iha ok hero, sopii teemaan ja hinta laatu siedettävä. Yksi armeijan erityispiirteitä on, että 8 ratsua + kilpisääntö + fell beast eli paljon vihuja maahan. Olisin tykännyt saada joitain itäläisiä ulkonäön takia, mutta ehkä johtaja nyt riittää ainakin aitoa mordoria.

Massa: 51, Might: 9, Points: 750 tasan. Kiitos kommenteista.

Warband 1: Khamul the Eastarling on Fell beast - 170p
-4 Black Guard of Barad-Dur - 48p
-6 Morannon orc, shield - 48p
-2 Orc warrior, spear - 12p

Warband 2: Orc Shaman - 50p
-3 Warg Rider - 36p
-4 Orc warrior, shield - 24p
-4 Orc warrior, spear - 24p

Warband 3: Shagrat, War Leader of Cirith Ungol - 110p
-3 Morannon orc, shield - 24p
-3 Orc warrior, shield - 18p
-3 Orc warrior, 2h-weapon - 18p
-3 Orc warrior, spear - 18p

Warband 4: Gorbag, Orc Captain - 45p
-5 Warg rider, 3 with shield - 63p
-5 Orc warrior, shield - 30p
-2 Orc warrior, spear - 12p
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “LOTR: Armeijalistat”