Yksityisviestien massapoisto toimii taas \o/ t. ylläpito

Scumbag blog (367# Menomino ja bäbbänät)

Isot pojat esittelevät pieniä miehiään.
Avatar
vonkale
Viestit: 40
Liittynyt: Su 03.06.2018 22:08

Re: Scumbag blog (363# PIPPELIHIRVIÄ)

Viesti Kirjoittaja vonkale »

Bm-petomiehet kyllä kova juttu! Sitten vaan venom, bathory, hellhammer levynkannet tarkasteluun kun on aika maalailla lippuja ym. logoja.

Ja toki kun jossain blogin aiemmassa vaiheessa oli jotain punkkia ja muuta nössömpää kamaa ja nyt bm meiningit niin luonnollisen kiertokulun seuraavana vaiheena petoarmeijan loppuvaiheen lippuihin inspiraatiot suoraan Goatmoon demoista!

Edittiä tälle: ihan törkeet kullit noilla hirvillä. Ei saakuli...
Avatar
Scumboogie
Viestit: 4374
Liittynyt: Su 02.03.2008 12:26
Paikkakunta: Vantaa

Re: Scumbag blog (364# VRUUM VRUUM AUTOJA)

Viesti Kirjoittaja Scumboogie »

Kiitoksia kommenteista, mukava että kiinnostusta riittää! Lippuihin ja suuriin pintoihin tosiaa luvassa kaikkee bm-henkistä.

Tässä kuussa oon maalannu autoja. Chariotien kasaaminen ja maalaaminen on edellee mun inhokkihommaa, mut ainaki nää on nytten tehtynä. Ekaks kolme corekärryy.

Kuva

Sitte tämmöne hassumpi konsepti. Magnetisoin yhen kärryn kyytiläispaikan, ja nyt sinne voi laittaa kyytiin joko BSB:n, Soothsayerin tai normaalin Longhornin (joka voi tarpeen tullen larpata gw:n kanssa heiluvaa sankaria).

Kuva
Kuva
Kuva

Ryhmäkuva tän kuun tähänastisesta kamasta, sellanen noin 800 pinnaa tähän asti maaleissa. 3 coreautoo maksaa 320 pinnaa ja sankariauto noin viissataa, yleisin optio mistä oon tykänny peleissä on 485 pojoo maksava bösbiauto (Beast Chieftain on Raiding Chariot, Bsb, Greater Totem Bearer, Shield, Heavy Armour, Beast Axe, Alchemist's Alloy, Dusk Forged, Dragonfire Gem, Potion of Strength - 485). VRUUM VRUUM!

Kuva

Rupeen maalaamaan tauluprojektia jonka deadline on kuun lopussa, mutta jos ehdin ni jotain pientä vois vielä koettaa saada mukaan tämän kuukauden saldoon. Ehkäpä toinen ryhmä koiria tjms, jotain nopeesti maalattavaa.

EDIT: Possujen silmät unohtu maalata, mut en ala ottaa kuvia uusiks. Sanotaan, että silmät on sielun peili mut näil possuil ei oo sieluja.
Avatar
Lord of Carcassonne
Viestit: 6019
Liittynyt: Ke 18.01.2006 13:03
Paikkakunta: Orivesi

Re: Scumbag blog (364# VRUUM VRUUM AUTOJA)

Viesti Kirjoittaja Lord of Carcassonne »

Chariotit näyttää hyvältä.
WHFB pelit 8.edikassa.(1.1.2014 alkaen)
Armeija V/T/H
Bretonnia 0/0/0
WH40k pelit (1.1.2014 alkaen)
Tau empire 10W/1T/9L Eldars(Iyanden): 2W/1T/7L CSM 6W/0T/10L Iron hands 6W/0T/3L
Avatar
Scumboogie
Viestit: 4374
Liittynyt: Su 02.03.2008 12:26
Paikkakunta: Vantaa

Re: Scumbag blog (365# Jättipäivitys: Ryhmäkuva ja kaikkee)

Viesti Kirjoittaja Scumboogie »

Pitkän epäaktiivisuuden jälkeen aika taas päivitellä. Päivityksistä huolimatta oon saanu valtavasti figuja maaleihin, ja löysin kämpän Kaivokselasta. Kuun lopussa olisi muutto, ja uuteen asuntoon suunnittelin hankkivani valoboksin joka saattaisi innostaa kuvailemaan aktiivisemmin.

Pitemmittä puheitta uusiin pikkuvuohiin. Tammikuun aikana päätin päräyttää läjän coreukkeleita maaleihin etten totu liikaa kaiken uniikin ja erilaisen maalailuun. Ensiksi koko beastikirjasen paras coreunitti eli horde Mongrel spearmaneja. Banner of the Wild Herdin kanssa tosi pätevä maagibunkkeri joka tökkää 33 str4 ap2 tikkua re-rolleilla ja agi vitosella nassuun jos joku haluu tulla hakemaan. Hyvä kökkiä omassa metässä castailemassa ja kyyläilemässä. Parilla jäbällä soihdut ja saakuli käsimerkit tuomaan vähä väriä, puut on vaan fillaamassa ja korostamassa sitä kun tykkään monesti kökkiä tolla unitilla beastmanien omassa metsässä.

Kuva
Kuva

Sitten lisää wildhorneja heittoaseilla, yhteensä nyt 36 veijaria (maagi mukana hillumassa). 15 ambushaavan gorin unitit on ihan ok halpoi scoraajia, seassa kaks muusikkoa että päästää nakkelemaan kävyillä iisimmin ja 50x50 basella menevä multipurpose-puu joka voi esittää melkein mitä vaan.

Kuva

Sain ekan ryhmän näitä pikkunilkkejä valmiiksi, toinen samanlainen yksikkö on atm työpöydällä kasaantumassa. Näitäkin voi pelaa maagibunkkerina. Askartelin kans skirmish trayn, oon tyytyväinen ja aion tehdä toisellekin jengille moisen.

Kuva

Maalattuani hirmusen läjän coreukkoja kiinnitin katseen eliittiin, siispä runnoin 32 Longhornia maaleihin. Komentohahmot puuttuu vielä. Iso Longhorn-ryhmä on monien mielestä tosi kankea ja löysä mut ehkä sitä joskus voi pelata, yleensä näitä jäbiä näkee 10 halvan ambushaajan iskuryhmissä. Black metal -henkeen armeijassa toki pitää olla oma puukirkko aina mukana, askartelin ton joskus vuonna kivi ja keppi ja päätin hyödyntää tähän hommaan. Kirkko on siis kaksi 50x75 kokoisella basella menevää palaa, miehekäs filleri siis.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Nyt ku rupesin ottamaa kuvia ni aattelin kuvata kaiken mitä kampanjan aikana on tullut maalattua. Tässä vielä koiralauma. En muista oonks päivittäny tänne nuita uusinta kymmentä tulokasta, mut tää 20 riittänee nyt hetkeksi pahimpaan koirakuumeeseen. Yks tai kaks 8 doggon ryhmä on aika peruskauraa listassa, täyttävät corea ja hoitavat hyvin koiruuksiaan.

Kuva

Autot, vrumvrum. Corechariotit tuntuu löysiltä mut ainaki niil voi zonailla ja ne on hyvä olla vitriinissä jos iskee fiilis pelaa vastapallocorea. BSB autossa on huippuäijä!

Kuva

Gargoyleja. Maalasin nää joskus mut taisin unohtaa postaa kuvan tänne. Figut on joltain valmistajalta jonka nimeä en muista, vaihdoin päiksi Mongrelien päät. Lentävä chaffi on lentävää chaffia, paha mennä pieleen.

Kuva

Kentaureja on tällä hetkellä 8, ja askartelin kans kentauriheron GW:n kentaurifigusta. Näitäkin on tulossa paljon lisää, pitää vaa keksiä mistä sais näille sopivat lancet. Ehkä örkkien speareja?

Kuva
Kuva

Gortachit saivat kaveriksi jättiläisen. Otan lisää kuvia jätistä sitten kun maalaan toisenkin jätin. Jätit on hyvii, niil voi vanguardaa ja tehä kaikkee metkaa niiku repiä puita metsästä ja heitellä kaljatynnyreitä. Kolmas pitäs viel jostain näätäillä, monesti näkee listoissa kolme jättiä koska kolmen vanguardaavan stomppaajan pysäyttäminen on joskus vähä ahistavaa.

Kuva

Benis :D

Kuva

Ja lopuksi vielä ryhmäkuva. Laskin nopeasti ja tossa olis nyt pyöreä 5000 pistettä maaleissa. Ja lisää tulee!

Kuva

Seuraavaksi työn alla lisää bowinilkkejä ja kentaureja, luulisin.
Avatar
Scumboogie
Viestit: 4374
Liittynyt: Su 02.03.2008 12:26
Paikkakunta: Vantaa

Re: Scumbag blog (366# Pässinpallit)

Viesti Kirjoittaja Scumboogie »

Askartelin paskartelin pässipojalle pallit.

Kuva
Marraskuu
Viestit: 613
Liittynyt: Ti 14.01.2014 00:58

Re: Scumbag blog (366# Pässinpallit)

Viesti Kirjoittaja Marraskuu »

Tämähän alkaa olla varsin asiallinen kokonaisuus. Kirkkofilleri on hieno! Oikeastaan ainoa yksityiskohta mikä häiritsee, on sarvien vitivalkoisuus. Ymmärrän, että se on räikeä tehokeino kontrastina tummille väreille, mutta jotenkin sitä odottaisi hiukan likaisempaa ja luonnonvaaleampaa sävyä.
Averren
Viestit: 2982
Liittynyt: Su 31.08.2003 17:23
Paikkakunta: TKU

Re: Scumbag blog (366# Pässinpallit)

Viesti Kirjoittaja Averren »

Toi palava kappeli on kyllä kaikessa brutaaliudessaan mainio. Liekit on hienosti maalattu, kirkkaus toimii! Sopivan synkkä porukka muutenkin. Viimesimmän pässijäbän greipin kokoset säkit nauattaa detaljina!
I never met another man I'd rather be. And even if that's a delusion, it's a lucky one.

Ostetaan Bolt Action Jenkkien menopelejä ja kaikkea Saksaa. Tarjotkaa YV:llä
Avatar
Dolmot
Valvoja
Viestit: 3520
Liittynyt: Su 04.08.2002 23:10
Paikkakunta: HenkisESti tamperelAinen

Re: Scumbag blog (366# Pässinpallit)

Viesti Kirjoittaja Dolmot »

Heh, en siitä asiallisuudesta tiedä, mutta meno on kova. Kirkonpoltto on ilman muuta trve kvlt -henkistä. Joo, onhan tuo mustavalkoisuus aika tappiin asti vedettyä, mutta sekin noudattaa tiettyjä norjalaisia perinteitä. En siis rutkuta kun tulosta syntyy ja teema on vahva. Talvikuukin soitti ja tahtoo lisää.
Peikkojen äly on hitaanlainen ja ne epäilevät kovasti kaikkea mikä on niille uutta.
Avatar
Scumboogie
Viestit: 4374
Liittynyt: Su 02.03.2008 12:26
Paikkakunta: Vantaa

Re: Scumbag blog (366# Pässinpallit)

Viesti Kirjoittaja Scumboogie »

Kiitoksia kommenteista! Oon ruvennu pohdiskelemaa että vois melkeinpä lisätä soihtuja ja liekkejä yksiköihin ehkä vähän enemmänkin, ryhmäkuvasta näkyy aika hyvin että liekit rikkoo hyvin mustavalkoisuutta. Tavoitteena ei ole laittaa liekkejä kaikkialle, mut vaikka yks tai kaks soihtua per yksikkökin voisi tehdä ihmeitä shokkivärinä.

Muutto hoidettu kunnialla läpi, ja pikkuhiljaa aika palata työpöydän äärelle pässejä viilailemaan. Ihan vielä ei tule uutta kuvaa, mutta sanotaan näin että työpöydällä on useampi pässijuttu meneillään ja tuloksia rupeaa tulemaan pikkuhiljaa. Kentaureille tulossa dioraama johon liittyy ryyppääminen, flomaaminen ja yksi hevosenlerssi, totemic beastit rupee valmistumaan ja muuta pientä kivaa meneillään.
Avatar
Scumboogie
Viestit: 4374
Liittynyt: Su 02.03.2008 12:26
Paikkakunta: Vantaa

Re: Scumbag blog (367# Menomino ja bäbbänät)

Viesti Kirjoittaja Scumboogie »

Noniin, pitkästä aikaa kuvaa. Maalaushommat laitettu taas käyntiin ja projektit voivat jatkua.

Ekana menomino. EN muista valmistajaa, mutta nätti komentaja.

Kuva
Kuva

Sitten BDSM-bäbbänät. Näitä voi käyttää joko Briar Beasteina tai totemic summoneina jos pelaa Shamanismia.

Kuva
Kuva

Ja lopuks ryhmäkuva uusimmista maalauksista. Mukana myös jokunen Longhorni, heitä on nyt yhteensä 35.

Kuva

Semmosta. Vähän vaisu update koska oon taas kipeenä ja väsyttää, mutta ainaki vähäsen kuvia ulos. Seuraavaks kentaurihommia!
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Galleria”