WOTR: Balin ja kaverit 1500+

Mikäli haluat palautetta ja kehitysideoita suunnitteilla olevaan armeijaasi, kirjoita listasi tänne. Voit myös antaa palautetta omista kokemuksistasi muille.
Avatar
Huru-ukko
Viestit: 2542
Liittynyt: Su 12.06.2005 13:16
Paikkakunta: Oulu

WOTR: Balin ja kaverit 1500+

Viesti Kirjoittaja Huru-ukko »

Vuorenalainen armeija ankaria karvanaamoja. Tarkoitus on kasvattaa armeija aina sinne 2000 pisteeseen saakka. Välillä vauhdilla ja välillä hitaammin. Mietin nyt, että panenko tarkkoja pistehintoja, koska saatan pelien välillä muutella asioita, mutta katsotaan nyt, mitä tuohon syntyy. Panen listaan samalla vähän omia kokemuksia ja mietteitä.

Pomot: Balin, Dain, Gimli, Floi - tällä hetkellä ollaan sovittu, että pelaamme kahdella nimekkäällä sankarilla, joten noista kaksi pääsee mukaan.

Yleensä serkukset Gimli 175 ja Balin 100

Common: Perus jalkaväkeä kirveineen. Koska tykkään kaikesta jännästä, niin mulla aina tämä tavallinen massa jää minimiin kaikissa figupeleissä.

2 x warriors + banner + captain 165
2 x warriors + banner + captain 165
3 x archer + captain 105
3 x ranger + bows + captain 170

Rare: Niinkuin aina, tykkään nimenomaan erikoisjoukoista kaikissa peleissä. Useasti pyrin järkkäämään niin, että erikoisjoukot tekevät sen strategisen iskun, kun common uhkailee, pehmittää ja sitoo vihollista.

2 x iron guard + ironhelm + Gimli 325 ; käy päälle itkuraivarilla (kaikki epicit päälle ja uraata). Jos siis tilanne on epätoivoinen. Muuten tilanteen mukaan.
2 x khazad guard + captain + kunkun kilpimies + banner + Balin 310 ; Kunkku jyrää tankin lailla gobliinimassan läpi. Tämä on tarkoitus, mutta ovat vain niin viekkaita nuo illiäiset. Sitäpaitsi vastassa taisikin olla urukkeja ja valkoinen velho.
2 x ballista 120 ; hyvä sijoitus on tärkeä, mutta parhaimmillaan tämä yksikkö ampuu syviä koloja vihollisen riveihin. Huonoimmillaan vain peikolle kuhmun ottaan.
1 x vault warden 70 ; vain yksi mutta silti erittäin toimiva blokkaaja. Näistä vain ei kävellä läpi millään. Toinen syy on se, että minua on kielletty ostamasta näitä lisää :) Taktisesti sijoitettuna loistava tulppa.

Liittolaisena kotka 140 ; tämä ei ole vielä saanut ihmeitä aikaan, mutta eiköhän se siitä. Pitää vain opetella käyttämään. Hyvä liikkuvuus paikkaa kääpiöiden lyhyitä kinttuja. Kotka on muutenkin ainoa liittolaishirviö, joka on mitenkään selitettävissä kääpiöiden kaveriksi tuolta viiden armeijan taistelun kautta.

Lasketaanpa välillä pisteet. 1570 tähän mennessä. Jos peli on 1500, niin jotain saa helposti pudotettua poies. Kumminkin suunta on ylöspäin, eikä alaspäin. Uppaamalla iron guardit ancienteiksi ja joku kiva fortune, niin voi osallistua jo 1750 pisteen peleihin. Siihen tuo superkääpiö, niin ollaan jo melkein 2000. Ostan luultavasti toisen ranger yksikön rivien täytteeksi. (Hyi muovia yäk) Vain rangerit on muovia (yäk)

Maalauspöydällä valmistumassa vielä hiljalleen superkääpiö Kings Champion 175, jota en ole kerennyt kokeilemaan.

Melko pienehköjä yksiköt ovat, mutta kääpiöiden hyvä kestävyys kompensoi tätä aika hyvin. 2 companyä kääpiösotureita vastaa kuitenkin noin viittä companyä gobliineita aika lähelle. Hyvin olen niillä pärjännyt, vaikka valkoinen velho onkin oppinut käyttämään magiaansa paremmin, kuin aluksi.

Kun en nyt erityisesti neuvoja kaipaa, niin miksi tämän jaksoin kirjoittaa? Varmaan vain halusin jakaa ajatuksia ja ehkä herättää ajatuksia muissa. Juttelu olkoon vapaamuotoista.
Luumumehu on soturien juomaa

Palaa sivulle “LOTR: Armeijalistat”